Selam evet ben ilk basladigimda 93 ile başladım doğumdan sonra sıkı bir program uyguladım ve gıda takviyesi kullandım 73 ile bıraktım. 1 sene almadim da vermedim dediğim gibi 98 gün önce tekrar başladım ama bu sefer sadece 2 öğün beslenerek ama istediğimi yiyerek suan 61.7 yim hedefim 59 boyu 165 aslında herkese göre çok iyiyim ama ben vercem çünkü zorlanmıyorum sikilmiyorum istediğimi yediğim için. Ha ama 20 gün 100 gr veremediğimde oldu ama acelem yok yaza kadar veririm diye düşündüğümden motivasyonum bozulmadı. Yeri geldi cikolata mida yedim yani :). Bunu yaşam tarzı haline getirdim ben aksamlari yemek yemeği düşünmüyorum dayanamam salata yada yogurt yada çorba içiyorum. Ve böylece devam edeceğim. Karbonhidrat hayatımdan çıkarmam mümkün değil. Bildiğiniz bağımlısıyim yani :)) canım sıkıldıkça poğaça lar börekler yapıyorum hem yapmayı hem yemeği seviyorum.
Neler yapiyom bilsen bi aydir incelme var gozle gorulur ama beni tatmin etmiyoooooooo
sen biraz kompleks haline getirdin o zaman, oyle desene sen.
kac cm basen kalca???
Ayyy allah kavustursunnnnn cok zorr
Ne yapacağımı bilmiyorum günlerdir ağlıyorum benim ona destek olmam gerekirken o bana ağlama diye destek olmaya çalışıyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar Veli gözleme yapmış 2 tane zorla yedirtti diyet olmaz zaten ip incesiniz diye eve gidip tartılmak istiyorum hemen
sadece 2 ogun yetiyormu peki? Biz burda 3 ögun yiyoruz, aksami erken yeme $artimiz var tabi :)
ara ogun yapmiyormusun?
verdigin kilo gercekten mukemmel arkadasim, tebrik ederim seni 61.7 kilosun suan, super. 93kiloyla basladin yaniii 32 kilo verdin
gercekten tebrik ederim sizi masallah3ayda 12 kilo hicte kotu degil bence cok iyi.
Melekcim, ip veya kurdele gibi bişeyle ölçüp metrenin üzerinde kaç cm olduğuna bakabilirsin..Mesuram kayip insaat metresilede saglikli olculmuyo 40 bedenim mesura alicam yarin bugun yamurmu merakettim kac
Allah kavuştursun, senin güçlü olup ona destek olman gerek.. Benim eşimde biz daha çıkarken askere gitmişti, aramızda söz takmıştık filan..Ne yapacağımı bilmiyorum günlerdir ağlıyorum benim ona destek olmam gerekirken o bana ağlama diye destek olmaya çalışıyor
Böyle şeyleri uzun süre yemeyince çok fazla ve ağır gelmiştir. Bence bugün meyve yeme, hamurun üstüne meyve, ikisi de şeker olur..Kızlar Veli gözleme yapmış 2 tane zorla yedirtti diyet olmaz zaten ip incesiniz diye eve gidip tartılmak istiyorum hemen
Hoşgeldin bebeğim.. Sabah aklıma geldin, iyice kayboldu bu kız diye..Kızlaaaaaaaarrben geldim
Şu iki gündür kahvaltı yerine meyveli yogurt yiym yadün öglen kacırdım abarrtım coştum haha ama sonrada bişey yemedim aksinede sabah tartılmayı unuttum yaa herneyse ananaslı yogurt yidimm :)))
Sonrada tavuk göğüsüm var yanjnada. Beyaz peynir eriticembol bol protein
Tebrikler, çok güzel vermişsin bence de.. Kilo verme hızı bünyeden bünyeye değişiyor, kalıcı kılmak önemli bence..Ben 2 öğün yiyorum yetiyor oglenleri fazla yediğim için öyle aman aman açıkmıyorum . Çok acikirsam dediğim gibi meyve yada salata yada yogurt veyahut da çorba içiyorum ama genelde acikmiyorum Alıştım artık bu sekile :))
Canim ins tek ispanaklidie iki tanesi 700 kalori egerki pzynirliyse 565 kalori tanesi hemde bugun meyveden baska sey yeme derim
Melekcim, ip veya kurdele gibi bişeyle ölçüp metrenin üzerinde kaç cm olduğuna bakabilirsin..
Allah kavuştursun, senin güçlü olup ona destek olman gerek.. Benim eşimde biz daha çıkarken askere gitmişti, aramızda söz takmıştık filan..
Zor tabii ama onun kafası rahat gitmesi gerekli.. Onun yanında sağlam durmaya çalış..
Böyle şeyleri uzun süre yemeyince çok fazla ve ağır gelmiştir. Bence bugün meyve yeme, hamurun üstüne meyve, ikisi de şeker olur..
Acıkınca yoğurt ye istersen sadece..
Hoşgeldin bebeğim.. Sabah aklıma geldin, iyice kayboldu bu kız diye..
Afiyet olsun..
Tebrikler, çok güzel vermişsin bence de.. Kilo verme hızı bünyeden bünyeye değişiyor, kalıcı kılmak önemli bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?