Senin koşu bandı yokmuydu canım onla koşsan
Günaydın kızlar geçen haftasonu kaçamak yapmamama rağmen daha bugün gördüm cumartesiki kilomu.artık bugün nekadar giderse yarın eksi olarak yazacağım. Umarım 68 olurum.buralarda yağmurlu bende hiç sevmem böyle havaları içim daralıyo.44 bedenden 42 bedene terfi ettim kızlar.dolapta beni bekleyen eteğim oldu çok mutluyum.
Günaydin kizlar, Nasilsiniz?
ben bugun cok giremicem, bugun cok önemli islerim var. Gecen ayin muhasebesini kontrol edip kapatmam gerek.
o yuzden fazla giremem. Size hayirli gunler hayirli cumalar simdiden, herkesin gunu guzel gecsin. Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz
ablan niye geliyor, burda yasamak icinmi gelicek? guzel turkiyem varken....
haha evet sohbeti biraz ucurduk dün öglen, bugunde ben yogunum siz ucurun sohbeti :)
afiyet olsun canim, ama YARAMASIN yediklerin :)))
ya var bi bildigim, banada bi arkadas tavsiye etti. hahaha bende tv unitesi icin ariyordum :)))
özelden atarim numara istersen
2de miiii, zeyneeppppp cok gec degilmi... hem bu sekil uyuyarak iyice dinlenemezsin de...
günaydınn kızlarrr,
bugün ekdimi çok iyyi hissediyorum çok inceldim zayıfladım ama bir sorun varki göbegimin sıkılaşması laızm
çok kötü duuryor altı lastikli bir kaç parça bluız alayım...
bugünde kuş kadar yiyip yaırn eksileir görmek istiyorum inşş..
hafta sonu misafirleirm var ama az az herşeyden yiycme onlarla birlikte
Alti lastikli alirsan hamis gibi olur gobusun kilot seklinde korse gibi camasirlar var spor yaparkende giyersen faydaymis ben ustumden cikarmiyorum dogumdan beri cok iyi bide alttan citpitlisini aldim meme toplayici birazda karin topluyo super rahatsiz etmiyo yani oyle tam korse deil
Yok kiz kocaynan dun alma gittik goya tatilden sonra alam dedi beynimden vurulmusa dondum bi heves cocuklari hazirlayip ciktim ama simdi haber bakarkrn anneler gunu oldunu gordum pazar alirmikim hediye cunki lafini ettim herseyi aliyo tel dedim 4s aldi gecen 5 s dedim aldi bulasik makinasi dedim aldi camasir makinesi dedim aldi lafi gecti hep olsa ne iyi olurdu dedim bi umut beklerim bakalim 2000 adim yaptim evdeki alette kucukde zir zir agliyo pok var aglancak uyucak hep boyle yapiyo iki kere cekip uyuyo bende kendi uyusun diye emzirmiyom bjneya kafam sisti
günaydınn kızlarrr,
bugün ekdimi çok iyyi hissediyorum çok inceldim zayıfladım ama bir sorun varki göbegimin sıkılaşması laızm
çok kötü duuryor altı lastikli bir kaç parça bluız alayım...
bugünde kuş kadar yiyip yaırn eksileir görmek istiyorum inşş..
hafta sonu misafirleirm var ama az az herşeyden yiycme onlarla birlikte
Canım ben 8.5 ay önce doğum yaptım spora başlayalı 1.5 ay oldu hoca sürekli mekik çektirdi sende evde mekik çek ben çok faydasını gördüm yarım mekik en etkilisiymiş
Allah razi olsun ondan azimdan cikani yapar alcakta iste nezaman tatil donusu dedi gitmeden once almaya gidelim dedi bekliycem bi umutSenin kocan ne iyiymiş öyle kız alır onuda o zaman
senin dedikelrin korse degşl ince olanlardna dimi
ben korse giyinemiyorum çünkü
hamiş gibi durmuyorsun cnm belden bollaşsa öyle oluyorda
altı alstikli olunca iyi oluyor
özge mekik aleitm vardı lastigi koptu ya sürekli kopuyor(
Boşver aleti sırt üstü yat dizlerini bük biraz bacaklarını aç ellerini öne doğru uzat bacak arasında karnın acıyana kadar yap mola ver tekrar yap süper oluyor
kolay gelsin semoşşşş
At kiz at turkmu saol valla yaptirdinmi memnun kaldinmi sen ne is yapiyon kiz neguzellll calisiyon demek bende ikinciden sonra eve kapandim biraktim isleri
Canım ben 8.5 ay önce doğum yaptım spora başlayalı 1.5 ay oldu hoca sürekli mekik çektirdi sende evde mekik çek ben çok faydasını gördüm yarım mekik en etkilisiymiş
Günaydin kizlar, Nasilsiniz?
ben bugun cok giremicem, bugun cok önemli islerim var. Gecen ayin muhasebesini kontrol edip kapatmam gerek.
o yuzden fazla giremem. Size hayirli gunler hayirli cumalar simdiden, herkesin gunu guzel gecsin. Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz
ablan niye geliyor, burda yasamak icinmi gelicek? guzel turkiyem varken....
haha evet sohbeti biraz ucurduk dün öglen, bugunde ben yogunum siz ucurun sohbeti :)
afiyet olsun canim, ama YARAMASIN yediklerin :)))
ya var bi bildigim, banada bi arkadas tavsiye etti. hahaha bende tv unitesi icin ariyordum :)))
özelden atarim numara istersen
2de miiii, zeyneeppppp cok gec degilmi... hem bu sekil uyuyarak iyice dinlenemezsin de...
öncelikle Allah bağışlasın canım, geç de olsa gözün aydın diyorumsen normal doğumla dünyaya getirdin değil mi yavrunu?
Çokkk teşekkür ederim.maalesef sezeryan oldum canım ben benim kızım 3.900 kilo 53 cm doğdu içimde dönemedi bile boy ve kilosundan
Çokkk teşekkür ederim.maalesef sezeryan oldum canım ben benim kızım 3.900 kilo 53 cm doğdu içimde dönemedi bile boy ve kilosundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?