Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kizlar cok cnm skkin ya sabitim 66,8 nedenn boyle oldu anlamadim:
Benim de geçen hafta böyle olmuştu tatlım.. sıkma canını.. haftasonu dikkat et, haftaya geçer merak etme..
Ayy, çıtır mıtır.. hoşuma gitti hee.. walla bu azimle sende olursun canım hiç merak etme.. Ya hayal gibiydi.. Neredeyse 10 kilom gitti.. 3-4 kilo daha gider herhalde..
Zaten de yeter, bayaa kemikliyim ben.. Ama artık sıkılaşma hareketlerine başlamam gerek, ufaktan haftasonu başliim diyorum..
Hem diyet hem hareket, kilom farketmesene görüntüyü biraz daha düzeltmek gerek..
Bu arada senin reglin yakın galiba, o yüzden az gitmiş olabilir.. Kafaya takmadan aynı azimle dewam.. :)

nesilcim tartıda emehgimin karşılıgını alamayınca
kenimi kaçamagın dibind ebulmak istiyorum , 200 300 eksi görsem bile çoks evinirdim
ama sabit çıkmak çok kötü yarın kardeşimin eşi yemege çagırdı yeni evliler 1 aylık
abla lütfen aç gelin yemek hazılrıycam dedi orda kaçamak yaparım diye evde dikka edeyim dedim
ama kendimi zor ruruyorum şuan abur cubura abanmamak için

bu hafta sıkı tututayım haftaya daha fazla gide belki

Sağol tatlım.. Geçen hafta sana çok imrenmiştim bende.. Şimdi önemli olan ptesi +500 den fazla çıkmamak..
Benim menuyu denesene bu hafta.. Çok az görünüyor, toplamda maksimum 450-500 kalori ile herşeyden de yemiş oluyorsun..
Ekmek, peynir, yoğurt, meyve, kuruyemiş..
gün gün sıralarını değiştirdim, üstelik ne yeşilçay, n biberiye, ne de maydonoz hiç bişey içmedim bu hafta..
çok su içtim, bi de 2-3 kez çok acıktığımda extra sert sade nescafe..

bende az yiyorum nesilcim ya menüleirmi görüyorsun ya kuş kadar remen
son 3 gün hiç ekmek yemedim ama şöyle oldu
ctesi-pazar düenim kaçtı ptesi akşam fena kaçamk yaptım
sonra toparlayamadım sanırım hafta sonunda dikkat edip

hafta içide sıkmam lazımm, benim mendüde snein gibi aslınd aben biraz azaltıyım bu hafta bakalım
karabugday mı denesem ki yada hiç bişeye bulaşmadan devammı etsem sporu katarak off

Sakın gündüz çok bişey yeme.. Ya zaten ömür boyu bişey yemeyecek değiliz sonuçta..
Çorba içme, ekmek yeme.. herşeyden ye biraz yani.. biyere yemeğe gitmeden önce evde kahve filan içip öyle gidiyorum ben..
iştahım kapansın diye..

ha bide.. 2.TAKTİK.. yemekten sonra illaki çay faslı olurya, çayı demlemeden önce kendine 1 su bardağı kaynar su ayır, sıcak sıcak iç..
hazmını kolaylaştırır..

bend eform çaymı içip gitsem diye düşündümm
sabah yumurta peynir yeirm kahvaltıda zaten geç yapıyoruz ögleyi atlar akşamıda hafif geçiriimm
bu hafta hep yulaf ezmesimi yesem acaba
gerçi öyle oluncada ekmegi unutuyorum ben sonra yedigimde canım daha fazla yemek istiyorrr

Ya ben de hala başlayamadım leslie ye.. ama bu hafta çok işim yok evde.. yaparım sanırım..
nesfit alıcam diyodun.. değişiklik olsun diyorsan onu dene istersen..

Form çayı aç karnına içincemi etkili, tok karnına içincemi..
Ben de bunu bilmiyorum yaa. tok içince daha mantıklı geliyor ama dikkat etmedim etkisine..

Ya ben de hala başlayamadım leslie ye.. ama bu hafta çok işim yok evde.. yaparım sanırım..
nesfit alıcam diyodun.. değişiklik olsun diyorsan onu dene istersen..

bende bugündne itibaren başlıycma sporaa
nesfit çok yerimd iye korkuyorum yaa çok güzel oluyor tadı haftaya kilo verirsem ödül olarak alırım belki kendime

birde onu yedigimde meyve ve ekmek mi yemiş oluyoruz hani kh ve şeker oldugundann

Kızlar son liste bu..

özge melek ben aynı anda paylaşmışız.. toparlayıp tekrar ekledim, burdan dewam edelim..
tuccc u da ekledim, akşamdan yazmış kilosunu.. gezmelerde hatun.. :)

Saol cnmmmmm bende dedim birinde var birinde yok oyle bakarken yazini gordum valla burdada yamur olmasa bende akcam gezmelerede 4 ten sonra yamur vermiyo atcam arabaya cocuklari cikcam 1 saat 20 dkcik 10 bin oyle yaptim dun bakam

Form çayı aç karnına içincemi etkili, tok karnına içincemi..
Ben de bunu bilmiyorum yaa. tok içince daha mantıklı geliyor ama dikkat etmedim etkisine..

ya ben rasgele içiyorum ama akşam evde içtigimde iş yerinde wc ye gitmem gerekiyor
dün dedimi iş yerinde içeyim akşam evde gideyim ama yine işyerinde sıkıştırdı beni :26::26::26:
:26: sanırım gündüz 2 gibi filan içilşdiignde akşam etki ediyorrr öyle yapıcma bu hafta 1 gün durup bir gün içiyorum ben

Saol cnmmmmm bende dedim birinde var birinde yok oyle bakarken yazini gordum valla burdada yamur olmasa bende akcam gezmelerede 4 ten sonra yamur vermiyo atcam arabaya cocuklari cikcam 1 saat 20 dkcik 10 bin oyle yaptim dun bakam
Süper canım.. kuzucuklar da hava alır ne güzel.. ama dikkat et hem kendine, hem bebelere.. :)

Ben de çözemedim walla.. her gün içmiyorum zaten, gün aşırı ya da geç yersem içiyorum..

Cnm ben evde bo odadan bi odaya kosuyorim su icinde kaliyorum kalk kos valla ac muzigide say adimlarinida kosarken yada sayma yarim saat kos ben salataya ve tavuk etine haslama ceviz badem meyveye agirlik veriyorum bolll bol suu

Cnm ben evde bo odadan bi odaya kosuyorim su icinde kaliyorum kalk kos valla ac muzigide say adimlarinida kosarken yada sayma yarim saat kos ben salataya ve tavuk etine haslama ceviz badem meyveye agirlik veriyorum bolll bol suu

Tatlım, koşmana gerek yok.. kardiyo çalışınca terlemek doğal tabii, ip atla yada atlıyomuş gibi hareketini yap.. 20-30-50.. dayanabildiğin kadar..
dinlendikçe tekrarla.. tüm vücudu çalıştırıyor..

Canim sakin annem bi ayda bi bucuk kilo vermis devam yilmam diyo sen bi haftacikta vermemisin sukret alma da iyi sakin abur cubur yokkkkkkkkk

Kızlar, ben ufaktan kaçar..
Deli gibi yağmur yağıyor hala.. eve gideyim, çamaşır ütü yemek vs.. hepsi beni bekler..

Evdeyken çok yazamıyorum, ara ara yazılanları okurum, öpüom hepinizi,
kaçamak yapmayın haa, pazartesi azabını düşünün, vazgeçersiniz walla hemen..

Süper canım.. kuzucuklar da hava alır ne güzel.. ama dikkat et hem kendine, hem bebelere.. :)

Ben de çözemedim walla.. her gün içmiyorum zaten, gün aşırı ya da geç yersem içiyorum..

Tatlım, koşmana gerek yok.. kardiyo çalışınca terlemek doğal tabii, ip atla yada atlıyomuş gibi hareketini yap.. 20-30-50.. dayanabildiğin kadar..
dinlendikçe tekrarla.. tüm vücudu çalıştırıyor..

Hepsini yapiyom 5 dk kosuyom sonra 5 dk velespit sonra tekrar kosuyom 5 dk ip atliyom kipir kipir nerde ne yaptim belli deil oglanda sasiyo bana hehehehehe

]YENİ LİSTEMİZ 03/05 - 10/05

GRUP 1
1) Antepli .. (baslangic 92,3) (A+) (9.hafta) (hedef 60) (toplam -10,2) ... 82,8 -82.10 - 81.9 (-200gram)

GRUP 2
2) FZAB .... (baslangic 82,5) (00+) (13.hafta) (hedef 67) (toplam -8.30) ... 74.90 - 74.20 - ?? (- ?? gram)
3) betul .... (baslangic 87,5) (00+) (09.hafta) (hedef 75) (toplam -7,70) ... 79.90 - 79.70 - ?? (- ?? gram)
4) özge .... (baslangic 77,0) (AB+) (3.hafta) (hedef 60) (toplam -3,50) ... 74.70 - 73.50 (- 1.200 gram)

GRUP 3
5) masum ... (baslangic 70,3) (ab) (07.hafta) (hedef 60) (toplam -3,50) ... 68,30 - 66,80 - ?? (- ?? gram)
6) Zeyas ..... (baslangic 75,0) (0+) (14.hafta) (hedef 65) (toplam -5,90) ... 69,50 - 69,20 - 69,10 (- 100 gram)
7) mavli .......(baslangic 64,0) (++) (05.hafta) (hedef 53) (toplam -2,50) ... 61,50 - 63.30 - ?? (- ?? gram)
8) mavijikt .. (baslangic 69,9) (B+) (08. hafta) (hedef 60) (toplam -4,90) ... 65.10 - 65.10 - 65.00( -100 gram)
9) Semo ..... (baslangic 71,5) (A+) (13.hafta) (hedef 63) (toplam -3,60) ... 67,90 - 67,90 - ?? ( - ?? gram)
10) feslegn .. (baslangic 66,0) (0+) (04.hafta) (hedef 60) (toplam -2.20) ... 63.80 - 63.80 - ?? ( - ?? gram)
11) Nesil ..... (baslangic 72,0) (0+) (14.hafta) (hedef 63) (toplam -9.80) ... 63.80 - 63.90 - 62.20 ( -1700 gram)
12) melek ... (baslangic 72,4) (AB+) (1.hafta) (hedef 55) ( toplam -5.60) ... 67.70 - 66.80 - ?? (- 900 gram)
13) ecrin ...... (baslangic 66,7) (0+) (06.hafta) (hedef 55) (toplam -2,90) ... 63,50 - 63,20 - ?? (- ?? gram)

GRUP 4
14) tucc .... (baslangic 65,7) (B+) (11.hafta) (hedef 55) (toplam - 9,20) ... 57,40 - 57,00 - 56,50 (-500 gram)
15) Katze .. (baslangic 62,8) (A+) (07.hafta) (hedef 55) (toplam -3.10) ... 59.80 - 60.30 - 59.70 (-600 gram)
16) Derin .. (baslangic 68,0) (B+) (13.hafta) (hedef 55) (toplam -11,0) ... 57,00 - 57,00 - ?? (- ?? gram)

(Izinliler)
17) ada ...... (baslangic 75,0) (0+) (09. hafta) (hedef 65) (toplam -2,90) ... 72,10 - 71,40 - 71,40 (1ay izinli)
18) poyraz .. (baslangic 71,7) (0+) (09. hafta) (hedef 53) (toplam -5,30) ... 66,40 - 66,00 - 66,00 (izinli)(evde yok, baska bir yerde calisiyor)

GECEN HAFTA BILDIRI YAPMADILAR
19) nisan ..... (baslangic 68,9) (++) (05.hafta) (hedef 60) (toplam -2,30) ... 66,60 -65,00 - ?? (- ?? gram)[/QUOTE]

Ayyy canım inş ya. Leslie yada jillian yaparsan faydasını görürsün canım ben bir ara düüzenli leslie yapıyodum valla şınav çekmeye başlamıştım.ev işlerinde kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…