Cnm buyuk allahim hayirlisini versin ben evlendim 9 ay esimin ailesiyle kaldim esim geliyodu arada cocuk istiyodu ben istemiyodum sonra beni aldi yanina ise atildik 20 gunluk bebege bakmaya basladim 1 yasina getirdim basladim bende istiyom demeye sonra bi hafta tek kustum resmen hamilelik gibiydi esim kosarak test aldi yaptim negatifff cok uzuldu o istemiyodu vazgecmisti ama dedi test alinca heycanlandim demekkti bende istiyomusim ama kendime itiraf edemiyomusim dedi ben fena miyde gribine yakalanmisim burda. Antika gripler var neyse basladik calismalara 2 yil tedavi oldum dusun herzaman hayirlisini iste istemiyom deme kendine bile bak dusun istemedim asla dedim 3 yil sonra dedim dedim gibi oldu 3 yil sonra ama kotu bi 2 yil gecirdim
Arkadaşlar bütün zayıflama yöntemlerini unutun :)
Eğer bunu başarırsanız benim gibi 1,5 ay gibi kısa sürede 8 kilo verebilirsiniz... :)
86 Kg'dan 78'e düştüm... 3 ay ara verdim yedim içtim akşam da dahil olmak üzere; ah bu şımarıklığım :) Kilo aldım mı hayır ? Verdiğim kilo su muydu yağ mıydı bilemiyorum bu işin uzmanı arkadaşlar daha doğrusunu bilir elbet ama tartı tıka basa yememe rağmen hala aynı ibrede :)
Şimdi 78'den tekrar başlayacağım umarım başarabilirim :)
Kizlar merhabaa herkes pazar keyfi yapio sanrm:) ya dun 74.200 ckmstm bu sabah bi tartildm 73.600 yani tam 600 gr gtmis bir gunde mumkunmudur acaba bn dun wcye ckmadan tartlmstm bugun wcden sonra.dun temzlk yaptm oglen ton balikli kepekli makarna salatasi aksam meyveli yulaf ezmeli kornflakes aksam 10.gbide kahve uc eti form ve kucuk hobby sok oldm valla bitki catyi yok suda 1 litre
Arkadaşlar bütün zayıflama yöntemlerini unutun :)
Eğer bunu başarırsanız benim gibi 1,5 ay gibi kısa sürede 8 kilo verebilirsiniz... :)
86 Kg'dan 78'e düştüm... 3 ay ara verdim yedim içtim akşam da dahil olmak üzere; ah bu şımarıklığım :) Kilo aldım mı hayır ? Verdiğim kilo su muydu yağ mıydı bilemiyorum bu işin uzmanı arkadaşlar daha doğrusunu bilir elbet ama tartı tıka basa yememe rağmen hala aynı ibrede :)
Şimdi 78'den tekrar başlayacağım umarım başarabilirim :)
Canım mümkündür:) bende dün 12 gibi çok güzel kahvaltı yaptım 3 te yaklaşık yarım kilo erik çilek yenidünya karpuz yedim akşam sadece yarım kase yoğurt yedim düne göre -400 üm bende sabah şaşırdım bu kadar olur mu diye ama oluyormuş :)
Masallah canm bide sen idealine yaknsn benm gbi 10 kilo fazlan olsa daha fazla gdcek demekki ya ben bu hafta icinde bi sabah uyandm -500 bu sabahta -600 yani 1100 gr iki gunun sonucu hergunde istisnasz 200 300 gr veriorum wcye ckmadysam 100 gr gitms oluyo demkki dogru yoldaym ama bn bunu iki uc seye bagliyim
birincisi aksam 5 ten sonra yememek
ikincisi protein agrlikli beslenmek
ucncusu 3 kere zerdecal zencefil tarcinli yogurt kuru yaptim ikisinde -500 ucncusundev-600 gordm tesaduf diye dsndm ama bnce degil.haftada iki yada uc gun gunde iki kere yiyorum bu hafta bde hc spor yapamadm bundan snra hep protein beslencm haslanms tavuk yumurta ton balik izgara kofteli salatalar ana yemeklerm oldu artik bnce sende su kuru bi dene cnm iki yemk kasgi yogurda birer cay kasgi hatta derin de yapiodu ama gozukmedi hic yok bu aralar
Canım işte hedefe ulaşınca çok az gitmeye başlıyor ama şükür daha hiç + olmadım:)şunu fark ettim birde sabah yapılan kahvaltı ne kadar fazla olursa olsun akşam dikkat edince bir şey olmuyor.ben dün dondurma bile yedim ona rağmen akşam yemeğim olmayınca hemen gitti kilocuklarşu yoğurt kürü gerçekten işe yarıyor mu
Bence yariyo canm ya protein diyeti bni zayiflatio yada arada yaptgm bu kur bu kuru yapinca 500 gr gidiyo yapmadgm gunlerde 200-300 gdyo ama ard arda yaptigmda cok etkili olmuyo sanki bide vucut alssin istemiyorum ara ara yapiorum denemkte fayda var bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?