günlerimiz aydın, tartılarımız bol eksili, eksilerimiz yağdan olsun hanımlaaaaaaaaaaarrr
ben de dün makarnayı çok kaçırdığım için suçluluk duyuyordum ama 5 ten sonra hiç bişicik yemedim bu sabah bir de ne göreyim 62,50 olmuşuminşallah hep böyle giderse hazirana kadar 59 u görürüm. bunun şerefine sabah kahvaltısı hazırladım kendime.
1 dlm tb ekmeği
1 domates, salatalık, biber
1 haşlanmış yumurta
1 dlm beyaz peynir
5 yeşil zeytin yedim şekersiz çay içtim
sizlerde durumlar nasıl?
Taktırdığım gün 24 nisan perşembeydi, o cumartesi çıkardılar..
1 hafta - 10 gün ödem olabilir demişti dr. herhalde geçen hafta o yüzden kilo veremedim,
şimdi biraz toparladım ama..
tekrar regl olunca yenisi takılabiliyor, yaklaşık 2 hafta var..
o zamana kadar da birliktelik filan yasak, enfeksiyon olabilirmiş diye,
tırsıyorum ama tekrar taktırıcam sanırım, başka seçenek yok çünki..
Slecht schatje yaa lıposaksın doen ık kararlıyım
Goooodddddd morninnggggggggggkahvaltımı biraz abartarak yapayım drdimmm bakınnn Eki Görüntüle 1105837
Kahvaltı ve öglen birlikte yiyorum
Günaydin, bonjour, helle, olaa, guttendag KIZLARRRR. Nasilsiniz bakem?
o zaman biz cok yiyelim biz az yiyoruz cunku
kiz ben 12tane badem yiyom yersem :))) 6tane badim ney, disimin oyuguna yetmez :-D
Hosgeldin Zeynep,
tabi gel katil bize, valla ben görmedim mesajini :))) olabilir zeyno arada mesajlar oyle kayniyor
boyun kac canim?
heee valla haaa, zeyas lafi agzimdan aldin. o lafi melege soyleyen once bi kendine kicina bakmis mi acaba.
kiz emziriyo iste patavatsiz sey ne laf soyluyon kiza tovbe tovbe... en nefret ettigim insan tipi, bozarim ben oyle diyenleri.
canim yaaa takma soyle seyleri kafana Allah askina, sen kendine bak, keyfine bak... Herkesin lafina bakmayla hayat gecmez.
Zaten gec evlenenlere hep evde kaldin diyo mahalledeki koca karilar. halbuki senin soyledigin gibi kizim karsina hic duzgun biri ciktimi diye sormazlar...
Sanki sen evlensen onun boyumu uzayacak demi, sanami kaldi ya hahaha. bizim turk milleti herkesin herseyini kafasina takiyor mubarek
eh sanki mavlim bende suan seninkine benzer bir durumdayim, 5 bucuk senedir evliyim, henuz cocuk yok. Calistim, gezdim tozdum seyahat derken, ev aldik tamir yaptirdik ... Cocuk planlarim yoktu, simdi istiyoruz Allahin izniyle. millet durmus bana, eeeh hani cocuk yapsana, niye cocuk yapmiyon...
YA ARKADASIM SANANE YA? COK ISTIYORSAN KENDIN YAP.
yavv melekkkk, benim popomda 102 suan.
bende koca popo ölcusu falan saniyorum, boyle 120 cm saniyom bende.[/QUOTE
Bak banaaaaa kim eşlik ediyooo?????]
ay ne gzüel bi dua olmuş yaaaaa,,
ohooo poppi, guzel dileklerin icin tesekkur ederiz canim
kahvaltida fevkalade olmussss
bazen aksam cok yemek iyi oluyor poppim, herzaman az yiyerek metabolizma az yemege alisiyor... kitlik moduna giriyor oda iyi degil.
ara boyle yapmak iyi oluyor
oyyyy insallah bu defa agrili problemli olmaz. ve umarim derhal yerlesir sende kurtulursun canim.
Dualarim seninle
aaah jij bent van Belgie, en van welke stad ben je? hayirrr ya liposuccion kokten bir cozum degil canim.
yaglari aldirdin diyelim, sonra tekrar gelicek onlar... bosuna parani ziyan etme yani.
hellooooo tatlimm, oleyyy kahvalti tabagi mikemmel olmusss
yok be bu sadece kahvalti, oglen yemegide yersin 3saat sonra
ben gidip yumurtamı lorla karıştayım
sonra az yaglı tavada ahenkle dansını izleyim...
sonra doguş mistikk çay ile migdede buluşturuppp
etrafa enerji mutluluk , kendimede tokluk hormonu salgılayımmm
sade kahve her zman iyidir zaten metayı hızlandırır
3-5 fınfıktanda bişiy olmazz
valla ben buraya gelene kadar bi kısır döngü içerisindeydim sizinle tanıştım
ve özlelikle derinin menüleir beni rahatlattı baktım kasmadan kararlı ilerliyorsunuz
günde illa kh kes meyveyi kes diye bir olay yok
banada bulaştı bu rahatlık tabi ben herşeyi yemiyorum yine makarna börek çörek tatı filan ama
şu rahatlıgı var mesela cnm ekmek istemiyorsa yulaf ezmeis yiyorum , yada
bugün meyve yemeyim yaın yiyim diyorum yarın yiyebilecke olmam beni rahatlatıyor açıkcası
dediign gibi hemencik girilmez kıtlık moduna bu hafta çok ekmek yemeidm ama ptesi akşamı fena çuvalladım
bu hafta sonuda komşulaırm gelicek onlarla yerim ama akşam 5 ten sonra yemem birde kahvaltıda yogurt yerim sadece
he valla sizi bırakıp onla yazışırım gayrıııı
yes babe, ciddiyimbenim kahvaltımda sucuk yerine domates ve biber vardı bir de 2 zeytin fazlaydı. diğerleri aynı
bazen aksam cok yemek iyi oluyor poppim, herzaman az yiyerek metabolizma az yemege alisiyor... kitlik moduna giriyor oda iyi degil.
Ozaman akşamı atlıyorum okeyto? Ara ögün de yapsam bi kere olur demi?
Ne güzel anlattttınnnn kız danslı manslı hahahhadi halay cekelimmmm
Uuuuu afiyet olsunnn :))) beni buaralar sucuk sevdası tuttu
selam kızlarvalla çok yazılmış hepsini okuyamadım
semocum Rabbim tez zamanda çok güzel bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla sanada anne olma yaşın daha yeni gelmiş
ben sabah kahvaltılarını çok seviyorum ve hiç kısmıyorum tek dikkat ettiğim çavdar ekmeği yiyorum birde şekersiz çay içiyorum onun dışında hergün domates salatalık peynir zeytin ve yumurtamı hergün yiyorum ama öğlen ve akşam çok az yiyorum ve ekmek ve hamurişi yemiyorum(normaldede kahvaltı hariç ekmek yemem beni bitiren böreklerdi) bugünde misafirlikteyim ikramları yememeye çalışıcam
oyyyy insallah bu defa agrili problemli olmaz. ve umarim derhal yerlesir sende kurtulursun canim.
Dualarim seninle
aaah jij bent van Belgie, en van welke stad ben je? hayirrr ya liposuccion kokten bir cozum degil canim.
yaglari aldirdin diyelim, sonra tekrar gelicek onlar... bosuna parani ziyan etme yani.
hellooooo tatlimm, oleyyy kahvalti tabagi mikemmel olmusss
yok be bu sadece kahvalti, oglen yemegide yersin 3saat sonra
Koca dedi bi sabah arastir yaptiralim demeki memnun deil icim kurudu lafina anwers deurnedeyim cano sen burdamisin yasiyonmu ben 4 yildir burdayim
canım belki de senin çok istediğini ve yaptırırsan mutlu olacağını düşündüğü için yaptıralım demiştir? ki bence öyledir
halay başı senle semosunuz sanırım di mi anteplimaynen aynen aynen, geçen hafta sucuk, salam, sosis yiye yiye kilo verdimdi, hep yesem yine de bıkmam sanırım
kiz yok aksami niye atliyon? oglen ara aksam yap iste sona
hahahha gene muge anliya mi bakiyon :))))
hahaha allah iyiligini versin masum, cok yasa emi :)
Goooodddddd morninnggggggggggkahvaltımı biraz abartarak yapayım drdimmm bakınnn Eki Görüntüle 1105837
Kahvaltı ve öglen birlikte yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?