Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sağol :)
Eneeee nee güzelllll hayırlı olsunnnn ]

Biz daha ilkel yöntemle korunuyorduk geri çekilme :) ama ben pko hastasıyım zaten zor olur diye ama oldu iste
lagrima geçend ebir ark korunurken hamile kaldı
çok özle olacak ama hangi yöntemle korunuyordun eşin mi korunuyoru spiral flanlamı kaldın yoksa

Isteyerek sayılmaz düşünmüyorum oğlum küçük daha şoka o sebeple girdim hiç beklemiyordum hayırlısı :)) 2 meleğim olacak insallah
Aa yenimi ogrendin voov super isteyerekmi oldu

Son düzenleme:

lagrima bend epko yum ya işşte kafaya taksan olmaz yani
benimde ikzilerim var ondna sonra hamile kaldım istemeyrekk

Daha kucukmu kiz koca adam olmus 2 yasinda ben 14 aylikti hamile oldumu orendim ilkim tedaviyle oldu yumurta sorunum esimdede sorun vardi bizde oyle korunuyoduk ama ben korktum icin suan rota deistlrim kondoma gectik

Kizlar ya az bisey patates yemegi yesemm bisey olurmu? Canim cok cektidee

Kizlar ya az bisey patates yemegi yesemm bisey olurmu? Canim cok cektidee

Ye ama az ye yani abartıp tabak tabak yeme ama tadını alınca kontrolden çıkacağını düşünüyorsan hemen uzaklaş ordan :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende kendime slata yapicam acikmaya basladim iki saat uyumusum esimene laf sikup yattim insan karicini savunur zayifladi der tik demedi bendz sisko karin uyuyo dahada buyusun dedim yazmista yazmis telin sesini kokten kistim ruhum duymadi havaha

Ah bu eşler Allah'tan benimki sen iyice zayıflasın diyo arada sonra dar bişi giyince basenlere bakıyo moralim bozuluyor

Afiyet olsun o zamann.. 😄

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kahvaltı
1 yumurta
yarım kk peynir
1 bardak süt

öglen
az yaglı tavuklu patlıcan yemegi
yogurt

akşam
yogurt
1 minik nekatri 2 ymk yulaf ezmesi

dünü topalrladımm sayılır bu haftaki hedefim 66 .0
ben kaçtım kızlar iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…