Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yedimm yemegimiii geldimmmm , patlıcan yogurt
ben bu yaz patlıcana aş eriyorum ya markette görüyorum gözüm kalıyor resmennn

semo evet cnm kv =kayınvalide demekkk,

poppixie bende geçen yıls adece uyduruk bir parfüm seti almıştım
kıyafet almayı sevmiyorumz or begeniyor o yzüdne fincna takımı aldım ama çok şıkk
bayılcakkk

Selam bebişler..
Dünü yine extra hafif geçirdim..
Sabah bir kepekli peynirli sandviç tost, akşam 1 elma 1 kivi.. evdede biraz kuruyemiş yedim..
Fındık fıstık badem..
KARATAY vardı tv de, kuruyemiş yiyin dedi, yedim bende..

Bu sabah 2 kaşık light yoğurt limonlu, 3-5 tane de fındık badem yedim..
Birazdan yağsız kepekli sandviç tost yiycem, akşama da yine meyve..

merhaba hanımlar

sayenizde son 3 haftada 4 kilo verdim arkadaşlığınıza bayıldım, ben de sizinle oynayabilir miyim?
Selam poppi, iyi vermişin sende, hoşgeldin..
Bende merak ediyordum, çok merci..
Canım bencede arttır biraz, şaşırt kendini.. Bugün yarın ye, cuma yeme, gerçi regl diyosun, sonucu anlayamazsın ama..
Artık sabitlemeye çalış bancede..
kizlar, NESIL NERELERDE YAAA?
NESILLLLLLLLLLLL
NEEEEEEESSSSSSSSSIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Burdayım kuşum.. Yoğunluk vardı biraz.. Ancak fırsat buldum..

Bengeldimm geriii ögle yemegimi yiyorum şuaaan patates sulusu yanınada yogurt canım sıkıldo patres sulusunu blender dan gecirdim bebek maması gibi cok gğzel yaaa DdD

Bengeldimm geriii ögle yemegimi yiyorum şuaaan patates sulusu yanınada yogurt canım sıkıldo patres sulusunu blender dan gecirdim bebek maması gibi cok gğzel yaaa DdD

hoşgeldin ve de afiyet olsun anteplim :) ben de az önce sucuklu yumurta ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Akşama kadar bişey yemem, saat 5-6 arası da hafif bişeyler yer günü kapatırım umarım ...

hoşgeldin ve de afiyet olsun anteplim :) ben de az önce sucuklu yumurta ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Akşama kadar bişey yemem, saat 5-6 arası da hafif bişeyler yer günü kapatırım umarım ...

Kız beşten önce yee 5 dede kapat günü popiş güzel olur sanada afiyet olsunn :)))]

hosgeldin, gozlerimiz yollarda kaldi böyle 4göz yolunu gozledik

afiyet olsun, palicanmiiiii oggghhhh bende cok severim
benim canimda herseyi cekiyo bugun, yoksam hamilemiyim dicemde, regl var :26:

canim ölculer gayet yerinde valla. 90-60-90 nerdeyse hay masallah sen benim ölculeri görmeee ;-D
sen herhalde 6li rakamlari dert ediyorsun kendine, illa 5li rakamlarini gorcen yoksa icin rahat degil hissi verdin bana

kizzz antepishhh, hani muge anli cinayet cözebildimi bugun?

Son düzenleme:

Bence katil tamda orda ya coktuhaf bide antepden .. Kadın kenidisinden hatırlamıyom kac yaş buyük biriyle evleniiyo evlendikden 12 gün sonra asam ölüyo ve kadının sevgilisinin telefonu dinleiyo adam zehirlenirken kadın telefonda konuşuyo sonradiyo ki sevgilisine ya bunun agzından köpük falan cıkıyooo manitasinada diyo ki ya gebersin fln herneyse işte kadın şimdi diyo ki o an ki piskolojim oydu falan kendini haklı cıkarmaya calışıyo adamın kanındada zehir bulunuyomuş cart curt yani nolcek bilmorum yarın gelişmeleri yazarım hahaha

hahahha ilahi antepish, bu cinayet accik karman corman
bide anteppppp eneeemmmm :-D

333-
poppixie bende geçen yıls adece uyduruk bir parfüm seti almıştım
kıyafet almayı sevmiyorumz or begeniyor o yzüdne fincna takımı aldım ama çok şıkk
bayılcakkk

güle güle kullansın inşallah, senin de hem yüreğine sağlık hem kesene bereket canım :)*

he valla poppim anlariz dertlinin derdinden
en son 2 hafta once 94-77-103 tum ben yaniii anlican ben tam bir armutum

Yuppiii :)) kilo vermek cok güzel zayıflamak aşktır güzeldir gelsin taz gitsin kilolar huhuyyyyy

valla aynen öyle semoooo, bayılıyorum hepinize maşallah hepiniz çok keyifli insanlarsınız yaşasın tam bağımsız armut kadınları

ay inşallah anteplim inşallah

valla aynen öyle semoooo, bayılıyorum hepinize maşallah hepiniz çok keyifli insanlarsınız yaşasın tam bağımsız armut kadınları

ay inşallah anteplim inşallah

Armuutttttttttr ❤️❤️❤️❤️❤️

aminn cnm :))

senin kilon çok yok aladıgım kadarıyla dgeilmii

var ama çok yok, aslında benim sıkılaşmam lazım ama evde bebişle olunca maalesef spor da yapamıyorum az önce biri yanlışlıkla z,le bastı ve benimki uyandı, var gerisini sen düşün canım

doğru söylüyosun arkadaşım şuan kilo ikinci planda olmalı ama dün bir arkadaşım facede benimde olduğum bir fotoğrafı paylaşmış 2 ay önce çekilmiştik ben bütün arkadaşlarımdan kilolu yarım dünya gibi duruyorum yorum yapmayı bırak fotoğrafı beğenmeye bile çekindim başkaları görmesin diyeben neara bukadar kilo almışım bide farketmemişim yaaa
biberiyeyle yeşil çayı karıştırmıştım okarışımdan 1 tatlı kaşığı 1 bardak kaynar suya karıştırıp 5 dk bekledikten sonra bardağa süzüp bir iki damlada limon sıkıp içiyorum

he valla poppim anlariz dertlinin derdinden
en son 2 hafta once 94-77-103 tum ben yaniii anlican ben tam bir armutum
aynı ben bel 74 kalça 104

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…