Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam mavli Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah ben de uzun bir aradan sonra ilk kez güzel bir kahvaltı yaptım desem yeridir, gayet de keyifli oluyormuş açıkçası
amin canım afiyet olsun

Amin canim, Rabbim senin karsinada helal sut emmis yakisikli bir insan evladi cikarsin insallah
evet mavlim bencede suan ya$im iyi, bende kendimi hazir hissediyorum

Kahvalti 10numara 5yildir
az ye ikramlardan canim ucundan ye, abartma ama
amiiiiinnnn az yedim pide ayran vardı çeyrek pide birde ayran içtim ama doymadım tabiki eve geldim patates yemeği vardı 5 kaşık ondan yedim bir kasede elma erik kompostosu yedim ve günü kapattım

şu nesfit hakkında yazı yazdımdı ama ne düşüünüyorsunuz
canım marka olarak nesfit almıyorum ama bimdeki diyet olandan alıyorum ben bir meyvelisi var birde sadesi sütle çok kullanamıyorum ama mesela arada ana öğün olarak şöyle yiyorum 4 kaşık yoğurt 3 kaşık sade olanından 1 tane portakal doğruyorum yada çilek süper bişey oluyor hemde tok tutuyor denemelisin çilekli olana meyve ilavesine gerek yok

Kizlar adimsayar aldim la evde 3 dk kostum 500 adim diy dalga geciy 10 bin adim atmaliymisiz gunlukkkll

Kızlar dövün beni resmen verdiğim kilo geri geldi bu hafta bugün sabah 1 sigara böreği 1 kurabiye yedim öğleyin Çavdar ekmeğine tost 5 te komşular kısır yapmış o kadar güzeldi ki yedim koca bi tabak acılı acılı.yarım dilim börek 1 dilim kek yedim dün akşam bu saatlerde 56,9 gösteriyordum şimdi 57.3 üstelik yatın öğleyin okulda kısır yicem ve hafta sonu kv ye gidiyorum of offfff

HAkkaten offf offf canım ya bu hafta neler yedin öyle kumpirler gözlemeler ... buhaftada böyle geçsin ödül vermiş say kendini ama haftaya toparla canım.
sellam kizlar benide araniza alin valla bu sayfayi kesfettiyimden beri 4 kilo verdim.süpersiniz...

Hoşgeldin... bence zaten zayıfsın maşallah ahhh bi 63 olsam neler vermezdim.ama tabiki sen kendini hangi kiloda güzel hissediyosan önemli olan bu inş inersin istediğin kiloya

Aynen öyle yaa herkes çok zayıfladın yeter diye diye nazara geldim ve bu hafta verdiğim 900 gramı resmen geri aldım çok pişmanım 2 gündür wc ye gidemiyorum karnım çok fena.reglime de bi hafta var ama her an olacakmışım gibi hissediyorum bacaklarım çok ağrıyor

Bemcede çok iyi zayıfladın maşallah ama koruma yapmassan ve böyle yemeye devam edersen allah muhafaza canım emeklerin boşa gider.bence hiç pişman olma yediklerini düşün tadını çıkar ne güzelde yedim de mutlu ol. Vücudun arada bu şekil beslenmeyede alışsın.yarın ve hafta sonuda ye madem kv gidiyomuşsun ama çok yememeye çalış.önümüzdeki hafta fulll dikkat başlarsın tekrar.hem belki bu takışan kilonuda hareketlendirir.

Haftaya çok dikkat edicem ama regl haftam ona canım sıkılıyor yarın öğleyin okulda kısır yicem ama az :) sabah ve akşamüstü erik ve nektarin dışında bişi yemicem ki Cumartesi hala - de kalayım

evet kahvaltıyı kaçırmak kötü oluyor ama hem çok erken kalkamıyorum çünkü 2de falan yatıyorum gece yemeği hazırladım sabah ama koştur koştur :))) gece kuşuyum ben :)

Bana marangoz lazlm kizz varmi bildigin yaaa burdaaa tv unitesi caktircam benimki yogun calisiyo salliyo deli olcam kizzzz alstublief vardeeee beeee

Günaydın kızlar,

Ben yağmuru çok severim, mutlu mutlu uyandım..
Deli gibi yağıyor hala..

Biraz yoğunluk var, aralarda takılırım yine size..

Menumu yazayım; aynı...
light yoğurt - 3 kaşık bu sefer, kuruyemişim yok bugün..
Kepekli sandviç tost
1 elma - 1 kivi..

Dün akşam meyvemi yemedim, evde kv nin yaptığı pancar yemeği vardı,
ıspanak semizotu gibi bişey, ekmeksiz 3 kaşık ondan yedim, oğluma da patatesli yumurta yapmıştım,
acayip severim, 2-3 küçük küp patates yedim. tartıda sorun olmadı neyseki..

Günaydın kızlar geçen haftasonu kaçamak yapmamama rağmen daha bugün gördüm cumartesiki kilomu.artık bugün nekadar giderse yarın eksi olarak yazacağım. Umarım 68 olurum.buralarda yağmurlu bende hiç sevmem böyle havaları içim daralıyo.44 bedenden 42 bedene terfi ettim kızlar.dolapta beni bekleyen eteğim oldu çok mutluyum.

Son düzenleme:
Günaydin kizlar, Nasilsiniz?
ben bugun cok giremicem, bugun cok önemli islerim var. Gecen ayin muhasebesini kontrol edip kapatmam gerek.
o yuzden fazla giremem. Size hayirli gunler hayirli cumalar simdiden, herkesin gunu guzel gecsin. Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz

Evt amma tek esim burda sonradan araya kaynim katildi sonra eltim allahtan geeldeler simdide canim ablamin kocasi geldi yakindada ablammmmmm gelicek en az bi yil gercide neyse burda tek kocam ben ve iki meyvemiz var

ablan niye geliyor, burda yasamak icinmi gelicek? guzel turkiyem varken....

haha evet sohbeti biraz ucurduk dün öglen, bugunde ben yogunum siz ucurun sohbeti :)

amiiiiinnnn az yedim pide ayran vardı çeyrek pide birde ayran içtim ama doymadım tabiki eve geldim patates yemeği vardı 5 kaşık ondan yedim bir kasede elma erik kompostosu yedim ve günü kapattım

afiyet olsun canim, ama YARAMASIN yediklerin :)))

Bana marangoz lazlm kizz varmi bildigin yaaa burdaaa tv unitesi caktircam benimki yogun calisiyo salliyo deli olcam kizzzz alstublief vardeeee beeee

ya var bi bildigim, banada bi arkadas tavsiye etti. hahaha bende tv unitesi icin ariyordum :)))
özelden atarim numara istersen

evet kahvaltıyı kaçırmak kötü oluyor ama hem çok erken kalkamıyorum çünkü 2de falan yatıyorum gece yemeği hazırladım sabah ama koştur koştur :))) gece kuşuyum ben :)

2de miiii, zeyneeppppp cok gec degilmi... hem bu sekil uyuyarak iyice dinlenemezsin de...

sen yagına takımışsında kh var anteplimm unu nedicikkkk peynirdeki yagdan daha zararlıe min ol
glismein endeskide çok yüksekkk :26::26:

dün baktımda nesfitte en az yag ve şeker çikolatalısında var ben seviyorum çikolatalısını ama almadımm
çok yersemd iye ama aklım kaldı hafta sonu gidip alayım

haftaya kh azaltıp proetine agırlık ver cnm gelenler kaçarak giderrr

sellam kizlar benide araniza alin valla bu sayfayi kesfettiyimden beri 4 kilo verdim.süpersiniz...

hoşgeldinnnn

nesilcim selam cnm , yagmurlu havada evde olacaksın elinde kahven kitabın işe gelince sevmiyorum yagmurlu havayı

kolay gelsin semoşşşş

günaydınn kızlarrr,

bugün ekdimi çok iyyi hissediyorum çok inceldim zayıfladım ama bir sorun varki göbegimin sıkılaşması laızm
çok kötü duuryor altı lastikli bir kaç parça bluız alayım...

bugünde kuş kadar yiyip yaırn eksileir görmek istiyorum inşş..

hafta sonu misafirleirm var ama az az herşeyden yiycme onlarla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…