Hehehe bende ilkim oglan olsun istiyodim icimede doguyodu ikincimi kiz istiyodum icime erkek doguyodu soranlara erkek dedim hep simdi iki tanede kiz dedin gibi ikiz fenami olur gendede var ikiz hem
Saol cnm aynen bide evde bi cocuk olunca insan daha.cok korkuyo bide ilk ayri gecemdi uyuyamadim anne anne diyisi geldi aklima oda uyumamis 23 aylikti daha uyumadini yemekte yemedini duyunca ciktim hemen hastaneden
ikiz çok zor tecrübeye sabittirrr
ikiz çok zor tecrübeye sabittirrr
Anne olmak böyle bir şey işte canım benim allah seni evlatlarına bağışlasın
Kızlar bugünkü benim
Sabah ılık limonlu su
1 yeşil elma
1 adet karnıyarık
1-2 saat sonra 1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay borca suyla günü kapatmayı planlıyorum
Yarına bomba gibi geliyorum
ivetttt
oyyy doğum muhabbetleri konuşulmuş benim ikisiside normal doğum kızım 3100 oğlum 3720 doğdu iri bebek doğurmak hakkaten zor maşallah sana meleğimolsun iyi doğurmuşsunben oğlumda ölüyom sandım ama şimdi doğursam yine normal isterim.ilkinde hemen sarmıştım göbüşümü ama 2, de saramadım doğumdan sonra çok sancım oldu.oyuzden sarkık kaldı işte mekikle falan toparlamaya çalışıyorum.bu arada bende ikizim olmasını çok istiyorum annem ikiz eşi o yuzden bir ihtimal var hayırlısı
bukünkü menüm:
sabah:2 lokma ekmekle tereyağlı bal
öğle:5 kaşık pirinç pilavı + 1 leğen salata bol acılı + 1 kase yoğurt
ara:1/2 elma 6 tane erik
akşam:1 fincan nescafe+ bedem fındık bir avuç kadar
Limonlu suyu bende yapiyorum ama sabah aksam ogle uc dort kez yeni basladim
Legen derken bildimiz bulasik legenimi camasir legenimi zeyascim
Benimde ikincide sonra cok agrim oldu dogum sancisi hic gitmiycek benle kalcak sanmistim cok korktum 4 gun surdu dusundum birazicimde bebekmi kaldi dkye hehe
Limonlu suyu bende yapiyorum ama sabah aksam ogle uc dort kez yeni basladim
limonlu suyu geçen hafta günlük 1 litre içtim faydasını gördüm çok düzenli wc yw çıkartıyor.ama oğlum geçen hhaftadan beri ne yese çıkartıyor anında ishal gibi cıvık üstelik.acaba limonlu sumu yaptı diye bıraktım bakalım düzelmezse onla alakası yok deyip içerim tekrar.umaım alakalı değildir çok işe yaramıştı bende
allah kız seni... bulaşık leğeni tabiki ama küçük bir leğen
ya sorma canım neydi o ya geceleri tutuyodu benim kıvranıyodum resmen.doktorum beni uyarmıştı ikinciden sonra çok sancın olur acile gelme boşuna demişti.rahim kasları zayıfladığı için rahim kendini toparlarken ağrı yaparmış öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?