derincim ağzından bal damlıyor ama benim vücudum senin ki gibi sıkı değil, senin resimlerini de görmüştüm daha önceben 29 beden kot giyiyorum şu anda ama inşallah biraz daha kilo verirsem sıkılaşmak için spora başlayacağım
Gahahahaha i toooo vallahhiiihahahahaha aman allahım iyiki yaratmıssın bu kulunuuuuu ddd
Kızlarrrrrrrrrrrrr zahideye bakınnnnnn :))))) birazdan 100 kilo veren bi kadın gelcekmişşş
ne yedinki fındık fıstıkmı7/24 hizmetinizdeyiz efenim, bedava danismanlik yapiyoruz.
telf no dan ulasabilirsiniz ayni zamanda, geceleri de :-DDD
hahahha heee kiz mavli bende anlamadim, bugunde cok az yidim aslinda.
dunde kaldi herhal bu energi, dun aksam accik kacamak yaptiydim da aplasi ondan(benden guccukmusun kiz, apla didimde)
Antepish,
menu super ötesi, harika, fevkalade, mikemmel olmus vallam sana nazar takam dur, gel yakani getir
Allahim bu ne HIZ ne celal :-D
Datli bu kiz yaaa, datli. Sende anneler gununde annenin elinden öp, deki semo diyoki iyiki dogurmussun beni dio de :-D
kiz dur hizina yetisemiyom malum artik 18 yasinda degilim dermisim hahhaha
hee kiz zahide nin programi cok eglenceliiii, ay bende evde olaydim bende bakardim hic kacirmam
eneee nasil vermis ki acep, bizide bilgilendir lutfen
bende yumusadım da sıkılaşmak için plates ve yürüyüş yapıcam ama haziran ayını bekliyorum okulların kapanmasını bekliyorum.ama mezun olmuyorum burdan buraları okumak muhabbet çok güzel bizim 3 ayı geçti 11 kilo verdim menü paylaşmıyorum artık ama dikkat full time
ama bu gün ne yedin dersen de
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim glutensiz ekmek
1 parça beyaz peynir
bu saate kadar 2 fincan nescafe
2 tane burçak
eve gidince çorba içicem bol acılı
yani anlıcan bişey yemiyorum ne paylaşayım artık sıkıldım her gün aynı şeyleri yazmaktan
kızlar ben geldim. heryerim ağrıyo2,5 km giderken 2,5 gelirken yürüdüm 20 dk gidiş 20 dk geliş sürdü aşırı hızlı yürüdüm. arkadaşla kahvaltı yaptım normal bir kahvaltı sofrasıydı börek çörek yoktu. şimdide 1 fincan nescafe biraz kuruyemiş bir kaç çatalda tavuk yedim. koşu bandında yürümekle dışarda yürümenin çok farkı varmış bugün anladım heryerim ağrıyooooo
harikasıııııın
kızlar ben geldim. heryerim ağrıyo2,5 km giderken 2,5 gelirken yürüdüm 20 dk gidiş 20 dk geliş sürdü aşırı hızlı yürüdüm. arkadaşla kahvaltı yaptım normal bir kahvaltı sofrasıydı börek çörek yoktu. şimdide 1 fincan nescafe biraz kuruyemiş bir kaç çatalda tavuk yedim. koşu bandında yürümekle dışarda yürümenin çok farkı varmış bugün anladım heryerim ağrıyooooo
evet bence de muhabbet çok güzel ve gitmeme kararını destekliyorum :) inşallah ben de yemeklerimin miktarını sınırlayabilirim.
bugün neler yedim mesela;
sabah : nescafe (şekersiz)
öğle : 2 yumurta ve küçük bir dilim kaşar ile yapılmış sucuklu yumurta, 2 küçük dlm tb ekmeği
akşam: 1 büyük tabak yağsız-sade makarna.
Yalnız makarnanın ölçüsünü feci kaçırdım, keşke o kadar çok haşlamasaydım :2:
benim kilomda idealime yaklaşamadım ama çok yavaş gidiyor artık. 70 e gelene kadar çok güzel gitti özellikle ilk 5 kilo resmen uçtu. şimdi ise aşırı zorlanıyorum bi 65 olsaydım yaa. çok sıkıldım artık gerçi bu halimi herkes çok beğeniyo ama çevremdeki herkes kilolu ondan biliyorum yanlarında minicik kalıyorum. ama bugün gittiğim arkadaş nerdeyse 0 beden yanında kendimi fil gibi hissettim
dışarda yürümek çok iyi oluyor cnm ya, mis gibi oksijen açık hava gibisi varmı
insna istegi kiloya gelene kadar kendini fil gibi görüyor yaa ben 93 kilodada fil gibi görüyordum şimdiide
öyle görüyorumm bazen ama baya iyi yol almışsın cnmm , hızlandırmak için proteine agırlık verebilirsin
dışarda yürümek çok iyi oluyor cnm ya, mis gibi oksijen açık hava gibisi varmı
kh 1 ögünde t4ercih etsne iyi olur mesela makarna yiyceksen ekmek yeme
ha birde tb ve kepekli makarna varr pastavilla tb makarna anakara makarnanında kepeklisi var
hatta bende haftaya yiyim iyi geldi aklıma
insna istegi kiloya gelene kadar kendini fil gibi görüyor yaa ben 93 kilodada fil gibi görüyordum şimdiide
öyle görüyorumm bazen ama baya iyi yol almışsın cnmm , hızlandırmak için proteine agırlık verebilirsin
sende harikasın canım vede çok zayıfsınn çok imrendim sanaaaahoşgeldin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?