Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ohooo poppi, guzel dileklerin icin tesekkur ederiz canim
kahvaltida fevkalade olmussss
bazen aksam cok yemek iyi oluyor poppim, herzaman az yiyerek metabolizma az yemege alisiyor... kitlik moduna giriyor oda iyi degil.
ara boyle yapmak iyi oluyor

oyyyy insallah bu defa agrili problemli olmaz. ve umarim derhal yerlesir sende kurtulursun canim.
Dualarim seninle

Slecht schatje yaa lıposaksın doen ık kararlıyım

aaah jij bent van Belgie, en van welke stad ben je? hayirrr ya liposuccion kokten bir cozum degil canim.
yaglari aldirdin diyelim, sonra tekrar gelicek onlar... bosuna parani ziyan etme yani.

Goooodddddd morninngggggggggg kahvaltımı biraz abartarak yapayım drdimmm bakınnn Eki Görüntüle 1105837

Kahvaltı ve öglen birlikte yiyorum

hellooooo tatlimm, oleyyy kahvalti tabagi mikemmel olmusss
yok be bu sadece kahvalti, oglen yemegide yersin 3saat sonra

ben gidip yumurtamı lorla karıştayım
sonra az yaglı tavada ahenkle dansını izleyim...
sonra doguş mistikk çay ile migdede buluşturuppp
etrafa enerji mutluluk , kendimede tokluk hormonu salgılayımmm

Ozaman akşamı atlıyorum okeyto? Ara ögün de yapsam bi kere olur demi?

yok alooo noluyoz, nereyi birakip kiminle yazisiyorsun sen bakim. hem Göndermiyoruzki

Ne güzel anlattttınnnn kız danslı manslı hahah hadi halay cekelimmmm

ahhaha ne demek ne demek biz iyi olalım gayeler dualar bunun için semocumm ayrıca dediğin şey bana uyuyor sanırım, ben zaten 7/24 diyet yapıp kısamıyorum, iri bir hatun olduğum için başım dönüyor gözlerim kararıyor hemen, o yüzden 1-2 gün dikkat edip 1 gün ara veriyorum, çok şükür ki yavaş yavaş da olsa kilo verebiliyorum bu şekilde

Ozaman akşamı atlıyorum okeyto? Ara ögün de yapsam bi kere olur demi?

kiz yok aksami niye atliyon? oglen ara aksam yap iste sona
hahahha gene muge anliya mi bakiyon :))))

hahaha allah iyiligini versin masum, cok yasa emi :)

selam kızlar valla çok yazılmış hepsini okuyamadım
semocum Rabbim tez zamanda çok güzel bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla sanada anne olma yaşın daha yeni gelmiş
ben sabah kahvaltılarını çok seviyorum ve hiç kısmıyorum tek dikkat ettiğim çavdar ekmeği yiyorum birde şekersiz çay içiyorum onun dışında hergün domates salatalık peynir zeytin ve yumurtamı hergün yiyorum ama öğlen ve akşam çok az yiyorum ve ekmek ve hamurişi yemiyorum(normaldede kahvaltı hariç ekmek yemem beni bitiren böreklerdi) bugünde misafirlikteyim ikramları yememeye çalışıcam

selam mavli Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah ben de uzun bir aradan sonra ilk kez güzel bir kahvaltı yaptım desem yeridir, gayet de keyifli oluyormuş açıkçası

Koca dedi bi sabah arastir yaptiralim demeki memnun deil icim kurudu lafina anwers deurnedeyim cano sen burdamisin yasiyonmu ben 4 yildir burdayim

canım belki de senin çok istediğini ve yaptırırsan mutlu olacağını düşündüğü için yaptıralım demiştir? ki bence öyledir

Ya ben bisiklet alalim dedim yada kosu banti kosu banti pagli o daha etkili olurmus filan dedim liposaksin yaptircam olmazsa dedim aksam sabah geldi aratir tr gidince yaptiralim dedi dedim ilk spor yapcam gitmesse dedim adam direk yaptir diyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…