Grup arkadaşıııım muhtemelen yediklerinin az olmasından durdu kilon ben dün 2 gözleme yedim -200 ü gördüm biraz arttır yediklerini kıpırdanma olunca tekrar başla
a.s. hoşbuldum canım, çok teşekkür ederim kendimi iyi hissettirdin
hemen ölçüp geldim kendimigöğüs 92, bel 67, basen 95 . böyle yazınca çok komik bir vücut canlandı gözümde ama omuzlarım geniş olduğundan çok armut tipli değilim ama basenlerim geniş mi? evet geniş
Selam bebişler..
Dünü yine extra hafif geçirdim..
Sabah bir kepekli peynirli sandviç tost, akşam 1 elma 1 kivi.. evdede biraz kuruyemiş yedim..
Fındık fıstık badem..
KARATAY vardı tv de, kuruyemiş yiyin dedi, yedim bende..
Bu sabah 2 kaşık light yoğurt limonlu, 3-5 tane de fındık badem yedim..
Birazdan yağsız kepekli sandviç tost yiycem, akşama da yine meyve..
Selam poppi, iyi vermişin sende, hoşgeldin..
Bende merak ediyordum, çok merci..
Canım bencede arttır biraz, şaşırt kendini.. Bugün yarın ye, cuma yeme, gerçi regl diyosun, sonucu anlayamazsın ama..
Artık sabitlemeye çalış bancede..
Burdayım kuşum.. Yoğunluk vardı biraz.. Ancak fırsat buldum..
Aaaaa okey he annem sagolsunama genelikle antepde oluyorum bn raamzanda daha kötü yani bu sene gitmicegm icin evdeyim annemde güya diyette hahah Veririm inşallah ya :)
evet evet evet ben de katılmak istiyorumve yine evet, kuralları bilmeye ihtiyacım var semocum
Anam bizdede yok vallah bi boşluk hissediyorum haha( kız semoo kendime biraz bulgur haşlasam pilav gibi oluyo yanınada biraz salata yesem bişey olurmu aklıma hic bişey gel şyo ki akşam icin cok mu yedim bugün ki cok tuhaf saat daha iki bırda ben genelikle bu saatte ögle yemegimi yiyom gec kaltıgım icin ama bugün cok tuhaf gercrkten
benimde basenlerim 94 boyum 1,70 bu boya bu basen 36 bdensin ben 27/28 beden kot giyiyorum bence abartıyorsun daha ne olsun ki
ölçülerimiz aynı sende birde boy
semoş
ölçüleirmi bilmiyorum ama yarın alayım ben hiç bilmiyorum ölçü almayıı
benim simit ve migdem var kalça hiç yok bacakta inceama simit migde göbekk maşalahı varr :26:
canim sen bnim dedigim gibi 2bardk su ic, 3hurma, corba, yemek yemege fazla yerin kalmiyo zaten istesende istemesende az yiyorsun
he bide baklavaya ve cola ya dikkat, ediceksin. iftar sofralarinin vazgecilmezleri bunlar :))) her evde olur muhakkak masada
1hafta boyunca duzenli paylasim yatiktan sonraki hafta listemize dahil oluyorsun, YENI KIZLAR listesinde. orda kilo bildirimi yapiyorsun cumartesi.
her cumartesi tartiliyoruz, kilomuzu listeye ekliyoruz.
sonraki haftada YENI KIZLAR listesinden cikip, normal hepimizin oldugu listeye girme hakki kazaniyorsun.
Her kilo verdiginde bir para ödulu veremiyoruz malesef, henuz sponsor bulamadikk
haha sendemi yidin bitirdin evdeki tum yimirtalari yoksa :-D
az bir sey dedigin ne kadar gulum :))) bugun ekmegi az yediysen olar, bide erken yersen neden olmasin
benimde basenlerim 94 boyum 1,70 bu boya bu basen 36 bdensin ben 27/28 beden kot giyiyorum bence abartıyorsun daha ne olsun ki
ölçülerimiz aynı sende birde boy
Ekmek yemedim patates yemegi yedim öglen ekmek yerine gecyo galiba değil mi.. Yemeyimmi ki bilemedim şimdi..
Ye canim bir sey olmaz, evet ekmek yerine geciyor patates. saat daha erken, yemek istiyorsan ye
sonra gec saatte baska birseyler yemekten iyidir bulgur
tamamdır semocum, teşekkürler1hafta boyunca duzenli paylasim yatiktan sonraki hafta listemize dahil oluyorsun, YENI KIZLAR listesinde. orda kilo bildirimi yapiyorsun cumartesi.
her cumartesi tartiliyoruz, kilomuzu listeye ekliyoruz.
sonraki haftada YENI KIZLAR listesinden cikip, normal hepimizin oldugu listeye girme hakki kazaniyorsun.
Her kilo verdiginde bir para ödulu veremiyoruz malesef, henuz sponsor bulamadikk
amanıınn o elmanın yarısını senelerdir arayıpda bulamadıydım senmıydiiinaanaaaa vucut tipimim ruh ikizini buldummm, mavliii biz bir elmanin iki yarisi gibiyikkk
ben bugun dopping yutmus gibiyim kizlar, duramiyorum yerimdeee
tamamdır semocum, teşekkürler
Tm semocann sağoll :)))
amanıınn o elmanın yarısını senelerdir arayıpda bulamadıydım senmıydiiin
kızz sen ne yedin bugün yazdıklarından bile enerji patlaması yaşadığın bellii
7/24 hizmetinizdeyiz efenim, bedava danismanlik yapiyoruz.
telf no dan ulasabilirsiniz ayni zamanda, geceleri de :-DDD
hahahha heee kiz mavli bende anlamadim, bugunde cok az yidim aslinda.
dunde kaldi herhal bu energi, dun aksam accik kacamak yaptiydim da aplasi ondan(benden guccukmusun kiz, apla didimde)
Hahahha bence biz o geceyi hic konuşmayalım amaaa
hahahahahahhaha ilahiii antepish, o geceyi unutalim biz en iyidi demidur kiz aklima masumun halayiiii geldiiii
antepliiiii ik hou van jouw :-DDDDDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?