Selam poppi, iyi vermişin sende, hoşgeldin..merhaba hanımlar
sayenizde son 3 haftada 4 kilo verdimarkadaşlığınıza bayıldım, ben de sizinle oynayabilir miyim?
Bende merak ediyordum, çok merci..AL MASUMMMMMM
Kuşdili olarak da bilinen Biberiye, Ballıbabagiller familyasından bir bitkidir. Türk mutfağında yemeklerde yeteri kadar kullanılmayan bitkinin yararları anlatıldıkça çayı ve kürü uygulanmaya başladı.Biberiye sindirim sistemini rahatlatıcı etkisi olan antispazmodik bir bitkidir. Kronik dolaşım sorunlarında etkilidir. Kan şekerini düşürücü, kanı sulandırıcı etkisi bilinmektedir. Migren ve baş ağrısını hafifletebilir. Haricek kullanılanbiberiye yağı romatizma ağrılarını hafifletir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğluda migren için her gün iki defa, bir öğleden evvel, bir de öğleden sonra #biberiye çayı içilmesini öneriyor.
Biberiye çayı nasıl hazırlanır?
Bir bardak suda, 4-5 gram, yani bir tatlı, ya da bir çorba kaşığı kadar biberiyeyi 9 dakika kısık ateşte kaynatacaksınız. Günde iki defa içeceksiniz. Her defasında taze yaparak içilecek.
Aç karnına mı tok karnına mı içilecek?
Biberiye çayının boş karnına alınması daha iyi, böylece migreni de önler.
Bu kür yağ yakılmasında destekleyici olduğu için kilo vermeye de etkisi bulunuyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğluda bu kürle de ayda 1-1.5 kilo civarında verilebileceğini belirtiyor.
Canım bencede arttır biraz, şaşırt kendini.. Bugün yarın ye, cuma yeme, gerçi regl diyosun, sonucu anlayamazsın ama..kızlar günaydın kaçırmadan bütün yazdıklarınızı gün içinde mutlaka okuyorum
ama kendim bir şey yazmıyorum menüde paylaşmıyoruz çok sıkıldım 57 lerde kaldım
menüler hep aynı ideal kilomu buldum galiba hareket yok o bakımdan kaldım bu kiloda bu 2 hafta
zaten regl yüzünden artı gösteririm ama ölçüler tartı herşey aynı sizleri takipteyim.
Burdayım kuşum.. Yoğunluk vardı biraz.. Ancak fırsat buldum..kizlar, NESIL NERELERDE YAAA?
NESILLLLLLLLLLLL
NEEEEEEESSSSSSSSSIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Selam poppi, iyi vermişin sende, hoşgeldin..
Bengeldimm geriiiögle yemegimi yiyorum şuaaan patates sulusu yanınada yogurt canım sıkıldo patres sulusunu blender dan gecirdim bebek maması gibi cok gğzel yaaa DdD
hoşgeldin ve de afiyet olsun anteplim :) ben de az önce sucuklu yumurta ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Akşama kadar bişey yemem, saat 5-6 arası da hafif bişeyler yer günü kapatırım umarım ...
Selam bebişler..
Dünü yine extra hafif geçirdim..
Sabah bir kepekli peynirli sandviç tost, akşam 1 elma 1 kivi.. evdede biraz kuruyemiş yedim..
Fındık fıstık badem..
KARATAY vardı tv de, kuruyemiş yiyin dedi, yedim bende..
Bu sabah 2 kaşık light yoğurt limonlu, 3-5 tane de fındık badem yedim..
Birazdan yağsız kepekli sandviç tost yiycem, akşama da yine meyve..
Burdayım kuşum.. Yoğunluk vardı biraz.. Ancak fırsat buldum..
yedimm yemegimiii geldimmmm , patlıcan yogurt
ben bu yaz patlıcana aş eriyorum ya markette görüyorum gözüm kalıyor resmennn
semo evet cnm kv =kayınvalide demekkk,
poppixie bende geçen yıls adece uyduruk bir parfüm seti almıştım
kıyafet almayı sevmiyorumz or begeniyor o yzüdne fincna takımı aldım ama çok şıkk
bayılcakkk
a.s. hoşbuldum canım, çok teşekkür ederim kendimi iyi hissettirdin
hemen ölçüp geldim kendimigöğüs 92, bel 67, basen 95 . böyle yazınca çok komik bir vücut canlandı gözümde ama omuzlarım geniş olduğundan çok armut tipli değilim ama basenlerim geniş mi? evet geniş
Bengeldimm geriiiögle yemegimi yiyorum şuaaan patates sulusu yanınada yogurt canım sıkıldo patres sulusunu blender dan gecirdim bebek maması gibi cok gğzel yaaa DdD
Kız beşten önce yee 5 dede kapat günü popiş güzel olur sanada afiyet olsunn :)))]
canim ölculer gayet yerinde valla. 90-60-90 nerdeyse hay masallah
sen herhalde 6li rakamlari dert ediyorsun kendine, illa 5li rakamlarini gorcen yoksa icin rahat degil hissi verdin bana
hosgeldin, gozlerimiz yollarda kaldi böyle4göz yolunu gozledik
afiyet olsun, palicanmiiiii oggghhhh bende cok severim
benim canimda herseyi cekiyo bugun, yoksam hamilemiyimdicemde, regl var :26:
canim ölculer gayet yerinde valla. 90-60-90 nerdeyse hay masallah
sen herhalde 6li rakamlari dert ediyorsun kendine, illa 5li rakamlarini gorcen yoksa icin rahat degil hissi verdin bana
kizzz antepishhh, hani muge anli cinayet cözebildimi bugun?
hahhaa sağol canım, kulağıma küpe olsun madem 5'ten önce yiyip kapatayım günü
beni gayet iyi anlamışsın canımteşekkür ederim bu arada
Bence katil tamda orda ya coktuhaf bide antepden .. Kadın kenidisinden hatırlamıyom kac yaş buyük biriyle evleniiyo evlendikden 12 gün sonra asam ölüyo ve kadının sevgilisinin telefonu dinleiyo adam zehirlenirken kadın telefonda konuşuyo sonradiyo ki sevgilisine ya bunun agzından köpük falan cıkıyooo manitasinada diyo ki ya gebersin flnherneyse işte kadın şimdi diyo ki o an ki piskolojim oydu falan kendini haklı cıkarmaya calışıyo adamın kanındada zehir bulunuyomuş cart curt yani nolcek bilmorum yarın gelişmeleri yazarım hahaha
poppixie bende geçen yıls adece uyduruk bir parfüm seti almıştım
kıyafet almayı sevmiyorumz or begeniyor o yzüdne fincna takımı aldım ama çok şıkk
bayılcakkk
Gahah öyle yaaa hmmm fırına elma cipslerimi attım ara öğünüm olcek 2 saat sonraahahahha ilahi antepish, bu cinayet accik karman corman
bide anteppppp eneeemmmm :-D
333-
güle güle kullansın inşallah, senin de hem yüreğine sağlık hem kesene bereket canım :)*
he valla poppim anlariz dertlinin derdinden
en son 2 hafta once 94-77-103 tum benyaniii anlican ben tam bir armutum
Yuppiii :)) kilo vermek cok güzel zayıflamak aşktır güzeldir gelsin taz gitsin kilolar huhuyyyyy
valla aynen öyle semoooo, bayılıyorum hepinize maşallah hepiniz çok keyifli insanlarsınızyaşasın tam bağımsız armut kadınları
ay inşallah anteplim inşallah
aminn cnm :))
senin kilon çok yok aladıgım kadarıyla dgeilmii
doğru söylüyosun arkadaşım şuan kilo ikinci planda olmalı ama dün bir arkadaşım facede benimde olduğum bir fotoğrafı paylaşmış 2 ay önce çekilmiştik ben bütün arkadaşlarımdan kilolu yarım dünya gibi duruyorum yorum yapmayı bırak fotoğrafı beğenmeye bile çekindim başkaları görmesin diyehahaha ilahi antepish, baska bisey yokmu
sen kendini suan kilo vermeye odaklama canim, sinavlarin daha önemli
kilo verememenin sebebi stresli olman canim, stresshormonu yuksek oldugu zaman, kilo verilmiyor malesef...
bende alip denemeyi istiyorum bi firsat olmadi. ikisini beraber ayni bardakta mi iciyorsun canim?
aynı ben bel 74 kalça 104he valla poppim anlariz dertlinin derdinden
en son 2 hafta once 94-77-103 tum benyaniii anlican ben tam bir armutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?