GOODMORNING CITIRLARIM
Nasilsiniz? umarim herkesin motivasyonu bomba bomba dir
Ben bugun daha iyiyim hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak, reglin ilk gunu manyak gibi oluyorum. hic i$tahim olmuyor, suratsiz, yorgun, cani SIKKIN..
Ama bugun coook iyiyim
Canim, enisten sana saka yapmis olsa gerek, yada biraz patavatsiz.
Kafana taktigin seye bak, bide sen cocuk emziriyorsun. Seni 90 kiloluk birisi ile karsilastirmasi hic hos degil.
ayni boyda ayni kilodayiz seninle :))) ben iyi görunuyorum valla canm, hic mutevazilik yapmicam
Hem göz var nizam var canim sen kendini nasil göruyorsun en önemlisi o degilmi? birak enisteni sen uzulme.
günaydın kızlarrr, nasılsınızz
ben kötüyüm hatta çok canıms ıkkın ne zman kural koysam olmuyor yine olmadı akşam gittim tonla bişiy yeidm
çorba yogurt tok tutmadı ama yemeye bilirdimde
neys ebugün devammm ama anlaıdm çorba yogurt bana uygun deil
Ay cnm yazin iyi geldi valla ya basenlerim olmasa cok idealim 65 cok iyi duruyo bende ama 55 cok zayif cok daha iyi duruyo aynaya bakinca basen haric gobegimi bile dert etmiyorum kendime
Günaydın canım bende 2 hafta önce sen gibiydim bozma moralini hep birlikte vericez kiloları bugün kendine söz ver yememek için.
Selam kızlarr..
Dün neredeyse hiç birşey yemedim sayılır..
sabah kahve, öğlen küçük bir peynirli yağsız tost, akşam eve gidince de 2 kaşık limonlu pulbiberli light yoğurt yedim.
Sabah tartıda kıpırdanmalar gördüm..
Biraz önce 1 kepekli sandviç ekmeğine az taze kaşarlı yağsız bir tost yedim.
Akşamüstü de meyve yiyip bitiricem günü, çok acıkırsam yine eve gidince yoğurt yerim belki..
Hava düzelseydi akşam yürüyüşlerime başlayacaktım ama bu hafta da kalır herhalde..
Bayaa serin ve nemli, belki evde Killer ABS a başlarım ama önce kilomu biraz daha düşürmek istiyorum.
Kısmetse tam 63 olunca sıkılaşmak için bişeyler yapmam gerekecek..
Canım basen sorunu bende de var 170 boyum aslında 65 bile çok iyi ama basen kötü duruyo ben şimdi 56 ya yaklaştım ama hala basen mevcut zaten 55 olmadan gitmez bende
Selam kızlarr..
Dün neredeyse hiç birşey yemedim sayılır..
sabah kahve, öğlen küçük bir peynirli yağsız tost, akşam eve gidince de 2 kaşık limonlu pulbiberli light yoğurt yedim.
Sabah tartıda kıpırdanmalar gördüm..
Biraz önce 1 kepekli sandviç ekmeğine az taze kaşarlı yağsız bir tost yedim.
Akşamüstü de meyve yiyip bitiricem günü, çok acıkırsam yine eve gidince yoğurt yerim belki..
Hava düzelseydi akşam yürüyüşlerime başlayacaktım ama bu hafta da kalır herhalde..
Bayaa serin ve nemli, belki evde Killer ABS a başlarım ama önce kilomu biraz daha düşürmek istiyorum.
Kısmetse tam 63 olunca sıkılaşmak için bişeyler yapmam gerekecek..
Bende üzüntüden yemek yemek bile istemiyorum..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evt cnm ya spor yapiyorum basen eritme olmuyo azicik gitti ama tam deil bir ay oldu yaaa delircem valla 60 oluncabasen kalmiyo bende 55 olunca tahta oluyom et kalmiyo hrhrhe ori kemikliyim ben seni yakaliycam 5555555
A.S.; geç saatte yemeyerek ve günlük porsiyonlarını azaltarak kilo kaybını hızlandırabilirsin canım.. Umarım sende hızla hedef kilona ulaşırsın..Selamun aleykum kizlar. Bende sizin gibi kilolarla mucadele ediyorum.Buyuk bir basari olmasada iyi bir yol katettim. 4ay once nisanlandim nisandan yaklasik 15 gun oncede az bucuk diyete baslamistim.Cunku artik insanlarin tuaf bakislari canimi skmaya baslamisti 4 bucuk ayda 12 kilo kadar verdim en son80 kiloya kadar cikmistim boyum 1.58 oldugu icin kilom fazlasiyla belli oluyordu suan 68 kiloyum.Umarim hepimi istedigimiz ideal kiloya ulasiriz :)
Afiyet olsun tatlım.. ben elmalı kurabiyeleri çok severim, bazen normal kek yaparken bile eklerim içine, ben de o yumuşak kıvamı çok seviyorum.selam arkadaşlar bugün yulaf ezmesinden kurabiye yaptım fena sayılmazdı çayla yenilir sıfır şeker ve yağ olmasına rağmen güzel oldu
tarifi
3 su bardağı yulaf ezmesi
1 yumurta
5 tane kuru kayısı doğranmış
1 çay bardağı kuru üzüm
15 tane fındık
1 tane yeşil elma rendesi
karıştırıp yağlı kağıtlı tepsiye kare olarak şekil veriyosunuz kare kare kesip fırına veriyosunuz en fazla 15 dakikada pişiyor
güzeldi ama ben biraz daha çıtır kurabiye seviyorum oyüzden bir dahaki sefere elma koymayıp kahvaltılık gevrekten 2 kaşık koyucam eminim daha güzel olur
Tucccum, bi ara kilo veremiyorum diye mutsuz olduğun zamanlarda hergün karpuz yiyordun sen.. yaz meyveleri güzel ama akşam yemesen bi süre, gün için de yesen, akşam fındık fıstık badem filan tırtıklasan daha bi işe yarar gibi bence..Slmm forum baya sessiz bugünsabah kahvaltı yapamadım okula gitmeden yoğurt yedim. 10 gibi domates salatalık peynir ve yarım dilim kepek ekmek yedim.öğleyin 1 tuzlu kurabiye 1 tanede hobby çikolata yedim büyük olanlardan küçük bi parçada yufka ekmek içine nane taze soğan:)3 gibi 7 8 tane erik yedim akşamda 17:30 gibi yayla çorbası içtim yarın tabakta mercimekli bulgur pilavı salata ve yoğurt yedim az önce 2 3 tane de erik attım ağzıma ah şu ben yaz meyvelerine hiç dayanamıyorum
Melekçim, ya adam bayaa bayaa dalga geçmiş seninle, ne alakası var.. Beni boyum 163 cm, kilom 63,5-64.. walla maşallah fıstık gibiyim..Bugun parka gittik yakici bi sicak varsi ailecek d vitamini depoladkk foto cekindik bol bol enistemin beni 90 kiloluk bi kadinla kiyaslamasi beni cok uzdu resimlerime baktim tmm balik etliyim ama o kadin gibi deildim hala uyuyamiyorum 167 boyum suanda 67.5 im gozunuzde bi canlandirin beni basenlerim var tmm ama 40 bedene rahat giriyom 38 zorlarsam oluyo basenden geciyo gerisi kolay zaten bunalim yaptim bisi yemedim bugun sutumde azaldi sanki minikte pek emmedi bugun gerci off kafam clk kotu ya
Oyy kuzum.. walla nazar değdi sana heee.. bişey yemeden önce 2 kez düşünmeye çalış, ben bunu yersem pişman olurmuyum diye..günaydın kızlarrr, nasılsınızz
ben kötüyüm hatta çok canıms ıkkın ne zman kural koysam olmuyor yine olmadı akşam gittim tonla bişiy yeidm
çorba yogurt tok tutmadı ama yemeye bilirdimde
neys ebugün devammm ama anlaıdm çorba yogurt bana uygun deil
Aaa, başladı demek.. iyi olmana sevindim, cumartesi sağlam bi sürpriz yapıcan o zaman sen.. :)GOODMORNING CITIRLARIM
Nasilsiniz? umarim herkesin motivasyonu bomba bomba dir
Ben bugun daha iyiyim hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak, reglin ilk gunu manyak gibi oluyorum. hic i$tahim olmuyor, suratsiz, yorgun, cani SIKKIN..
Ama bugun coook iyiyim
Bende merak etmiştim, denemiim o zaman..Kızlar bu yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürünün tadı ne kadar kötüymüş bu sabah ilk ve son defa yedim dahada yemem
Seninde mi kilo sorunun var Aysenur?Bende üzüntüden yemek yemek bile istemiyorum..
Walla akşam bi ara yıldızlar uçuşuyodu ama geçti sonra, sert bir nescafe açlığımı aldı biraz.nesil nasıl durdun bukadar az yemeyle
ama dikkat et kıtlık moduna girmeisn bünyennn
A.S.; geç saatte yemeyerek ve günlük porsiyonlarını azaltarak kilo kaybını hızlandırabilirsin canım.. Umarım sende hızla hedef kilona ulaşırsın..
Afiyet olsun tatlım.. ben elmalı kurabiyeleri çok severim, bazen normal kek yaparken bile eklerim içine, ben de o yumuşak kıvamı çok seviyorum.
Tucccum, bi ara kilo veremiyorum diye mutsuz olduğun zamanlarda hergün karpuz yiyordun sen.. yaz meyveleri güzel ama akşam yemesen bi süre, gün için de yesen, akşam fındık fıstık badem filan tırtıklasan daha bi işe yarar gibi bence..
Melekçim, ya adam bayaa bayaa dalga geçmiş seninle, ne alakası var.. Beni boyum 163 cm, kilom 63,5-64.. walla maşallah fıstık gibiyim..
bence sende öylesindir. Bende kendimi dev aynasında görürüm çoğu zaman, hiç biyerimi beğenmem filan ama fotolara bakınca ya da giyinip süslenince, en azından kalabalığa girdiğimde iyiyim yani.. Takma kafana, salla gitsin.
Oyy kuzum.. walla nazar değdi sana heee.. bişey yemeden önce 2 kez düşünmeye çalış, ben bunu yersem pişman olurmuyum diye..
Bu ara böyle yapıyorum, açlığımı bastıracak en masum şeyi seçiyorum yemek için..
Aaa, başladı demek.. iyi olmana sevindim, cumartesi sağlam bi sürpriz yapıcan o zaman sen.. :)
Bende merak etmiştim, denemiim o zaman..
Seninde mi kilo sorunun var Aysenur?
Walla akşam bi ara yıldızlar uçuşuyodu ama geçti sonra, sert bir nescafe açlığımı aldı biraz.
Zaten yoğurttan sonra çok açlık hissetmedim aslında.. 10 gündür aynı yerde sayıyorum masumum yaa..
hemde kaçamaksız ve dikkatle.. biraz fark göriim bu ara, normale çeviririm yine..
:26:
Ay cnm yazin iyi geldi valla ya basenlerim olmasa cok idealim 65 cok iyi duruyo bende ama 55 cok zayif cok daha iyi duruyo aynaya bakinca basen haric gobegimi bile dert etmiyorum kendime
Aynen, yine aynı görseydim çok moralim bozulurdu, şimdi iyiyim..nesilim bazen böyle aç kalıp tartıyı kıpırdatmak güzel oluyor bende 65 olunca başlayacağım sıkılaşma hareketlerine bacaklarım ve kollarım aşırı gevşedi çok kötü gözüküyor
Aynen, yine aynı görseydim çok moralim bozulurdu, şimdi iyiyim..
Ya galiba vücut yeni bi kiloya gelince alışana kadar kitliyo kendini, sonra normale dönüyor..
2 kilo da bir - 2 hafta takılıp kalıyorum..
Benim sadece üst bacaklar fazla yumuşadı, hızlı yürüsem sallanır yani, o şekil..
Bi de karnım biraz buruşuk duruyor.. Bişeyler yapmak şart..
Aynen, yine aynı görseydim çok moralim bozulurdu, şimdi iyiyim..
Ya galiba vücut yeni bi kiloya gelince alışana kadar kitliyo kendini, sonra normale dönüyor..
2 kilo da bir - 2 hafta takılıp kalıyorum..
Benim sadece üst bacaklar fazla yumuşadı, hızlı yürüsem sallanır yani, o şekil..
Bi de karnım biraz buruşuk duruyor.. Bişeyler yapmak şart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?