Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Senin koşu bandı yokmuydu canım onla koşsan

Yok kiz kocaynan dun alma gittik goya tatilden sonra alam dedi beynimden vurulmusa dondum bi heves cocuklari hazirlayip ciktim ama simdi haber bakarkrn anneler gunu oldunu gordum pazar alirmikim hediye cunki lafini ettim herseyi aliyo tel dedim 4s aldi gecen 5 s dedim aldi bulasik makinasi dedim aldi camasir makinesi dedim aldi lafi gecti hep olsa ne iyi olurdu dedim bi umut beklerim bakalim 2000 adim yaptim evdeki alette kucukde zir zir agliyo pok var aglancak uyucak hep boyle yapiyo iki kere cekip uyuyo bende kendi uyusun diye emzirmiyom bjneya kafam sisti

Bende dogumdan sonra 40 beden yeni modapastel kirmizi pantul almistim olmamisti dun giydim resmen halay cektim tam oldu da etiketi duruyodu ustunde oncekiler 38 40 bu nasil olmadi anlamadim ama oldu sonunda bi ay sonra gorucuye cikaricam az biraz bol gelsin demi amaaaa

At kiz at turkmu saol valla yaptirdinmi memnun kaldinmi sen ne is yapiyon kiz neguzellll calisiyon demek bende ikinciden sonra eve kapandim biraktim isleri

Alti lastikli alirsan hamis gibi olur gobusun kilot seklinde korse gibi camasirlar var spor yaparkende giyersen faydaymis ben ustumden cikarmiyorum dogumdan beri cok iyi bide alttan citpitlisini aldim meme toplayici birazda karin topluyo super rahatsiz etmiyo yani oyle tam korse deil

senin dedikelrin korse degşl ince olanlardna dimi
ben korse giyinemiyorum çünkü
hamiş gibi durmuyorsun cnm belden bollaşsa öyle oluyorda
altı alstikli olunca iyi oluyor

Senin kocan ne iyiymiş öyle kız alır onuda o zaman

Canım ben 8.5 ay önce doğum yaptım spora başlayalı 1.5 ay oldu hoca sürekli mekik çektirdi sende evde mekik çek ben çok faydasını gördüm yarım mekik en etkilisiymiş

Canım ben 8.5 ay önce doğum yaptım spora başlayalı 1.5 ay oldu hoca sürekli mekik çektirdi sende evde mekik çek ben çok faydasını gördüm yarım mekik en etkilisiymiş

özge mekik aleitm vardı lastigi koptu ya sürekli kopuyor (

senin dedikelrin korse degşl ince olanlardna dimi
ben korse giyinemiyorum çünkü
hamiş gibi durmuyorsun cnm belden bollaşsa öyle oluyorda
altı alstikli olunca iyi oluyor

Evt toplayici gibi deisik atlet kilot gibi bisi rahatsiz etmiyo vucuda zamp gibi yapismiyo haaa alttan lastikli benim basenlerimi cift yumurta ikizi gebelik gibi gosteriyo bacaklarimdan gebe gibiiii

Boşver aleti sırt üstü yat dizlerini bük biraz bacaklarını aç ellerini öne doğru uzat bacak arasında karnın acıyana kadar yap mola ver tekrar yap süper oluyor

süperm valla deneyim madem öyle hiç bir yeirm kalmadı migdemm ve göbekten başka simitleirm bile erimeye başladıı

öncelikle Allah bağışlasın canım, geç de olsa gözün aydın diyorum sen normal doğumla dünyaya getirdin değil mi yavrunu?

Evet aslında ama bakalim hftaya uyu düzenini değiştirmeye calisacam dun geç 3 te uyudum mesela.

herkeslere tünaydın ve de hayırlı cumalar epey yazışmıssınız ne güzel ama ben yetişemedim bugün size bugün sabah bir haşlanmış yumurta yiyebildim sadece. az önce de yumurta ile sucuk yaptım yedim. listeye eklenene kadar tartılmamaya karar verdim. inşallah haftaya yeni kızlar listesinde olurum da yeni kilomu bildiririm

Çokkk teşekkür ederim .maalesef sezeryan oldum canım ben benim kızım 3.900 kilo 53 cm doğdu içimde dönemedi bile boy ve kilosundan

oyyyyyyy maşşallah maşşallah canım o zaman sana da maşallah, ne güzel kısa sürede mekik vs yapabiliyorsun. ya ben de sezeryan ile doğurmak durumunda kaldım, benim ki de 40 haftayı doldurdu ama doğum başlamamıştı. neyse, ben senin gibi kısa sürede başlayamadım egzersizlere, o dikkatimi çekti. maşallah sana da

bende sezeryanla dogum yaptım kızlar annem karnını sar demişti sarmadımm
şimdi sarkıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…