Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben sezeryanın ilk iki günü ölücem sandım ama 4. gün araba sürdüm çok rahattım . Şimdi dikişlerimin izi bile kalmadı ağrısı falanda yok ben çok çabuk toparlandım senin ağrımı yapıyor

sellam kizlar benide araniza alin valla bu sayfayi kesfettiyimden beri 4 kilo verdim.süpersiniz...

Bu arada boyum 1,67 su anki kilom 63.5,hedefim 55 kiloya inmek.

hoşgeldin sislim hikayemiz benzeşiyor seninle, buradaki herkes, her şey çok güzel ve beni de çekti içine. hadi bakalım hep beraber hayallere kavuşma zamanı

Ehey mslh benim dogumdan cikip evi supurmem gibi buyuk annemide esimide istemedi dogurup ciktim imza karsiligi ta kapidan girdim ev isine basladim oglanin altini aldim buyugun banyo ettirdim cok zordu dogum ama insanin bi cocu daha olunca bide annem yardima geldi goya 9 da uyuyodu 11 de kalkiyodu mslh

Evt cnm sezeryanda normalde sarilmak gerek ben daha hastanede korse giydim abiam sezeryan oldu 10 cu gun giydi sarkma yok sukur keske giyseydin

ne bilem ya zararlı dedi drrr
korse giysemdim keşkeee ikisini birden doguruca bide çok sarkıyo

aman canım dilini ısır evet ben epey zorlandım, 10 gün falan yerimden kalkarken bile çok zorlandım, şimdi kalmadı tabii doğal olarak 19 aylık olmuş oğlum hesapladım da ama oğlum 7 aylıkken ben 2. kez hamile kaldım, kilo aldım, düşük yaptım vs vs derken o süreçte de hırpalandım sanırım :/

korse giymek için hala geç değil. ben de çalışırken giyiyordum kıyafetlerim daha düzgün dursun diye ama artık giymesem de oluyor. ve ben baya geç giymeye başladım, 6. ay gibi.

Son düzenleme:

Oyyyy maşallah sen bebişi büyütmüşsün. Valla dokuz tane doğur bir tane düşürme derler doğru sanırım

Sanırım bende 2. de sen gibi olurum

Oyyyy maşallah sen bebişi büyütmüşsün. Valla dokuz tane doğur bir tane düşürme derler doğru sanırım

aynen canım, Allah hepsine ömür versin doğan büyüyor işte bir şekilde ben 2. yi hatta ikiz olursa 2. ve 3. yü de istiyorum, bu kilo verme isteğim bundan biraz da

aynen canım, Allah hepsine ömür versin doğan büyüyor işte bir şekilde ben 2. yi hatta ikiz olursa 2. ve 3. yü de istiyorum, bu kilo verme isteğim bundan biraz da

Bende istiyorum valla ben 2 ablamla çok mutlu bir çocukluk geçirdim çocuklarımızın da kardeşe ihtiyacı var

4200 ü normal doğummu ayyyy canım iyi cesaret . Bende korkuyordum ama korkulan kadar değilmiş

Ya doktor 3200 dedi bana en fazla 3500 olur dedi ilkimde iriydi erkzn dogurttu beni fazla gelismesin diye 38 de kafasi buyuktu cok berbat bi dogumdu catim acik kalmisti 2 saat cikarmak icin ikinmistim kilcal damarlarim gozlerime kan oturmustu esim kafam patliycak sanmis tam 1 yil cati agrisi cektim ikinciye kaldim doktor kapanmassa operasyon yapcaz dedi bide ikincim tam dogal oldu suni sanci uyusturma olmadi cart diye kesti bi an kendimden gectim bebek dogdu ciz cizda dikti taa arkaya kadar dikis var 1 ay buyuk wc yapmadim bebek dogunca kucamdayken dikti heycanla karisik pek fazla acimadi ama dayanilmaz la dayanilir arasi esim cok korkmustu bayilcam sanmis doktorda korkmus vakum istemis ama gerek kalmadi cikiverdi hemsire giydirmek icin aldi kucamdan vov agir dedi yok dedik 3500 mus en fazla yok dedi 4 ustu bu koydu 5 kez 4100 ile 4350 arasi gidip gelmis 4200 de karar kilinmis en komigide dikis bitti ayaklarimi indirdiler titriyom ben hemsire usuyonmu diyo ortuyim diyo dedim ne usumesi canim cikti benim istem disi titriyom dedim ayaga ilk kalkmam tam bi facia nefes alamadim tikandim heryer kan oldu amaaaa ucuncuyude yapsam ayni sekil yaparim bi guncuk iylesme suresi gecippppp gitti

Canım çok geçmiş olsun ya iyi bari en azından sanada bebeğine de bir şey olmamış ben hep korkmuşumdur doğumda oluşacak herşeyden.

Hehe bende kizim olana kadar devam 4 te stop ama oda kiz olmassa yapmam

epey debdebeli olmuş senin doğum olayı ama yine de dediğin gibi benim de fiziken mümkün olsaydı tercihim normal doğum olurdu.. valla oğlumu çok istemiştim, erkek hissediyordum hep ve çok şükür ki ilk çocuğum erkek oldu ikincide de erkek isterim ama bir kızım da olsun istiyorum, o yüzden fantazinin sonu yok ne de olsa ikiz olsun biri kız biri erkek olsun

Canım çok geçmiş olsun ya iyi bari en azından sanada bebeğine de bir şey olmamış ben hep korkmuşumdur doğumda oluşacak herşeyden.

Saol cnm aynen bide evde bi cocuk olunca insan daha.cok korkuyo bide ilk ayri gecemdi uyuyamadim anne anne diyisi geldi aklima oda uyumamis 23 aylikti daha uyumadini yemekte yemedini duyunca ciktim hemen hastaneden

Hehehe bende ilkim oglan olsun istiyodim icimede doguyodu ikincimi kiz istiyodum icime erkek doguyodu soranlara erkek dedim hep simdi iki tanede kiz dedin gibi ikiz fenami olur gendede var ikiz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…