doğru söylüyosun arkadaşım şuan kilo ikinci planda olmalı ama dün bir arkadaşım facede benimde olduğum bir fotoğrafı paylaşmış 2 ay önce çekilmiştik ben bütün arkadaşlarımdan kilolu yarım dünya gibi duruyorum yorum yapmayı bırak fotoğrafı beğenmeye bile çekindim başkaları görmesin diyeben neara bukadar kilo almışım bide farketmemişim yaaa
biberiyeyle yeşil çayı karıştırmıştım okarışımdan 1 tatlı kaşığı 1 bardak kaynar suya karıştırıp 5 dk bekledikten sonra bardağa süzüp bir iki damlada limon sıkıp içiyorum
aynı ben bel 74 kalça 104
Kızzzzzlaaaarrrr çok mutsuzum :2: :2: :2:
Sabah bir elma yedim öğlende pırasa yiyip akşama elma ve çorbayla kapatıcaktım ama öyle olmadı 1 porsiyon mantı ve bir dilim baklava yedim kaç kalori aldım kim bilir akşam spora gidicem ama ne yapsam 1 saat koşsammı 15 dk bisiklet sürüyordum yarım saatmi sürsem vicdan azabının doruklarındayım.
Gunaydin derincim,
Bu kiloyu sabitle o zaman canim. Yada kararlimisin 55i görmekmi istiyorsun :)
mutsuzluğa mahal yok canım, sen rutin sporunu yap, mümkünse akşam öğününde sadece salata ve yoğurt ye, tamamdır
Tamam canım öyle yapayım çok sağol bir anda şeytana uydum yedim aaahhhhh bu iradem mahvediyor beni
Gahah öyle yaaa hmmm fırına elma cipslerimi attım ara öğünüm olcek 2 saat sonraa
valla aynen öyle semoooo, bayılıyorum hepinize maşallah hepiniz çok keyifli insanlarsınızyaşasın tam bağımsız armut kadınları
ay inşallah anteplim inşallah
doğru söylüyosun arkadaşım şuan kilo ikinci planda olmalı ama dün bir arkadaşım facede benimde olduğum bir fotoğrafı paylaşmış 2 ay önce çekilmiştik ben bütün arkadaşlarımdan kilolu yarım dünya gibi duruyorum yorum yapmayı bırak fotoğrafı beğenmeye bile çekindim başkaları görmesin diyeben neara bukadar kilo almışım bide farketmemişim yaaa
biberiyeyle yeşil çayı karıştırmıştım okarışımdan 1 tatlı kaşığı 1 bardak kaynar suya karıştırıp 5 dk bekledikten sonra bardağa süzüp bir iki damlada limon sıkıp içiyorum
aynı ben bel 74 kalça 104
Aynen canım istiyorum ramazanda yada yürümeye başlayınca gidecek diye umuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmmm afiyet olsun tatlim cadim
Hee dunya ahiret bacim ossun hepside cok iyi kizceler vallabiz boyle, kardes gibi olduk burda
armutun dibidiyim ben poppi$
aanaaaa vucut tipimim ruh ikizini buldummm, mavliii biz bir elmanin iki yarisi gibiyikkk
ben bugun dopping yutmus gibiyim kizlar, duramiyorum yerimdeee
ramazanda kesin verirsin 2-3 kilo, boylelikleeee 55olursun derincimbence ramazana kadar bu 57 yi koru, fazla kasma kendini
kimseye kötü örnek olmak istemediğim için yazmamıştım ama ben genelde en fazla 2 gün dikkat edip (hem diyet hem de en geç 5'te yiyerek) 1 gün de dilediğimi yiyorum çok cozutmadan. aksi halde aç kalmama rağmen kilo veremiyorum ve güçsüz düşüyorum. o yüzden kendine haksızlık etme, arada depoyu fullemek lazım şekerim
Ahhhhh canım keşke bende 63 olsamda haftada 3-4 gün yerdim kesin. Ben maalesef bugün sabah itibariyle 74 çıkmıştım ama yarım kilo aldım sanırım. 83 kilodan buralara kadar indim hedefim 60 ama 65 e de razıyım
ama bennn elma kadınımmm
ooooo maşallah maşallah çok güzel kilo vermişsin canımo zaman bak belki biliyorsundur sen de liptonun form plus kiraz saplı çayı var onu iç hemen, en geç yarın sabaha tuvalete çıkarsın bu da tartına + olarak yansımaz
Alıyorum hemennnn:13:
Kızleerr ramazanda nasıl kilo vercezz ?????
bu arada enerjinden dolayı sana da kocaman bir semocuum :)
ama bennn elma kadınımmm
valla balim, ben veriyorum ramazanlikta. sen aliyonmu yoksa? gerci annen antep yimekleri yaparsa gelde alma dimi :)
önceee, 2 bardak su, ve 2-3 hurma yiyorum.
sonra 1kase corba, midemin yarisindan fazlasi doluyor zaten.
sonrada bol salata, ve yemekte ne varsa onu yiyorum az bi sey :)))
sagol canim, nazar boncuklarini ben kilo veren kizlara takiyorum boyle yakalarina
heee poppim bu arada sana kurallarimizi anlatim istersen, katilcaksin dimi bize?
elma kadinimisin sen kiz, ölculerin neydi senin baby?
valla balim, ben veriyorum ramazanlikta. sen aliyonmu yoksa? gerci annen antep yimekleri yaparsa gelde alma dimi :)
önceee, 2 bardak su, ve 2-3 hurma yiyorum.
sonra 1kase corba, midemin yarisindan fazlasi doluyor zaten.
sonrada bol salata, ve yemekte ne varsa onu yiyorum az bi sey :)))
sagol canim, nazar boncuklarini ben kilo veren kizlara takiyorum boyle yakalarina
heee poppim bu arada sana kurallarimizi anlatim istersen, katilcaksin dimi bize?
elma kadinimisin sen kiz, ölculerin neydi senin baby?
bugun yimirta yiyemedim ben :-(
evde yimirta bitti gene, dayanmiyo valla hemen bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?