Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

sadece 2 ogun yetiyormu peki? Biz burda 3 ögun yiyoruz, aksami erken yeme $artimiz var tabi :)
ara ogun yapmiyormusun?

verdigin kilo gercekten mukemmel arkadasim, tebrik ederim seni 61.7 kilosun suan, super. 93kiloyla basladin yaniii 32 kilo verdin
gercekten tebrik ederim sizi masallah 3ayda 12 kilo hicte kotu degil bence cok iyi.

Kızlar Veli gözleme yapmış 2 tane zorla yedirtti diyet olmaz zaten ip incesiniz diye eve gidip tartılmak istiyorum hemen

Ne yapacağımı bilmiyorum günlerdir ağlıyorum benim ona destek olmam gerekirken o bana ağlama diye destek olmaya çalışıyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Valla cnm ben 10 gunluk evliken esimi ugurladim avrupaya 10 ay sonra kavustuk sonra dugun yaptik gecmis dugun bide vizeye basvurdik birbirimize doyamadan gene gitti 3 ay sonra vizem cikti dedim hemen gel beni al yok dedi ev kurcam o bu ben hep agladim 2 gun sonra kapi caldi karsimdaydi almaya gelmis beni 1 seneyi gecik her aksam yataga girdimde agladim ben cok zor ayri kalmakkk

Kızlar Veli gözleme yapmış 2 tane zorla yedirtti diyet olmaz zaten ip incesiniz diye eve gidip tartılmak istiyorum hemen

Canim ins tek ispanaklidie iki tanesi 700 kalori egerki pzynirliyse 565 kalori tanesi hemde bugun meyveden baska sey yeme derim

Kızlaaaaaaaarr ben geldim

Şu iki gündür kahvaltı yerine meyveli yogurt yiym ya dün öglen kacırdım abarrtım coştum haha ama sonrada bişey yemedim aksinede sabah tartılmayı unuttum yaa herneyse ananaslı yogurt yidimm :)))

Sonrada tavuk göğüsüm var yanjnada. Beyaz peynir eriticem bol bol protein

Ben 2 öğün yiyorum yetiyor oglenleri fazla yediğim için öyle aman aman açıkmıyorum . Çok acikirsam dediğim gibi meyve yada salata yada yogurt veyahut da çorba içiyorum ama genelde acikmiyorum Alıştım artık bu sekile :))

3 ayda 12 az aslında daha sağlıklı beslenilse bu rakam 15 18 olur du aman acelem yok haziran a kadar 59 olsam yeter

3 ayda 12 az aslında daha sağlıklı beslenilse bu rakam 15 18 olur du aman acelem yok haziran a kadar 59 olsam yeter

Kizlar ben azcik kestirim heryerim agriyo dun parkta buyuk kendini tasitti baya tasidim 16 bucuk normal kilosu ayakkabi kiyafetle siz dusunun artik agrimayan yerkm yok ikisi uyudu uyumusken bende yattim sabahin 7 sinde kalktilar gecede uyumadirlar gunes carpti herhal

Mesuram kayip insaat metresilede saglikli olculmuyo 40 bedenim mesura alicam yarin bugun yamurmu merakettim kac
Melekcim, ip veya kurdele gibi bişeyle ölçüp metrenin üzerinde kaç cm olduğuna bakabilirsin..
Ne yapacağımı bilmiyorum günlerdir ağlıyorum benim ona destek olmam gerekirken o bana ağlama diye destek olmaya çalışıyor
Allah kavuştursun, senin güçlü olup ona destek olman gerek.. Benim eşimde biz daha çıkarken askere gitmişti, aramızda söz takmıştık filan..
Zor tabii ama onun kafası rahat gitmesi gerekli.. Onun yanında sağlam durmaya çalış..
Böyle şeyleri uzun süre yemeyince çok fazla ve ağır gelmiştir. Bence bugün meyve yeme, hamurun üstüne meyve, ikisi de şeker olur..
Acıkınca yoğurt ye istersen sadece..
Hoşgeldin bebeğim.. Sabah aklıma geldin, iyice kayboldu bu kız diye..
Afiyet olsun..
Tebrikler, çok güzel vermişsin bence de.. Kilo verme hızı bünyeden bünyeye değişiyor, kalıcı kılmak önemli bence..

Son düzenleme:
Canim ins tek ispanaklidie iki tanesi 700 kalori egerki pzynirliyse 565 kalori tanesi hemde bugun meyveden baska sey yeme derim

Aynen öyle yapıcam Allah'tan sade olanını yedim ben evde sadece meyve yerim tamam ama sanki yarın verdiklerimi geri alacakmışım gibi his var

Coooookkk özlemişimmmmm siziii yaaaa]

Merhabalar :) 60.4 ile diyetime kaldigim yerden devam etmeye calisiyorum :)

anteplimmm nerelerdeydinnn hoş geldin cnmm

katze kilon gayet iyi ben sein kilonda gelsem süper olcamda bi gelemeidm işte

Kızlar az önce basenimi ölçtürdüm terziye 102 çıktı o kadar kilo verdim niye gitmiyor bublar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…