Bir aydir yapiyorum ya bir aydirrr olcseydim belki gidip gitmedimi anlarfim yarindan itibari duzenli olcuyorum bakam nolacak genetimde yok yani 57 kiloya kadar ciktim basen olmadi bende iki dogum yaptim dogum sonrasi incecik kaliyom ne gobek ne bel sorunu kaliyo ama basen zamp gobi
Kesi n incelmişsindir bende ölçüyorum düzenli olarak. Koşay değil hamile kalnca insanın bütün vücudu bozuluyo napalım canım olduğu kadar mankrn olcak değiliz ya. Bence çok takılma
Simdi esime yazdim bisiklet istiyom dedim basenler icin iyimis buraya ilk geldim yil 64 kiloydum bisikletle ise gidiyordum 57 ye kadar indim idi biraktim tedavi basladi kilo aldim simdi aklima geliyo liposaksin yaptircam gitmezse kafayl bozdum 105 cikti ya yanlis olctusem ya 200 se ya 150 se olurum yarin yamur olmazsa cikip alcam mesura
Bilgilendirecemmm tabikideeee :)) şimdilik ögrendiyim şey
Az yiyenler kilo alırmış cok yiyenler kilo verirmiş bellirli saatleri fln mi ne varmış dur dinlimde sonuna kadar :))
Ay semoooooooo hahahayttt cok seveyrum seniiiiiiiii]
Evet kızlar izliyorum da fazla bişey anladım diyemem adam sürekli ayakabbının altını yalıyo hahaherneyse
6 öğün yenilmesini öneriyor
Yaban mersinini öneriyor ara ögün icin
Tam hatrlamıyorum ama 6 bademden fazlası 2. Dilim ekmek olarak geciyormuş dedi??
Bide sabah ve öglen arası yiyon diyo bademibaşakda bişey demedi birazdan devam ediyor
Selammmm arkadaşlar ben de katılmak istiyorum araniza. Bu yol 67 kilodan 58e düştüm 5ayda en çok dikkat ettiğim şey de geç yeme mevzusuydu bi de seker. Ben cok seviyorum tatlıPKo luyum dr her gün bi saat yürü dedi ona dikkat ettim. SIMD sanki bi kilo falan aldim regliyim itince tartilacam. 58.5 diyelim sabah 3 bardak su içtim sonra geç yedim kahvatiyi atladim pirinç pilavi ve taze fasulye yedim. 1.5 lt su ictm. 1 yeşil ay icrim bakalim simdilik b kadar . Ama ben çok az yiyemiyorum yaaaa
yukardaki mesajı gündüz attım da arada kaynadım :))) tekrar merhabaaaa :) yarın başlayacam ben de.
hoşgeldin canımkilolu olupta tatlıyı sevmeyen varmıdır acaba.gayet iyi vermişsin canım devamıda gelecektir eminim.
ay seninde ne patavazsız tanıdıkların var yaniiidaha hafta sonun eniştenin dediklerinin etkisi geçmeden bugünde bu bence takılma kimseye senin kendini nasıl gördüğün önemli.zaten kilo vermek için uğraşıyosun kalçada gidecektir inş
Kiz zaten gorusmuycem bi sure kimseyle ugrasamiycam ya bune basim agriyo ya kiyaslandigim popo zenci poposundan beter tempra araba gibi kari
maşallah semocum sen daha çıtırmışsınniye evde kaldığıma gelince çevremdekilere göre ince eleyip sık dokuyomuşum bana göre ise hiç düzgün biri çıkmadı karşıma sonuçta kızlar istediğine talip olamıyor bana talip olanlarda olmadı velhasıl nasip değilmiş yane neyse kilo vereyimde biraz teselli olsun bari
Kizlar nekadar saglikli bi olcum bilmiyorum ama 105 cikti insaat medurasiyla ip le olctum ilk bugun sinirden almayi unuttum ne erikkk ne mesura
Benim de bisikletim var ama evde kurutma askılığı oldu :) Bir ton para da verdim boşa :)
Kızlar yaa düne göre +300 olmuşum akşam hiç bi şey yemedim. Kumpirde erken yemiştim .dün ishaldim acaba ondan mı öyle az çıkmıştı
Günaydin, bonjour, helle, olaa, guttendag KIZLARRRR. Nasilsiniz bakem?
o zaman biz cok yiyelim biz az yiyoruz cunku
kiz ben 12tane badem yiyom yersem :))) 6tane badim ney, disimin oyuguna yetmez :-D
Hosgeldin Zeynep,
tabi gel katil bize, valla ben görmedim mesajini :))) olabilir zeyno arada mesajlar oyle kayniyor
boyun kac canim?
heee valla haaa, zeyas lafi agzimdan aldin. o lafi melege soyleyen once bi kendine kicina bakmis mi acaba.
kiz emziriyo iste patavatsiz sey ne laf soyluyon kiza tovbe tovbe... en nefret ettigim insan tipi, bozarim ben oyle diyenleri.
canim yaaa takma soyle seyleri kafana Allah askina, sen kendine bak, keyfine bak... Herkesin lafina bakmayla hayat gecmez.
Zaten gec evlenenlere hep evde kaldin diyo mahalledeki koca karilar. halbuki senin soyledigin gibi kizim karsina hic duzgun biri ciktimi diye sormazlar...
Sanki sen evlensen onun boyumu uzayacak demi, sanami kaldi ya hahaha. bizim turk milleti herkesin herseyini kafasina takiyor mubarek
eh sanki mavlim bende suan seninkine benzer bir durumdayim, 5 bucuk senedir evliyim, henuz cocuk yok. Calistim, gezdim tozdum seyahat derken, ev aldik tamir yaptirdik ... Cocuk planlarim yoktu, simdi istiyoruz Allahin izniyle. millet durmus bana, eeeh hani cocuk yapsana, niye cocuk yapmiyon...
YA ARKADASIM SANANE YA? COK ISTIYORSAN KENDIN YAP.
yavv melekkkk, benim popomda 102 suan.
bende koca popo ölcusu falan saniyorum, boyle 120 cm saniyom bende.
Günaydin, bonjour, helle, olaa, guttendag KIZLARRRR. Nasilsiniz bakem?
o zaman biz cok yiyelim biz az yiyoruz cunku
kiz ben 12tane badem yiyom yersem :))) 6tane badim ney, disimin oyuguna yetmez :-D
Hosgeldin Zeynep,
tabi gel katil bize, valla ben görmedim mesajini :))) olabilir zeyno arada mesajlar oyle kayniyor
boyun kac canim?
heee valla haaa, zeyas lafi agzimdan aldin. o lafi melege soyleyen once bi kendine kicina bakmis mi acaba.
kiz emziriyo iste patavatsiz sey ne laf soyluyon kiza tovbe tovbe... en nefret ettigim insan tipi, bozarim ben oyle diyenleri.
canim yaaa takma soyle seyleri kafana Allah askina, sen kendine bak, keyfine bak... Herkesin lafina bakmayla hayat gecmez.
Zaten gec evlenenlere hep evde kaldin diyo mahalledeki koca karilar. halbuki senin soyledigin gibi kizim karsina hic duzgun biri ciktimi diye sormazlar...
Sanki sen evlensen onun boyumu uzayacak demi, sanami kaldi ya hahaha. bizim turk milleti herkesin herseyini kafasina takiyor mubarek
eh sanki mavlim bende suan seninkine benzer bir durumdayim, 5 bucuk senedir evliyim, henuz cocuk yok. Calistim, gezdim tozdum seyahat derken, ev aldik tamir yaptirdik ... Cocuk planlarim yoktu, simdi istiyoruz Allahin izniyle. millet durmus bana, eeeh hani cocuk yapsana, niye cocuk yapmiyon...
YA ARKADASIM SANANE YA? COK ISTIYORSAN KENDIN YAP.
yavv melekkkk, benim popomda 102 suan.
bende koca popo ölcusu falan saniyorum, boyle 120 cm saniyom bende.
Sanıyorum benim tartı bozuk bu sabah 76,5 geldim :) İmkansız bir günde bu kadar az çıkmak farklı tartılarda tartılayım :)
Ben oyle durumda oglani tartiyom onunki ayni cikarsa dogru havalara ucuyom ama aynida benim fazlasa burnumdan kulaklarimdan ates cikariyom
ibreyi 69da görsem heves gelecek nasıl zoraki yapıyorum :)
Kızlar yaa düne göre +300 olmuşum akşam hiç bi şey yemedim. Kumpirde erken yemiştim .dün ishaldim acaba ondan mı öyle az çıkmıştı
cevap yazdım ama şu alıntıyla cevapla işini yeni anladım o yüzden bi deneyeyim dedim :)
Hosgeldin Zeynep,
boyun kac canim?
teşekkür ederimmmmm. boyum 1.53 :) 5-6 kilo vermem gerek bi de bebek düşünüoz o yüzden kesin vermeliyim :))
bugün sabahtan yapıp gidecem yemeğimi işe göütrecem öğle gidiyorum. artık işte yerim eve geldiğimde saat 6,30 oluyor çünkü. bu gün yine çok oyalandımm hastaneye gittim geldim falan o yüzden kahvaltı gitti. 4 bardak falan su içtim şimdi de mercimekli bulgur pilavı ve bamya yiyecem biraz :) akşam da yoğurt ve pilav 17.00 de.
Ama benimki yana verik seninki arkayami arka basik yanlar cikik uhuuuuuuu koca gece ruyamda liposaksin yaptirdim butun dilde gunaydin yazmisin bi flemence yazmamissin benim neim eksik nenn
Sanıyorum benim tartı bozuk bu sabah 76,5 geldim :) İmkansız bir günde bu kadar az çıkmak farklı tartılarda tartılayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?