Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hatayg siz ne yediniz bugün?

Birer çatal alın erica yumulmayın hepsine bunca zamandır yapıyorsunuz yazık...Değişik salatalar yapacasınızdır bol bol onlardan yiyin diğerlerinden de bir çatal alın

Sadece üstünü yiyip hamurunu yemeyin desem ya da bir dilim yiyin...Biliyorsunuz çok kalorili..Bir dilimle hem mideniz küçülmeye devam edecektir hem de gün içerisinde az yediyseniz yine de bariz bir fark yaratmayacaktır belki sabah kalktığınız da kilo vermiş olduğunuzu görürsünüz...Yanında yoğurt ayran süper olur,doyarsınız...

Tamam öyle yaparim.. Bugun hastanede iste annem zorlafi biraz yagsiz tuzsus pilav vardi onadayemek vermiyoler dogru duzgun bide biraz haslanmis patates vardi onlsrdan yedim biraz sabahta bi dilim ekmek peynir yedim .. 14 30 dan veri ordayim yabi ...

Az yemişsiniz zaten bakın ..Sakın bırakmayın dieti ve kendinizi Antepli ..Hayat zor ,her zorlukta kendimizi bırakırsak çevremizde asıl bize ihtiyaç duyanlara yardımcı olamayız destek veremeyiz..Hastalıkta olacak,ölümler de olacak sıkıntılar da mutsuzluklarda....Allah sabrını verecektir..Ben sizi çok moralsiz hissettim...Beterin beteri var hımmm?

Kizlaaar size bi sorum daha var .. Az kalorili cukulatalarda var misail bi parcadi 43 kalori . Arada onlari yersek bisey olurmu ???

Öyle tabikide dogru söylüyorsun haklisin .. Yorgunum ya Keyfim yok .. Ama düzelirim yarine insallah bide su kilolarim yüzünden kendimi kaybediyorum morelim hep sifira iniyor .. Sanki veremicekmism gibi daha dogrusu vazgecmekdwn korkuyorum...

Arkadaslar gunaydinn dunaksam ipin ucunu degil komple ipi kacirmis durumdaydim esimin dogumgunuydu pastalar.borejler aklavalar kolalar havada ucustu ve bende yedimm( cunku dun sabah 6 da kahvalti yaptim aksama kadar hicbiaey yemedim onlarla doyurdum karnimi( ama cezaliyim biliyorum o yuzden bugun 50 yerine 100mekik cekicem 10 dk oryantal yerine yarim saat yapicam 4 litre su icicem bide bol bol emziricem tartilmaya korkuyorum ya(

Hayiirr sakin birakmaaa bak ben bile neler yedim ama bir an olsun aklimdan birakmayi gecirmedim.cunku birakirsak nisan mayis ayi geldgnde havalar isinip guzellestgnde tshirtler ortaya ciktgnda tekrardan bu fazlaliklardan kurtulmanin yollarini ariycaz belki bu topige baicaz burdakilerin hepsi tig gbi olmusken biz belkide sok diyetlere basvurucaz sonucta daha zararli cikicazz( kilo almadgmz surece cok cok dert etme zaten ayni kiloda kalmayi.basarabilseydik bugun bu kilolara gelmezdik.o yuzden her hafta kilo veremeyebiliriz ama ama en azindan kilo almamamiz lazim sonra kendimizi cezalarla telkin ederiz bnm bugun kendie yaptgm gbi:) yaza kadar fit olucaz pes etmek yookk:)))

naptin dun aksam yedinmi :26:
Annen ameliyat mi oldu canim, hayirdir? gecmis olsun, Allah acil sifalar versin butun hastalara.

eneeee ipi kacirmis bu
bugun dikkat edersin, dengelersin canim, moral bozmak yokkkkk

kizlaaaar 700 gr daha vrmisim ama dun regl oldum yoksa gene 1 kilo olurdu diye dusunuyorum.

kiz sen durmadan kilo veriyon masallah
sen bu hafta ilk 5e girersin bu jet hiziyla

Merhaba kızlar... Boyum 160. Önceleri 47-48 kilo olan bir kızdım. Yaklaşık 2-3 yıl önce üniversiteye başladığımda fast food beslenmekten 56 kiloya kadar çıktım.
Göbek falan da çıkmaya başlayınca kendime bir dur dedim. 1 ay önce 54 kiloydum.
Akşam 5ten sonra değil de bende akşam 7den sonra bir şey yemedim. Ekmeği kestim, sabahları 1 dilim kepekli ekmek yiyorum sadece. Şekeri, tuzu ve unlu her şeyi bıraktım. Haftada 2-3 gün spor yaptım. 1 ayda 2 kilo verebildim sadece. Şu an 52 kiloyum. Bir de şişlik var vücudumda, regl günüm gecikti. O şişkinliği de atarsam istediğim kiloya ulaşacağım :)

Gunaydin kizlar.
Kahvalti: domates, salatalik, 5 zeytin, b.peynir, ufacik taze kasar, 1 dilim kizartilmis kepekli organic ekmek ve kahve. Ocakta kabak yemegim kayniyor aksam uzeri onu yicem yogurtla.

Bakin dun aksam saar 18.10 ufacik bir parca kepekli ekmek, minnacik peynir ve zeytin ve sabah tartida +400 gram
ne kadar fark ediyor hayret. Bhgun agzima daha bisi koymam walla.

Birazdan da yuruyuse cikicam hava guzel....

kizlaaaar 700 gr daha vrmisim ama dun regl oldum yoksa gene 1 kilo olurdu diye dusunuyorum.

Ay canm masllah sn habira kilo veriosun ne guzel bunye bu bnde istiyorum gecmis olsun ameliyat olmussun bnde vertigo olmustum 15 gun emziremedim sonra cok zor alistrdm smdi emio ama uc gundur mama takviyeli gdyoruz cnku sutum kacmisti geri geldi emzrdkce ama kalitesi dusmus hic kilo almiyo ( bnde sut olsun diye yedim yedim sistim ainda kilolarim yerlesik degil ama emzrdkce acikiyorum dayanamayip yiorum bna bi yardimmm((

kızlar merhabalar bende aranıza katılmak istiyrm.dün denedim çok şükür dayanabildim de gece on ikide felaket acıktım.benimmotivasyona ihtiyacım var.

naptin dun aksam yedinmi :26:
Annen ameliyat mi oldu canim, hayirdir? gecmis olsun, Allah acil sifalar versin butun hastalara.

Yedim amin yok ameliyat olmuyor bekliyoruz bugun insallah cikar .. Migde hapi atmisdi oda alerji yapmis vucdunda korkuttu bizi ...

FZAB,keşke bu işin kolay bir yöntemi olsaydı da hepimiz rahat rahat kiloları verebilseydik..Boğazını tutmadıkça istediğin kadar spor yap yine kilo veremiyorsun...Sabah kahvaltına süt eklesen içine de bir çay kaşığı tarçın...Bu tarçın kan şekerini dengeliyorhem tadı da güzel...Bulgur mesela haşla mesela yağsız bir tencerede sıcak sıcak mideni tutar...Yakınlarında bulunuyor mu bilmiyorum ben acıktıkça yer elmasına sardırdım bu sefer ..rahatım..En tok tutan şey protein canım.Haşla bir tavuğu gün içerisinde git gel acıktıkça tırtıkla..Bir kase de salata yap at buzdolabına

kızlar merhabalar bende aranıza katılmak istiyrm.dün denedim çok şükür dayanabildim de gece on ikide felaket acıktım.benimmotivasyona ihtiyacım var.

Guleysa hanım sık sık girin burada ki foruma sizin gibi kilo problemi olanların çabalarını okudukça motive olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…