Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim yarin menunde kucuk degisiklikler yap olurmu, kahvaltin ve ögle yemegin cok iyi hatta fevkalade ama aksamin cok az senin.
bide ara ögun yapmiyorsun... bari aksam iyi ye okey

Son düzenleme:

bu tum gunku menunmu ozge az yemissin bence.
Ekmek yok, sebze yok, et yok...

Canim yarin menunde kucuk degisiklikler yap olurmu, kahvaltin ve ögle yemegin cok iyi hatta fevkalade ama aksamin cok az senin.
bide ara ögun yapmiyorsun... bari aksam iyi ye okey

semoş beni ele almışş , kız valla ben buraya ilk geldigimde gayet iyi kahvaltı yapıyordum günlük iki dlm ekmegimide yiyordumm
neden bukadar kastım yine anlamaıdm okk ben öle yapayım yine o halde ekmek alayımda
akşamıda dolu dolu yerima rtık kuruyemiş meyve yogurt:)

63 e ininc ekendime ödül verip kflkes alıcamm

kflkes ney kiz :-D
Bende kastim kendimi.... yav masum yada kafaya cok takiyoz ondan olabilirmi
bakkal amca dan al ekmegi eve giderken, aktar amca nasillar bakem
Bende 63 olunca kendime pahali bir hediye alicam :)))

Evet canım tüm gün bunları yicem 1 kaç gündür tartıda gram oynamıyor belki değişiklik olur diye az yemeye çalışıyorum.

iyi hadi bakalim, iyi haberlerini bekliyoruz yarin

Son düzenleme:

k fleks kız nesfit yani çikolatalısını :)

ya semo ben neisllin derin in menüleirne bakınca çok bile yediigmi düşünüyorum ama
az yenidiginde metaboılizma duruyor gerçekten
karabugday ile güzel ikilolalr verenler var ama devamını getiren yok , kilo verenleirn heps ilk kez diyete başlamış
90 lı kilollarda çabuk kilo veriyorsun bir çogu 90 lı kiloda yapmış

yani ben şimdi bunu 1 hafta yapsam eminimki onlar gibi veremem ama okudukça cezbediyor insanı
şimdi ben menüleirmi çogaltmam lazım evet akşama hem kruyemiş hemde meyve ekleirm başka ne yapabilirim bilmiyorum.

ekmegi sabah 2 dlm yerim , arada bird ebu kb yı yemeyi düşünüyorum ekmek yerine

He tamam kornflakes :)))
bunyeden bunye ye degisiyor demekki canim.
benim bunye az yemek yemegi cok cabuk kitlik olarak algiliyor, buda genetikle alakali sanirim.

bencede sen sabah 2 dilim ekmek ye.
aksamda azicik fazla ye, cunku ara ögun yapmiyorsun sen. böyle dene 3-5 gün, bakalim insallah i$e yarar

akşam ne yiyebilirim ki pratikk yogurtla beraberr kuruyemiş meyve den başka

derin yiyordu dimi kb yı , bende ekmek yemeyeyip akşamları bunumu yesem diyorum ay yine kafam karıştı ya

havuc dograyip kutunun icinde goturebilirsin, yada salatalik, domates
teneke kutuda misir da olabiler.
1-2 tane haslanmis patates goturebilirsin, uzerine pul biber.
ev yemegide olabilir.
yadaa kornflakes te olaaar.
aaah bak lapada olabilir canim
közlenmis yada grilde patlicanda guzel olur yogurtla. hemide cok lezzetli oluyor

Son düzenleme:
Bebişler,

öğlen yemedim, 16:00 gibi 2 kaşık yoğurt, 2 kayısı, 1 kivi, 1 elma yedim..
şimdi de nescafe ve 2 adet kurabiye yiyorum.. dayanamadım.. çok severim.. bayılırımmmm..

Kuzum ben de öneride bulunayım sana..

Sabah güne sade kahveyle başla, kahvaltını geç ye, yağsız tost veya yoğurt kuruyemiş gibi..
14:00-15:00 gibi de doyumluk yemek ye.. Yaz geldi sayılır.. Zeytinyağlı bişeyler pişir, yanında götür işyerine..
Kabak, taze fasulye filan.. 17:00 -18:00 civarı da kuruyemiş veya elma yiyebilirsin bence tatlım..

Yatmadan önce de mutlaka bayaa sert sade bir nescafe iç.. tüm gece çalışır metabolizman..

patates hiç yemiyorum ben
korkumdan ya

digerleir olabiler
ben kaçtım kızlar bye

sabah evden çıkmadna yapıyorum kahvaltımı :26::26: eşimle briliktee saat 8 gibi 12 de öglen yemeigmi yiyip 5 tede yogurt vs yiyip kapatıyorum ama dediign denene bilir ama iş yeirmde tost yapma imkanım yok

Kizlar sabah iki haslama yumurta yiyip bamyami atese koydum kiii mail geldi oglanin kimli gelmis diye kosarak hazirlandimmm kapidan ciktim son gazda unuttum bamyam geldi aklima girdim kapadim ... Yoksa ev yanacakti... Neysem kostum metrotu otbustu konsolosluga kendimi bagirip caligirmaya hazirladim amaaa coook guzel karsilandim guleryuzlen ocak ayindan beri bekliyorum ya kimligi alttan aldilar beni .,., yarin sabah pasaporta basvurcam neysem kimligi aldim daha sabah wcmi yapmamistim karnim patliyodu onu hallettim oranin capicinosuna hastayim ya bazenn icmek icin konsolosluga gidesim geliyo ... neysem capicinomu yudumlarken yarinki randavumu hallettim ordan esimin yanina gittim margarita (italyan pizzasi bu arada temeli) yapti oglum istedi minnak bi parca yedim semo bilir buranin pizzasini neysem izgara tavuk istedim pisirdi esim yanina bol yavan kivircik yedimmmm yedimmm ..... Ordan ciktim alisverise bebelere giysi aldim ordan gezdim gezdim kucuk bi acti agzini metro duraginda emzirdim ordan metroya binip evime geldim acliktan basim dondu bamyayi gene pisirmem gerekiyordu ama bekliyemem dedim kitir kitir yedimmmm ....... Cok harikaydi yaaaaaaa 3 ceviz 1 seftaliyle kaparim gunuu yarin erkenden kosturmaca basliyo haftayada oglus sunnet oluyoooooooo tatil hastaneler kayniycaz yaaaaaaaaa

Slm canlar üstümde bi halsizlik bi yorgunluk moral zaten 0 neyse bugün yediklerimi yazayım sabah az ekmek yumurta domates peynir 10 gibi tost yedim yarın doğum günüm arkadaşlar pasta almış azcık ondan yedim 3 gibi bardakta Mısır yedim az soslu.akşam canım bişi istemedi 8 9 erik yedim sonra tostumdan az bişi kalmıştı onu da götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…