Eneeee nee güzelllll hayırlı olsunnnn ]
lagrima geçend ebir ark korunurken hamile kaldı
çok özle olacak ama hangi yöntemle korunuyordun eşin mi korunuyoru spiral flanlamı kaldın yoksa
Aa yenimi ogrendin voov super isteyerekmi oldu
Sağol
Biz daha ilkel yöntemle korunuyorduk geri çekilme :) ama ben pko hastasıyım zaten zor olur diye ama oldu iste
Isteyerek sayılmaz düşünmüyorum oğlum küçük daha şoka o sebeple girdim hiç beklemiyordum hayırlısı :)) 2 meleğim olacak insallah
Sağol
Biz daha ilkel yöntemle korunuyorduk geri çekilme :) ama ben pko hastasıyım zaten zor olur diye ama oldu iste
Isteyerek sayılmaz düşünmüyorum oğlum küçük daha şoka o sebeple girdim hiç beklemiyordum hayırlısı :)) 2 meleğim olacak insallah
Olsun kavurarakta olur kitirik kitirik yersin daha iyi bol vutamin
Kizlar ya az bisey patates yemegi yesemm bisey olurmu? Canim cok cektidee
Bende kendime slata yapicam acikmaya basladim iki saat uyumusum esimene laf sikup yattim insan karicini savunur zayifladi der tik demedi bendz sisko karin uyuyo dahada buyusun dedim yazmista yazmis telin sesini kokten kistim ruhum duymadi havaha
Ah bu eşler Allah'tan benimki sen iyice zayıflasın diyo aradasonra dar bişi giyince basenlere bakıyo moralim bozuluyor
Suyundan fazla koymadan ye Canım çok yağlı olmaz zaten
Benimkide baya fark var zayifladi. Diyo ama dun azini acmadi o cok zoruma gitti
oooohhh bide pul biber tamamdır benim yerime de ye canımYok suyundn az koydum bide ygurtladim :)
Ay bizde fazla şımarığız her gün iltifat bekliyoruz bende aynen öyleyim ama burası bana daha çok gaz veriyo
250 kalori bi 200 grami cano pekte bisi deil 200 gram koy tabana azindan sulari akarak yi[/QUOTE
Vaaa tamamsagoll azimdan su akirarak yedim hhahh ]
oooohhh bide pul biber tamamdır benim yerime de ye canım
Ye ama az ye yani abartıp tabak tabak yeme ama tadını alınca kontrolden çıkacağını düşünüyorsan hemen uzaklaş ordan :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evt hakkat dogru evt bu sayede gostercezzz onlaraa durmak yok tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?