çocuklara güzel güzel oynayın denir ya hani, buradaki muhabbet de çok güzel olduğu için latife yaptım
katze için spor zamanıydı
Benim icinde ev temizligi ve utu zamaniydiiiiiiii
katze için spor zamanıydı
:))))) bekarlik boyle bir sey
Ya kizlar acayip morelim bozuldu suan .. Kendime bakiyorum ayi gibi yaaglicam karnim acaip sisti hamile gibi duruyo resmen inmisti karnim cikti igrenc ya igrenc sinirlerim bozuldu....
Evt suan yesil elma kemiriyorum genel muz elma ananas yiyorum aksamlariakşamları meyve yiyor musunuz bu aralar ben meyveye abandım; bu diyeti ilk uyguladığımda meyve dahi yemiyordum ama şimdi iradesizleşmeye başladım sanırım :)
Ya kizlar acayip morelim bozuldu suan .. Kendime bakiyorum ayi gibi yaaglicam karnim acaip sisti hamile gibi duruyo resmen inmisti karnim cikti igrenc ya igrenc sinirlerim bozuldu....
akşamları meyve yiyor musunuz bu aralar ben meyveye abandım; bu diyeti ilk uyguladığımda meyve dahi yemiyordum ama şimdi iradesizleşmeye başladım sanırım :)
Anteplim saçmalara yaa.bugün bende basenimi görünce öyle oldum 12 kilo verdim hala basen var şaka gibi.ama hırs yap onlar kaç yıllık biriken kilolar öyle ha giyince gitmiyor sadece sabır lazım
Evlen biran once cok guzel bisi bak yas kac anam
Gunaydin bu sabah 60 kilo cikiyorum... Bir hafta eksi bir hafta arti gidiyorum malesef. Umarim bu cumartesi 50 li rakamlari gorurum yine :) hep eksi gidebilseydim 57 ye duserdim simdiye kadar :'(
Canım son kilolar böyle inatçı gidiyor malesef sıkma canını diyete devam
Benim de gecen oyle olmustu erkek arkadasim dalga gecti hatta( sonra fark ettim ki kabiz olmusum sonra indi karnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?