Hm onun yerine 45 dk sadece yurusen sonra eliptik ve kondusyon yapsan daha iyi.gbi ilk yoldas yuruyus olmali bak seyda coskuna herkesi yurutuyo .vucut 20 dkdan sonra yag yakmaya baslio eger nabzin duserse vucudun sogumus demektir ve tekrar isinman lazm belki.hemen ard arda yapiosundur ama sadece 45 dk yuruyuse ayrsan cok daha faydasi.olur canm bu arada benm esm fitness egtmeniydi eskden gorumcemde pilates hocasi onlarin tavsiyeleri.hep yuruyus yonunde
Günaydın,
Herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum..
Kaçamak yapmadım, sadece 19-20 saatlerinde yaptığım yemeklerden kuş kadar yedim,
ekmeksiz ve sadece sofraya oturmuş olmak için..
Normalde pek yemek yapmıyorum, yapınca da özel bir günmüş gibi oluyor, yemesem ayıp olacaktı evdekilere..
Dün deli gibi temizlik yaptım, çamaşır, ütü vs.. Sabah ctesiyle aynıydım..
+ da yok / - de yok yani..
Bu hafta şeytanın bacağını kırıp haftaya en azından tam 63 ü görmek istiyorum artık kızlar yaaa..
2 kiloda 1, 2 hafta takılıp kalıyorum..
Günaydın,
Herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum..
Kaçamak yapmadım, sadece 19-20 saatlerinde yaptığım yemeklerden kuş kadar yedim,
ekmeksiz ve sadece sofraya oturmuş olmak için..
Normalde pek yemek yapmıyorum, yapınca da özel bir günmüş gibi oluyor, yemesem ayıp olacaktı evdekilere..
Dün deli gibi temizlik yaptım, çamaşır, ütü vs.. Sabah ctesiyle aynıydım..
+ da yok / - de yok yani..
Bu hafta şeytanın bacağını kırıp haftaya en azından tam 63 ü görmek istiyorum artık kızlar yaaa..
2 kiloda 1, 2 hafta takılıp kalıyorum..
selam kızlar günaydınn
hafta sonu nasıl geçti anlamıuyorum vallahi ya ctesi balkonları cma yaptırdım onlar takıldı temilikle geçti
pazar günüde kalan temizlikk çocuklar hafta içine 3-4 eşit yemek yap derken bitti gitti
havada kapalıı ,
hafta sonu kaçamak yok ama düzensiz yedim geç satte 3-4 kaşık pilav filan yedim
neyse bu haftaiçi dikkat etcez artık, akşamalrı çorba içicem yani 5 te yogurt ve çorba içip çıkıcam ama
akşam kabak çorbaıs yapmıştım oda acı oldu kabak acımış snaırım içemiycme döküp yenisini yapıcma akşama
domate sçorbası içicem hazır bardak çorba
selam canim,
AYnen bende hafta sonu cok duzensiz besleniyorum, kendimi i$e veriyorum unutuyorum yemek yemegi. veya acikmadgiim icin yemiyorum
tebrik ederim masummm 1bucuk kilo gitmis senden masallah
neler yaptin kiz, anlatsana bu kadar guzel kilo vermenin bir SIRRI vardir elbet:44:
gunaydin nesilcim,
sagol var ol, bizde sana mutlu guzel haftalar diliyoruzzzz
ooo super nesil, masallah cumartesiki kilonu bugun gormen mukemmel olmus
JAA, ALACA ve MEYVALI ortalarda yok 2 haftadir, siliyorum onlari listeden.
DILA, nin gecmis mesajlarina baktim, oda aramizdan ayrilmis kimsenin haberi yok, bend az once gordumonuda siliyorum listeden.
Bebeğim, çok işim birikmişti.. oğlumu baskete yolluyorum, 8,30 da kalkıyorum..Günaydın canım ne güzel temizlik falan yapmışsın en azından bende tüm pazar tembellik yaptım
Hayırlı olsun canım, Haftasonları saatlere uymak çok zor tatlım yaa.. Daha geç yatıldığı için çok sorun olmuyor ama dikkat etmek gerekiyor yinede..selam kızlar günaydınn
hafta sonu nasıl geçti anlamıuyorum vallahi ya ctesi balkonları cma yaptırdım onlar takıldı temilikle geçti
pazar günüde kalan temizlikk çocuklar hafta içine 3-4 eşit yemek yap derken bitti gitti
havada kapalıı ,
hafta sonu kaçamak yok ama düzensiz yedim geç satte 3-4 kaşık pilav filan yedim
neyse bu haftaiçi dikkat etcez artık, akşamalrı çorba içicem yani 5 te yogurt ve çorba içip çıkıcam ama
akşam kabak çorbaıs yapmıştım oda acı oldu kabak acımış snaırım içemiycme döküp yenisini yapıcma akşama
domate sçorbası içicem hazır bardak çorba
Tatlişkom senin reglin yaklaşıyor sanırsam, belki o yüzdendir..Günaydin citir kizlar,
Nasilsiniz bakalim, umarim herkesin keyfide motivasyonuda yerindedirrr.
Ben bugun pazartesi sendromu yasiyorum, hafta sonum cok yogun ve yorucu gecti...
Ben karnimda ve bacaklarimda, toparlanma SIKILASMA hissediyorum hatta göruyorum. Ama bu tartiya yansimiyor hemen, ona moralim bozuluyor acikcasi.
persembe, cuma, pazar yuruyus yaptim 1bucuk saat. kilom ayni duruyo.... :26: :26: :26:
Ben denemiştim, tadı kıvamı fena değil ama kalorisi yüksek galiba biraz.. Bu yüzden ben pek tercih etmiyorum..semo hazır paket çorba tükettinmi hiç çabuk çorba yani
Ben denemiştim, tadı kıvamı fena değil ama kalorisi yüksek galiba biraz.. Bu yüzden ben pek tercih etmiyorum..
Dene bakalım, ama sonucu yaz bana da yarın sabah..
bugünlük domates çorbasını alaym baride akşam eve gidince yeni çorba yaparım kendime
ben hergün tartılmıyorum nesilcim birde benim yaptıgım ufak kaçamaklar baya maliyetli oluyor bana
mesela dün kaçırıdm biraz tartılsma en az 2 kilo artıdaydımm
ama hafta sonları dagıtmak istemiyorum artık çok dagırmadım gerçide çok acıktım acıkıncada saldırdım bişiylere(
bu hafta 66.0 olmak hedefim inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?