Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kesi n incelmişsindir bende ölçüyorum düzenli olarak. Koşay değil hamile kalnca insanın bütün vücudu bozuluyo napalım canım olduğu kadar mankrn olcak değiliz ya. Bence çok takılma

Kesi n incelmişsindir bende ölçüyorum düzenli olarak. Koşay değil hamile kalnca insanın bütün vücudu bozuluyo napalım canım olduğu kadar mankrn olcak değiliz ya. Bence çok takılma

Yok cnm ya kotta guzel dursun elbise giyebilim yetcek ya ordan burdan kaf canimi sikiyo istahlmi komple kapatiyolar ama bana muhtac bebegim var ek yemek bile istemiyo o derece bagimli bana cok korkuyorum sutum gotcek diye

Benim de bisikletim var ama evde kurutma askılığı oldu :) Bir ton para da verdim boşa :)

Kızlar yaa düne göre +300 olmuşum akşam hiç bi şey yemedim. Kumpirde erken yemiştim .dün ishaldim acaba ondan mı öyle az çıkmıştı

Deli olcam ya kilom 69dan düşemedi gitti.cumaetesiye göre +500 deyim okadarda dikkat ediyorum ufff.reglime 1 hafta kaldı sanırım ondan

Günaydin, bonjour, helle, olaa, guttendag KIZLARRRR. Nasilsiniz bakem?

o zaman biz cok yiyelim biz az yiyoruz cunku

kiz ben 12tane badem yiyom yersem :))) 6tane badim ney, disimin oyuguna yetmez :-D

Hosgeldin Zeynep,
tabi gel katil bize, valla ben görmedim mesajini :))) olabilir zeyno arada mesajlar oyle kayniyor
boyun kac canim?

heee valla haaa, zeyas lafi agzimdan aldin. o lafi melege soyleyen once bi kendine kicina bakmis mi acaba.
kiz emziriyo iste patavatsiz sey ne laf soyluyon kiza tovbe tovbe... en nefret ettigim insan tipi, bozarim ben oyle diyenleri.

Kiz zaten gorusmuycem bi sure kimseyle ugrasamiycam ya bune basim agriyo ya kiyaslandigim popo zenci poposundan beter tempra araba gibi kari

canim yaaa takma soyle seyleri kafana Allah askina, sen kendine bak, keyfine bak... Herkesin lafina bakmayla hayat gecmez.

Zaten gec evlenenlere hep evde kaldin diyo mahalledeki koca karilar. halbuki senin soyledigin gibi kizim karsina hic duzgun biri ciktimi diye sormazlar...
Sanki sen evlensen onun boyumu uzayacak demi, sanami kaldi ya hahaha. bizim turk milleti herkesin herseyini kafasina takiyor mubarek

eh sanki mavlim bende suan seninkine benzer bir durumdayim, 5 bucuk senedir evliyim, henuz cocuk yok. Calistim, gezdim tozdum seyahat derken, ev aldik tamir yaptirdik ... Cocuk planlarim yoktu, simdi istiyoruz Allahin izniyle. millet durmus bana, eeeh hani cocuk yapsana, niye cocuk yapmiyon...
YA ARKADASIM SANANE YA? COK ISTIYORSAN KENDIN YAP.

Kizlar nekadar saglikli bi olcum bilmiyorum ama 105 cikti insaat medurasiyla ip le olctum ilk bugun sinirden almayi unuttum ne erikkk ne mesura

yavv melekkkk, benim popomda 102 suan.
bende koca popo ölcusu falan saniyorum, boyle 120 cm saniyom bende.

günaydın kızlarrrrrrrrrr
asayiş berkemal , heryer tutuldu kaçak yokkk
hiç bişiy yemeidm akşam gidince ama sabah tartıldım 67 çıktım +200 ama ben sabahlaır şiş oluyorum ona bagladım
bagladım baglamaısnada motivasyonumda eccük bozulur gibi oldu

kahvaltı yapmamıştım
ofise gelince 200 ml yagsız süt ile kahve içtim yanında 15-20 çig fınfık ve az peynri ile
az yiyince kıtlık moduna girmein bünyecigim dedimm
şu iki günd ikkat edeyim bakim belkim 65.9 olarımmm

kolay gelsin herkeseee mutlu günler kızlar

Hosgeldin Zeynep,
tabi gel katil bize, valla ben görmedim mesajini :))) olabilir zeyno arada mesajlar oyle kayniyor
boyun kac canim?

teşekkür ederimmmmm. boyum 1.53 :) 5-6 kilo vermem gerek bi de bebek düşünüoz o yüzden kesin vermeliyim :))

bugün sabahtan yapıp gidecem yemeğimi işe göütrecem öğle gidiyorum. artık işte yerim eve geldiğimde saat 6,30 oluyor çünkü. bu gün yine çok oyalandımm hastaneye gittim geldim falan o yüzden kahvaltı gitti. 4 bardak falan su içtim şimdi de mercimekli bulgur pilavı ve bamya yiyecem biraz :) akşam da yoğurt ve pilav 17.00 de.

Kızlar yaa düne göre +300 olmuşum akşam hiç bi şey yemedim. Kumpirde erken yemiştim .dün ishaldim acaba ondan mı öyle az çıkmıştı

Bende kumpirden sonra 400 gram fazla cikmistim deli oldum bi iki gun miyden iyise limonlu su yap sabah ac ve gece yatarken

cevap yazdım ama şu alıntıyla cevapla işini yeni anladım o yüzden bi deneyeyim dedim :)

Ama benimki yana verik seninki arkayami arka basik yanlar cikik uhuuuuuuu koca gece ruyamda liposaksin yaptirdim butun dilde gunaydin yazmisin bi flemence yazmamissin benim neim eksik nenn

ibreyi 69da görsem heves gelecek nasıl zoraki yapıyorum :)

Gorursun hiiiic meraketme ben 73 u gorunce dur dedim sabahsi tartildim 72.400 basladim gecen cumartrsi 67.7 ciktim korkuyom binme simdi kantara cunki dun iki yost yedim aksam bi yarim yesil elma bide yarim muz moydem cok dolu suan sanki yediklerim duruyo gibi piskolojim. Bozulmus belli spor yaptim buyuk uyurken uyaninca ustume cikiyo rahat vermiyo uyansa cikcam mutfa ha uyuyo dana biz kucukle 5 ten beri ayaktayiz

Bugün az yersem düzelir ama bugün kısır günü hatta yarında okulda yicem ah ah ne güzel -900 görmüştüm

gelirken aktardan tarçın aldım ,
dibimde aktar vamrışhabeirm yokmuş dün biberiye bugün tarçın aldım
herg ün bi ot alırıma rtı gelirken

Günaydın tatlişkolar..

Kızlar yoğunluktan pek yazamıyorum ben bu ara.. ama tüm yazdıklarınızı okuyorum..

Dünki menum söylediğim gibiydi..

Sabah 2 kaşık limonlu light yoğurt, fındık - badem..
Öğlen bir kepekli peynirli yağsız sandviç tost..
Akşam 17:30 gibi 1 yeşil elma - 1 kivi

Bu gün de aynı şeyleri yiycem.. az ama eksileri görünce çok mutlu oluyorum..
Önümüzdeki hafta regl öncesi şişme dönemim başlar, ne verirsem kar diye düşünüyorum..

cevap yazdım ama şu alıntıyla cevapla işini yeni anladım o yüzden bi deneyeyim dedim :)

test 3- 2- 1 :)))

evet 5-6 kilo daha verince manken gibi olursun
ah ne guzel sabah evde islerini yemegini yapip cikiyorsun, i$e gidiyorsun :)
Allah gönlune göre versin canim, bende istiyorum hami$ olmak
Menu gayet guzel, ama sabah kahvaltiyi kacirman kotu olmus

Ama benimki yana verik seninki arkayami arka basik yanlar cikik uhuuuuuuu koca gece ruyamda liposaksin yaptirdim butun dilde gunaydin yazmisin bi flemence yazmamissin benim neim eksik nenn

kiz sen belcikadanmisin?
goedemorgen o zaman, alles goed schatje ? :)))

Sanıyorum benim tartı bozuk bu sabah 76,5 geldim :) İmkansız bir günde bu kadar az çıkmak farklı tartılarda tartılayım :)

kizzz o tarti hangi tartiymis, bizde alalim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…