bende sezeryanla dogum yaptım kızlar annem karnını sar demişti sarmadımm
şimdi sarkıkk
oyyyyyyy maşşallah maşşallahcanım o zaman sana da maşallah, ne güzel kısa sürede mekik vs yapabiliyorsun. ya ben de sezeryan ile doğurmak durumunda kaldım, benim ki de 40 haftayı doldurdu ama doğum başlamamıştı. neyse, ben senin gibi kısa sürede başlayamadım egzersizlere, o dikkatimi çekti. maşallah sana da
sellam kizlar benide araniza alin valla bu sayfayi kesfettiyimden beri 4 kilo verdim.süpersiniz...
Bu arada boyum 1,67 su anki kilom 63.5,hedefim 55 kiloya inmek.
Ben sezeryanın ilk iki günü ölücem sandım ama 4. gün araba sürdüm çok rahattım. Şimdi dikişlerimin izi bile kalmadı ağrısı falanda yok ben çok çabuk toparlandım senin ağrımı yapıyor
Evt cnm sezeryanda normalde sarilmak gerek ben daha hastanede korse giydim abiam sezeryan oldu 10 cu gun giydi sarkma yok sukur keske giyseydin
Benimkide 36 da dondu 4200 normal iyki donmus sezeryandan korkuyom
bende sezeryanla dogum yaptım kızlar annem karnını sar demişti sarmadımm
şimdi sarkıkk
Ben sezeryanın ilk iki günü ölücem sandım ama 4. gün araba sürdüm çok rahattım. Şimdi dikişlerimin izi bile kalmadı ağrısı falanda yok ben çok çabuk toparlandım senin ağrımı yapıyor
aman canım dilini ısırevet ben epey zorlandım, 10 gün falan yerimden kalkarken bile çok zorlandım, şimdi kalmadı tabii doğal olarak 19 aylık olmuş oğlum hesapladım da ama oğlum 7 aylıkken ben 2. kez hamile kaldım, kilo aldım, düşük yaptım vs vs derken o süreçte de hırpalandım sanırım :/
Ehey mslh benim dogumdan cikip evi supurmem gibi buyuk annemide esimide istemedi dogurup ciktim imza karsiligi ta kapidan girdim ev isine basladim oglanin altini aldim buyugun banyo ettirdim cok zordu dogum ama insanin bi cocu daha olunca bide annem yardima geldi goya 9 da uyuyodu 11 de kalkiyodu mslh
Oyyyy maşallah sen bebişi büyütmüşsün. Valla dokuz tane doğur bir tane düşürme derler doğru sanırım
aynen canım, Allah hepsine ömür versin doğan büyüyor işte bir şekildeben 2. yi hatta ikiz olursa 2. ve 3. yü de istiyorum, bu kilo verme isteğim bundan biraz da
4200 ü normal doğummuayyyy canım iyi cesaret . Bende korkuyordum ama korkulan kadar değilmiş
Sanırım bende 2. de sen gibi olurum
aynen canım, Allah hepsine ömür versin doğan büyüyor işte bir şekildeben 2. yi hatta ikiz olursa 2. ve 3. yü de istiyorum, bu kilo verme isteğim bundan biraz da
Aynen 3 kiziz biz cok mutluyuzzz iyki olmusuz ablamla aramda 14 ay var dierile 5 yas o biraz farkli ama ortancam benim biricigimBende istiyorum valla ben 2 ablamla çok mutlu bir çocukluk geçirdim çocuklarımızın da kardeşe ihtiyacı var
Ya doktor 3200 dedi bana en fazla 3500 olur dedi ilkimde iriydi erkzn dogurttu beni fazla gelismesin diye 38 de kafasi buyuktu cok berbat bi dogumdu catim acik kalmisti 2 saat cikarmak icin ikinmistim kilcal damarlarim gozlerime kan oturmustu esim kafam patliycak sanmis tam 1 yil cati agrisi cektim ikinciye kaldim doktor kapanmassa operasyon yapcaz dedi bide ikincim tam dogal oldu suni sanci uyusturma olmadi cart diye kesti bi an kendimden gectim bebek dogdu ciz cizda dikti taa arkaya kadar dikis var 1 ay buyuk wc yapmadim bebek dogunca kucamdayken dikti heycanla karisik pek fazla acimadi ama dayanilmaz la dayanilir arasi esim cok korkmustu bayilcam sanmis doktorda korkmus vakum istemis ama gerek kalmadi cikiverdi hemsire giydirmek icin aldi kucamdan vov agir dedi yok dedik 3500 mus en fazla yok dedi 4 ustu bu koydu 5 kez 4100 ile 4350 arasi gidip gelmis 4200 de karar kilinmis en komigide dikis bitti ayaklarimi indirdiler titriyom ben hemsire usuyonmu diyo ortuyim diyo dedim ne usumesi canim cikti benim istem disi titriyom dedim ayaga ilk kalkmam tam bi facia nefes alamadim tikandim heryer kan oldu amaaaa ucuncuyude yapsam ayni sekil yaparim bi guncuk iylesme suresi gecippppp gitti
Ya doktor 3200 dedi bana en fazla 3500 olur dedi ilkimde iriydi erkzn dogurttu beni fazla gelismesin diye 38 de kafasi buyuktu cok berbat bi dogumdu catim acik kalmisti 2 saat cikarmak icin ikinmistim kilcal damarlarim gozlerime kan oturmustu esim kafam patliycak sanmis tam 1 yil cati agrisi cektim ikinciye kaldim doktor kapanmassa operasyon yapcaz dedi bide ikincim tam dogal oldu suni sanci uyusturma olmadi cart diye kesti bi an kendimden gectim bebek dogdu ciz cizda dikti taa arkaya kadar dikis var 1 ay buyuk wc yapmadim bebek dogunca kucamdayken dikti heycanla karisik pek fazla acimadi ama dayanilmaz la dayanilir arasi esim cok korkmustu bayilcam sanmis doktorda korkmus vakum istemis ama gerek kalmadi cikiverdi hemsire giydirmek icin aldi kucamdan vov agir dedi yok dedik 3500 mus en fazla yok dedi 4 ustu bu koydu 5 kez 4100 ile 4350 arasi gidip gelmis 4200 de karar kilinmis en komigide dikis bitti ayaklarimi indirdiler titriyom ben hemsire usuyonmu diyo ortuyim diyo dedim ne usumesi canim cikti benim istem disi titriyom dedim ayaga ilk kalkmam tam bi facia nefes alamadim tikandim heryer kan oldu amaaaa ucuncuyude yapsam ayni sekil yaparim bi guncuk iylesme suresi gecippppp gitti
Hehe bende kizim olana kadar devam 4 te stop ama oda kiz olmassa yapmam
Canım çok geçmiş olsun ya iyi bari en azından sanada bebeğine de bir şey olmamış ben hep korkmuşumdur doğumda oluşacak herşeyden.
epey debdebeli olmuş senin doğum olayıama yine de dediğin gibi benim de fiziken mümkün olsaydı tercihim normal doğum olurdu.. valla oğlumu çok istemiştim, erkek hissediyordum hep ve çok şükür ki ilk çocuğum erkek oldu ikincide de erkek isterim ama bir kızım da olsun istiyorum, o yüzden fantazinin sonu yok ne de olsa ikiz olsun biri kız biri erkek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?