kahvaltı
1 dlm kızrmış tb ((( masum bence kahvaltida 2 dilim ekmek ye, eger öglen ekmk yemiyorsan)))
peynir,zeytin
domates-salatalık
bol yeşillik
1 yumurta
öglen
2 baharatlı omlet
az göbek salata
peynirr
akşam
2 ceviz
200 ml süt ile kahve yagsız
2 kuru kayısı (((masum aksam yemegin cok az olmus ama, kiz bu benim ara ögun)))
Kızlar bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
2 kalın dilim ananas
1 tuzlu kuru pasta
1 büyük kase yoğurt
2 fincan yeşil çay bol su
Kızlar yediklerim çok mu ya bugün yarın regl olmam lazım inanılmaz bir şişlik hissediyorum :2:
Canim yarin menunde kucuk degisiklikler yap olurmu, kahvaltin ve ögle yemegin cok iyi hatta fevkalade ama aksamin cok az senin.
bide ara ögun yapmiyorsun... bari aksam iyi ye okey
bu tum gunku menunmu ozgeaz yemissin bence.
Ekmek yok, sebze yok, et yok...
semoş beni ele almışş , kız valla ben buraya ilk geldigimde gayet iyi kahvaltı yapıyordum günlük iki dlm ekmegimide yiyordumm
neden bukadar kastım yine anlamaıdm okk ben öle yapayım yine o halde ekmek alayımda
akşamıda dolu dolu yerima rtık kuruyemiş meyve yogurt:)
63 e ininc ekendime ödül verip kflkes alıcamm
Evet canım tüm gün bunları yicem1 kaç gündür tartıda gram oynamıyor belki değişiklik olur diye az yemeye çalışıyorum.
kflkes ney kiz :-D
Bende kastim kendimi.... yav masum yada kafaya cok takiyoz ondan olabilirmi
bakkal amca dan al ekmegi eve giderken, aktar amca nasillar bakem
Bende 63 olunca kendime pahali bir hediye alicam :)))
iyi hadi bakalim, iyi haberlerini bekliyoruz yarin
k fleks kız nesfit yani çikolatalısını :)
ya semo ben neisllin derin in menüleirne bakınca çok bile yediigmi düşünüyorum ama
az yenidiginde metaboılizma duruyor gerçekten
karabugday ile güzel ikilolalr verenler var ama devamını getiren yok , kilo verenleirn heps ilk kez diyete başlamış
90 lı kilollarda çabuk kilo veriyorsun bir çogu 90 lı kiloda yapmış
yani ben şimdi bunu 1 hafta yapsam eminimki onlar gibi veremem ama okudukça cezbediyor insanı
şimdi ben menüleirmi çogaltmam lazım evet akşama hem kruyemiş hemde meyve ekleirm başka ne yapabilirim bilmiyorum.
ekmegi sabah 2 dlm yerim , arada bird ebu kb yı yemeyi düşünüyorum ekmek yerine
He tamam kornflakes :)))
bunyeden bunye ye degisiyor demekki canim.
benim bunye az yemek yemegi cok cabuk kitlik olarak algiliyor, buda genetikle alakali sanirim.
bencede sen sabah 2 dilim ekmek ye.
aksamda azicik fazla ye, cunku ara ögun yapmiyorsun sen. böyle dene 3-5 gün, bakalim insallah i$e yarar
akşam ne yiyebilirim ki pratikk yogurtla beraberr kuruyemiş meyve den başka
Kuzum ben de öneride bulunayım sana..akşam ne yiyebilirim ki pratikk yogurtla beraberr kuruyemiş meyve den başka
havuc dograyip kutunun icinde goturebilirsin, yada salatalik, domates
teneke kutuda misir da olabiler.
1-2 tane haslanmis patates goturebilirsin, uzerine pul biber.
ev yemegide olabilir.
yadaa kornflakes te olaaar.
aaah bak lapada olabilir canim
közlenmis yada grilde patlicanda guzel olur yogurtla. hemide cok lezzetli oluyor
Bebişler,
öğlen yemedim, 16:00 gibi 2 kaşık yoğurt, 2 kayısı, 1 kivi, 1 elma yedim..
şimdi de nescafe ve 2 adet kurabiye yiyorum.. dayanamadım.. çok severim.. bayılırımmmm..
Kuzum ben de öneride bulunayım sana..
Sabah güne sade kahveyle başla, kahvaltını geç ye, yağsız tost veya yoğurt kuruyemiş gibi..
14:00-15:00 gibi de doyumluk yemek ye.. Yaz geldi sayılır.. Zeytinyağlı bişeyler pişir, yanında götür işyerine..
Kabak, taze fasulye filan.. 17:00 -18:00 civarı da kuruyemiş veya elma yiyebilirsin bence tatlım..
Yatmadan önce de mutlaka bayaa sert sade bir nescafe iç.. tüm gece çalışır metabolizman..
Oyyy kuzuumm.. Esin ne is yapiyo senin, ne kadar sureligine gidiyosunuz?Kizlarr bizim doguya tayinimiz cikti siirte gidiyoruz((
Kizlarr bizim doguya tayinimiz cikti siirte gidiyoruz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?