Günaydın kızlar.dün akşamkimakarna faciasını çok şükür kilo almadan atlattım dünkü kilomun aynısı çıktım. Bugün arkadaşa davetliyim kızımı okula bıraktıktan sonra oğluşumu atıp arabaya yürüyerek gidip yürüyerek döneceğim inş.maps tan baktım 2,1 km uzaklıkta 26 dk da gidersin diyo maps amca ama ben yarım saati gözden çıkardım.evde koşu bandında tepineceğime forsat bu fırsat yürüyeyim dedim.hem yediklerimide eritirim.bugün akşamüstüne kadar buralarda yokum kızlar kaçamaksız sağlıklı günler
Benim de gecen oyle olmustu erkek arkadasim dalga gecti hatta( sonra fark ettim ki kabiz olmusum sonra indi karnim
Haklısın tucc .. Gider demi yagitsin ya şu kilolardan bıktımm yiter yaa]
Tünaydınnnnn erkenciyim bugün :d anacumun tohtor termini var benide uyandrdı kaptı götürdü hahaşuan bekleme odasından size yazıyorum haha dışarda bi yagmur bi yagmur aman allahım herneysee kahvaltım olarak 3 hurma ve ılık tarcınlı süt ictim eve gidip yatmayı duşumuyorum
Yazin nisanim var kismetse, diger yaz da dugunum :) yas 25
Günaydın canım bir süredir göremiyordum seni iyi oldu. Afiyet olsun
Gider tabiki bebeğim bak ben bugün itibariyle 12 kilonun canını okumuşum seninki niye gitmesin
Kiz nie bukadan gec kaldin bu yil yap hepsini bak ben 18 de evlendim 21 de ilk 23 de ikincimi yaptim simdi 24 oldum ohoovv cokta iyi yaptim
Gider tabiki bebeğim bak ben bugün itibariyle 12 kilonun canını okumuşum seninki niye gitmesin
arkadaşlar akşamüstü saat 16:57 de çok kötü bişey yaptımkızıma makarna haşlamıştım okadar güzel gözüküyoduki kendimi kaybettim resmen küçük bir kaseye koydum yoğurt ve pulbiberle yedim.ardından verdiği vicdan azabıyla erik ve yenidünya yedim birkaçtane ufff ya. sonr kendime geldim çok pişman oldum hemmen koşu bandına çıktım 40 dk tempolu yürüdüm 330 cal yaktım inş yarına etkilemez tartımı etkilerse çok üzülücem bugün yediklerim ise: sabah: 1 tabak taze fasulye domates saltası ve 1 dilim ekmek
öğleden sonra komşum geldi 1 nescafe ve eti pirinç patlağı 1 adet
bide akşam makarna yedim işte uffff yaaa. ama pozitif düşünücem yarına etkilemeyecek tartımı inş
inş canım ya... eriğin kalorisi çok yüksek ama ya. bide yaz meyveleri beni hep korkutur nedense hepsi şekerli ya heralde ondan. bende aksine en çok yaz meyvelerini severim
Kiz makarna haslamaysa sorun etmza ki ablam her cesitini yapar yer yatar yer yatardi bekarken tig gibidi hala ayni iki cocu var makarna many kavaltida bile makarna yiyo haftanin 6 gunu yer mutlaka
akşamları meyve yiyor musunuz bu aralar ben meyveye abandım; bu diyeti ilk uyguladığımda meyve dahi yemiyordum ama şimdi iradesizleşmeye başladım sanırım :)
Kabız olunca 2 kilo bile oynuyor.gecen hafta kilo vermem yavaştı bu hafta bağırsaklar düzelince maşallahı var.
Ya kizlar acayip morelim bozuldu suan .. Kendime bakiyorum ayi gibi yaaglicam karnim acaip sisti hamile gibi duruyo resmen inmisti karnim cikti igrenc ya igrenc sinirlerim bozuldu....
Günaydın kızlar.dün akşamkimakarna faciasını çok şükür kilo almadan atlattım dünkü kilomun aynısı çıktım. Bugün arkadaşa davetliyim kızımı okula bıraktıktan sonra oğluşumu atıp arabaya yürüyerek gidip yürüyerek döneceğim inş.maps tan baktım 2,1 km uzaklıkta 26 dk da gidersin diyo maps amca ama ben yarım saati gözden çıkardım.evde koşu bandında tepineceğime forsat bu fırsat yürüyeyim dedim.hem yediklerimide eritirim.bugün akşamüstüne kadar buralarda yokum kızlar kaçamaksız sağlıklı günler
Gunaydin bu sabah 60 kilo cikiyorum... Bir hafta eksi bir hafta arti gidiyorum malesef. Umarim bu cumartesi 50 li rakamlari gorurum yine :) hep eksi gidebilseydim 57 ye duserdim simdiye kadar :'(
Bi de ben kilo verir vermez nasilsa verdim diye yemege yukleniyorum bi daha o hataya dusmiycem( haftada 3 gun de spor yapicam. Ikiydi uce cikardim
Tünaydınnnnn erkenciyim bugün :d anacumun tohtor termini var benide uyandrdı kaptı götürdü hahaşuan bekleme odasından size yazıyorum haha dışarda bi yagmur bi yagmur aman allahım herneysee kahvaltım olarak 3 hurma ve ılık tarcınlı süt ictim eve gidip yatmayı duşumuyorum
Sen karnini kalcani falan ölctunmu canim?
bence abartiyosun
aaah zeyas cok sevindim tartida arti gormedigine ;-)
iyi oturmalar fazla kacirma sakin, aciik ucundan ye
ödem vardir katze, yada kaslarin seni yaniltiyor... sikma sen canini, bir kac güne gecer insallah
onu bende hafta sonlari yapiyordum canim, hafta ici cok dikkat ettim. Hafta sonu yiyebilirim ayaklariii...
baktim sonra, pazartesi gunleri kilom cok cikiyor, hafta sonu aldigim vermek zaten haftanin yarisini aliyordu.
Günaydin canimmmm, yok yatma geriiiii. Sabah erken kalkmak metabolizman icin cok iyi... erken saatte calismaya basladi ne guzel :)
günaydınn kızlarrr kaçak yok çok şükürrr,
bu hafta 66.0 görmek istiyorumm inşşş
çok fazla kahve içmeye başlaıdm o yzüden geirken biberiye aldım yeil çayla onu içicemm kahve yerine
aç mı içiyordunuz onu tokmu
eskiden çok kullandım ama unuttum şimdi:26::26:
semoooheyyyyy sana diyorum yaww sen görmüyonmu benim yazıklarımıı
masumum, dunku menun cok guzeldi valla tam nazarlikkkk
bugunku menunde oyle olur insallah))
uhuuuuuuu slm tatlim
Uzanyım ozaman sadecegözlerim agrıyo ya ]
bunuda görmseydin ateş yakacaktım artıkkkk
saol cnmmmm valla bugünkide öle olcak inşşş
ay ben kasmadan devame deyim böyle daha iyi
biberiye aldım aç mı içiyorsunuz onu tok mu?
hahahaha kacta yattin bakim sen?
gece kusu
hahahaha niye kiz, cokmu seslendin banada benmi gormedim minik kusum.
valla tatliskom pek bir bilgim yok biberiye konusunda. bakim hemen netten.
He valla hiiiiiccc kasma cok super gidiyorsun boyele, boyle relax ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?