Gunaydin kizlar.
Kahvalti: domates, salatalik, 5 zeytin, b.peynir, ufacik taze kasar, 1 dilim kizartilmis kepekli organic ekmek ve kahve. Ocakta kabak yemegim kayniyor aksam uzeri onu yicem yogurtla.
Bakin dun aksam saar 18.10 ufacik bir parca kepekli ekmek, minnacik peynir ve zeytin ve sabah tartida +400 gram
ne kadar fark ediyor hayret. Bhgun agzima daha bisi koymam walla.
Birazdan da yuruyuse cikicam hava guzel....
benim akşam beşten sonra bişey yememek için burayla irtibat halinde olmam gerekli de aslında benim çocuklar küçükler akşam eve gidip onlarla ancak uğraşıyrm.mesela siz bana yardım edin yarın sabah mutlaka sorcam falan diye :))) benim takip kontrole ihtiyacım varGuleysa hanım sık sık girin burada ki foruma sizin gibi kilo problemi olanların çabalarını okudukça motive olacaksınız
kızlar merhabalar bende aranıza katılmak istiyrm.dün denedim çok şükür dayanabildim de gece on ikide felaket acıktım.benimmotivasyona ihtiyacım var.
Ben de bu sabah +400 üm anlayamadım:44: fıstık ezmesinden sanırım ..Kuruyemiş su tutulmasını sağlıyor vücutta..Daha az tüketmeye dikkat edeceğim.
Hosgeldin diyelim o zaman ama lutfen surekli paylasimda bulun. Neler yedigini, yemedigini, surekli paylas. Buranin tadi tuzu bu zaten.
Ilk gunler her zaman icin zor gecer, bunye sonucta alisik olmadigi bir durumla karsi karsiya kaliyor. 2 gunde alisirsin. Yaparsin yapilmayacak bisi degil onemli olan istikrar. Motivasyon icin gun icinde burayi ziyaret etmeni tavsiye ederim. Kac kilosun ve hedef kilon kac? Yasin kac??
Basarilar dilerim.
eneeee ipi kacirmis bu
bugun dikkat edersin, dengelersin canim, moral bozmak yokkkkk
kiz sen durmadan kilo veriyon masallah
sen bu hafta ilk 5e girersin bu jet hiziyla
Ay canm masllah sn habira kilo veriosun ne guzel bunye bu bnde istiyorumgecmis olsun ameliyat olmussun bnde vertigo olmustum 15 gun emziremedim sonra cok zor alistrdm smdi emio ama uc gundur mama takviyeli gdyoruz cnku sutum kacmisti geri geldi emzrdkce ama kalitesi dusmus hic kilo almiyo ( bnde sut olsun diye yedim yedim sistim ainda kilolarim yerlesik degil ama emzrdkce acikiyorum dayanamayip yiorum bna bi yardimmm ((
kızlar merhabalar bende aranıza katılmak istiyrm.dün denedim çok şükür dayanabildim de gece on ikide felaket acıktım.benimmotivasyona ihtiyacım var.
evet cnm masallah normalde kolay veren bi yapim yok ama ilk hafta oldugundan bence boyle bakalim dier zamanlar nolacak :))
cnm ben hic sut olsun diye fazladan bisey yemedim hic gerek de yok bence bol bol su icmek lazim hurma yemek lazim.. tatlilar ballar kaymaklar bence insanlara psikolojik olarak etki ediyo. Rezene cayi da icebilirsin o da fayda ediyo.
valla cok acikirsaniz hemen yatin ben oyle yapiom yoksa ayaklarim mutfaga dogru gidio :))
Bir sure hic yemesen? Bak ben daha 17 den sonra bisi yemem walla yazik ya karim kilo farkediyor. Degmez bence.
benim iki minik var hemen yatamıyorm
Sabah sporundan geldim kahve keyfi yapıyorum şimdi bir süre fıstık ezmesi yemeyeceğim.Birazdan form çayı içeceğim..
Hmm annem de kilo vermeye calisio verio da ama aciktikca sakiz cigniyo oyle idare ediyo belki sizi de oyalar. Sahsen ben cignesem daha da kazinir midem
cnm hergun iciyo musun form cayini? Ben aliskanlik yapar diye pek icemiyorm
Huhuuu kzlaaarkahvaltimi söylüyorum 1 domates biraz b.peYnir tarcinli suc 3 zeytin ve maydanoz
inşallah burayı sık sık takip edip alışırım.motive oldum mu beni kimse tutamaz
sabah yağsız kaşarlı tost ve bir domates yedim.
şu anda 88 kiloyum
hedef kilom kısa vadeli 72
uzun vadeli 68 :))
yaşım 32
FZAB,keşke bu işin kolay bir yöntemi olsaydı da hepimiz rahat rahat kiloları verebilseydik..Boğazını tutmadıkça istediğin kadar spor yap yine kilo veremiyorsun...Sabah kahvaltına süt eklesen içine de bir çay kaşığı tarçın...Bu tarçın kan şekerini dengeliyorhem tadı da güzel...Bulgur mesela haşla mesela yağsız bir tencerede sıcak sıcak mideni tutar...Yakınlarında bulunuyor mu bilmiyorum ben acıktıkça yer elmasına sardırdım bu sefer ..rahatım..En tok tutan şey protein canım.Haşla bir tavuğu gün içerisinde git gel acıktıkça tırtıkla..Bir kase de salata yap at buzdolabına
merhaba arkadaşlar hepinize bol yağ yakmalı günler :))
bu sabah yine menüm aynıydı 1 rafadan yumurta
az keçi peyniri ve 2 bardak çay
arada 1 bardak nescafe içtim
ama acayip şişkinim verdiğim kilolarıma rağmen yüzüyüğümü takamıyorum feci ödem var üzerimde
reglimin ilk günleri ödem atmam lazım sanırım bunun için 2 gün prinç lapası yapıcam ama bir iki gün daha beklicem
perşembe cuma düşünüyorum cumartesi tartıya kendi kilomla çıkmalıyım şu anda 2 kilo yukardayım ve çok canım sıkılıyor tartılmak bile istemiyorum n
sizin ödem atmak için fikirleriniz varmı bana ne önerirsiniz.
Seyda coskun ve bi diyetisyenikn tv programina ciktiklarinda onerilerini dinlemiatim bir hafta once falan odem atmak.icin maydanozun cokiyi geldgni soylemisti kaynatip suyunu icmek vucuttaki faydali minerallweride goturdgnden suyunu icmeyi tavsiye etmiyolarmis her sabah bir kase maydanoz yemek cok ise yariyormus bir de biberiye cati o konuda cok etkili ben iki gun icmistim emzirmedgm zaman dogumdan 2 sonra yuzumdeki odemi tamamiyle atmistim onu da tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar hepinize bol yağ yakmalı günler :))
bu sabah yine menüm aynıydı 1 rafadan yumurta
az keçi peyniri ve 2 bardak çay
arada 1 bardak nescafe içtim
ama acayip şişkinim verdiğim kilolarıma rağmen yüzüyüğümü takamıyorum feci ödem var üzerimde
reglimin ilk günleri ödem atmam lazım sanırım bunun için 2 gün prinç lapası yapıcam ama bir iki gün daha beklicem
perşembe cuma düşünüyorum cumartesi tartıya kendi kilomla çıkmalıyım şu anda 2 kilo yukardayım ve çok canım sıkılıyor tartılmak bile istemiyorum
sizin ödem atmak için fikirleriniz varmı bana ne önerirsiniz.
Derin hanım sizin hedefe çok az kalmışkoruma programı yapacak mısınız? Ben hedefime geldikten sonra 15 gün devam etmeyi düşünüyorum kaloriyi biraz arttırarak....
Sakız beni de acıktırır..Light olan herşey acıktırıyor beni içecek ya da yiyecek farketmiyor...Form çayını içmeye yeni başladım ben geçen hafta daha..1-2 gün içtim .Diete alışıncaya kadar en azından kilo vermeye destek olsun istedim ki daha çabuk motive olayım...Benim de en büyük korkularımdan biridir çevremde rahatsızlığı olan çok insan gördüğümden dolayı..Bugün fıstık ezmesinden dolayı su tuttuğunu düşündüğüm için içeceğim..Liptonun limonlusunu içiyorum çok baskın sinemaki falan yok sanki.önemli olan hergün almamak...Vücut denilen mekanizma herşeye o kadar çabuk alışıyor ki..
Anteplii iyi gidiyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?