Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Okey kızlar gelelim menüyer

Şu az az ama sık sık uygulamasına grciş yaptıö hahah
Herneysee

Aabah 3 hurma bi bardak tarcınlı süt

Ara biraz ananas ve yeşil cay

Ögle yemegim bi kase patates yemegi ve kücük kase yogurt

Ara tarcınlı elma cipslerim

Akşam yemegimmmm

4 yemek kaşıgı bulgur haşlaması salata salata dedğim mor marul mu ne üstüne biraz nar eşkisii ve yanına sucuk yicem haha sucugu mikrodalgaya attım canım cekti bol bol protein fln baya yemişim la bugün elma cipslerim duruyo daha günü kapatmadam ondan atarım agzıma hahayt hayvan gii yemişim laa

Kızlarrrrrrrrrrrrr zahideye bakınnnnnn :))))) birazdan 100 kilo veren bi kadın gelcekmişşş

bende yumusadım da sıkılaşmak için plates ve yürüyüş yapıcam ama haziran ayını bekliyorum okulların kapanmasını bekliyorum.ama mezun olmuyorum burdan buraları okumak muhabbet çok güzel bizim 3 ayı geçti 11 kilo verdim menü paylaşmıyorum artık ama dikkat full time
ama bu gün ne yedin dersen de

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim glutensiz ekmek
1 parça beyaz peynir

bu saate kadar 2 fincan nescafe
2 tane burçak

eve gidince çorba içicem bol acılı

yani anlıcan bişey yemiyorum ne paylaşayım artık sıkıldım her gün aynı şeyleri yazmaktan

Antepish,
menu super ötesi, harika, fevkalade, mikemmel olmus vallam sana nazar takam dur, gel yakani getir

Gahahahaha i toooo vallahhiii hahahahaha aman allahım iyiki yaratmıssın bu kulunuuuuu ddd

Allahim bu ne HIZ ne celal :-D
Datli bu kiz yaaa, datli. Sende anneler gununde annenin elinden öp, deki semo diyoki iyiki dogurmussun beni dio de :-D
kiz dur hizina yetisemiyom malum artik 18 yasinda degilim dermisim hahhaha

Kızlarrrrrrrrrrrrr zahideye bakınnnnnn :))))) birazdan 100 kilo veren bi kadın gelcekmişşş

hee kiz zahide nin programi cok eglenceliiii, ay bende evde olaydim bende bakardim hic kacirmam
eneee nasil vermis ki acep, bizide bilgilendir lutfen

ne yedinki fındık fıstıkmı ablayımdır semocum artık herkesten büyüğüm evde kalmış kız kurusu olarak tescillendim gari yaş 33

Bilgilendirecemmm tabikideeee :)) şimdilik ögrendiyim şey

Az yiyenler kilo alırmış cok yiyenler kilo verirmiş bellirli saatleri fln mi ne varmış dur dinlimde sonuna kadar :))

Ay semoooooooo hahahayttt cok seveyrum seniiiiiiiii ]

kızlar ben geldim. heryerim ağrıyo 2,5 km giderken 2,5 gelirken yürüdüm 20 dk gidiş 20 dk geliş sürdü aşırı hızlı yürüdüm. arkadaşla kahvaltı yaptım normal bir kahvaltı sofrasıydı börek çörek yoktu. şimdide 1 fincan nescafe biraz kuruyemiş bir kaç çatalda tavuk yedim. koşu bandında yürümekle dışarda yürümenin çok farkı varmış bugün anladım heryerim ağrıyooooo

evet bence de muhabbet çok güzel ve gitmeme kararını destekliyorum :) inşallah ben de yemeklerimin miktarını sınırlayabilirim.

bugün neler yedim mesela;

sabah : nescafe (şekersiz)

öğle : 2 yumurta ve küçük bir dilim kaşar ile yapılmış sucuklu yumurta, 2 küçük dlm tb ekmeği

akşam: 1 büyük tabak yağsız-sade makarna.

Yalnız makarnanın ölçüsünü feci kaçırdım, keşke o kadar çok haşlamasaydım :2:

kahvaltı
1 yumurta ile tereyaglı omlet
5 zeytin, peynir
1 dlm tb ekmegi
dmates salatalık

öglen
tavuklu patlıcan yogurt

akşam( an itibari ile)
yogurt ekşi yeşil elma

2 biberiye çayı
bol su

harikasıııııın

benim kilomda idealime yaklaşamadım ama çok yavaş gidiyor artık. 70 e gelene kadar çok güzel gitti özellikle ilk 5 kilo resmen uçtu. şimdi ise aşırı zorlanıyorum bi 65 olsaydım yaa. çok sıkıldım artık gerçi bu halimi herkes çok beğeniyo ama çevremdeki herkes kilolu ondan biliyorum yanlarında minicik kalıyorum. ama bugün gittiğim arkadaş nerdeyse 0 beden yanında kendimi fil gibi hissettim

dışarda yürümek çok iyi oluyor cnm ya, mis gibi oksijen açık hava gibisi varmı

kh 1 ögünde t4ercih etsne iyi olur mesela makarna yiyceksen ekmek yeme
ha birde tb ve kepekli makarna varr pastavilla tb makarna anakara makarnanında kepeklisi var
hatta bende haftaya yiyim iyi geldi aklıma

insna istegi kiloya gelene kadar kendini fil gibi görüyor yaa ben 93 kilodada fil gibi görüyordum şimdiide
öyle görüyorumm bazen ama baya iyi yol almışsın cnmm , hızlandırmak için proteine agırlık verebilirsin

aynen canım dediğin gibi eski resimlerime bakıyorum nekadar zayıfmışım diyorum ama o zamanlardada kendimi hep kilolu bulurdum 60 olmadan rahatlamayacağım sanırım dediğin gibi.en iyisi hep kilolu insanlarla görüşmek insan kendini çok iyi hissediyor ozaman

evet canım haklısın, ben bu ara karbonhidrata abanmış durumdayım aslında basit bir sebebi var: geçen hafta karbonhidrat diyeti yapmaya çalıştım, o diyette de malum kh alımı çok az, bu sebeple midem acayip bulandı, bastırmak için mecburen yeniden kh yemeye başladım ama çok şükür ki tartıya çok yansımadı (geçen hafta 62,300 gr idim bugün 63 kilo çıktım)

bugün böyle geçti artık kapattım tükkanı ama yarından itibaren yine kh alımını kısıcam

sende harikasın canım vede çok zayıfsınn çok imrendim sanaaaa hoşgeldin tekrar

hoşbuldum tatlım, çok sağol bu arada ben de doğumdan sonra ah keşke şu kadar olabilsem bu kadar olabilsem yeter diyodum ama sonra bir de ne göreyim? eski resimlerim işte o gün bugündür eski kiloma inmeyi kafaya yazdım,hem de çok fena yoksa aslında hepimiz normal kilolardayız, belki 3 eksik 5 fazla

kh alımını azaltınca öyle oluyor malesef
bende şuan çok yemiyorum fakat desem ki kesicme kh o gün abanıyorum

yarın yımırta yerim belkim bende
ton balıgıda kurtarıcı oluyor fakat , en son yaptıgımdab birdaha yemeyeye karar verdimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…