Allah yardimcin olsun canim. Valla ben inciri coook düzenli yapip icicem onumuzdeki ay :) icinde bir cok vitamin ve mineral varmis arastirdim bizzat.
Valla canim cok faydali ama bu keciboynuzu. Esinle otur guzelce bir konus bence, ikna et onu icir veya yedir keciboynuzu.
keciboynuzuda erkeklerde spermin hareketliligini artitiyor, daha hizli ilerlemelerini sagliyor ve daha kaliteli sperm icinde i$e yariyor.
diye okudum canim :)
Sonucta yem yumurtanin kaliteli olmasi onemli hemde spermin kalitesi önemli, valla canim bildigim kadariyla bir sorun yok.
Gectigimiz eylul ayinda dusuk yaptim ben 2bucuk aylikken. simdi 4-5 aydir tekrar basladik, ama ben biraz sabirsizim :)
kızlar birnaönce önce göbeginiz sonrada kucagınız dolar inşş.
alllah gönlünüzdeki muradınızı versin inşş en kısa zmanda:)
doğruhaklısın cnaım keçiboynuzu süper bişe bu ay ikna edeyim bakalım edebilcem mi çok kişi var keçiboynuzuyla hamile kalan . bu işlerde insan çok sabırsız oluyor yaa bana ilk zamanlarda psikolojik dediler sonra pko çıktı sonra eşimde sorun çıktı çıktıda çıktı çok şükür eşimin değerleri en on düzelmişti bakalım kısmet artık hayırlısı rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip etsin içinde bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inş. bana çok kıza oldu yaşım genç niye tüp yaptırdın diye ama insna duramıyor ki birazn önce tedavi olayım diyoo olmayıncada olmuyor işte
semoş naber cnmm , dün yeminettim vallahi yemedim ya
ama neislin dedigni düşünüyorum d aöylemi yapsma allahım çıldırcma ya napsamki((
Bugunku menummm:
sabah: 2 dilim ekmek nutella li + kahve
ara: yogurt + muz
öglen: 2 yumurtali omelet, zeytin, peynir, 1dilim ekmek.
ara: elma + cilek
aksam: ton baligi yerim, limonlu pul biberli.
ara: ananas yerim 1dilim ve 5 findik.
2 litre su.
Ne zamandir istiyorsunuz ecrin cim?
esinede keciboynuzu suyu icer canim, onu denedinmi hic? incirde yedir ona.
Ben gecen ay sogan suyu yaptim ama biraz duzensiz yaptim. gunluk 2kere yapmadim, bazi gunler hic yapmadim :26:
bu ayda ben incir yapim dedim, esimede keciboynuzu suyu icireyim dedim yapamadimbu ayda tutturamazsam, onuzdeki ay yapicam insallah.
ay tuc cum aynen bende oyle halsizim..
Allah yardimciniz olsun canim. uzulme SIKMA canini, belkide cok seversin oralari. suan istanbulda misiniz?
Günaydin melek, margarittaaaaaa
bende sali gunu kucuk pizza nin yarisini yedim :))) pizza kip hawaiii hmmm
Ne zamandir istiyorsunuz ecrin cim?
esinede keciboynuzu suyu icer canim, onu denedinmi hic? incirde yedir ona.
Ben gecen ay sogan suyu yaptim ama biraz duzensiz yaptim. gunluk 2kere yapmadim, bazi gunler hic yapmadim :26:
bu ayda ben incir yapim dedim, esimede keciboynuzu suyu icireyim dedim yapamadimbu ayda tutturamazsam, onuzdeki ay yapicam insallah.
bu menü ile kilo veriyorsun neden çünkü takmıyorsunn maşalahh
bende sıka sıka bir hal oluyorum dogru dedinn taktıgım için veremiyorum benn
bugün sabah yumurta peynri yeidm şimdi kb salataa
derin nerde ya gelsede azcık rahatlı bulaşsa bana
Canım hayıt suyunu denediniz mi hiç ben bir şişe içtim hamile kaldım
Ooo lekkerrr benim en tercihimdi ama yemiyom artik kiz bitanesini bitiriyodum kocaman ne miyde varmis ya
Semo benim esimde vardi az sorun bide bende lizbeht johems ti dojtorum amlden ozel bitkisel ilac icirtti esime uc ay sonra asilama yapti oldu ikincisi cok memnunum karidan yaaaaaaa
Semo nutella cok kalori kiz bi yemek kasi bilem 108 kalorikcik hergun deilde gun asiri ye cukulata hastasiysan harnup pekmezini oneririm la ayni cukulataaaaaa hergun yiyommm
valla masumcum, bende bu menuyu bu salidan beri yapiyorum. kendimi iyi hissediyorum, hem saglikli besleniyorum hem metabolizma hizlandi
Gecen hafta hic i$tahim yoktu, cok az yedim tum hafta boyunca... ayni kiloda kaldim hatta +100 aldim.
yani az yemek bana gelmiyor, senin bunyende oyle olabilir. bence haftaya menune eklemeler yap oyle dene.
hayit suyu ne kiz?
hayat suyu markasimi demek istiyorsun? ne özelligi var o suyun?
aynen canim bunden 3-4 ay once bende 1 pizza yi yiyebiliyordum, ama suan yarim pizza beni gaayet iyi doyuruyor :)
hangi hastanede o doktor canim?
benimki dokter oeyen luc, sint vincensiuste
haha :))) 3gundur yiyorum nutella iyi oluyor ya sabah yiyorum ya, eritiyorum gun boyu :)
yarin sabah peynirli tost yicembana nutella yok hafta sonu.
valla masumcum, bende bu menuyu bu salidan beri yapiyorum. kendimi iyi hissediyorum, hem saglikli besleniyorum hem metabolizma hizlandi
Gecen hafta hic i$tahim yoktu, cok az yedim tum hafta boyunca... ayni kiloda kaldim hatta +100 aldim.
yani az yemek bana gelmiyor, senin bunyende oyle olabilir. bence haftaya menune eklemeler yap oyle dene.
hayit suyu ne kiz?
aynen canim bunden 3-4 ay once bende 1 pizza yi yiyebiliyordum, ama suan yarim pizza beni gaayet iyi doyuruyor :)
haha :))) 3gundur yiyorum nutella iyi oluyor ya sabah yiyorum ya, eritiyorum gun boyu :)
valla aynen öyle semo bende ptesiden sonra ara ögün ekliycme sütlü kahve mesela olmazmı öglen ile akşam arasında saat 3 te
hayit suyu ne kiz?
Cnm o hastanede iyi diyolar vintyusu ama benimki sint.erasmus doktorum sint elizabethe de gidiyo arada ama ben ringlaandaki muaynanesini istedim hep oraya gittim merksemde tam durak karsisi.cok cok memnunum gece dogumuma uykusundan kalkip geldi kadin giriyom guluyo cikiyom guluyo cok az dil bilmeme ramen beni sabirla dinliyo yabanci dusmanli yok sanirim tom mu ne bi doktor daha var o cok kotu davranmisti bana seninki bulgarmi vintyste bulgar kadindogumcuya arkd gidiyo bznim
Hayır canım hayıt suyu diye bir tohumun suyu kadınlar klübünde araştır istersen bende burda duyup içmiştim aktarlarda satılıyor.
Tebrik ederim kuşum.. Çok sevindim.. Ben de bi türlü başlayamadım, hep bişey çıkıyor..Günaydin kizlar,
Bugün tartida guzel seyler gördummmm :)))) 67.4 kilowww yiyoeeewww :)))
yarina 66 kusuru görebilirim aslinda, ama aksam yuruyuse cikicam havada cok guzel. 10gundur cikamadim hic disari durmadan yagmur yagdiii(
Onun icin korkuyorum yarin fazla cikarim tartida diye, eger kaslarim hamlarsa ödem olur bende
Süper bebişim.. sonunda kırdın sende şeytanın bacağını..Günaydın semocum dün dediğin gibi bende bugün tartıda güzel şeyler gördüm 68i gördüm sonunda. Bu spor sonrası ödemle ilgili bir yazı okudum geçen. Düzenli spor sonrası öem tutma olayı bitip yağ yakmaya başlıyomuş vücut.spor yaptıktan sonra kilo alıyorum diye vazgeçmeyin düzemli yaptığınızda kilo alımı eksiye dönüşecektir diyodu.
Kuşum, akşam meyve yemiycem artık.. 3 gündür meyve yiyorum burdan çıkmadan, 3 gündür tık yok bendede..semoş naber cnmm , dün yeminettim vallahi yemedim ya
ama neislin dedigni düşünüyorum d aöylemi yapsma allahım çıldırcma ya napsamki((
Selam kızlaaarrr..
Sabah 1 nescafe ve bol su içtim.. Öğlene doğru 1 elma 1 kivi yedim.. Az önce acayip acıktım.. Yanımda getirdiğim kepekli tost sandviçi yedim,
doymadım, büfeden 1 tost daha istedim, kepekli yağsız.. üzerine de 1 paket etiform gömdüm.. Daha da yerim yanii, bu gün doymak bilmiyorum..
Evde sadece biraz kuruyemişten başka bişey yemek istemiyorum..
Ben galiba regl öncesi haftamdayım, malum bu ay tarih tahmin edemiyorum ama tık yok tartıda, olsada rahatlasam..
Tebrik ederim kuşum.. Çok sevindim.. Ben de bi türlü başlayamadım, hep bişey çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?