Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

şu nesfit hakkında yazı yazdımdı ama ne düşüünüyorsunuz

masumcum ben eskiden bilirim şirkette boğaça yememek için nesfit yedim 2/3 yıl kadar hiç kilo almıyordum
b kan grubu olduğum için süt bana kiloverdiriyordu ddengem iyiydi ozaman

şimde eve aldım 2 paket çok acıktığımda akşam kriz gelirse süt tarçın ve nesfit tatlı ihtiyacımı ve açlığımı gideriyor hem de kilo aldırmıyor

benden yana tavsiye ederim .

bende yagsız süt içiyorum artık,ya bende almıştım eskiden bir kaç kez ama hani sabah akşam 2 ögün ik kase olayını yapmıştım veridm kilo ama oldugu gibi tekrar geldi
şimdiide alıp kendimi durduramamaktan korkuyorum , hoş artık öyle krizlerim olmuyor yasaklar koymadıgım için
bugün alıp deneyim olmadı teşekür ederim cnm

Allah bagislasin canim 24 yasindasin 2tane oglun mu var :))) hee kesin buyuk yazdirmislardir eminim
ben 26 olucam pazar gunu hihi

Ooo buyumusun sende he kiz oyle hehe hissettim yas o nedim evt biri 5 bucuk biri 28 aylik ilkim asilamayla oldu ikinciyi hemen yapak didikkk

Ben ab+yim bana hangisi aldirmaz hihihi

Bu arada kosu banti ve velespit baktim ya dizlerimde tuhaf aci oldu velespitte ya esimde kosu banti alak dedi 575 euro adam dedikine 2 kisi kullancaksaniz bunu alin gunluk 1 saat binilir dedi daha ucuzunu alirsaniz en fazla 30 dk binilir gunluk dedi yani haftada 3 kere binilirmis ama biraz palisi daha iyi tatilden sonra evi iyce duzeltip alicaz adimsayar aldim evde bile nekadar yuruyom onu merakettim bak yazarken buyuk elimi tutup sut anne yemrk diye beynimo yiyo

nesilcim, yemene içmene özen göster, aman diyim .. ben de geçen yaz ria taktırdım ama 40 günün sonunda çıkarttırmak zorunda kalım, vücudum kabul etmemiş epey hırpalanmıştım. inşallah senin bu sefer iyi olur son olur da rahat edersin

Masumcum canimcim yi gitsin nevarki bende kepek yiyom. 4 5 kasik burda kavalti hep o tarz zaten diyet bilem yapiyolar onlarlan ben bi ara tek ondan yiyordum iyi oluyo

ya bişiy olmazda ben biraz abartıyom onları mesela iki kase hatta 3 kase oluyor nbazen ama alıcma bugün aklım kalır yogsamm:)
yarında kuş kadar yiycem ctesi - görmeliyim

Kızlar kızmayın ama dövmeyin de beni lutfen

Akşam yemegi yapamadım ara ögünde yapmadım öglenden sonra baktım annem gözleme yapmış
Ama yagsız ve yumurtasız yapmış akşam yemegi olarak 2 tane gözleme yedim ve günü kapatıyom beyaz peynirliydi peynirde %55 yaglıydı yaaa napimmmmm yoksa grc olcaktı ama kızmayknnn

Afiyet olsun 560 kalori peynirlisi ikisi 1200 mu etti yavrum masalah gunluk 1000 alman gerek ki kilo veresin

Tmm canım, miktara ve kaloriye dikkat ederim.. Bu insülin direnci olayı hassas biraz, uygun bi zamanda kendim için baktırmayı düşünüyorum bende..
Merak ediom öyle bişeyim varmı diye..

Sağol canım, inşallah.. En az 5-6 sene rahat ederim umarım.. ince işler..

Ki gir googleye peynirli guzleme gac galorin yaz bakem

Yagsiz olani 486 hemide orta kucuklukte boyukte deel sekerim 8 tane ekmek degerindemis peynirin yagini hesap etme 16 dilim ekmek loook miydende kalk su isit ilik yarim limon sik ic bida bi tene yicem diyerekten yatana kadan 500 kere zipla ceza sana bitene neine yetmedi

nesil şu anda kaynattım suyumu biberiyemi içiyorum teşekkürler hatırlattığın için.

ilk defa geçmişi okumadım kızlar nekadar çok konuşmuşsunuz maşllah. benim bugün çok yoğun geçti arkadaşlar geldi onlarla çay keyfi yaptık yanında biskivi falan vardı 2 adet bisküvi yedim çok iyi gitti valla.bugün zaten çok az yediğim için yarına sorun olcağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…