Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

akşam sadece hafif bir çorba, yada 5-10 tane fındık + sert bir nescafe, bişey olmaz.. sen de hedefi geçtin, yavaş yavaş normal düzenine alışman lazım.
gözün kalmasın ye ama akşam dikkat et..
Aaa, bi de ben yanlış zamanda yanlış bişey yersem üzerine kaynar su içiyorum, psikolojikmidir nedir, hemen o şişkinlik hissi gidiyor.. haftasonu evdekilerle geç yedim biraz, yemekten sonra çay yaparken, demlemeden önce kendime ayırıyorum 1 fincan sıcak su, soğumadan içiyorum yavaş yavaş.. dene istersen..
aynen beni anlatmışsın neislcim
leisle güzel topalrıyor yapabilsek
:)) heves ettim yine hee, akşam denerim belki fırsat bulursam.. 2 mil başlasam yeter dimi ilk gün..

Canım basen sorunu bende de var 170 boyum aslında 65 bile çok iyi ama basen kötü duruyo ben şimdi 56 ya yaklaştım ama hala basen mevcut zaten 55 olmadan gitmez bende

1.70 boya 56 kilo iyi tuc cum, bence daha fazla verme.
kac cm basenler?

hello babyyyy, masallah masallah insallah 63lu rakamlari gorursun cumartesi gunu
wowww dun vucudu iyi shok yapmissin valla, ne kadar az yedin nesilim....

Aaa, başladı demek.. iyi olmana sevindim, cumartesi sağlam bi sürpriz yapıcan o zaman sen.. :)
:26:

he yaa geldi :)
abooo insallah supriz yaparim size cumartesi gunu

hadi beraber başlayalım yeter cnm ama ben 3 mil ve 4 mils eviyorum üst bölge çalışıyor ondabaya inceltiyor ama insanı
dışarda fırsatı olmayanlar için süper aslında

Hiç tavsiye etmem hala tadı ağzımda

72 ile başladım, hayal gibiydi 65 in altını görmek.. Sen de yaparsın canım.. Sonrasında da bunu yaşam biçimi haline getirebilmek önemli.. yaz bitipte tekrar yağmurlar soğuklar başladığında tv karşısında abur cubur yemek yok..
hello babyyyy, masallah masallah insallah 63lu rakamlari gorursun cumartesi gunu
wowww dun vucudu iyi shok yapmissin valla, ne kadar az yedin nesilim....
he yaa geldi :)
abooo insallah supriz yaparim size cumartesi gunu
genelde alıştığın saatlerde acıkırsın ya, akşam öyle açlıktan çok gözüm dönmedi, bu gün de çok az yiycem, yarın belki biraz arttırırım. deniyorum bakalım..

hafta içi dikkat ette, ctesi 66 li bişeyler söyle bize.. :)

aslaaa canım asla kilo almak yok birdaha. oğlum bir yaşında 3 yaşına geldiğinde bir bebiş daha düşünüyorum ozamana kadar diyetteyim kalabildiğim kadar zayıf hamile kalıp az hasarla doğum yapmam lazım..

dün zeytinyağlı taze fasulye yapmıştım çok fazla severim kendilerini akşam hafif takıldığım için yemedim. bugün kahvaltı niyetine yanınada domates salatası yapıp bir tabak fasulyeyi 1 dilim ekmek ile hüplettimmm ohhh afiyet olsun bana. acıkınca meyve yerim akşamada nescafe içerim inş

hadi beraber başlayalım yeter cnm ama ben 3 mil ve 4 mils eviyorum üst bölge çalışıyor ondabaya inceltiyor ama insanı
dışarda fırsatı olmayanlar için süper aslında
OK baby.. bugün başlayalım o zaman.. o çok kas yönelik bişey değil dimi, göz atmıştım biraz, step gibi, kardiyo ağırlıklı galiba..
Yaa ben manyak gibi dizi izliyorum akşamları, eşim sevmez, tartışma veya gezi programları izler, ben de ya tel.de, ya tablette üstüste dizi izlerim.
3 mil 1 saat filan sürüyor galiba.. zaman ayırmaya çalışayım bende..
Hiç tavsiye etmem hala tadı ağzımda
OK, anladım baby.. almiim ben hiç o zaman.. merci..

canim basenlerin cokmu genis? dogru pantolon giyerek guzel dengeleyebilirsin aslinda
Benimde bacaklarim biraz kalin, biraz armut tipiyim ben :)
60 kilo civari iyi olur sanada canim, benimde ideal kilom o araliklarda.

Bacaklarim cok ince karsidan bana bak iki tane portakali yanlara noymussun gibi cirtlamis igrenx yani sanki soradan yapistirmisim onlari

gebelik öncesi diyetlerde 3 ay önceden yeni kilonu sabitlemek gerekiyormuş, planladığın gibi süper olur.. allah hayırlısını versin..
Ayy ben bayılırımmm zeytinyağlı taze fasulyeye.. ama taze ekmekle, suyuna ekmek bana bana..
ağzım sulandı yeminle.. afiyet olsun.. :)
:26:

bende taze beyaz ekmekle ekmekle bayılırım ama malesef 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim. sende benim canımı ekmek çektirdin heeee

DIkkat ediyorum
insallah tatliskom bakalim cumartesi gunu icin cok heycanliyim valla ben

Bacaklarim cok ince karsidan bana bak iki tane portakali yanlara noymussun gibi cirtlamis igrenx yani sanki soradan yapistirmisim onlari

hm peki anladim, sende kalcalar genis o zaman. oralari SIKILASTIRMAK icin kalca hareketleri vs yapabilirsin canim.
SIKI oldugu zaman o kadar gozune batmaz

Sevgilim yarın asker o yüzden çok kötüyüm.. Sen neden üzgündün?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sevgilim yarın asker o yüzden çok kötüyüm.. Sen neden üzgündün?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hmmm Allah sabir versin aysenur, bu arada hosgeldin demedim ben sana :)
Hosgeldin aramiza canim, umarim diledigin kiloya cabucak inersin

oooh afiyet olsun, ellerine saglik
oyyy ne guzel anlattim zeyasim, zeytinyagli taz fasulyeeee ogggg :))) bende severim kendilerini cok

Günde 2 öğün yiyerek sadece akşam yemeğini hayatımdan çıkartarak 98 günde 12 kilo verdim. Dez avantajım şu karbonhidrat yemeği çok sevdiğinden sabah ve öğlen yemekleri genellikle karbonhidrat olduğundan bu kadar yavaş oldu. Ama siz sabah normal bir kahvaltı öğlen sebze çorba salata yerseniz bu rakam daha kısa sürede daha çok olur.
Ilk başladığım 1 ayda güzeldi sabah 2 dilim kepek ekmeği tem buğday tada peynir zeytin domates öğlen çorba salata sebze iyi kilo verdim ama baktım sıkılıyorum bende istediğimi yedim gündüz en gec 4 den sonra ağzıma lokma surmedim.

selam, eh peki suan kilonu muhafaza edebiliyormusun?

selam, eh peki suan kilonu muhafaza edebiliyormusun?

Selam evet ben ilk basladigimda 93 ile başladım doğumdan sonra sıkı bir program uyguladım ve gıda takviyesi kullandım 73 ile bıraktım. 1 sene almadim da vermedim dediğim gibi 98 gün önce tekrar başladım ama bu sefer sadece 2 öğün beslenerek ama istediğimi yiyerek suan 61.7 yim hedefim 59 boyu 165 aslında herkese göre çok iyiyim ama ben vercem çünkü zorlanmıyorum sikilmiyorum istediğimi yediğim için. Ha ama 20 gün 100 gr veremediğimde oldu ama acelem yok yaza kadar veririm diye düşündüğümden motivasyonum bozulmadı. Yeri geldi cikolata mida yedim yani :). Bunu yaşam tarzı haline getirdim ben aksamlari yemek yemeği düşünmüyorum dayanamam salata yada yogurt yada çorba içiyorum. Ve böylece devam edeceğim. Karbonhidrat hayatımdan çıkarmam mümkün değil. Bildiğiniz bağımlısıyim yani :)) canım sıkıldıkça poğaça lar börekler yapıyorum hem yapmayı hem yemeği seviyorum.

Neler yapiyom bilsen bi aydir incelme var gozle gorulur ama beni tatmin etmiyoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…