yok yok bence senin gayretlerini gördüğü için işin kolaylaşsın diye öyle demiştir. belki de çocuklarla uğraşırken düzenli spor yapamazsın, değişen bişey olmaz diye garantici yaklaşmıştır mevzuya.. sen hiiiiç sıkma canını
valla ben hic denemedim spiral bilmiyorum ama dusunmuyorumda, biz hapimla iyiyik :)))
yok icme form cayini napican, su ic bol bol.
sona bagirsaklarin alisirsa o caya, bi daha o cay olmadan cikamazsin tikanir kalirsin sonaa semosss gel kurtar beni deme.
haha yok ben deurne degil canim, antwerpen hoboken
ayyy poppi aynen dedigin gibin oldum ben suan energim tukendi.
batti balik yan gider oldum suan, gözlerim kapaniyor. Omuzlarima boyle filler cöktüÜ...; eve gidimde accik uzaniyim ben.
kiz napcan kosu bandini bisikleti falan;
bak havalar haftaya duzeliyor tekrar, hergun yuruyus yap ne guzel oh mis temiz hava alirsin hemde bebisinde hava alir.
Ohooovvvv kizzzzzz hobokendeydim dun da ya arkd var gul anasi danasi ordz sonra abdede gezdik yas kac coluk cocuk nerelisin la bide tanismisik benim ad arzu iki cocukluyum kocis restoran isletiyo groenplasta heycan yaptim valla koca aradi simdi metropolisteki dekatlona gidiyok ohovv
Canım o acıya tekrar nasıl dayancaksın
dur kiz, korkutma kizi
Black, hoşgeldin sende.. :)
Bir kaç gün aynı saatlerde, aynı giyeceklerle yada çamaşırla 5 er 10 ar dakika arayla 3-5 kez tartılırsan, tartının sağlamlığını anlarsın canım..
Benim bundan önceki sıyrıktı biraz, peşpeşe 500 gram farkediyordu..
ya bişiy söyüycem ama ben snein yazılarını cidden anlayamıyorum bazen
yurt dışındmaı yetiştin sen ? cümlelerde kopukluk oluyorr birazz
Yok kiz 4 yildir burdayim cocuk agliyo hizli yaziyom bide telden yaziyom a ya basiyom z cikiyo normalim has izmirli yani bide burda gocmeni bingollusu maraslisi karisik arkadas ortami flemence haris herseye kayiyo dilimiz hehehaha ama en buyuk sebeb yaramaz oglanlar biri yazarken aglar biri ustume atlar
Merhba kizlar
Ancak simdi eve geldim, baslamisken yine düzenli yazyim istiyorum
Sabah peynirli, ekmek, domat kahvalti
Öglen elma + cikolata
Aksama da balik yerim galiba ...
stanbulda hava epey rüzgarli, özellikle bizim buralar, camlica da oturuyorum. Yine de simdi bir saatlik yürüyüsüme gitmek istiyorum, evde hic bir sekilde spor yapamyanlardanim..
ANTEPISHHHHHHHHH: cok özür, ben mekik olayini basaramadim
Hepinizi cokkkkKolay gelsin... Allah azmimizi arttrsin, nefsimize uydurmasin
....
Ohooovvvv kizzzzzz hobokendeydim dun da ya arkd var gul anasi danasi ordz sonra abdede gezdik yas kac coluk cocuk nerelisin la bide tanismisik benim ad arzu iki cocukluyum kocis restoran isletiyo groenplasta heycan yaptim valla koca aradi simdi metropolisteki dekatlona gidiyok ohovv
Hatunlarımmm..
Ancak tostumu yemeye fırsat buldum.. O kadar acıktımki ayakta sallanıyodum demin..
Meyvemi yemek için zorliycam kendimi, yemezsem bi tostla gün geçirmiş olurum..
Abartmiim dimi?
Walla fıstıklar, korkuyorum ama mecbur.. yapcak bişey yok..
Ama bu kez ufaktan bi narkoz istiycem..
Hiç bebek düşünmüyorum, riske atamam..
ya bişiy söyüycem ama ben snein yazılarını cidden anlayamıyorum bazen
yurt dışındmaı yetiştin sen ? cümlelerde kopukluk oluyorr birazz
Ögle yemegimmmmmm ❤️❤️Eki Görüntüle 1106217
Ben kayseriliyim canim :)
Henuz coluk cocuk yok bende :)
Allah yardimcin olsun canim, evet narkoz iste. Insallah verirler
Masum, ben yurt disinda dogdum ve yetistim, benim cumleleri anliyomusun :)))
Merhba kizlar
Ancak simdi eve geldim, baslamisken yine düzenli yazyim istiyorum
Sabah peynirli, ekmek, domat kahvalti
Öglen elma + cikolata
Aksama da balik yerim galiba ...
stanbulda hava epey rüzgarli, özellikle bizim buralar, camlica da oturuyorum. Yine de simdi bir saatlik yürüyüsüme gitmek istiyorum, evde hic bir sekilde spor yapamyanlardanim..
ANTEPISHHHHHHHHH: cok özür, ben mekik olayini basaramadim
Hepinizi cokkkkKolay gelsin... Allah azmimizi arttrsin, nefsimize uydurmasin
....
Orda adanali marasli arkd var benim silifkeli var ben deurnede yanlizim
Anliycak tabi yetismen gereken ciyak ciyak agliyan bebelerin olsunda gorim seni ben yas kac anam ben 24 aslim 18 de buyuk yazdirmislar kimlige aaaaahaha
aynen baby.. çok mutluyum.. sabah evden çıkarken korktum ama, bişey yiyememiştim, jr.ı dr ye götürdüm,
yıldızlar uçuşuyodu walla gözümde.. neyse bayılmadan geldim işe..
kıtlık modu kendini sıkarsan olur herhalde.. acıkınca su içiyorum, nescafe içiyorum..
bastırıyorum, ama canım bişey isterse bir lokma tırtıklarım psikolojisinde takılıyorum..
derin şöyle bişey demişti..
vücut birşey yemeye başladığı zaman hemen 200 kalori harcamaya başlıyor gibi bişeydi..
yatmadan 30 dk. filan önce sert sade (şekersiz) bir nescafe içiyorum, 2 - 3 tane de fındık yiyorum..
2 ye bölüp minik minik tırtıklıyorum filan..
hem o dayanılmaz açlığı bastırıyor, hem de metabolizma hızlanıyor gibi geliyor bana walla..
Yanlışsa uyarın beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?