Bndr 2 kilo versem bde 12 iyi tamamlıcam haha
kızlar günaydın kaçırmadan bütün yazdıklarınızı gün içinde mutlaka okuyorum
ama kendim bir şey yazmıyorum menüde paylaşmıyoruz çok sıkıldım 57 lerde kaldım
menüler hep aynı ideal kilomu buldum galiba hareket yok o bakımdan kaldım bu kiloda bu 2 hafta
zaten regl yüzünden artı gösteririm ama ölçüler tartı herşey aynı sizleri takipteyim.
ertesi güne diikat edince sıkıntı olmuyor cnmm
yaz meyveleri daha az kalorili cnm aslında tabi kavun karpuz üzüm dışında, çilek-erik-şeftali tüketmekte sorun yok bence
karpuza bend eçok diikkat eidyorum ama
melekk bence snein ablanın metabolizması hızlı ve kilo almıyor makarna beyaz un ve bol nişasta içermekte diyette tercih edilcekse haftada 1-2 gün oda tb unlu yada kepekli olmaıs tercih sebebidirrr:))
ben günde 1 porisyon yiyorumm işten çıkmadna saat 5 te yogurt ile brilikte ne varsa evd eonu getiriyorum
ama canım ekşi elme istedi bugün gelirken aldım 2 gün onu yerim
kabızlık benimd ebaşıma bela oldu o sebepten benn , gün aşırı 2 tane form çay içiyorum aynı kupaya atıp bu hafta daha iyyiim
Bilmeyom kiiii ama tuaf tuhaf rüyalar gördüm canım sıkıldıhava bozuk şimdi yeşil cay yaptım kendime bide annas kestim belki morelim düzelir :0]
Uni. yeni bitti sayilir :)
hayirdir insallah, ruya tabirlerine baksaydin canim.
hmmm ananaassssss, canim cekti kiz gidimde alim az sonra
burdada hava bulanik, yagmurlu. ama benim icim kipir kipir bugun
günaydınn kızlarrr kaçak yok çok şükürrr,
bu hafta 66.0 görmek istiyorumm inşşş
masumum, dunku menun cok guzeldi valla tam nazarlikkkk
bugunku menunde oyle olur insallah)) uhuuuuuuu slm tatlim
menüler hep aynı ideal kilomu buldum galiba hareket yok o bakımdan kaldım bu kiloda bu 2 hafta
zaten regl yüzünden artı gösteririm ama ölçüler tartı herşey aynı sizleri takipteyim.
AL MASUMMMMMM
Kuşdili olarak da bilinen Biberiye, Ballıbabagiller familyasından bir bitkidir. Türk mutfağında yemeklerde yeteri kadar kullanılmayan bitkinin yararları anlatıldıkça çayı ve kürü uygulanmaya başladı.Biberiye sindirim sistemini rahatlatıcı etkisi olan antispazmodik bir bitkidir. Kronik dolaşım sorunlarında etkilidir. Kan şekerini düşürücü, kanı sulandırıcı etkisi bilinmektedir. Migren ve baş ağrısını hafifletebilir. Haricek kullanılanbiberiye yağı romatizma ağrılarını hafifletir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğluda migren için her gün iki defa, bir öğleden evvel, bir de öğleden sonra #biberiye çayı içilmesini öneriyor.
Biberiye çayı nasıl hazırlanır?
Bir bardak suda, 4-5 gram, yani bir tatlı, ya da bir çorba kaşığı kadar biberiyeyi 9 dakika kısık ateşte kaynatacaksınız. Günde iki defa içeceksiniz. Her defasında taze yaparak içilecek.
Aç karnına mı tok karnına mı içilecek?
Biberiye çayının boş karnına alınması daha iyi, böylece migreni de önler.
Bu kür yağ yakılmasında destekleyici olduğu için kilo vermeye de etkisi bulunuyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğluda bu kürle de ayda 1-1.5 kilo civarında verilebileceğini belirtiyor.
Kabızlığa kesin çözüm erik :) 10 tane erik ye üstüne bol su iç hemen düzeliyor :)
canım bende geçen gün saraçoğlu hocadan biberiyeyi böyle 9 dk kaynatıp içince başağrısına iyi geldiğini dinledim içmeye çalışıyorum hergün ama ben biberiyeyi yeşil çayla karıştırmıştım oyüzdende 9 dk kaynatmıyorum beşli çay gibi demliyorum bu bitsin tek kaynatıcam inşallah fayda eder hem kiloma hemde akşama doğru sıkıntıdan başlayan baş ağrılarımaAL MASUMMMMMM
Kuşdili olarak da bilinen Biberiye, Ballıbabagiller familyasından bir bitkidir. Türk mutfağında yemeklerde yeteri kadar kullanılmayan bitkinin yararları anlatıldıkça çayı ve kürü uygulanmaya başladı.Biberiye sindirim sistemini rahatlatıcı etkisi olan antispazmodik bir bitkidir. Kronik dolaşım sorunlarında etkilidir. Kan şekerini düşürücü, kanı sulandırıcı etkisi bilinmektedir. Migren ve baş ağrısını hafifletebilir. Haricek kullanılanbiberiye yağı romatizma ağrılarını hafifletir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğluda migren için her gün iki defa, bir öğleden evvel, bir de öğleden sonra #biberiye çayı içilmesini öneriyor.
Biberiye çayı nasıl hazırlanır?
Bir bardak suda, 4-5 gram, yani bir tatlı, ya da bir çorba kaşığı kadar biberiyeyi 9 dakika kısık ateşte kaynatacaksınız. Günde iki defa içeceksiniz. Her defasında taze yaparak içilecek.
Aç karnına mı tok karnına mı içilecek?
Biberiye çayının boş karnına alınması daha iyi, böylece migreni de önler.
Bu kür yağ yakılmasında destekleyici olduğu için kilo vermeye de etkisi bulunuyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğluda bu kürle de ayda 1-1.5 kilo civarında verilebileceğini belirtiyor.
anneler günü için kv me çok şık bir porselen kahve takımı aldımm
anneme kıyafet alıcamm
Herkeslere tünaydıııınnn
Arkadaşlar ben de doğuma 86 kilo olarak gittim ve şimdi 63 kiloyum. Boyum 1,77 cm. Bu arada oğluşum 18 aylık. Benim hedefim 56 yı görmek tartıda. Dün de bahsetmiştim, sizlerden aldığım motivasyonla son 3 haftada 4 kilo verdim ama ben hiç bir diyet listesine bağlı kalamayan, dolayısı ile diyet yapmayı sevmeyen ve pek de bilmeyen biriyim. Şu son kalanları nasıl vereceğim konusunda sizden destek bekliyorum
Keşke bende öyle olsam müge anlıya bakıyom icim daha cok karardı hahah
Merhaba arkadaslar,
Ben cok negatif konusmamak ve kendi motivasyonsuzlugumla sizin motivasyonlarinizi bozmamak icin yine iki üc gündür yazmiyordum
Sadece su cok sevindirici, gerisin geriye hic gitmiyor kilom, ama dikkat etmedigim icin veremiyorumda.
Sporumu düzenli yapiyorum, her iki güne bir 1,5-2 saat arasi. Belki de kilomu bu koruyordur. Bugün yarin regl olucam, onunda agirligi basti beni..
Burada okumustum, galiba Zeyas demisti, öglene kadar limonlu su iciyormus diye.. Ben de dünden beri sabah aksam iciyorum.
Sabah: 1 dl ekmek, peynir, salatalik, 1 petibör bisküvi
Simdide yesil cay icicem:13:
...
Masumcum, cok iyi gidiyorsun, senin adina cookkk sevindim..
Semocum, grup baskanim.. Herkesciklere yetiyorsun, moral veriyorsun, sagolasin, iyiki varsin
selam kızlar bu aralar çok sık yazamıyorum ama ara ara gelip okuyorum yazılanları bu aralar stres tavan yaptı bende kpss başvuruları başladı ama ben başvuramadım hala bir yandan ders çalışıyorum bir yandan dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum bir yandanda özel sıkıntılarım var ama sizin yazdıklarınızı okumak iyi geliyor hepinize tekrar hayırlı güzel günler
canım bende geçen gün saraçoğlu hocadan biberiyeyi böyle 9 dk kaynatıp içince başağrısına iyi geldiğini dinledim içmeye çalışıyorum hergün ama ben biberiyeyi yeşil çayla karıştırmıştım oyüzdende 9 dk kaynatmıyorum beşli çay gibi demliyorum bu bitsin tek kaynatıcam inşallah fayda eder hem kiloma hemde akşama doğru sıkıntıdan başlayan baş ağrılarıma
Sanada tünaydın
Senin kilon gayet iyi valla ben sen gibi olsam yeter diyorum 56 çok zayıf olmazmı
anneler günü için kv me çok şık bir porselen kahve takımı aldımm
anneme kıyafet alıcamm
Herkeslere tünaydıııınnn
Arkadaşlar ben de doğuma 86 kilo olarak gittim ve şimdi 63 kiloyum. Boyum 1,77 cm. Bu arada oğluşum 18 aylık. Benim hedefim 56 yı görmek tartıda. Dün de bahsetmiştim, sizlerden aldığım motivasyonla son 3 haftada 4 kilo verdim ama ben hiç bir diyet listesine bağlı kalamayan, dolayısı ile diyet yapmayı sevmeyen ve pek de bilmeyen biriyim. Şu son kalanları nasıl vereceğim konusunda sizden destek bekliyorum
kiz lan masum :-DDD
kv kayinvalide demiii hahaha ogrendim artik :)))
enee ben unuttum kv mi :-D cicek alirim ben
selam, hosgeldin poppie 1.77 boya, 63 kilo guzel bence :)
Tabi ölculerin ne kadar ve nasil bilmiyorum ama sanki suanki kilon boyuna iyi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?