Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydin derincim,
Bu kiloyu sabitle o zaman canim. Yada kararlimisin 55i görmekmi istiyorsun :)

Kabızlığa kesin çözüm erik :) 10 tane erik ye üstüne bol su iç hemen düzeliyor :)

Bilmeyom kiiii ama tuaf tuhaf rüyalar gördüm canım sıkıldı hava bozuk şimdi yeşil cay yaptım kendime bide annas kestim belki morelim düzelir :0]

hayirdir insallah, ruya tabirlerine baksaydin canim.
hmmm ananaassssss, canim cekti kiz gidimde alim az sonra
burdada hava bulanik, yagmurlu. ama benim icim kipir kipir bugun

hayirdir insallah, ruya tabirlerine baksaydin canim.
hmmm ananaassssss, canim cekti kiz gidimde alim az sonra
burdada hava bulanik, yagmurlu. ama benim icim kipir kipir bugun

Keşke bende öyle olsam müge anlıya bakıyom icim daha cok karardı hahah

Merhaba arkadaslar,
Ben cok negatif konusmamak ve kendi motivasyonsuzlugumla sizin motivasyonlarinizi bozmamak icin yine iki üc gündür yazmiyordum
Sadece su cok sevindirici, gerisin geriye hic gitmiyor kilom, ama dikkat etmedigim icin veremiyorumda.
Sporumu düzenli yapiyorum, her iki güne bir 1,5-2 saat arasi. Belki de kilomu bu koruyordur. Bugün yarin regl olucam, onunda agirligi basti beni..

Burada okumustum, galiba Zeyas demisti, öglene kadar limonlu su iciyormus diye.. Ben de dünden beri sabah aksam iciyorum.

Sabah: 1 dl ekmek, peynir, salatalik, 1 petibör bisküvi

Simdide yesil cay icicem:13:

...

günaydınn kızlarrr kaçak yok çok şükürrr,
bu hafta 66.0 görmek istiyorumm inşşş

Masumcum, cok iyi gidiyorsun, senin adina cookkk sevindim..

masumum, dunku menun cok guzeldi valla tam nazarlikkkk
bugunku menunde oyle olur insallah )) uhuuuuuuu slm tatlim

Semocum, grup baskanim.. Herkesciklere yetiyorsun, moral veriyorsun, sagolasin, iyiki varsin

Ins oglanin kimlidir diyxem gecen hafta mail attim daha yeni yolladik tyrkiyeye hatali evraklari dedi ya ocaktan beri bekliyommm ins odur diyom ve kosarak cikicam luks jakkuzili otel kaccak yoksaaaaaaaa kemerdeeee dua edin nolur ordanda arkds ev tasidi ora geccem mucukss sizlere

derin bence kilon boyuna göre gayet iyi ama insan bi takıtın mı istedigi kiloya gelemyince sıkıntı oluyor dgeilmi
bence gayet iyisinn ya koru yeter

teşekürler cnmmmmm

Kabızlığa kesin çözüm erik :) 10 tane erik ye üstüne bol su iç hemen düzeliyor :)

:26::26::26: ya ben paza günü çok erik yeidm 15-20 dünde form çay içtim ama okadar çok wc ye gititm ki ben ne ydim diye düşünüyorum tabiki ya etrik yedimmm

selam kızlar bu aralar çok sık yazamıyorum ama ara ara gelip okuyorum yazılanları bu aralar stres tavan yaptı bende kpss başvuruları başladı ama ben başvuramadım hala bir yandan ders çalışıyorum bir yandan dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum bir yandanda özel sıkıntılarım var ama sizin yazdıklarınızı okumak iyi geliyor hepinize tekrar hayırlı güzel günler canım bende geçen gün saraçoğlu hocadan biberiyeyi böyle 9 dk kaynatıp içince başağrısına iyi geldiğini dinledim içmeye çalışıyorum hergün ama ben biberiyeyi yeşil çayla karıştırmıştım oyüzdende 9 dk kaynatmıyorum beşli çay gibi demliyorum bu bitsin tek kaynatıcam inşallah fayda eder hem kiloma hemde akşama doğru sıkıntıdan başlayan baş ağrılarıma

Herkeslere tünaydıııınnn

Arkadaşlar ben de doğuma 86 kilo olarak gittim ve şimdi 63 kiloyum. Boyum 1,77 cm. Bu arada oğluşum 18 aylık. Benim hedefim 56 yı görmek tartıda. Dün de bahsetmiştim, sizlerden aldığım motivasyonla son 3 haftada 4 kilo verdim ama ben hiç bir diyet listesine bağlı kalamayan, dolayısı ile diyet yapmayı sevmeyen ve pek de bilmeyen biriyim. Şu son kalanları nasıl vereceğim konusunda sizden destek bekliyorum

anneler günü için kv me çok şık bir porselen kahve takımı aldımm
anneme kıyafet alıcamm

Grup arkadaşıııım muhtemelen yediklerinin az olmasından durdu kilon ben dün 2 gözleme yedim -200 ü gördüm biraz arttır yediklerini kıpırdanma olunca tekrar başla

Sanada tünaydın

Senin kilon gayet iyi valla ben sen gibi olsam yeter diyorum 56 çok zayıf olmazmı

Keşke bende öyle olsam müge anlıya bakıyom icim daha cok karardı hahah

hahaha ilahi antepish, baska bisey yokmu

enee betulcuk gelmis, seni gidi seniiii demek ondan görunmuyorsun kac gundur
Neyse olur boyle haftalar, hiiic moralini bozma canim... bu haftayi kilo almadan atlat, haftaya tekrar zimba gibi basla okey

sen kendini suan kilo vermeye odaklama canim, sinavlarin daha önemli
kilo verememenin sebebi stresli olman canim, stresshormonu yuksek oldugu zaman, kilo verilmiyor malesef...

bende alip denemeyi istiyorum bi firsat olmadi. ikisini beraber ayni bardakta mi iciyorsun canim?

Sanada tünaydın

Senin kilon gayet iyi valla ben sen gibi olsam yeter diyorum 56 çok zayıf olmazmı

Evet zayıf oluyorum epey ama şu anda olduğum kilo benim alışık olmadığım bir kilo.. Yoksa 38 beden gayet iyi her boydaki kadın için, ama ben bu değil(-d)im. Hamilelik öncesinde de yazın 55-56, kışın 58-59 kilo oluyordum, yani istesem de istemesem de mevsimsel kilo alış verişlerim oluyordu ama şu anki kilo benim alışık olduğum bir kilo değil.

anneler günü için kv me çok şık bir porselen kahve takımı aldımm
anneme kıyafet alıcamm

kiz lan masum :-DDD
kv kayinvalide demiii hahaha ogrendim artik :)))
enee ben unuttum kv mi :-D cicek alirim ben

selam, hosgeldin poppie 1.77 boya, 63 kilo guzel bence :)
Tabi ölculerin ne kadar ve nasil bilmiyorum ama sanki suanki kilon boyuna iyi gibi...

kizlar, NESIL NERELERDE YAAA?
NESILLLLLLLLLLLL
NEEEEEEESSSSSSSSSIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

a.s. hoşbuldum canım, çok teşekkür ederim kendimi iyi hissettirdin
hemen ölçüp geldim kendimi göğüs 92, bel 67, basen 95 . böyle yazınca çok komik bir vücut canlandı gözümde ama omuzlarım geniş olduğundan çok armut tipli değilim ama basenlerim geniş mi? evet geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…