Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Saol cnm aynen bide evde bi cocuk olunca insan daha.cok korkuyo bide ilk ayri gecemdi uyuyamadim anne anne diyisi geldi aklima oda uyumamis 23 aylikti daha uyumadini yemekte yemedini duyunca ciktim hemen hastaneden

Anne olmak böyle bir şey işte canım benim allah seni evlatlarına bağışlasın

Kızlar bugünkü benim

Sabah ılık limonlu su
1 yeşil elma
1 adet karnıyarık
1-2 saat sonra 1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay borca suyla günü kapatmayı planlıyorum

Yarına bomba gibi geliyorum

oyyy doğum muhabbetleri konuşulmuş benim ikisiside normal doğum kızım 3100 oğlum 3720 doğdu iri bebek doğurmak hakkaten zor maşallah sana meleğimolsun iyi doğurmuşsun ben oğlumda ölüyom sandım ama şimdi doğursam yine normal isterim.ilkinde hemen sarmıştım göbüşümü ama 2, de saramadım doğumdan sonra çok sancım oldu.oyuzden sarkık kaldıişte mekikle falan toparlamaya çalışıyorum.bu arada bende ikizim olmasını çok istiyorum annem ikiz eşi o yuzden bir ihtimal var hayırlısı

Son düzenleme:
Kızlar bugünkü benim

Sabah ılık limonlu su
1 yeşil elma
1 adet karnıyarık
1-2 saat sonra 1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay borca suyla günü kapatmayı planlıyorum

Yarına bomba gibi geliyorum

Limonlu suyu bende yapiyorum ama sabah aksam ogle uc dort kez yeni basladim

bukünkü menüm:
sabah:2 lokma ekmekle tereyağlı bal
öğle:5 kaşık pirinç pilavı + 1 leğen salata bol acılı + 1 kase yoğurt
ara:1/2 elma 6 tane erik
akşam:1 fincan nescafe+ bedem fındık bir avuç kadar

Benimde ikincide sonra cok agrim oldu dogum sancisi hic gitmiycek benle kalcak sanmistim cok korktum 4 gun surdu dusundum birazicimde bebekmi kaldi dkye hehe

Legen derken bildimiz bulasik legenimi camasir legenimi zeyascim

Limonlu suyu bende yapiyorum ama sabah aksam ogle uc dort kez yeni basladim

limonlu suyu geçen hafta günlük 1 litre içtim faydasını gördüm çok düzenli wc yw çıkartıyor.ama oğlum geçen hhaftadan beri ne yese çıkartıyor anında ishal gibi cıvık üstelik.acaba limonlu sumu yaptı diye bıraktım bakalım düzelmezse onla alakası yok deyip içerim tekrar.umaım alakalı değildir çok işe yaramıştı bende

Legen derken bildimiz bulasik legenimi camasir legenimi zeyascim
allah kız seni... bulaşık leğeni tabiki ama küçük bir leğen
Benimde ikincide sonra cok agrim oldu dogum sancisi hic gitmiycek benle kalcak sanmistim cok korktum 4 gun surdu dusundum birazicimde bebekmi kaldi dkye hehe

ya sorma canım neydi o ya geceleri tutuyodu benim kıvranıyodum resmen.doktorum beni uyarmıştı ikinciden sonra çok sancın olur acile gelme boşuna demişti.rahim kasları zayıfladığı için rahim kendini toparlarken ağrı yaparmış öyle.

sabah 1 dilim kepekli ekmek ve 1 haslanmis yumurta.
ara ögün,1 kücük yogurt ve 3 cheriydomates.
öylen isten geldim cok acikmistim 2 dilim kepekli ekmek
yaninda beyaz peynir ve domates.

Dis donemindeyse ondan olabilir buyuk oyledi benim benimkine bisi yapmadi gunde en fazla 3 kere kaka yapiyo zaten 6 yi doldurcak tek beni emiyo ben 4 gundur zararini gormedim

Hadi ya benide en cok emziriken tutuyodu ayyyy kabus sanki hala doguruyodum agri kesici bile fayda etmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…