şu nesfit hakkında yazı yazdımdı ama ne düşüünüyorsunuz
masumcum ben eskiden bilirim şirkette boğaça yememek için nesfit yedim 2/3 yıl kadar hiç kilo almıyordum
b kan grubu olduğum için süt bana kiloverdiriyordu ddengem iyiydi ozaman
şimde eve aldım 2 paket çok acıktığımda akşam kriz gelirse süt tarçın ve nesfit tatlı ihtiyacımı ve açlığımı gideriyor hem de kilo aldırmıyor
benden yana tavsiye ederim .
Gelin mi geldin sen buraya?
Allah bagislasin canim 24 yasindasin 2tane oglun mu var :))) hee kesin buyuk yazdirmislardir eminim
ben 26 olucam pazar gunu hihi
he kız anlıyorummm melek telden yazdıgı için öleymişş
şu nesfit hakkında yazı yazdımdı ama ne düşüünüyorsunuz
masumcum ben eskiden bilirim şirkette boğaça yememek için nesfit yedim 2/3 yıl kadar hiç kilo almıyordum
b kan grubu olduğum için süt bana kiloverdiriyordu ddengem iyiydi ozaman
şimde eve aldım 2 paket çok acıktığımda akşam kriz gelirse süt tarçın ve nesfit tatlı ihtiyacımı ve açlığımı gideriyor hem de kilo aldırmıyor
benden yana tavsiye ederim .
Hatunlarımmm..
Ancak tostumu yemeye fırsat buldum.. O kadar acıktımki ayakta sallanıyodum demin..
Meyvemi yemek için zorliycam kendimi, yemezsem bi tostla gün geçirmiş olurum..
Abartmiim dimi?
Walla fıstıklar, korkuyorum ama mecbur.. yapcak bişey yok..
Ama bu kez ufaktan bi narkoz istiycem..
Hiç bebek düşünmüyorum, riske atamam..
Masumcum canimcim yi gitsin nevarki bende kepek yiyom. 4 5 kasik burda kavalti hep o tarz zaten diyet bilem yapiyolar onlarlan ben bi ara tek ondan yiyordum iyi oluyo
ya bişiy olmazda ben biraz abartıyom onları mesela iki kase hatta 3 kase oluyor nbazen ama alıcma bugün aklım kalır yogsamm:)
yarında kuş kadar yiycem ctesi - görmeliyim
Kızlar kızmayın amadövmeyin de beni lutfen
Akşam yemegi yapamadım ara ögünde yapmadım öglenden sonra baktım annem gözleme yapmış
Ama yagsız ve yumurtasız yapmış akşam yemegi olarak 2 tane gözleme yedim ve günü kapatıyom beyaz peynirliydi peynirde %55 yaglıydı yaaa napimmmmm yoksa grc olcaktı ama kızmayknnn
Tmm canım, miktara ve kaloriye dikkat ederim.. Bu insülin direnci olayı hassas biraz, uygun bi zamanda kendim için baktırmayı düşünüyorum bende..nesilcim midemize giren her yiyeceği vucudumuz 200 kalori harcayarak atıyor ayni sen 130 cl birşey yediğinde 70 i diri vicıdından gider
yani bazı doktorların az yiyin sık yiyin demesi bundandır ama sık yemeler 200 kaloriyi geçerse kilo alırsın
bazı doktorlarda sık yemenin insülini etkilemesinden dolayı vücudun yağlanma yaptığını söylüyor buda kişden kişiye değişir
insülün direnci olan insanlarla alakalı sanırım
sen sana en uygun olanı artık bulmuşsundur kendi bildiğinden şaşma az ama istikrarlı olduktan sonra sıkıntı yok
Sağol canım, inşallah.. En az 5-6 sene rahat ederim umarım.. ince işler..nesilcim, yemene içmene özen göster, aman diyim .. ben de geçen yaz ria taktırdım ama 40 günün sonunda çıkarttırmak zorunda kalım, vücudum kabul etmemiş epey hırpalanmıştım. inşallah senin bu sefer iyi olur son olur da rahat edersin
Afiyet olsun 560 kalori peynirlisi ikisi 1200 mu etti yavrum masalah gunluk 1000 alman gerek ki kilo veresin
Ohaaa okdar değildir la yağ galan hic yoktu sanmam ya okdr olcanı kız korkutma beni
Ki gir googleye peynirli guzleme gac galorin yaz bakem
Bende çok etkileniyorum kuzum yaa.. haftaya başlar şişmelerim..
önceden çok sık tartılmadığım için anlamazdım ne zaman ne kadar etkilediğini, son birkaç aydır farkettim..
Fırsatın varsa maydonoz suyu yap yada biberiye çayı, alıyor şişkinliği, rahatlarsın biraz belki..
Günaydın tatlişkom,
neşen o biçim tavan yapmış yine maşallah..
Ben korkuyorum kendimi ölçmeye yaaa, ya çok çıkarsa diye.. bilmiim daha iyi dermişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?