Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Yedim amin yok ameliyat olmuyor bekliyoruz bugun insallah cikar .. Migde hapi atmisdi oda alerji yapmis vucdunda korkuttu bizi ...

az yediysen dert etme, bugun ekmek yemezsin dengelersin hadi insallah cikar bugun hayirlisiyla ;-)

dün akşam 8 gibi iki tane çiğköfte yedim ekmeksiz sadece marulla( bidesizde oluyo mu yoksa bende mi sorun var bilmiyorum ama bazı akşamlar canım fena halde tatlı istiyor..meyve falan değil yani direk tatlı krizi tutuyo daha önceleri de vardı bu zaten hep bu yüzden bozardım diyetleri( sizde yaşıyor musunuz bu sorunu ne yapmam lazım bi doktora görünsem mi belki insülin direncindendir

bende de çok varyaa( hayattan soğutuyo resmen:)) amaben su az içiyorum bugün sabahtan beri 2 3 yudum.içmişimdir anca maydanozla yeşilçay iyi gelir diye biliyorum ben

Kızlar selam.. Şu an çektiğim vicdan azabını ifade etmem mümkün değil..

C.tesi 71.4 le başladım, bu sabah 70.4 um ama öyle bi aç kalmışımki kahvaltımı yaptım doymadım, sonra 1 elma yedim yine doymadım, üzerine dolu bir tabak nohutlu tavuklu pilav yedim.. daha da olsa yerdim yeminle.. napicam ben yaaa.. şimdi yeşilçay içiyorum, akşam üstü de az peynir ekmek günü bitireyim diyorum.. (

Kötü hissediyorum kendimi, tek temennim sabah yine en azından aynı kiloda olmak. :18:

kahvaltı niyetine 1 kase yoğurt yiyorum şimdi birazdan azıcık ekmek arasına peynir zeytin koyup yerim. arkasına yeşilçay.

bende de çok varyaa( hayattan soğutuyo resmen:)) amaben su az içiyorum bugün sabahtan beri 2 3 yudum.içmişimdir anca maydanozla yeşilçay iyi gelir diye biliyorum ben

ödemi atmanın tek yolu su içmektir ama su içmemekle yanlış yapıyorsun bu şekilde hücrelerinde suyu hapsedersin fikrin olması açısından istersen nette bir bak kendini susuz bırakarak ödem atamazsın

canim bence aksam ekmek yeme, oglen pilav yemissin zaten.
Salata veya meyve ye aksami oyle bitir benim fikrim.

Bende dun aksam bi arkadasa gittim, orda yedim biraz. Onun icin bugun cezaliyim ben!
Dun aksam, bi avuc cerez yedim, 1 dilim kek, 1 dilim pasta :26:

Bugun sabah: 1 dilim bos ekmek, muz.
ARA: yogurt
oglen: yarim kase corba, yogurt.
aksam: corba salata.

toplam 500 calorie etti, baskada bi si yok bugun sana semos

Son düzenleme:
bende gruba katılmak ıstıyorum , bıras gec kesfettım galıba boyum 1.65 , kılom 68.7 :) hedefım 57 yada 58 :)

bu programı ben duydum ve kendı kendıme besladım yapmaya ama beraber bırbırımızı desteklersek super olur !

5 aylık ewlıyım, 61 ıle ewlendım, 7.5 kılo aldım

benı mahveden dawetler, yemekler. yok desen ew sahıbı alınıyo, mecbur kacırıyom ewe mısafır gelınje de frenlıyom yıne kendımı !

hepımıze bol sans !

muz ben cok severim ama kabızlık yaparsa diye yemiom çoğu zaman.. çokta tok tutucu aslında..
aynen öyle hafif takiliim, yogurt salata..

pes etmek yoookkkk... alışacam.. başka çarem yoookkkk..

Semoş börekte ekleseydin o tabağa.

Nesil hanım oldu mu şimdi hımmm? Ne güzel kilo vermeye başlamıştınız.Ben de semoşla aynı fikirdeyim peynir ekmek olmamalı böyle bir ziyafetin üzerine.ya avucunuzun içi kadar et ya da haşlanmış sebze yoğurt yiyin fikrimi sorarsanız.Bir daha bu kadar büyük kaçamak yok ok?

Yellowbaby,hepimiz sıkı dietler yaparken tatlı krizlerine girdiğimiz oluyor bir iki sefer geçmişte bir tas yoğurda bir dolu yemek kaşığı az şekerli reçel koyup yediğimde tatmin ettiğini gördüm..Doktor meselesine gelince siz kendinizi bizden daha iyi tanırsınız.İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız...

Merhaba, hoşgeldin..

Ben de yeniyim.. Umarım ilk bikaç gün sabırlı davranıp kendine alışma şansı verebilirsin.. Çünkü herkes akşam homini gırtlak çerezleri kurabiyeleri götürürken dayanmak güç oluyo biraz..

''Israr etmeyin, yemiycemm'' diyebildikçe sabah mükafatını görüyosun..

İnşallah hedef kilona kısa zamanda ulaşırsın.. Bana da motive olursun böylece..

Kizlar yaa, hedefime 6 haftada ulasmam mumkun aslinda, bi hesaplama yaptim.
bide kendimi cok kasmadan zorlamadan yapabilirim ben bunu.
6 hafta disimi siksam, hedef kiloma ulassam:

1) 15/02 . 70.5 - 1,5 = 69.0
2) 22/02 . 69.0 - 1,5 = 67.5
3) 01/03 . 67.5 - 1,5 = 66.0
4) 08/03 . 66.0 - 1,5 = 64.5
5) 15/03 . 64.5 - 1,5 = 63.0
6) 22/03 . 63.0 - 1.5 = 61.5
7) 29/03 . 61.5 - 1.5 = 60.0
8) bi haftada 60 kiloda kalma cabasi gostersem, kilomu sabitlesem

Hedefime ulastiktan sonraki duygularim ve hissetiklerimde bu sekil olur kesin:
dar gelen ve sevdigim cici kiyafetlerimi tekrar giyebilirim,
daha hafif ve energik olurum ve hissederim,
kendimi cook daha iyi hissederim,
aynalarla geri barisirim,
coook mutlu mesut olurum,
saglikli olurum ve hissederim,
her gören, sen sanki biraz kilo almissin demez hatta diyemez!

yeni evlilerin kacınılmaz sonu aramıza hoş geldin ama eşimle akşam yemegi yememe fikri bir kaç gün sonra sana cazip gelmeyebilir ve tv karşısı çay yanındaki atıştırmalar bunlar bize kilo aldırdı ilk evlendiğimizde bunlara veda etmen gerekecek ..

Her hafta 1,5 1,5 verebilirmiyiz sence.. keşkeeee.. bi an yazdıklarını çıkış alıp buzdolabıma yapıştırmayı düşündüm..
İnşallah bakalım neler olacak.. Heyecanla c.tesi bekliyorum..

ev hanımlarının işi zor anladığım kadarıyla benim gibi ofis içi çalışsanız kızsıtlı yiceklerle öğün yapsanız
eve gittiğinizde de bişey yiyemiyeceğiniz için işiniz kolay olurdu

ben bu bakımdan şanslıyım galiba gelen yoook giden yook tabağıma pasta börek koyanda yok o yüzden kaçamakta yoookk

hadi kızlar rejim zamanı bırakın misafirlikleri arkadaşlarınızla evde oturacagınıza dışarlarda temiz havada dolaşın hem yememiş olursunuz hem hareket etmiş olursunuz keşke yerinizde olabilsem sabah 9 akşam 5 20 metre karede sıkışıp kalıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…