akşam sadece hafif bir çorba, yada 5-10 tane fındık + sert bir nescafe, bişey olmaz.. sen de hedefi geçtin, yavaş yavaş normal düzenine alışman lazım.Nesilcim çok haklısın karpuza ara verdim kilolar gidiyor bugün cumartesiye göre - 700 ama bugün kötü bi gün sabah 2 nektarin 1 poğaça yedim az sonrada Veli çağırdı ona gidecem kesin sıcak sıcak börek vardır
:)) heves ettim yine hee, akşam denerim belki fırsat bulursam.. 2 mil başlasam yeter dimi ilk gün..aynen beni anlatmışsın neislcim
leisle güzel topalrıyor yapabilsek
Canım basen sorunu bende de var 170 boyum aslında 65 bile çok iyi ama basen kötü duruyo ben şimdi 56 ya yaklaştım ama hala basen mevcut zaten 55 olmadan gitmez bende
Selam kızlarr..
Dün neredeyse hiç birşey yemedim sayılır..
sabah kahve, öğlen küçük bir peynirli yağsız tost, akşam eve gidince de 2 kaşık limonlu pulbiberli light yoğurt yedim.
Sabah tartıda kıpırdanmalar gördüm..
Biraz önce 1 kepekli sandviç ekmeğine az taze kaşarlı yağsız bir tost yedim.
Akşamüstü de meyve yiyip bitiricem günü, çok acıkırsam yine eve gidince yoğurt yerim belki..
Hava düzelseydi akşam yürüyüşlerime başlayacaktım ama bu hafta da kalır herhalde..
Bayaa serin ve nemli, belki evde Killer ABS a başlarım ama önce kilomu biraz daha düşürmek istiyorum.
Kısmetse tam 63 olunca sıkılaşmak için bişeyler yapmam gerekecek..
Aaa, başladı demek.. iyi olmana sevindim, cumartesi sağlam bi sürpriz yapıcan o zaman sen.. :)
:26:
akşam sadece hafif bir çorba, yada 5-10 tane fındık + sert bir nescafe, bişey olmaz.. sen de hedefi geçtin, yavaş yavaş normal düzenine alışman lazım.
gözün kalmasın ye ama akşam dikkat et..
Aaa, bi de ben yanlış zamanda yanlış bişey yersem üzerine kaynar su içiyorum, psikolojikmidir nedir, hemen o şişkinlik hissi gidiyor.. haftasonu evdekilerle geç yedim biraz, yemekten sonra çay yaparken, demlemeden önce kendime ayırıyorum 1 fincan sıcak su, soğumadan içiyorum yavaş yavaş.. dene istersen..
:)) heves ettim yine hee, akşam denerim belki fırsat bulursam.. 2 mil başlasam yeter dimi ilk gün..
He he:) 60 ta gidiyorsa sıkıntı yok canım çok zayıflıkTa iyi değil.ben spor yapamıyorum ondan kalıyor galiba basenler
A.S.; geç saatte yemeyerek ve günlük porsiyonlarını azaltarak kilo kaybını hızlandırabilirsin canım.. Umarım sende hızla hedef kilona ulaşırsın..
Afiyet olsun tatlım.. ben elmalı kurabiyeleri çok severim, bazen normal kek yaparken bile eklerim içine, ben de o yumuşak kıvamı çok seviyorum.
Tucccum, bi ara kilo veremiyorum diye mutsuz olduğun zamanlarda hergün karpuz yiyordun sen.. yaz meyveleri güzel ama akşam yemesen bi süre, gün için de yesen, akşam fındık fıstık badem filan tırtıklasan daha bi işe yarar gibi bence..
Melekçim, ya adam bayaa bayaa dalga geçmiş seninle, ne alakası var.. Beni boyum 163 cm, kilom 63,5-64.. walla maşallah fıstık gibiyim..
bence sende öylesindir. Bende kendimi dev aynasında görürüm çoğu zaman, hiç biyerimi beğenmem filan ama fotolara bakınca ya da giyinip süslenince, en azından kalabalığa girdiğimde iyiyim yani.. Takma kafana, salla gitsin.
Oyy kuzum.. walla nazar değdi sana heee.. bişey yemeden önce 2 kez düşünmeye çalış, ben bunu yersem pişman olurmuyum diye..
Bu ara böyle yapıyorum, açlığımı bastıracak en masum şeyi seçiyorum yemek için..
Aaa, başladı demek.. iyi olmana sevindim, cumartesi sağlam bi sürpriz yapıcan o zaman sen.. :)
Bende merak etmiştim, denemiim o zaman..
Seninde mi kilo sorunun var Aysenur?
Walla akşam bi ara yıldızlar uçuşuyodu ama geçti sonra, sert bir nescafe açlığımı aldı biraz.
Zaten yoğurttan sonra çok açlık hissetmedim aslında.. 10 gündür aynı yerde sayıyorum masumum yaa..
hemde kaçamaksız ve dikkatle.. biraz fark göriim bu ara, normale çeviririm yine..
72 ile başladım, hayal gibiydi 65 in altını görmek.. Sen de yaparsın canım.. Sonrasında da bunu yaşam biçimi haline getirebilmek önemli.. yaz bitipte tekrar yağmurlar soğuklar başladığında tv karşısında abur cubur yemek yok..aynen canım benimde iç bacaklar fena durumda ya sallayınca bıngıl bıngıl sallanıyo valla iğreeeenç oluyoama bunada şükür içleri boşaldı et yok artık sıkılaşınca çok fit olcaz inş... ki sen zaten maşalah çok iyi durumdasın canım bende görebilecekmiyim 63 leri yaaa
genelde alıştığın saatlerde acıkırsın ya, akşam öyle açlıktan çok gözüm dönmedi, bu gün de çok az yiycem, yarın belki biraz arttırırım. deniyorum bakalım..hello babyyyy, masallah masallah insallah 63lu rakamlari gorursun cumartesi gunu
wowww dun vucudu iyi shok yapmissin valla, ne kadar az yedin nesilim....
he yaa geldi :)
abooo insallah supriz yaparim size cumartesi gunu
72 ile başladım, hayal gibiydi 65 in altını görmek.. Sen de yaparsın canım.. Sonrasında da bunu yaşam biçimi haline getirebilmek önemli.. yaz bitipte tekrar yağmurlar soğuklar başladığında tv karşısında abur cubur yemek yok..
genelde alıştığın saatlerde acıkırsın ya, akşam öyle açlıktan çok gözüm dönmedi, bu gün de çok az yiycem, yarın belki biraz arttırırım. deniyorum bakalım..
hafta içi dikkat ette, ctesi 66 li bişeyler söyle bize.. :)
OK baby.. bugün başlayalım o zaman.. o çok kas yönelik bişey değil dimi, göz atmıştım biraz, step gibi, kardiyo ağırlıklı galiba..hadi beraber başlayalım yeter cnm ama ben 3 mil ve 4 mils eviyorum üst bölge çalışıyor ondabaya inceltiyor ama insanı
dışarda fırsatı olmayanlar için süper aslında
OK, anladım baby.. almiim ben hiç o zaman.. merci..Hiç tavsiye etmem hala tadı ağzımda
canim basenlerin cokmu genis? dogru pantolon giyerek guzel dengeleyebilirsin aslinda
Benimde bacaklarim biraz kalin, biraz armut tipiyim ben :)
60 kilo civari iyi olur sanada canim, benimde ideal kilom o araliklarda.
gebelik öncesi diyetlerde 3 ay önceden yeni kilonu sabitlemek gerekiyormuş, planladığın gibi süper olur.. allah hayırlısını versin..aslaaa canım asla kilo almak yok birdaha. oğlum bir yaşında 3 yaşına geldiğinde bir bebiş daha düşünüyorum ozamana kadar diyetteyim kalabildiğim kadar zayıf hamile kalıp az hasarla doğum yapmam lazım..
Ayy ben bayılırımmm zeytinyağlı taze fasulyeye.. ama taze ekmekle, suyuna ekmek bana bana..dün zeytinyağlı taze fasulye yapmıştım çok fazla severim kendileriniakşam hafif takıldığım için yemedim. bugün kahvaltı niyetine yanınada domates salatası yapıp bir tabak fasulyeyi 1 dilim ekmek ile hüplettimmm ohhh afiyet olsun bana. acıkınca meyve yerim akşamada nescafe içerim inş
gebelik öncesi diyetlerde 3 ay önceden yeni kilonu sabitlemek gerekiyormuş, planladığın gibi süper olur.. allah hayırlısını versin..
Ayy ben bayılırımmm zeytinyağlı taze fasulyeye.. ama taze ekmekle, suyuna ekmek bana bana..
ağzım sulandı yeminle.. afiyet olsun.. :)
genelde alıştığın saatlerde acıkırsın ya, akşam öyle açlıktan çok gözüm dönmedi, bu gün de çok az yiycem, yarın belki biraz arttırırım. deniyorum bakalım..
hafta içi dikkat ette, ctesi 66 li bişeyler söyle bize.. :)
Bacaklarim cok ince karsidan bana bak iki tane portakali yanlara noymussun gibi cirtlamis igrenx yani sanki soradan yapistirmisim onlari
Sevgilim yarın asker o yüzden çok kötüyüm.. Sen neden üzgündün?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
dün zeytinyağlı taze fasulye yapmıştım çok fazla severim kendileriniakşam hafif takıldığım için yemedim. bugün kahvaltı niyetine yanınada domates salatası yapıp bir tabak fasulyeyi 1 dilim ekmek ile hüplettimmm ohhh afiyet olsun bana. acıkınca meyve yerim akşamada nescafe içerim inş
Günde 2 öğün yiyerek sadece akşam yemeğini hayatımdan çıkartarak 98 günde 12 kilo verdim. Dez avantajım şu karbonhidrat yemeği çok sevdiğinden sabah ve öğlen yemekleri genellikle karbonhidrat olduğundan bu kadar yavaş oldu. Ama siz sabah normal bir kahvaltı öğlen sebze çorba salata yerseniz bu rakam daha kısa sürede daha çok olur.
Ilk başladığım 1 ayda güzeldi sabah 2 dilim kepek ekmeği tem buğday tada peynir zeytin domates öğlen çorba salata sebze iyi kilo verdim ama baktım sıkılıyorum bende istediğimi yedim gündüz en gec 4 den sonra ağzıma lokma surmedim.
selam, eh peki suan kilonu muhafaza edebiliyormusun?
DIkkat ediyorum
insallah tatliskom bakalim cumartesi gunu icin cok heycanliyim valla ben
hm peki anladim, sende kalcalar genis o zaman. oralari SIKILASTIRMAK icin kalca hareketleri vs yapabilirsin canim.
SIKI oldugu zaman o kadar gozune batmaz
Sevgilim yarın asker o yüzden çok kötüyüm.. Sen neden üzgündün?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?