Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selammmm arkadaşlar ben de katılmak istiyorum araniza. Bu yol 67 kilodan 58e düştüm 5ayda en çok dikkat ettiğim şey de geç yeme mevzusuydu bi de seker. Ben cok seviyorum tatlı PKo luyum dr her gün bi saat yürü dedi ona dikkat ettim. SIMD sanki bi kilo falan aldim regliyim itince tartilacam. 58.5 diyelim sabah 3 bardak su içtim sonra geç yedim kahvatiyi atladim pirinç pilavi ve taze fasulye yedim. 1.5 lt su ictm. 1 yeşil ay icrim bakalim simdilik b kadar . Ama ben çok az yiyemiyorum yaaaa

Grup arkadaşıııım muhtemelen yediklerinin az olmasından durdu kilon ben dün 2 gözleme yedim -200 ü gördüm biraz arttır yediklerini kıpırdanma olunca tekrar başla

canım açıkçası yediğim günlerde oluyor 57 yi net gördüm kalıyorum da oarad ama yediğim zaman 58 de oluyorum 2 dikkat ediyorum hop yine 57 yim ama 56,90 görmedim 57 de 1 2kalırsam kilom alışıp bana ramazanda kilo vermeme neden olur diye düşünüyorum yada kalır böyle napıyım

ben karadenizliyim kemikli iri bir bayanım aslında ölçülerim çok iyi de ben kiloda takıntı yaptım

rakamlara takılmamak lazım

semoş
ölçüleirmi bilmiyorum ama yarın alayım ben hiç bilmiyorum ölçü almayıı
benim simit ve migdem var kalça hiç yok bacakta ince ama simit migde göbekk maşalahı varr :26:

benimde basenlerim 94 boyum 1,70 bu boya bu basen 36 bdensin ben 27/28 beden kot giyiyorum bence abartıyorsun daha ne olsun ki

ölçülerimiz aynı sende birde boy

nesilcim 1 aydır sabit daha ne yapayım umudum ramazan ...

Aaaaa okey he annem sagolsun ama genelikle antepde oluyorum bn raamzanda daha kötü yani bu sene gitmicegm icin evdeyim annemde güya diyette hahah Veririm inşallah ya :)

canim sen bnim dedigim gibi 2bardk su ic, 3hurma, corba, yemek yemege fazla yerin kalmiyo zaten istesende istemesende az yiyorsun
he bide baklavaya ve cola ya dikkat, ediceksin. iftar sofralarinin vazgecilmezleri bunlar :))) her evde olur muhakkak masada

evet evet evet ben de katılmak istiyorum ve yine evet, kuralları bilmeye ihtiyacım var semocum

1hafta boyunca duzenli paylasim yatiktan sonraki hafta listemize dahil oluyorsun, YENI KIZLAR listesinde. orda kilo bildirimi yapiyorsun cumartesi.
her cumartesi tartiliyoruz, kilomuzu listeye ekliyoruz.
sonraki haftada YENI KIZLAR listesinden cikip, normal hepimizin oldugu listeye girme hakki kazaniyorsun.

Her kilo verdiginde bir para ödulu veremiyoruz malesef, henuz sponsor bulamadikk

haha sendemi yidin bitirdin evdeki tum yimirtalari yoksa :-D
az bir sey dedigin ne kadar gulum :))) bugun ekmegi az yediysen olar, bide erken yersen neden olmasin

benimde basenlerim 94 boyum 1,70 bu boya bu basen 36 bdensin ben 27/28 beden kot giyiyorum bence abartıyorsun daha ne olsun ki

kızlarr bende karar verdim 5 den sonra birşey yemeyeceğim havalar ısındı artık kilolarımı gizleyemem artık boyum 164 kilom 74

semoş
ölçüleirmi bilmiyorum ama yarın alayım ben hiç bilmiyorum ölçü almayıı
benim simit ve migdem var kalça hiç yok bacakta ince ama simit migde göbekk maşalahı varr :26:

heee sen tam elma tipisin ozaman masumum.
üst kol,
gögus,
ince bel,
simit göbek,
basen,
üst bacak,
diz,
als bacak ölc hepsini :)))
ben hepsini ölctum hihihi

Ekmek yemedim patates yemegi yedim öglen ekmek yerine gecyo galiba değil mi.. Yemeyimmi ki bilemedim şimdi..

derincim ağzından bal damlıyor ama benim vücudum senin ki gibi sıkı değil, senin resimlerini de görmüştüm daha önce ben 29 beden kot giyiyorum şu anda ama inşallah biraz daha kilo verirsem sıkılaşmak için spora başlayacağım

Ekmek yemedim patates yemegi yedim öglen ekmek yerine gecyo galiba değil mi.. Yemeyimmi ki bilemedim şimdi..

Ye canim bir sey olmaz, evet ekmek yerine geciyor patates. saat daha erken, yemek istiyorsan ye
sonra gec saatte baska birseyler yemekten iyidir bulgur

tamamdır semocum, teşekkürler

aanaaaa vucut tipimim ruh ikizini buldummm, mavliii biz bir elmanin iki yarisi gibiyikkk
ben bugun dopping yutmus gibiyim kizlar, duramiyorum yerimdeee

amanıınn o elmanın yarısını senelerdir arayıpda bulamadıydım senmıydiiin

kızz sen ne yedin bugün yazdıklarından bile enerji patlaması yaşadığın bellii

Tm semocann sağoll :)))

7/24 hizmetinizdeyiz efenim, bedava danismanlik yapiyoruz.
telf no dan ulasabilirsiniz ayni zamanda, geceleri de :-DDD

amanıınn o elmanın yarısını senelerdir arayıpda bulamadıydım senmıydiiin

kızz sen ne yedin bugün yazdıklarından bile enerji patlaması yaşadığın bellii

hahahha heee kiz mavli bende anlamadim, bugunde cok az yidim aslinda.
dunde kaldi herhal bu energi, dun aksam accik kacamak yaptiydim da aplasi ondan (benden guccukmusun kiz, apla didimde)

Merhaballaarrr..

ben bu ara paylasim yapamiyorummm zaten sureklide yiyorum
gecen hafta cok abartmistim ama genede sukur ayni ciktim tartida

Hafta sonu zaten abartiliyr pazarteside aksam abarttim

ama dun aksam isten sonra kendimi salona kapattim evde yalniz kaliyorum

zaten korkudan mutfaga gidemedim kocam gelene kadar 1 deri 1 kemik kalcam sanirim

bugunun menusu

sabah
2 kayisi 1 sicak su 5 6 adet badem findik karisik

oglen
Karisik sebzelerden garip bir yemek
cok az tursu
4-5adet kayisi

simdi bir fincan yesil cay icerim gun boyle gecer insallah

Hahahha bence biz o geceyi hic konuşmayalım amaaa

Hahahha bence biz o geceyi hic konuşmayalım amaaa

hahahahahahhaha ilahiii antepish, o geceyi unutalim biz en iyidi demi dur kiz aklima masumun halayiiii geldiiii
antepliiiii ik hou van jouw :-DDDDDDDDDD

Son düzenleme:
hahahahahahhaha ilahiii antepish, o geceyi unutalim biz en iyidi demi dur kiz aklima masumun halayiiii geldiiii
antepliiiii ik hou van jouw :-DDDDDDDDDD

Gahahahaha i toooo vallahhiii hahahahaha aman allahım iyiki yaratmıssın bu kulunuuuuu ddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…