Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

He he ne güzel bende kurabiye ve gözleme faciasndan -200 olarak kurtuldum yemesem -400 olurdu herhalde

Benim de gecen oyle olmustu erkek arkadasim dalga gecti hatta( sonra fark ettim ki kabiz olmusum sonra indi karnim

Kabız olunca 2 kilo bile oynuyor.gecen hafta kilo vermem yavaştı bu hafta bağırsaklar düzelince maşallahı var.

Günaydın canım bir süredir göremiyordum seni iyi oldu . Afiyet olsun

ertesi güne diikat edince sıkıntı olmuyor cnmm

inş canım ya... eriğin kalorisi çok yüksek ama ya. bide yaz meyveleri beni hep korkutur nedense hepsi şekerli ya heralde ondan. bende aksine en çok yaz meyvelerini severim

yaz meyveleri daha az kalorili cnm aslında tabi kavun karpuz üzüm dışında, çilek-erik-şeftali tüketmekte sorun yok bence
karpuza bend eçok diikkat eidyorum ama

Kiz makarna haslamaysa sorun etmza ki ablam her cesitini yapar yer yatar yer yatardi bekarken tig gibidi hala ayni iki cocu var makarna many kavaltida bile makarna yiyo haftanin 6 gunu yer mutlaka

melekk bence snein ablanın metabolizması hızlı ve kilo almıyor makarna beyaz un ve bol nişasta içermekte diyette tercih edilcekse haftada 1-2 gün oda tb unlu yada kepekli olmaıs tercih sebebidirrr:))

akşamları meyve yiyor musunuz bu aralar ben meyveye abandım; bu diyeti ilk uyguladığımda meyve dahi yemiyordum ama şimdi iradesizleşmeye başladım sanırım :)

ben günde 1 porisyon yiyorumm işten çıkmadna saat 5 te yogurt ile brilikte ne varsa evd eonu getiriyorum
ama canım ekşi elme istedi bugün gelirken aldım 2 gün onu yerim

Kabız olunca 2 kilo bile oynuyor.gecen hafta kilo vermem yavaştı bu hafta bağırsaklar düzelince maşallahı var.

kabızlık benimd ebaşıma bela oldu o sebepten benn , gün aşırı 2 tane form çay içiyorum aynı kupaya atıp bu hafta daha iyyiim

günaydınn kızlarrr kaçak yok çok şükürrr,
bu hafta 66.0 görmek istiyorumm inşşş

çok fazla kahve içmeye başlaıdm o yzüden geirken biberiye aldım yeil çayla onu içicemm kahve yerine
aç mı içiyordunuz onu tokmu
eskiden çok kullandım ama unuttum şimdi:26::26:

Ya kizlar acayip morelim bozuldu suan .. Kendime bakiyorum ayi gibi ya aglicam karnim acaip sisti hamile gibi duruyo resmen inmisti karnim cikti igrenc ya igrenc sinirlerim bozuldu....

Sen karnini kalcani falan ölctunmu canim?
bence abartiyosun

aaah zeyas cok sevindim tartida arti gormedigine ;-)
iyi oturmalar fazla kacirma sakin, aciik ucundan ye

Gunaydin bu sabah 60 kilo cikiyorum... Bir hafta eksi bir hafta arti gidiyorum malesef. Umarim bu cumartesi 50 li rakamlari gorurum yine :) hep eksi gidebilseydim 57 ye duserdim simdiye kadar :'(

ödem vardir katze, yada kaslarin seni yaniltiyor... sikma sen canini, bir kac güne gecer insallah

Bi de ben kilo verir vermez nasilsa verdim diye yemege yukleniyorum bi daha o hataya dusmiycem( haftada 3 gun de spor yapicam. Ikiydi uce cikardim

onu bende hafta sonlari yapiyordum canim, hafta ici cok dikkat ettim. Hafta sonu yiyebilirim ayaklariii...
baktim sonra, pazartesi gunleri kilom cok cikiyor, hafta sonu aldigim vermek zaten haftanin yarisini aliyordu.

Günaydin canimmmm, yok yatma geriiiii. Sabah erken kalkmak metabolizman icin cok iyi... erken saatte calismaya basladi ne guzel :)

Uzanyım ozaman sadece gözlerim agrıyo ya ]

semooo heyyyyy sana diyorum yaww sen görmüyonmu benim yazıklarımıı

masumum, dunku menun cok guzeldi valla tam nazarlikkkk
bugunku menunde oyle olur insallah ))

semooo heyyyyy sana diyorum yaww sen görmüyonmu benim yazıklarımıı

uhuuuuuuu slm tatlim

masumum, dunku menun cok guzeldi valla tam nazarlikkkk
bugunku menunde oyle olur insallah ))

uhuuuuuuu slm tatlim

bunuda görmseydin ateş yakacaktım artıkkkk
saol cnmmmm valla bugünkide öle olcak inşşş

ay ben kasmadan devame deyim böyle daha iyi
biberiye aldım aç mı içiyorsunuz onu tok mu?

Uzanyım ozaman sadece gözlerim agrıyo ya ]

hahahaha kacta yattin bakim sen?
gece kusu

bunuda görmseydin ateş yakacaktım artıkkkk
saol cnmmmm valla bugünkide öle olcak inşşş

ay ben kasmadan devame deyim böyle daha iyi
biberiye aldım aç mı içiyorsunuz onu tok mu?

hahahaha niye kiz, cokmu seslendin banada benmi gormedim minik kusum.
valla tatliskom pek bir bilgim yok biberiye konusunda. bakim hemen netten.
He valla hiiiiiccc kasma cok super gidiyorsun boyele, boyle relax ol

kızlar günaydın kaçırmadan bütün yazdıklarınızı gün içinde mutlaka okuyorum
ama kendim bir şey yazmıyorum menüde paylaşmıyoruz çok sıkıldım 57 lerde kaldım
menüler hep aynı ideal kilomu buldum galiba hareket yok o bakımdan kaldım bu kiloda bu 2 hafta
zaten regl yüzünden artı gösteririm ama ölçüler tartı herşey aynı sizleri takipteyim.

AL MASUMMMMMM

Kuşdili olarak da bilinen Biberiye, Ballıbabagiller familyasından bir bitkidir. Türk mutfağında yemeklerde yeteri kadar kullanılmayan bitkinin yararları anlatıldıkça çayı ve kürü uygulanmaya başladı.Biberiye sindirim sistemini rahatlatıcı etkisi olan antispazmodik bir bitkidir. Kronik dolaşım sorunlarında etkilidir. Kan şekerini düşürücü, kanı sulandırıcı etkisi bilinmektedir. Migren ve baş ağrısını hafifletebilir. Haricek kullanılanbiberiye yağı romatizma ağrılarını hafifletir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’da migren için her gün iki defa, bir öğleden evvel, bir de öğleden sonra #biberiye çayı içilmesini öneriyor.

Biberiye çayı nasıl hazırlanır?
Bir bardak suda, 4-5 gram, yani bir tatlı, ya da bir çorba kaşığı kadar biberiyeyi 9 dakika kısık ateşte kaynatacaksınız. Günde iki defa içeceksiniz. Her defasında taze yaparak içilecek.

Aç karnına mı tok karnına mı içilecek?
Biberiye çayının boş karnına alınması daha iyi, böylece migreni de önler.
Bu kür yağ yakılmasında destekleyici olduğu için kilo vermeye de etkisi bulunuyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’da bu kürle de ayda 1-1.5 kilo civarında verilebileceğini belirtiyor.

Bilmeyom kiiii ama tuaf tuhaf rüyalar gördüm canım sıkıldı hava bozuk şimdi yeşil cay yaptım kendime bide annas kestim belki morelim düzelir :0]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…