Taktırdığım gün 24 nisan perşembeydi, o cumartesi çıkardılar..
1 hafta - 10 gün ödem olabilir demişti dr. herhalde geçen hafta o yüzden kilo veremedim,
şimdi biraz toparladım ama..
tekrar regl olunca yenisi takılabiliyor, yaklaşık 2 hafta var..
o zamana kadar da birliktelik filan yasak, enfeksiyon olabilirmiş diye,
tırsıyorum ama tekrar taktırıcam sanırım, başka seçenek yok çünki..
ahhaha ne demek ne demek biz iyi olalım gayeler dualar bunun için semocummayrıca dediğin şey bana uyuyor sanırım, ben zaten 7/24 diyet yapıp kısamıyorum, iri bir hatun olduğum için başım dönüyor gözlerim kararıyor hemen, o yüzden 1-2 gün dikkat edip 1 gün ara veriyorum, çok şükür ki yavaş yavaş da olsa kilo verebiliyorum bu şekilde
Koca dedi bi sabah arastir yaptiralim demeki memnun deil icim kurudu lafina anwers deurnedeyim cano sen burdamisin yasiyonmu ben 4 yildir burdayim
Tamam yaaaaaaaaa
selam kızlarvalla çok yazılmış hepsini okuyamadım
semocum Rabbim tez zamanda çok güzel bir bebiş nasip etsin hayırlısıyla sanada anne olma yaşın daha yeni gelmiş
ben sabah kahvaltılarını çok seviyorum ve hiç kısmıyorum tek dikkat ettiğim çavdar ekmeği yiyorum birde şekersiz çay içiyorum onun dışında hergün domates salatalık peynir zeytin ve yumurtamı hergün yiyorum ama öğlen ve akşam çok az yiyorum ve ekmek ve hamurişi yemiyorum(normaldede kahvaltı hariç ekmek yemem beni bitiren böreklerdi) bugünde misafirlikteyim ikramları yememeye çalışıcam
Canım o acıya tekrar nasıl dayancaksın
Miiissss Miiissssen onları ye bende burda ananas yulaf yiyimm
kiz poppi en iyisini sen yapiyosun canim. 1-2gun dikkat edip 1gun ara vermek mantikli valla.
Ben 4-5 gun boyunca az yersem, kilo veremiyorum takilip kaliyorum
haddiiii caniiiim deurne???
Soylenme apla ya soylenme, dedigimi yap :-d
amin canim, rabbim senin karsinada helal sut emmis yakisikli bir insan evladi cikarsin insallah
Evet mavlim bencede suan ya$im iyi, bende kendimi hazir hissediyorum
Kahvalti 10numara 5yildir
Az ye ikramlardan canim ucundan ye, abartma ama
yedim geldimmm
Kızlar dün form cayı ictim bitane gaz yaptı hayırmı ?aranızda kullanam varmı? Birileri tavsiye etmiyo coğuda ediyo arada kaldıö vallah bende haftada bikere icsem diye düşündüm? Sizce?
kiz poppi en iyisini sen yapiyosun canim. 1-2gun dikkat edip 1gun ara vermek mantikli valla.
ben 4-5 gun boyunca az yersem, kilo veremiyorum takilip kaliyorum
haddiiii caniiiim deurne???
soylenme apla ya soylenme, dedigimi yap :-D
Amin canim, Rabbim senin karsinada helal sut emmis yakisikli bir insan evladi cikarsin insallah
evet mavlim bencede suan ya$im iyi, bende kendimi hazir hissediyorum
Kahvalti 10numara 5yildir
az ye ikramlardan canim ucundan ye, abartma ama
Kızlar dün form cayı ictim bitane gaz yaptı hayırmı ?aranızda kullanam varmı? Birileri tavsiye etmiyo coğuda ediyo arada kaldıö vallah bende haftada bikere icsem diye düşündüm? Sizce?
valla cnm ben içiyorum bir dönem hergün içerdim bir bardaga ki tane
atıp sonra uzun süre ara verdim ama şu dönem hergün içiyorum yoksa wc yok wc yoksa tartı çok gösteriyor
ee öylede motivasyonum bzouluyorr
bir süre içicem gün aşırı bir gün durup dige rgün yani
Ben icince 24 saat sonra. Cir cir oluyom
Böbrekler tembelleşiyomuş diye duydum korktm biraz acıkcası..
cnm içeriginde sinemaki var , zaten wc ye çıkartan o digerleir yardımcı
ben gün aşırı içiyorum iki tane yani bişiy olmaz ama yılarca bununla çıakrsan tabiki sıkıntı
ama hafta iki idealdir tartı öncesi iç mesela ctesi sabah wc de daha az çıkarsın
bende akşamlaır içiyordum artık gün içind eiçicem ya iş yerinde wc ye gitmeyi sevmiyorum
ben 4-5 gun boyunca az yersem, kilo veremiyorum takilip kaliyorum
Ya ben bisiklet alalim dedim yada kosu banti kosu banti pagli o daha etkili olurmus filan dedim liposaksin yaptircam olmazsa dedim aksam sabah geldi aratir tr gidince yaptiralim dedi dedim ilk spor yapcam gitmesse dedim adam direk yaptir diyo ya
Semo benbile korktum nesil in anlattıklarından sonra taktırmaktan vazgeçtim
Antwerpen deurne noordfdddddd sendemi burdakin kanki olakla
aynen canım bende de öyle oluyor işte, hem de çok güçsüz kalıyorum, baş ağrısı vs vs cabası.. en azından bu şekilde dengeleyebildiğimi düşünüyorum
Ben icince 24 saat sonra. Cir cir oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?