Kumpir 770 kalori simit desen 200 u gecik
hoşgeldin canımSelammmm arkadaşlar ben de katılmak istiyorum araniza. Bu yol 67 kilodan 58e düştüm 5ayda en çok dikkat ettiğim şey de geç yeme mevzusuydu bi de seker. Ben cok seviyorum tatlıPKo luyum dr her gün bi saat yürü dedi ona dikkat ettim. SIMD sanki bi kilo falan aldim regliyim itince tartilacam. 58.5 diyelim sabah 3 bardak su içtim sonra geç yedim kahvatiyi atladim pirinç pilavi ve taze fasulye yedim. 1.5 lt su ictm. 1 yeşil ay icrim bakalim simdilik b kadar . Ama ben çok az yiyemiyorum yaaaa
yukardaki mesajı gündüz attım da arada kaynadım :))) tekrar merhabaaaa :) yarın başlayacam ben de.
ay seninde ne patavazsız tanıdıkların var yaniiiKizlar geldim oglumun kimligi deil banka odemesimis 15 gun icinde odenmesse islem yapilcakmis sigorta parasi pazalarda cocuklar bisi kirar filan sigortalatti benimki deli oldum 5 bardak cay ictim coooook az seker
Kodum cay kasi ucu 2 ince tost yedim arkadaslar cok israr etti kiymali yemek yaptilar oglen yemedim meyve suyu ixtim yerine aksamda 5 tane yulafli biskuvi yolda gelirken attim azima acikirsam bi kave yapicam bude annas yerim arkadaq moralimi bozdu 46 beden arkadasla gotun ayni dedi bzndz cikar pantuly giycem desim cok kizdim arkasindan arkadas aradi dzsi o hamile ondan dedim uzulmesinmiq bende emzikliyim ozur diledi zayiflamisin tiplanmisin dedi ama kalca pek gitmemis dedi ins oda gider
hoşgeldin canımkilolu olupta tatlıyı sevmeyen varmıdır acaba.gayet iyi vermişsin canım devamıda gelecektir eminim.
ay seninde ne patavazsız tanıdıkların var yaniiidaha hafta sonun eniştenin dediklerinin etkisi geçmeden bugünde bu bence takılma kimseye senin kendini nasıl gördüğün önemli.zaten kilo vermek için uğraşıyosun kalçada gidecektir inş
Kiz zaten gorusmuycem bi sure kimseyle ugrasamiycam ya bune basim agriyo ya kiyaslandigim popo zenci poposundan beter tempra araba gibi kari
Kiz zaten gorusmuycem bi sure kimseyle ugrasamiycam ya bune basim agriyo ya kiyaslandigim popo zenci poposundan beter tempra araba gibi kari
Herkesin adım adım büyük iradeyle istediği kiloya ulaştığını görünce nasıl mutlu oluyorum :)
Bende pazartesi 78 kg ile başlamıştım ve bugün 3. günüm 77,5 kg geldim, her ne kadar sudan gitse de tartıda eksilme görmek güzel :)
Herkesin adım adım büyük iradeyle istediği kiloya ulaştığını görünce nasıl mutlu oluyorum :)
Bende pazartesi 78 kg ile başlamıştım ve bugün 3. günüm 77,5 kg geldim, her ne kadar sudan gitse de tartıda eksilme görmek güzel :)
hahaha çok yaşa sen :)) hiççççç güleceğim yoktu :)
ya çok alemsin canım valla çok yaşa emi
olsun ilk sular gitcekki yağlarda gitsin tebrikler
Suyunu bolca ic kiz su kaybetme ben en az 2 iciyom gerisi gec olmadisa saat 3 4 litreyi geciyo nabim ya oyle ama aaaaaaa
Midem bulana bulana içiyorum
maşallah semocum sen daha çıtırmışsınyok yavru kusum bol acili isotlu, bol yagli, bol nareksili kisir yidim :)))
aplaaammm, niye evde kaldin kiz deme oyle. Bekarlik sultanlik valla bende 25 yasindayim evliyim. Beni erken kapti koci$ :)))
oyyy zahideeeemmmm, dur dur antepish bize güzel anlatir simdi.
sen sabahki programi anlatisini gorseydin bi mavli, muge anlida cinayet cözmeye calisiyorlardi. Antepish onu anlatti
eeeh baska baska, anlat bebeem dinliyoruz. Takipteyiz seni, sabahki muge anli cinayetinide guzel anlattin
kiz sen haber muhabiri olsana, sesinde guzel seninik hou van jouw G.... :)))
Midem bulana bulana içiyorum
Simdi esime yazdim bisiklet istiyom dedim basenler icin iyimis buraya ilk geldim yil 64 kiloydum bisikletle ise gidiyordum 57 ye kadar indim idi biraktim tedavi basladi kilo aldim simdi aklima geliyo liposaksin yaptircam gitmezse kafayl bozdum 105 cikti ya yanlis olctusem ya 200 se ya 150 se olurum yarin yamur olmazsa cikip alcam mesura
Benimkide 104 canım ama benim kilo 69 boy 163..
Benim 167 ya nebilim bugun ki arkslarin bakisi ya elleyince baya gitmis ama cok bunalim yaptim ya senin beykim belinle orantilidir yada popo arkaya vermistkr benim popo ideal basenler igrenc utaniyorum ya elbise giyemiyorum ya
Ben kalçadan bayağı bir kemikliyim canım ya belimde kalın dikdörgen vücut tipindenmişim öyle diyolar bide 2 doğumdan emanet simitim var.varda var en doğrusu.bemce çok takılma netten basen eritici hareketlere bak faydasını görürsün eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?