harika, şimdilik 59 u görsem yeter diyorum ama olmak istediğim rakamlardasın tuccc, tebrikler
Ya sen harikasin 56 super ya tebrikler suan cocuk emziriyom bitsin ayakta alkisliycam darisi bize innnnnsannnlahhh
Canım Sağol valla hepimiz çıtır olalım:) kilomu yazınca ödüllendirdim kendimi yolda dondurma aldım hakettim ama:)))
Merhaba kızlar ben napmalıyım şimdi?
Sabah kahvaltı yaptım
2 tost ekmek sosis kaşar salatalık işte klasik kahvaltı diyelim sonra kücük bi ara yaptım saat 14 gibiydi bi cay bardagı tarcınlı süt 1 kayısı 3 fındık
Slnrada 16:30 dan 18 e kdr dışarda yürüyüş yaptım dayımla birlikte hollandadangeldi kendisi gezdik biraz
Sonra kücük bi kaseye biraz müsli bi fincan süt le yedim bedenim kıtlıga giterm sizceacım aslında daha patlıcan kebabı var biraz kıyma mı yesem diye düşündüm yogurtla ? Yada hic bişey yemesem mi? Bugün köyü pldu ya bi fikir verin lutfen
Girmez bence kavaltin iyi mslh salam sosis kasar 500 kalorilik bi kahvalti yemeeeeeeeeee
Yuru git kizim yiyon yiyon kitlik diyon bune kasar yemis yaa bide ekmek bide salam sosis kizimmm varyaaa adam gibi kavalti yapmisin birak yaaa benim bilrm kavaltim 350 kalori domat salat yok bide cayda icmisindir sekerli ooooohhhhhNe 500 uzu yaaaabartma olm sende hrgün haa aman cok az kaşar yedim neyse
Yuru git kizim yiyon yiyon kitlik diyon bune kasar yemis yaa bide ekmek bide salam sosis kizimmm varyaaa adam gibi kavalti yapmisin birak yaaa benim bilrm kavaltim 350 kalori domat salat yok bide cayda icmisindir sekerli ooooohhhhh
İyi hayrını gör ozaman :)))]
Moralim okadar bozukki anlatamam basenimi olctum olcmez olaydim 1100000 yaaaaaaa delirmek uzereyim soyle bi durumda var mont aldim kendime dogumdan sonra m beden cok rahatti git gide basen kasmaya baslamisti uzundu popo altindaydi oturuken kasiyodu neyse bi aydir hava iyi burda ince ceket giyiniyodum bugun yamur yagar diye giydi ya resmen baya bolarmis baya hemde misal 12 c m abartisis sok oldum demek onceden 120 mimis olmek uzereyim istahim gitti yogurtla kepek yaptim uc cilek yarim muz azda tarcin serptim corba mirba gozum gormedi sinirden 11 bin 900 adim yaptim geberiyom 1 saat 20 dkkada yuruyus banti iyi olcak cocuklarla cinnet gecircrm yuruken ama yok durmam gayri gidecek bu basenler bu kilo incexik olacam manken olacam evden kacacam aaaahaha kocaya yazdim gecen evden kaccam 55 olunca manken olcam dedim evimin mankeni ol didiiiii
Ne 500 uzu yaaaabartma olm sende hrgün haa aman cok az kaşar yedim neyse
Yuru git kizim yiyon yiyon kitlik diyon bune kasar yemis yaa bide ekmek bide salam sosis kizimmm varyaaa adam gibi kavalti yapmisin birak yaaa benim bilrm kavaltim 350 kalori domat salat yok bide cayda icmisindir sekerli ooooohhhhh
Kiz ben 9 kilo aldim basenler gitmiuo ya keske emzirmek basenleri eritseeeeee uhhhuuuuuuucanim bu kadar üzme kendini hem senin kücük bebeyin var üstelik emziriyorsun inan emzirmek bebeye oldugu kadar anneyede cok faydali. ben kizimda hamileyken tam 23 kilo almistim dogumdan sonra doktorum emzirmenin yanliz bebeye deyil anneyede cok faydasi oldugunu anlatti .
Hehe kiz bak kirilan olursa desin ben didismeyi seferim ama sefmeyende var hosgorurum ama anteplim az deil ya baksana kiymada kebabta gozu hatununay konuya bi göz atıyım dedim sizin atışmanızı gördüm, ne tatlıymışsınız ya çok güldürdünüz beniçabucak verin kilolarınızı inşallah.
Gunaydinnnn:)) 59 lardayim yine yasasin:)) bu aralar soz-nisan derdine dustum bunla ilgili topiclerdeyim burayla cok ilgilenemedim kizlar k. Bakmayin:)) ama diyete son gaz devam cunku haziranin 21 inde sozum var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?