Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım o acıya tekrar nasıl dayancaksın

kiz poppi en iyisini sen yapiyosun canim. 1-2gun dikkat edip 1gun ara vermek mantikli valla.
ben 4-5 gun boyunca az yersem, kilo veremiyorum takilip kaliyorum

Koca dedi bi sabah arastir yaptiralim demeki memnun deil icim kurudu lafina anwers deurnedeyim cano sen burdamisin yasiyonmu ben 4 yildir burdayim

haddiiii caniiiim deurne???

Tamam yaaaaaaaaa

soylenme apla ya soylenme, dedigimi yap :-D

Amin canim, Rabbim senin karsinada helal sut emmis yakisikli bir insan evladi cikarsin insallah
evet mavlim bencede suan ya$im iyi, bende kendimi hazir hissediyorum

Kahvalti 10numara 5yildir
az ye ikramlardan canim ucundan ye, abartma ama

emredersinşz ablacımmmmmmnmmmmmm :d]

Kızlar dün form cayı ictim bitane gaz yaptı hayırmı ? aranızda kullanam varmı? Birileri tavsiye etmiyo coğuda ediyo arada kaldıö vallah bende haftada bikere icsem diye düşündüm? Sizce?

Kızlar dün form cayı ictim bitane gaz yaptı hayırmı ? aranızda kullanam varmı? Birileri tavsiye etmiyo coğuda ediyo arada kaldıö vallah bende haftada bikere icsem diye düşündüm? Sizce?

valla cnm ben içiyorum bir dönem hergün içerdim bir bardaga ki tane
atıp sonra uzun süre ara verdim ama şu dönem hergün içiyorum yoksa wc yok wc yoksa tartı çok gösteriyor
ee öylede motivasyonum bzouluyorr

bir süre içicem gün aşırı bir gün durup dige rgün yani

Antwerpen deurne noordfdddddd sendemi burdakin kanki olakla

Böbrekler tembelleşiyomuş diye duydum korktm biraz acıkcası..

Böbrekler tembelleşiyomuş diye duydum korktm biraz acıkcası..

cnm içeriginde sinemaki var , zaten wc ye çıkartan o digerleir yardımcı
ben gün aşırı içiyorum iki tane yani bişiy olmaz ama yılarca bununla çıakrsan tabiki sıkıntı
ama hafta iki idealdir tartı öncesi iç mesela ctesi sabah wc de daha az çıkarsın

bende akşamlaır içiyordum artık gün içind eiçicem ya iş yerinde wc ye gitmeyi sevmiyorum

Okey balımm sağoll :))

kiz poppi en iyisini sen yapiyosun canim. 1-2gun dikkat edip 1gun ara vermek mantikli valla.
ben 4-5 gun boyunca az yersem, kilo veremiyorum takilip kaliyorum

aynen canım bende de öyle oluyor işte, hem de çok güçsüz kalıyorum, baş ağrısı vs vs cabası.. en azından bu şekilde dengeleyebildiğimi düşünüyorum

Ya ben bisiklet alalim dedim yada kosu banti kosu banti pagli o daha etkili olurmus filan dedim liposaksin yaptircam olmazsa dedim aksam sabah geldi aratir tr gidince yaptiralim dedi dedim ilk spor yapcam gitmesse dedim adam direk yaptir diyo ya

yok yok bence senin gayretlerini gördüğü için işin kolaylaşsın diye öyle demiştir. belki de çocuklarla uğraşırken düzenli spor yapamazsın, değişen bişey olmaz diye garantici yaklaşmıştır mevzuya.. sen hiiiiç sıkma canını

Semo benbile korktum nesil in anlattıklarından sonra taktırmaktan vazgeçtim

valla ben hic denemedim spiral bilmiyorum ama dusunmuyorumda, biz hapimla iyiyik :)))

yok icme form cayini napican, su ic bol bol.
sona bagirsaklarin alisirsa o caya, bi daha o cay olmadan cikamazsin tikanir kalirsin sonaa semosss gel kurtar beni deme.

Antwerpen deurne noordfdddddd sendemi burdakin kanki olakla

haha yok ben deurne degil canim, antwerpen hoboken

aynen canım bende de öyle oluyor işte, hem de çok güçsüz kalıyorum, baş ağrısı vs vs cabası.. en azından bu şekilde dengeleyebildiğimi düşünüyorum

ayyy poppi aynen dedigin gibin oldum ben suan energim tukendi.
batti balik yan gider oldum suan, gözlerim kapaniyor. Omuzlarima boyle filler cöktüÜ...; eve gidimde accik uzaniyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…