Yidimmmmm:))))))):))))
Afiyet bal şeker olsun:))
arkadaşlar akşamüstü saat 16:57 de çok kötü bişey yaptımkızıma makarna haşlamıştım okadar güzel gözüküyoduki kendimi kaybettim resmen küçük bir kaseye koydum yoğurt ve pulbiberle yedim.ardından verdiği vicdan azabıyla erik ve yenidünya yedim birkaçtane ufff ya. sonr kendime geldim çok pişman oldum hemmen koşu bandına çıktım 40 dk tempolu yürüdüm 330 cal yaktım inş yarına etkilemez tartımı etkilerse çok üzülücem bugün yediklerim ise: sabah: 1 tabak taze fasulye domates saltası ve 1 dilim ekmek
öğleden sonra komşum geldi 1 nescafe ve eti pirinç patlağı 1 adet
bide akşam makarna yedim işte uffff yaaa. ama pozitif düşünücem yarına etkilemeyecek tartımı inş
Tatlım erik bende hiç tartıyı etkilemiyo dün akşam bende 9 da yedim erik ama hala -deyim makarnayıfa az yemişsin zaten bişi olmaz daha saat erken gider merak etme
inş canım ya... eriğin kalorisi çok yüksek ama ya. bide yaz meyveleri beni hep korkutur nedense hepsi şekerli ya heralde ondan. bende aksine en çok yaz meyvelerini severim
250 kalori bi 200 grami cano pekte bisi deil 200 gram koy tabana azindan sulari akarak yi[/QUOTE
Vaaa tamamsagoll azimdan su akirarak yedim hhahh ]
:)))ben eşim yemek yerken 10 tane erik yedim. Kızıyo bana hiç bir şey yemiyorsun iyice hasta olacaksın diye:)
Benimkide dun sabah gitmis acma almis turkten en sevdigim sey acma yemedim kizdi azicik ucundan bi yudum aldim kotu kotu bakti gozlerinin alti morarmasin dikkat etdedi hehe
arkadaşlar akşamüstü saat 16:57 de çok kötü bişey yaptımkızıma makarna haşlamıştım okadar güzel gözüküyoduki kendimi kaybettim resmen küçük bir kaseye koydum yoğurt ve pulbiberle yedim.ardından verdiği vicdan azabıyla erik ve yenidünya yedim birkaçtane ufff ya. sonr kendime geldim çok pişman oldum hemmen koşu bandına çıktım 40 dk tempolu yürüdüm 330 cal yaktım inş yarına etkilemez tartımı etkilerse çok üzülücem bugün yediklerim ise: sabah: 1 tabak taze fasulye domates saltası ve 1 dilim ekmek
öğleden sonra komşum geldi 1 nescafe ve eti pirinç patlağı 1 adet
bide akşam makarna yedim işte uffff yaaa. ama pozitif düşünücem yarına etkilemeyecek tartımı inş
Kız yok erikte kalori falan.hatta gecen bi yazıda okudum yarım kilo bile erik yenebilirmiş tabi tuzsuz olmak şartıyla
Kiz varda vucuda yararli kalorileri var avokado 500 kalori misal ama vucuda yararli kalori zararli kaloriler 3 beyaz un tuz seker yararli kaloriler sut peynir yimirta
Ay canım ne biliyim ya fittingoda bayağı yüksekti kalorisi.inş dediğin gibiyse canım bol bol yerim be çok severim kütür kütür olcak ama yumuşayınca sevmemKız yok erikte kalori falan.hatta gecen bi yazıda okudum yarım kilo bile erik yenebilirmiş tabi tuzsuz olmak şartıyla
merhaba hanımlar
sayenizde son 3 haftada 4 kilo verdimarkadaşlığınıza bayıldım, ben de sizinle oynayabilir miyim?
Benim için geçerli değil işte canım ya bemimde tanıdıklarım var sabah akşam makarna yerler tığ gibiler. Ne biliyim ya şuan tekisteğim yatana kadar acıkmak ve yarın tartda eksigörmek.Kiz makarna haslamaysa sorun etmza ki ablam her cesitini yapar yer yatar yer yatardi bekarken tig gibidi hala ayni iki cocu var makarna many kavaltida bile makarna yiyo haftanin 6 gunu yer mutlaka
İnş canım dediğiniz gibidir...Kiz varda vucuda yararli kalorileri var avokado 500 kalori misal ama vucuda yararli kalori zararli kaloriler 3 beyaz un tuz seker yararli kaloriler sut peynir yimirta
lagrima bend epko yum ya işşte kafaya taksan olmaz yani
benimde ikzilerim var ondna sonra hamile kaldım istemeyrekk
Daha kucukmu kiz koca adam olmus 2 yasinda ben 14 aylikti hamile oldumu orendim ilkim tedaviyle oldu yumurta sorunum esimdede sorun vardi bizde oyle korunuyoduk ama ben korktum icin suan rota deistlrim kondoma gectik
Ay canım ne biliyim ya fittingoda bayağı yüksekti kalorisi.inş dediğin gibiyse canım bol bol yerim be çok severim kütür kütür olcak ama yumuşayınca sevmem
maşallah canım çok iyi vermişsin 3 haftada 4 kko süper.aramıza hoşgeldin tabiki bizi le oynayabilirsin
Benim için geçerli değil işte canım ya bemimde tanıdıklarım var sabah akşam makarna yerler tığ gibiler. Ne biliyim ya şuan tekisteğim yatana kadar acıkmak ve yarın tartda eksigörmek.
İnş canım dediğiniz gibidir...
Valla beni etkilemiyo çok hatta yarıyo üstüne bide su içiyorum hemen ishal oluyorum:) bugün yediğim gözleme de bi şey yapmadı tabi tutarsam çünkü dün yatmadan önceki kilomu gördüm demek oluyo ki yarın yine eksilerdeyim yuppiii:)
Ay canım ne biliyim ya fittingoda bayağı yüksekti kalorisi.inş dediğin gibiyse canım bol bol yerim be çok severim kütür kütür olcak ama yumuşayınca sevmem
maşallah canım çok iyi vermişsin 3 haftada 4 kko süper.aramıza hoşgeldin tabiki bizi le oynayabilirsin
Benim için geçerli değil işte canım ya bemimde tanıdıklarım var sabah akşam makarna yerler tığ gibiler. Ne biliyim ya şuan tekisteğim yatana kadar acıkmak ve yarın tartda eksigörmek.
İnş canım dediğiniz gibidir...
Hayırlısı ne diyelim :))
Zor olmadı mı? Nasıl yapıyorsun? Yanındaki yatıyor? Ayırdınmi
Hadi ya yarin alip deniycem
Ne oynuyoz ya ingiliz kaldim ne kacirdim iki dk utu yapip geldim ne oynuyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?