Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

katze için spor zamanıydı

akşamları meyve yiyor musunuz bu aralar ben meyveye abandım; bu diyeti ilk uyguladığımda meyve dahi yemiyordum ama şimdi iradesizleşmeye başladım sanırım :)

Ya kizlar acayip morelim bozuldu suan .. Kendime bakiyorum ayi gibi ya aglicam karnim acaip sisti hamile gibi duruyo resmen inmisti karnim cikti igrenc ya igrenc sinirlerim bozuldu....

Ya kizlar acayip morelim bozuldu suan .. Kendime bakiyorum ayi gibi ya aglicam karnim acaip sisti hamile gibi duruyo resmen inmisti karnim cikti igrenc ya igrenc sinirlerim bozuldu....

Anteplim saçmalara yaa.bugün bende basenimi görünce öyle oldum 12 kilo verdim hala basen var şaka gibi.ama hırs yap onlar kaç yıllık biriken kilolar öyle ha giyince gitmiyor sadece sabır lazım

Anteplim saçmalara yaa.bugün bende basenimi görünce öyle oldum 12 kilo verdim hala basen var şaka gibi.ama hırs yap onlar kaç yıllık biriken kilolar öyle ha giyince gitmiyor sadece sabır lazım

Haklısın tucc .. Gider demi ya gitsin ya şu kilolardan bıktımm yiter yaa]

Benim de gecen oyle olmustu erkek arkadasim dalga gecti hatta( sonra fark ettim ki kabiz olmusum sonra indi karnim

Gunaydin bu sabah 60 kilo cikiyorum... Bir hafta eksi bir hafta arti gidiyorum malesef. Umarim bu cumartesi 50 li rakamlari gorurum yine :) hep eksi gidebilseydim 57 ye duserdim simdiye kadar :'(

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.dün akşamkimakarna faciasını çok şükür kilo almadan atlattım dünkü kilomun aynısı çıktım. Bugün arkadaşa davetliyim kızımı okula bıraktıktan sonra oğluşumu atıp arabaya yürüyerek gidip yürüyerek döneceğim inş.maps tan baktım 2,1 km uzaklıkta 26 dk da gidersin diyo maps amca ama ben yarım saati gözden çıkardım.evde koşu bandında tepineceğime forsat bu fırsat yürüyeyim dedim.hem yediklerimide eritirim.bugün akşamüstüne kadar buralarda yokum kızlar kaçamaksız sağlıklı günler

Gunaydin bu sabah 60 kilo cikiyorum... Bir hafta eksi bir hafta arti gidiyorum malesef. Umarim bu cumartesi 50 li rakamlari gorurum yine :) hep eksi gidebilseydim 57 ye duserdim simdiye kadar :'(

Canım son kilolar böyle inatçı gidiyor malesef sıkma canını diyete devam

Canım son kilolar böyle inatçı gidiyor malesef sıkma canını diyete devam

Bi de ben kilo verir vermez nasilsa verdim diye yemege yukleniyorum bi daha o hataya dusmiycem( haftada 3 gun de spor yapicam. Ikiydi uce cikardim

Tünaydınnnnn erkenciyim bugün :d anacumun tohtor termini var benide uyandrdı kaptı götürdü haha şuan bekleme odasından size yazıyorum haha dışarda bi yagmur bi yagmur aman allahım herneysee kahvaltım olarak 3 hurma ve ılık tarcınlı süt ictim eve gidip yatmayı duşumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…