Şuan itibari ile bıraktım hamileymisim şoklar dayım
Tebrikler, sanki sürpriz olmuş gibi geldi bana.. Beklemiyor muydun?Şuan itibari ile bıraktım hamileymisim şoklar dayım
Mesuram kayip insaat metresilede saglikli olculmuyo 40 bedenim mesura alicam yarin bugun yamurmu merakettim kac
Kızlaaaaaaaarrben geldim
Şu iki gündür kahvaltı yerine meyveli yogurt yiym yadün öglen kacırdım abarrtım coştum haha ama sonrada bişey yemedim aksinede sabah tartılmayı unuttum yaa herneyse ananaslı yogurt yidimm :)))
Sonrada tavuk göğüsüm var yanjnada. Beyaz peynir eriticembol bol protein
Ben 2 öğün yiyorum yetiyor oglenleri fazla yediğim için öyle aman aman açıkmıyorum . Çok acikirsam dediğim gibi meyve yada salata yada yogurt veyahut da çorba içiyorum ama genelde acikmiyorum Alıştım artık bu sekile :))
Canım Allah sağlıklı bi bebek verir inşallah istiyor muydun bilmiyorum ama güzel bişi sanki :)
Tebrikler, sanki sürpriz olmuş gibi geldi bana.. Beklemiyor muydun?
yaaa yok sen abartiyorsun o zaman, bende pantolon 40-38 giyiyorum.
tm yarin ölc yaz buraya, bende merak ettim :-D
benim popo 100cm, yanlara dogru genis degil benimki.
aboowww benim datli minik kusum gelmis hosgelmis
kendine iyi bakiyon, bakiyomda masallah
valla kusum sen bu hafta listeyi alt ust edicen, hatta grup atlican gibime geliyo ya hadi hayirlisi
valla helal olsun canim, ba$ari öykusu yazsana sen basari oykuleri topigine. resimli once ve sonra diye
belki bir cok insana umut olursun
ohoooo ne guzel bi haber bu canim, tebrik ederiz.
suan yeni mi ogrendin :))) beklemiyormuydun yoksa
lagrima süpriz bebek sanırım sag saglim dogsun inşşş
yaaa yok sen abartiyorsun o zaman, bende pantolon 40-38 giyiyorum.
tm yarin ölc yaz buraya, bende merak ettim :-D
benim popo 100cm, yanlara dogru genis degil benimki.
aboowww benim datli minik kusum gelmis hosgelmis
kendine iyi bakiyon, bakiyomda masallah
valla kusum sen bu hafta listeyi alt ust edicen, hatta grup atlican gibime geliyo ya hadi hayirlisi
valla helal olsun canim, ba$ari öykusu yazsana sen basari oykuleri topigine. resimli once ve sonra diye
belki bir cok insana umut olursun
Aynen kızlar sürpriz oldu hiç beklemiyordum ve korunuyordukda yani. Dr başka birşey için gittim hamile olduğumu öğrendim zaten 2 yasinda bi oğlum var. Yaradan nasip etmis. 32 kilo vermiştim yavvv geri almicam ama kararlıyim. Sağlıklı sıhhatli olsun insallah
Keşkeeee yaaaaaatlasam iyi olcek ama :ad bakalım nolcakk
Kizlar kendime acayip bisey hazirladim haa:d
Tavuk gögüsünü tiftk tiftik yaptimzeytinyagin icine kavurdum sebze attim icine (brokoli havuc karnibahar ve misir ) ama cok az yani hepsi bi abuc kadar karisik herneyse sebzelerle birlikte kavurdum üstübe bi tane yumurta kirdim ve biraz beyaz peynir güzel oldu cokda doyurdu tavsiye ederim antepli koleksiyon hahaha
Boyle yaparsan olmaz secret yap yarin eksi gorcem az kalori aldim de bi deney yapmislar 600 kalorilik icecegi 115 kalori diye icirmisler bi sure kilo vermis insanlar hersey beyinde bitiyo ruyamda dondurma yedim ustune kurabiye pasta resmen tlk uyandim ac olmam gerekirkrnAynen öyle yapıcamAllah'tan sade olanını yedim ben evde sadece meyve yerim tamam ama sanki yarın verdiklerimi geri alacakmışım gibi his var
Boyle yaparsan olmaz secret yap yarin eksi gorcem az kalori aldim de bi deney yapmislar 600 kalorilik icecegi 115 kalori diye icirmisler bi sure kilo vermis insanlar hersey beyinde bitiyo ruyamda dondurma yedim ustune kurabiye pasta resmen tlk uyandim ac olmam gerekirkrn
lagrima geçend ebir ark korunurken hamile kaldı
çok özle olacak ama hangi yöntemle korunuyordun eşin mi korunuyoru spiral flanlamı kaldın yoksa
hee valla guzel, kulaga hos geldi
antepishim brokoliyi hasladin mi once?
Bende erken yedim diye teselli ediyorum kendimi erik ve yoğurt yerim acıktıkça artık :)
Aaa yok haslamadimmm ubuttummmm enee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?