Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ay cnm yazin iyi geldi valla ya basenlerim olmasa cok idealim 65 cok iyi duruyo bende ama 55 cok zayif cok daha iyi duruyo aynaya bakinca basen haric gobegimi bile dert etmiyorum kendime

Gnaydın... istanbul çok kasvetli bulutlu ama benim motivasyonumu bozamıyor sadece spor yapamıyorum bi kaç gündür bakalım bugün nasip olcakmı spor. masum canım banada kural koymak yaramıyor o yüzden şartlamıyorum kendimi.evde ne varsa ne canım isterse yitorum.tek şartım var uyduğum
5 ten sonra yememek...
meleğim olsun eniştenin bence gözleri bozuk takma sen onu. Çok sinir bozucu bir durum ama kendisi rezil olmuş bence çünkü biraz saçmalamış

Günaydın canım bende 2 hafta önce sen gibiydim bozma moralini hep birlikte vericez kiloları bugün kendine söz ver yememek için.

Kızlar bu yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürünün tadı ne kadar kötüymüş bu sabah ilk ve son defa yedim dahada yemem

Bende üzüntüden yemek yemek bile istemiyorum..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay cnm yazin iyi geldi valla ya basenlerim olmasa cok idealim 65 cok iyi duruyo bende ama 55 cok zayif cok daha iyi duruyo aynaya bakinca basen haric gobegimi bile dert etmiyorum kendime

Canım basen sorunu bende de var 170 boyum aslında 65 bile çok iyi ama basen kötü duruyo ben şimdi 56 ya yaklaştım ama hala basen mevcut zaten 55 olmadan gitmez bende

Selam kızlarr..

Dün neredeyse hiç birşey yemedim sayılır..
sabah kahve, öğlen küçük bir peynirli yağsız tost, akşam eve gidince de 2 kaşık limonlu pulbiberli light yoğurt yedim.

Sabah tartıda kıpırdanmalar gördüm..

Biraz önce 1 kepekli sandviç ekmeğine az taze kaşarlı yağsız bir tost yedim.
Akşamüstü de meyve yiyip bitiricem günü, çok acıkırsam yine eve gidince yoğurt yerim belki..

Hava düzelseydi akşam yürüyüşlerime başlayacaktım ama bu hafta da kalır herhalde..
Bayaa serin ve nemli, belki evde Killer ABS a başlarım ama önce kilomu biraz daha düşürmek istiyorum.
Kısmetse tam 63 olunca sıkılaşmak için bişeyler yapmam gerekecek..

Günaydın canım bende 2 hafta önce sen gibiydim bozma moralini hep birlikte vericez kiloları bugün kendine söz ver yememek için.

ya aslında iyi giyorudm ama kurallarkoyunc abozuldu işte
sabah 1 yumurta 1 pardak süt ve azcık peynri tıktım agzıma çıkmadna
öglenede patlıcna yiycme tavuklu akşamda yulaf ezmeis yogurt nekatari

günlük program yapmak daha keyfili geliyor bana

nesil nasıl durdun bukadar az yemeyle
ama dikkat et kıtlık moduna girmeisn bünyennn

Canım basen sorunu bende de var 170 boyum aslında 65 bile çok iyi ama basen kötü duruyo ben şimdi 56 ya yaklaştım ama hala basen mevcut zaten 55 olmadan gitmez bende

Evt cnm ya spor yapiyorum basen eritme olmuyo azicik gitti ama tam deil bir ay oldu yaaa delircem valla 60 oluncabasen kalmiyo bende 55 olunca tahta oluyom et kalmiyo hrhrhe ori kemikliyim ben seni yakaliycam 5555555

nesilim bazen böyle aç kalıp tartıyı kıpırdatmak güzel oluyor bende 65 olunca başlayacağım sıkılaşma hareketlerine bacaklarım ve kollarım aşırı gevşedi çok kötü gözüküyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Senin neyin vardkki bende uzuntuden aksam yemegi yemedim gece yatarken tartildlm tam 68 ackrn cuma 67.70 dim bide gun boyu 2 litreyi gecik su ictim meyve yedim kavaltimi iyi yaptim tek aksam yrmek yerine bi armut bide kuru uzum yidim uzuntumden

Evt cnm ya spor yapiyorum basen eritme olmuyo azicik gitti ama tam deil bir ay oldu yaaa delircem valla 60 oluncabasen kalmiyo bende 55 olunca tahta oluyom et kalmiyo hrhrhe ori kemikliyim ben seni yakaliycam 5555555

He he:) 60 ta gidiyorsa sıkıntı yok canım çok zayıflıkTa iyi değil.ben spor yapamıyorum ondan kalıyor galiba basenler

A.S.; geç saatte yemeyerek ve günlük porsiyonlarını azaltarak kilo kaybını hızlandırabilirsin canım.. Umarım sende hızla hedef kilona ulaşırsın..
Afiyet olsun tatlım.. ben elmalı kurabiyeleri çok severim, bazen normal kek yaparken bile eklerim içine, ben de o yumuşak kıvamı çok seviyorum.
Tucccum, bi ara kilo veremiyorum diye mutsuz olduğun zamanlarda hergün karpuz yiyordun sen.. yaz meyveleri güzel ama akşam yemesen bi süre, gün için de yesen, akşam fındık fıstık badem filan tırtıklasan daha bi işe yarar gibi bence..
Melekçim, ya adam bayaa bayaa dalga geçmiş seninle, ne alakası var.. Beni boyum 163 cm, kilom 63,5-64.. walla maşallah fıstık gibiyim..
bence sende öylesindir. Bende kendimi dev aynasında görürüm çoğu zaman, hiç biyerimi beğenmem filan ama fotolara bakınca ya da giyinip süslenince, en azından kalabalığa girdiğimde iyiyim yani.. Takma kafana, salla gitsin.
Oyy kuzum.. walla nazar değdi sana heee.. bişey yemeden önce 2 kez düşünmeye çalış, ben bunu yersem pişman olurmuyum diye..
Bu ara böyle yapıyorum, açlığımı bastıracak en masum şeyi seçiyorum yemek için..
Aaa, başladı demek.. iyi olmana sevindim, cumartesi sağlam bi sürpriz yapıcan o zaman sen.. :)
Kızlar bu yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürünün tadı ne kadar kötüymüş bu sabah ilk ve son defa yedim dahada yemem
Bende merak etmiştim, denemiim o zaman..
Seninde mi kilo sorunun var Aysenur?
nesil nasıl durdun bukadar az yemeyle
ama dikkat et kıtlık moduna girmeisn bünyennn
Walla akşam bi ara yıldızlar uçuşuyodu ama geçti sonra, sert bir nescafe açlığımı aldı biraz.
Zaten yoğurttan sonra çok açlık hissetmedim aslında.. 10 gündür aynı yerde sayıyorum masumum yaa..
hemde kaçamaksız ve dikkatle.. biraz fark göriim bu ara, normale çeviririm yine..
:26:

anlaıdm cnm bünyeyi şaşırtmak için yaptın
ya ben eve gititm salatalıgı rendeleidm tuz attım yeidm sonra bir kaç domates derken göüzm döndü ama akşam kuruyemiş meyve yogurt yeidigmd eöle olmuyorum
bird ebir ton ıslandım yagmurrda dengem şaştı ama bugün topalııycam
birde bu ara gün aşırı forma çay içicem kabız oluyorum yoksa

canim basenlerin cokmu genis? dogru pantolon giyerek guzel dengeleyebilirsin aslinda
Benimde bacaklarim biraz kalin, biraz armut tipiyim ben :)
60 kilo civari iyi olur sanada canim, benimde ideal kilom o araliklarda.

nesilim bazen böyle aç kalıp tartıyı kıpırdatmak güzel oluyor bende 65 olunca başlayacağım sıkılaşma hareketlerine bacaklarım ve kollarım aşırı gevşedi çok kötü gözüküyor
Aynen, yine aynı görseydim çok moralim bozulurdu, şimdi iyiyim..
Ya galiba vücut yeni bi kiloya gelince alışana kadar kitliyo kendini, sonra normale dönüyor..
2 kilo da bir - 2 hafta takılıp kalıyorum..
Benim sadece üst bacaklar fazla yumuşadı, hızlı yürüsem sallanır yani, o şekil..
Bi de karnım biraz buruşuk duruyor.. Bişeyler yapmak şart..

Nesilcim çok haklısın karpuza ara verdim kilolar gidiyor bugün cumartesiye göre - 700 ama bugün kötü bi gün sabah 2 nektarin 1 poğaça yedim az sonrada Veli çağırdı ona gidecem kesin sıcak sıcak börek vardır

aynen beni anlatmışsın neislcim
leisle güzel topalrıyor yapabilsek

aynen canım benimde iç bacaklar fena durumda ya sallayınca bıngıl bıngıl sallanıyo valla iğreeeenç oluyo ama bunada şükür içleri boşaldı et yok artık sıkılaşınca çok fit olcaz inş... ki sen zaten maşalah çok iyi durumdasın canım bende görebilecekmiyim 63 leri yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…