Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

doğruhaklısın cnaım keçiboynuzu süper bişe bu ay ikna edeyim bakalım edebilcem mi çok kişi var keçiboynuzuyla hamile kalan . bu işlerde insan çok sabırsız oluyor yaa bana ilk zamanlarda psikolojik dediler sonra pko çıktı sonra eşimde sorun çıktı çıktıda çıktı çok şükür eşimin değerleri en on düzelmişti bakalım kısmet artık hayırlısı rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip etsin içinde bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inş. bana çok kıza oldu yaşım genç niye tüp yaptırdın diye ama insna duramıyor ki birazn önce tedavi olayım diyoo olmayıncada olmuyor işte

kızlar birnaönce önce göbeginiz sonrada kucagınız dolar inşş.
alllah gönlünüzdeki muradınızı versin inşş en kısa zmanda:)

kızlar birnaönce önce göbeginiz sonrada kucagınız dolar inşş.
alllah gönlünüzdeki muradınızı versin inşş en kısa zmanda:)

sagol tatlim guzel dileklerin icin, ayyy insalah :)))

Evet canim Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin herkese. (AMIN) Bakalim onumdeki ay bende benimkine dicem, insallah sorun cikarmadan icer :)
olumlu etkilerini anlat, benim hatrima ic falan de. Biraz duygu somurusu yap hehehe

semoş naber cnmm , dün yeminettim vallahi yemedim ya
ama neislin dedigni düşünüyorum d aöylemi yapsma allahım çıldırcma ya napsamki ((

iyilik babyyyy, elhamdullilah. sen nasilsin?
canim yaaa, cok takma kafana. stress yaptigin zamanda zayiflayamiyorsun.

Bugunku menummm:

sabah: 2 dilim ekmek nutella li + kahve
ara: yogurt + muz
öglen: 2 yumurtali omelet, zeytin, peynir, 1dilim ekmek.
ara: elma + cilek
aksam: ton baligi yerim, limonlu pul biberli.
ara: ananas yerim 1dilim ve 5 findik.

2 litre su.

Son düzenleme:

bu menü ile kilo veriyorsun neden çünkü takmıyorsunn maşalahh
bende sıka sıka bir hal oluyorum dogru dedinn taktıgım için veremiyorum benn
bugün sabah yumurta peynri yeidm şimdi kb salataa

derin nerde ya gelsede azcık rahatlı bulaşsa bana

Canım hayıt suyunu denediniz mi hiç ben bir şişe içtim hamile kaldım

Ooo lekkerrr benim en tercihimdi ama yemiyom artik kiz bitanesini bitiriyodum kocaman ne miyde varmis ya

Semo benim esimde vardi az sorun bide bende lizbeht johems ti dojtorum amlden ozel bitkisel ilac icirtti esime uc ay sonra asilama yapti oldu ikincisi cok memnunum karidan yaaaaaaa

Semo nutella cok kalori kiz bi yemek kasi bilem 108 kalorikcik hergun deilde gun asiri ye cukulata hastasiysan harnup pekmezini oneririm la ayni cukulataaaaaa hergun yiyommm

valla masumcum, bende bu menuyu bu salidan beri yapiyorum. kendimi iyi hissediyorum, hem saglikli besleniyorum hem metabolizma hizlandi
Gecen hafta hic i$tahim yoktu, cok az yedim tum hafta boyunca... ayni kiloda kaldim hatta +100 aldim.
yani az yemek bana gelmiyor, senin bunyende oyle olabilir. bence haftaya menune eklemeler yap oyle dene.

Canım hayıt suyunu denediniz mi hiç ben bir şişe içtim hamile kaldım

hayit suyu ne kiz?
hayat suyu markasimi demek istiyorsun? ne özelligi var o suyun?

Ooo lekkerrr benim en tercihimdi ama yemiyom artik kiz bitanesini bitiriyodum kocaman ne miyde varmis ya

aynen canim bunden 3-4 ay once bende 1 pizza yi yiyebiliyordum, ama suan yarim pizza beni gaayet iyi doyuruyor :)

Semo benim esimde vardi az sorun bide bende lizbeht johems ti dojtorum amlden ozel bitkisel ilac icirtti esime uc ay sonra asilama yapti oldu ikincisi cok memnunum karidan yaaaaaaa

hangi hastanede o doktor canim?
benimki dokter oeyen luc, sint vincensiuste

Semo nutella cok kalori kiz bi yemek kasi bilem 108 kalorikcik hergun deilde gun asiri ye cukulata hastasiysan harnup pekmezini oneririm la ayni cukulataaaaaa hergun yiyommm

haha :))) 3gundur yiyorum nutella iyi oluyor ya sabah yiyorum ya, eritiyorum gun boyu :)
yarin sabah peynirli tost yicem bana nutella yok hafta sonu.

valla aynen öyle semo bende ptesiden sonra ara ögün ekliycme sütlü kahve mesela olmazmı öglen ile akşam arasında saat 3 te

öglen kb yeidm salata yapıp bitiremedim ama
akşama onumu yesem yoksa markete inip yeşil elmamı alsma karar veremedim..

yogurtte yok içine katıp yiyebilecegim

sabah tartılayım bakalım sonuç ne olcak, ama bu karabugday 7 gün üst üste yenemz ya
arada bir kurtarıcı olabilir amaa

Cnm o hastanede iyi diyolar vintyusu ama benimki sint.erasmus doktorum sint elizabethe de gidiyo arada ama ben ringlaandaki muaynanesini istedim hep oraya gittim merksemde tam durak karsisi.cok cok memnunum gece dogumuma uykusundan kalkip geldi kadin giriyom guluyo cikiyom guluyo cok az dil bilmeme ramen beni sabirla dinliyo yabanci dusmanli yok sanirim tom mu ne bi doktor daha var o cok kotu davranmisti bana seninki bulgarmi vintyste bulgar kadindogumcuya arkd gidiyo bznim

Hayır canım hayıt suyu diye bir tohumun suyu kadınlar klübünde araştır istersen bende burda duyup içmiştim aktarlarda satılıyor.

yok canim ismi vintyste degil. Oeyen luc benimki.
Vintyste kadinmi melek cim?

Hayır canım hayıt suyu diye bir tohumun suyu kadınlar klübünde araştır istersen bende burda duyup içmiştim aktarlarda satılıyor.

he hemen arastiriyorum ozge cim sagol

Selam kızlaaarrr..

Sabah 1 nescafe ve bol su içtim.. Öğlene doğru 1 elma 1 kivi yedim.. Az önce acayip acıktım.. Yanımda getirdiğim kepekli tost sandviçi yedim,
doymadım, büfeden 1 tost daha istedim, kepekli yağsız.. üzerine de 1 paket etiform gömdüm.. Daha da yerim yanii, bu gün doymak bilmiyorum..
Evde sadece biraz kuruyemişten başka bişey yemek istemiyorum..
Ben galiba regl öncesi haftamdayım, malum bu ay tarih tahmin edemiyorum ama tık yok tartıda, olsada rahatlasam..

Tebrik ederim kuşum.. Çok sevindim.. Ben de bi türlü başlayamadım, hep bişey çıkıyor..
Süper bebişim.. sonunda kırdın sende şeytanın bacağını..
semoş naber cnmm , dün yeminettim vallahi yemedim ya
ama neislin dedigni düşünüyorum d aöylemi yapsma allahım çıldırcma ya napsamki ((
Kuşum, akşam meyve yemiycem artık.. 3 gündür meyve yiyorum burdan çıkmadan, 3 gündür tık yok bendede..
Sabah eşin yerken kendine sende tost hazırla, sar alüminyum folyoya, yumuşacık ılık kalır, 10-11 gibi ye, dene en azından kuşum..
Ama kahve iç erken saatte, erken yemeye alıştığın için dayanamayabilirsin..

nesil az yedigin için bi patlama yaşamışsın bence cnm bend eöyle oluyorum ,

akşam yedigin meyvemi engeleliyorki ama çok gç yemiyorusn ki , bende yogurt ve meyve yiyorum çıkmadan,

sen 11 gibi kahvaltı yap sonrada 3-4 gibide öglen yemegimi ye diyorusn mantıklı aslınd aben deneyebilirim bunu
meyeyi ne zman yiycez o halde ara öünde yiycezzz,

bend eöglen karabugdayla salata yedim , şimdi acıktım kahve içiyorum
akşamada ayran alamaya indim markete yagsız yokmuş normalide tuzlu oldugu için yeşil elme aldım kara bugdayı öyle deneyim birde

sagol canim valla bende cok sevincliyim
onumuzdeki 5 gun hava cok guzel, yuruyus arkadasimla anlastik 5gun ust uste yuruyus yapicaz :)
umarim yarina 66li rakamlari gorurum yihooooo

seninde iyi haberlerini bekliyoruz yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…