Bu aralar giremiyorum topige. Hem kizim hasta hemde oglusumu sunnet ettirdim
Kilo vermem tamamen durdu iki haftadir anlayamadim
merhaba kızlarrrr ,
hepinizi çok özledim ama az kaldı 2 hafta sonra yanınızdayım kilo verme sürecim durdu annemin yanında bol bol yemek yedim .....sanırım hedefime daha çoook zaman olacak gibi.... ara ara girmeye çalışıyorum nete ama çok takip edemiyorum unutmayın beni emi az kaldı geliyoruummmmm)))
Bu aralar giremiyorum topige. Hem kizim hasta hemde oglusumu sunnet ettirdim
Kilo vermem tamamen durdu iki haftadir anlayamadim
Tesekkur ederim canim 9 aylik oglum. Yaz gelmeden yaptiralim dedik. Korktugum kadar olmadi su an gayet iyi :) cok sukurGecmis olsun cnm kac yasinda oglun benim ilkim tikandi 6 ayliken actilar 1 yasinda oldu kucukte 6 yi doldurunca olcak yani 2 hafta sonra korkuyorum yaaa
Tesekkurler nesilcim evde benden baska herkes hasta bana gecmez insallah yoksa evdeki sistem coker :) evet dikkat ediyorum ama gitmedi inat etti kilocuklar 64u gormek istiyorim artikHayırlı olsun canım, kızına da çok geçmiş olsun..
Ödem olmuştur belki, haftasonu dikkat et, sonra toparlarsın hemenceceik.. :)
Nesilim super kilo vermissin tebrik ederim nasil verdin canim ozel biseyler yaptinmi
Nesil maşallah canım naaptın bu hafta maşallah ya valla imrendim canım
Kizlarrr ilk oglumu tarttim dogru cikinca gozlerimi kapayip ciktim biraz durdum bi actimmmmmmmm 66.80 rezmen oynadim cocuk oyle bakiyo cok mutluyum ya cokkkkkkk gunde 10 bin adimi yapicam artik yilmak yok bini gitti 9 bini kaldi cok azcik yani aaaahahaha
Canım çok tebrik ederim.senin yerine bende mutlu oldum valla boyumuz ayn senle kendimi 62 olarak hayal ettim çıtır olurum resmen yaaKuzum maviye de yazdım demin.. Bi de geçen hafta ödem filan vardı herhalde, belki ondandır..
Ama resmen duygulandım tartının üstünde.. Gözlerim doldu, içim burkuldu..
5-6 senedir görmedim bu rakamı.. :)
kizlar cok cnm skkin ya sabitim 66,8 nedenn boyle oldu anlamadim:
Tebrikler tatlım.. insan verdikçe daha çok motive oluyor..
kizlar cok cnm skkin ya sabitim 66,8 nedenn boyle oldu anlamadim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?