Yedimamin yok ameliyat olmuyor bekliyoruz bugun insallah cikar .. Migde hapi atmisdi oda alerji yapmis vucdunda korkuttu bizi ...
merhaba arkadaşlar hepinize bol yağ yakmalı günler :))
bu sabah yine menüm aynıydı 1 rafadan yumurta
az keçi peyniri ve 2 bardak çay
arada 1 bardak nescafe içtim
ama acayip şişkinim verdiğim kilolarıma rağmen yüzüyüğümü takamıyorum feci ödem var üzerimde
reglimin ilk günleri ödem atmam lazım sanırım bunun için 2 gün prinç lapası yapıcam ama bir iki gün daha beklicem
perşembe cuma düşünüyorum cumartesi tartıya kendi kilomla çıkmalıyım şu anda 2 kilo yukardayım ve çok canım sıkılıyor tartılmak bile istemiyorum
sizin ödem atmak için fikirleriniz varmı bana ne önerirsiniz.
bende de çok varyaa( hayattan soğutuyo resmen:)) amaben su az içiyorum bugün sabahtan beri 2 3 yudum.içmişimdir anca maydanozla yeşilçay iyi gelir diye biliyorum ben
Kızlar selam.. Şu an çektiğim vicdan azabını ifade etmem mümkün değil..
C.tesi 71.4 le başladım, bu sabah 70.4 um ama öyle bi aç kalmışımki kahvaltımı yaptım doymadım, sonra 1 elma yedim yine doymadım, üzerine dolu bir tabak nohutlu tavuklu pilav yedim.. daha da olsa yerdim yeminle.. napicam ben yaaa.. şimdi yeşilçay içiyorum, akşam üstü de az peynir ekmek günü bitireyim diyorum..(
Kötü hissediyorum kendimi, tek temennim sabah yine en azından aynı kiloda olmak. :18:
Bende dun aksam bi arkadasa gittim, orda yedim biraz. Onun icin bugun cezaliyim ben!
Dun aksam, bi avuc cerez yedim, 1 dilim kek, 1 dilim pasta :26:
Bugun sabah: 1 dilim bos ekmek, muz.
ARA: yogurt
oglen: yarim kase corba, yogurt.
aksam: corba salata.
toplam 500 calorie etti, baskada bi si yok bugun sana semos
Kızlar selam.. Şu an çektiğim vicdan azabını ifade etmem mümkün değil..
C.tesi 71.4 le başladım, bu sabah 70.4 um ama öyle bi aç kalmışımki kahvaltımı yaptım doymadım, sonra 1 elma yedim yine doymadım, üzerine dolu bir tabak nohutlu tavuklu pilav yedim.. daha da olsa yerdim yeminle.. napicam ben yaaa.. şimdi yeşilçay içiyorum, akşam üstü de az peynir ekmek günü bitireyim diyorum..(
Kötü hissediyorum kendimi, tek temennim sabah yine en azından aynı kiloda olmak. :18:
Yellowbaby,hepimiz sıkı dietler yaparken tatlı krizlerine girdiğimiz oluyor bir iki sefer geçmişte bir tas yoğurda bir dolu yemek kaşığı az şekerli reçel koyup yediğimde tatmin ettiğini gördüm..Doktor meselesine gelince siz kendinizi bizden daha iyi tanırsınız.İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız...dün akşam 8 gibi iki tane çiğköfte yedim ekmeksiz sadece marulla( bidesizde oluyo mu yoksa bende mi sorun var bilmiyorum ama bazı akşamlar canım fena halde tatlı istiyor..meyve falan değil yani direk tatlı krizi tutuyo daha önceleri de vardı bu zaten hep bu yüzden bozardım diyetleri ( sizde yaşıyor musunuz bu sorunu ne yapmam lazım bi doktora görünsem mi belki insülin direncindendir
bende gruba katılmak ıstıyorum , bıras gec kesfettım galıbaboyum 1.65 , kılom 68.7 :) hedefım 57 yada 58 :)
bu programı ben duydum ve kendı kendıme besladım yapmaya ama beraber bırbırımızı desteklersek super olur !
5 aylık ewlıyım, 61 ıle ewlendım, 7.5 kılo aldım
benı mahveden dawetler, yemekler. yok desen ew sahıbı alınıyo, mecbur kacırıyomewe mısafır gelınje de frenlıyom yıne kendımı !
hepımıze bol sans !
Nesil hanım oldu mu şimdi hımmm? Ne güzel kilo vermeye başlamıştınız.Ben de semoşla aynı fikirdeyim peynir ekmek olmamalı böyle bir ziyafetin üzerine.ya avucunuzun içi kadar et ya da haşlanmış sebze yoğurt yiyin fikrimi sorarsanız.Bir daha bu kadar büyük kaçamak yok ok?
Yok bi daha abartmam bu kadar.. Gerçi bahane ama bazı günler doymak bilmezsinya, öyle bi gün bugün sanırım..
Hala yiyesim var bişeyler ama yemiycem.. alternatif yok, alışacam ve başarıcammm...
bende gruba katılmak ıstıyorum , bıras gec kesfettım galıbaboyum 1.65 , kılom 68.7 :) hedefım 57 yada 58 :)
bu programı ben duydum ve kendı kendıme besladım yapmaya ama beraber bırbırımızı desteklersek super olur !
5 aylık ewlıyım, 61 ıle ewlendım, 7.5 kılo aldım
benı mahveden dawetler, yemekler. yok desen ew sahıbı alınıyo, mecbur kacırıyomewe mısafır gelınje de frenlıyom yıne kendımı !
hepımıze bol sans !
Semoş börekte ekleseydin o tabağa.QUOTE]
dalga gecme kiz, sopalarim bak seni
Kizlar yaa, hedefime 6 haftada ulasmam mumkun aslinda, bi hesaplama yaptim.
bide kendimi cok kasmadan zorlamadan yapabilirim ben bunu.
6 hafta disimi siksam, hedef kiloma ulassam:
1) 15/02 . 70.5 - 1,5 = 69.0
2) 22/02 . 69.0 - 1,5 = 67.5
3) 01/03 . 67.5 - 1,5 = 66.0
4) 08/03 . 66.0 - 1,5 = 64.5
5) 15/03 . 64.5 - 1,5 = 63.0
6) 22/03 . 63.0 - 1.5 = 61.5
7) 29/03 . 61.5 - 1.5 = 60.0
8) bi haftada 60 kiloda kalma cabasi gostersem, kilomu sabitlesem
Hedefime ulastiktan sonraki duygularim ve hissetiklerimde bu sekil olur kesin:
dar gelen ve sevdigim cici kiyafetlerimi tekrar giyebilirim,
daha hafif ve energik olurum ve hissederim,
kendimi cook daha iyi hissederim,
aynalarla geri barisirim,
coook mutlu mesut olurum,
saglikli olurum ve hissederim,
her gören, sen sanki biraz kilo almissin demez hatta diyemez!
Semoş börekte ekleseydin o tabağa.QUOTE]
dalga gecme kiz, sopalarim bak seni
:) O listelerden dönem dönem ben de çok yaparım yaptığımla kalırım...
ev hanımlarının işi zor anladığım kadarıyla benim gibi ofis içi çalışsanız kızsıtlı yiceklerle öğün yapsanız
eve gittiğinizde de bişey yiyemiyeceğiniz için işiniz kolay olurdu
ben bu bakımdan şanslıyım galiba gelen yoook giden yook tabağıma pasta börek koyanda yok o yüzden kaçamakta yoookk
hadi kızlar rejim zamanı bırakın misafirlikleri arkadaşlarınızla evde oturacagınıza dışarlarda temiz havada dolaşın hem yememiş olursunuz hem hareket etmiş olursunuz keşke yerinizde olabilsem sabah 9 akşam 5 20 metre karede sıkışıp kalıyorum(
Net bir şekilde hayır diyebilmeli...Hayır dediysem hayırdır kimse beni zorlayamaz sonra acısını ben çekiyorum çünkü kendimi toparlayıp diete kaldığım yerden devam edemiyorum.Dün yemiştim zaten bugünde yiyeyim yarın kesin başlayacağımla normal hayata ve yoyoya geri dönüş yapıyorum.Çok mu ısrarcılar laftan anlamayan insanlar mı alırım tabağıma yiyormuş gibi yaparım en fazla bir çatalla sonra da diet yapıyorum ya midem küçülmüş yiyemiyorum derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?