Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

masummmmmmm sen bu kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin peki? var mı özel bir şey? yoksa sadece 5'ten sonra yemeyerek mi verdin?

ben 2010 yılında 93 kilo idim 1.5 yılda 30 kilo verdim 1200 kalorilik diyet spor ve montiagne diyeti ile
korudum daha sonra, haizranda 64 kilo idim ama yeidm yeidm ve ocakta 74 ü gördüm

sonra montiagne diyetine tekrar başladım ama bu kez onunla 2 ayd aiki kilo verdim , derken derin in bi yazsını görüdm topikte onu takip edip buraya düştüm buraya geldigimdede 70 kilo idim 4 kilo gitti ama araya dügün filan girdi yoksam daha fazla giderdi

ne yedinki fındık fıstıkmı ablayımdır semocum artık herkesten büyüğüm evde kalmış kız kurusu olarak tescillendim gari yaş 33

yok yavru kusum bol acili isotlu, bol yagli, bol nareksili kisir yidim :)))
aplaaammm, niye evde kaldin kiz deme oyle. Bekarlik sultanlik valla bende 25 yasindayim evliyim. Beni erken kapti koci$ :)))

semocum zahideye baktım ama geçmiş galiba kaçırmışım

oyyy zahideeeemmmm, dur dur antepish bize güzel anlatir simdi.
sen sabahki programi anlatisini gorseydin bi mavli, muge anlida cinayet cözmeye calisiyorlardi. Antepish onu anlatti

eeeh baska baska, anlat bebeem dinliyoruz. Takipteyiz seni, sabahki muge anli cinayetinide guzel anlattin
kiz sen haber muhabiri olsana, sesinde guzel senin ik hou van jouw G.... :)))

halay var dediler geldimmmmm

gel hele gel, halayin basini sen cek

hosgeldin yavru kusum, eeehhhh iyi tatlim fazla bir seyler yememissin.
evet canim kosu bandi yuruyusu ve disari yuruyusu daha farkli. ve bildigim kadariyla disarda daha cok kalori kaybediyorsun.

kahvaltı
1 yumurta ile tereyaglı omlet
5 zeytin, peynir
1 dlm tb ekmegi
dmates salatalık

öglen
tavuklu patlıcan yogurt

akşam( an itibari ile)
yogurt ekşi yeşil elma

2 biberiye çayı
bol su

valla kizlarrrrr bugun menuler deh$et guzel ötesi, kelimelerle anlatamiyorum

yarın yımırta yerim belkim bende
ton balıgıda kurtarıcı oluyor fakat , en son yaptıgımdab birdaha yemeyeye karar verdimdi

niye yememeye karar verdin ki ?

anteplim şimdi ben de denk geldim programa ve şok oldum resmen sen iyice takip edebildin mi bari

kiz anlatin catlicam burda, ofiste. merakla bekliyorum haber muhabirliginizi

aaa maşallah yaaa vallahi iradene, azmine sağlık bacım ben de şimdi anteplimin dediği programa bakıyorum ama doktorun dediğine göre biz epey yanlış yapıyoruz, 2 dk yakalayabildim bu arada

çok kötü koktu semoş ya biraz ara versme iyi olcak,

birde ofise tarçın getirmekiyim ugün nede güzel giderdi yogurt üstüne tarçın tey teye teyyy
iyice sıyırdık ya allah kerimm

valla şekerim öncelikle diyor ki kilo vermek isteyen bir kişi insülin direncine vs baktırsın, günde 6 öğünden daha az yemeyin, gece ile sabah arasındaki açlık süresini çok uzak tutmayın... ama ben çok kısa yakaladım, başlarda neler dedi onu anteplimden alalım

aaa maşallah yaaa vallahi iradene, azmine sağlık bacım ben de şimdi anteplimin dediği programa bakıyorum ama doktorun dediğine göre biz epey yanlış yapıyoruz, 2 dk yakalayabildim bu arada

bende netten zileyim bari
amann bu kadar tecrübe ettim şunu söyleyim herkeisn bünyesi bri degil,
dr ların dedigi bribirini tutmuyor zatenn mesele bünyeni çözmek

mesela ben ara ögün yapamayıyorum ara ögün oluyor ana ögün hatta baba ögün
birde kh alımım azz benim çünkü kilo vermememi engelliyorrr

neyse kızlar ben kaçar yarın görüşmek üzre
see you

Amaan her diyetisyen bişi diyor ya.akşam yemeğini mutlaka atlayın aç yatın diyenn diyetisyenlerde var.bence bu bünye meselesi kimi 7-8 de yemek yemeyi kesince kilo verir kimi 5 te kesince verir.

Hahahha ahah koptummmm tamam olayim hahaha]

Son düzenleme:
Evet kızlar izliyorum da fazla bişey anladım diyemem adam sürekli ayakabbının altını yalıyo haha herneyse

6 öğün yenilmesini öneriyor
Yaban mersinini öneriyor ara ögün icin
Tam hatrlamıyorum ama 6 bademden fazlası 2. Dilim ekmek olarak geciyormuş dedi??
Bide sabah ve öglen arası yiyon diyo bademi başakda bişey demedi birazdan devam ediyor

orası öyle valla ben de ara öğün yapamıyorum çünkü işin ucu kaçıyor bende de :/ karatay hoca da belli bir saatten yemek yenmemesini tavsiye ediyor :44: amaaaan karışık bu işler, doğru olan kendi metabolizmamıza göre hareket etmek sanırım. yarına kadar selametle

hahhahahahahahahaha :) ben o kısmı kaçırmışsam demek ki

Bugün misafirliğe gittim 3 gibi dün börekten bişi olmadı diye koca bi kumpir 1 dilim börek ve sütlü tatlı yedim Sabah'ta yarım simit yemiştim yarına hayırlısı artık

Amaan her diyetisyen bişi diyor ya.akşam yemeğini mutlaka atlayın aç yatın diyenn diyetisyenlerde var.bence bu bünye meselesi kimi 7-8 de yemek yemeyi kesince kilo verir kimi 5 te kesince verir.

haklısın canım, en iyisi kendi bedenlerimizin sesine kulak vermek

Bugün misafirliğe gittim 3 gibi dün börekten bişi olmadı diye koca bi kumpir 1 dilim börek ve sütlü tatlı yedim Sabah'ta yarım simit yemiştim yarına hayırlısı artık

olur böyle kazalar, sıkma canını ben de makarnayı çok kaçırdım, yarına kısmet dicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…