Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar evt esim polis 3 yil kalcaz orda Nesilcim

Benim eşimde polis bizde bu yıl Sivas'tan geldik.canım İnan oraların da ayrı güzellikleri var emin ol hatta hayatının en güzel zamanları orda olabilir.ben arıyorum mesela Sivas'ı üstelik çok kötü bi ilçesindeydik

Günaydin kizlar,
Bugün tartida guzel seyler gördummmm :)))) 67.4 kilowww yiyoeeewww :)))
yarina 66 kusuru görebilirim aslinda, ama aksam yuruyuse cikicam havada cok guzel. 10gundur cikamadim hic disari durmadan yagmur yagdiii (

Onun icin korkuyorum yarin fazla cikarim tartida diye, eger kaslarim hamlarsa ödem olur bende

Günaydın semocum dün dediğin gibi bende bugün tartıda güzel şeyler gördüm 68i gördüm sonunda. Bu spor sonrası ödemle ilgili bir yazı okudum geçen. Düzenli spor sonrası öem tutma olayı bitip yağ yakmaya başlıyomuş vücut.spor yaptıktan sonra kilo alıyorum diye vazgeçmeyin düzemli yaptığınızda kilo alımı eksiye dönüşecektir diyodu.

ay tuc cum aynen bende oyle halsizim..

Kizlarr bizim doguya tayinimiz cikti siirte gidiyoruz((

Allah yardimciniz olsun canim. uzulme SIKMA canini, belkide cok seversin oralari. suan istanbulda misiniz?

Günaydin melek, margarittaaaaaa
bende sali gunu kucuk pizza nin yarisini yedim :))) pizza kip hawaiii hmmm

Duzenli olmuyor benim yuruyusler canim, havaya göre ayarliyorum kendimi zeyascim. Malum belcikada yagmur eksik oluyor hic...
2-3 hafta once tam duzenli basladim derken... 10gun boyunca yagmur yagdi benim yuruyusler yatti.

günaydınnnn ,

akşam eve gidip misafirleimr için kurabiye ve poça yaptım
ama hiç bişiy yemedim ama tartıda düşme yok
bugün yumurta peynir yeidm kahvaltıda ögle ve akşam karabugday yiycemmm

off yaa aglıycma vallahi

canimmm cizelgeni duzelt 69kusurde duruyor, 68i gorelim cizelgede

Günaydın canlar :) bugün ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum ama kv yanında o kadar yememe rağmen eksileri gördüm nihayet.ama bugün pasta eksik olmaz menüde :) sabah beyz ekmekle tost yaptım yedim öğleyin bulgur pilavı tavuk cacık yicem akşama acıkırsam ya meyve yasa yumurta yerim

Günaydın kızlar sabah kahvaltım
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta

Cumanız mübarek olsun kızlar. Somadaki şehit kardeşlerimiz mekanı cennet olsun rabbim ailelerine sabır versin

Allah tez zamanda gonlunuze gore versin.. Bu ay sogan suyu ictinmi merak ettim.. Belki de hayirli haberler verirsin bize..

NeS

sagol canım allah razı olsun bu ay soğan suyu içmedim canım yaaa hep içmeye niyetlendim ama hep yarım kaldı bu ay 28 gün oldu bugün ama hala tık yok 3 aydır ne güzel 21-22 de oluyordum bakalım ne zaman olcam avucumun içi yanıyor şekerime baktırdım normal dedi doktor ama bilmiyorum sadece göbeğim sağ tarafında batma oluyor arada idrar testi yaptım ama negatif güzel haberler vermek isterim tabiki de olursa harika bir süpriz olur

Selam kizlar,

Amin canim, insallah :)
sogan suyu kuru falan denedinmi? yada incir kuru? yada keciboynuzu falan

soğan suyu 43sene önce denedim geçen aylarda düzensiz denedim incir kürünüde 3 sene önce denedim ama bu ay düzenli soğan suyu yapcam adet oldukdan sonrada incir kürü deniycem bakalım artık kısmet :)

soğan suyu 43sene önce denedim geçen aylarda düzensiz denedim incir kürünüde 3 sene önce denedim ama bu ay düzenli soğan suyu yapcam adet oldukdan sonrada incir kürü deniycem bakalım artık kısmet :)

Ne zamandir istiyorsunuz ecrin cim?
esinede keciboynuzu suyu icer canim, onu denedinmi hic? incirde yedir ona.

Ben gecen ay sogan suyu yaptim ama biraz duzensiz yaptim. gunluk 2kere yapmadim, bazi gunler hic yapmadim :26:
bu ayda ben incir yapim dedim, esimede keciboynuzu suyu icireyim dedim yapamadim bu ayda tutturamazsam, onuzdeki ay yapicam insallah.

semoş naber cnmm , dün yeminettim vallahi yemedim ya
ama neislin dedigni düşünüyorum d aöylemi yapsma allahım çıldırcma ya napsamki ((

canım valla yalan olmasın ama hatırladığım kadarıyla 2011 şubat ayında düşünemey başladık galıba bende pko yumurta tembelliği olduğu eşimde varikosel falan çıktı amelıyta oldu değerleri düzendi yumıurta takıibi yaptırdım ama tutmadı olmadı aşılam dedi dooktor ama ben çalıştığım için izain problemim olduğu için tüp bebek yaptırdık oda olmadı. kısmet eşim keçiboynuzu yemedi ne suyunu ne pekmezini nede kendisini benim eşim inat biraz. değerileri en son iyidir şükür ama olmadı sizin sorun var mı canım

erin nedne direk tüp yaptırdın ki bend epkoyum ve takiple hamile kaldım

canimmm cizelgeni duzelt 69kusurde duruyor, 68i gorelim cizelgede

Canım kaç haftadır 69da saydığım için yapmak içimden gelmemişti.ama yarın 68li kilomu çizlgeme yazacağım inş.sende iyi atak yaptın maşallah.protein ağıtlıklı beslenmek çok işe yarıyor.dün et yedim bütün gün 800gr gitti.önümüzdeki hafta full protein yiyeceğim.

Allah yardimcin olsun canim. Valla ben inciri coook düzenli yapip icicem onumuzdeki ay :) icinde bir cok vitamin ve mineral varmis arastirdim bizzat.

Valla canim cok faydali ama bu keciboynuzu. Esinle otur guzelce bir konus bence, ikna et onu icir veya yedir keciboynuzu.
keciboynuzuda erkeklerde spermin hareketliligini artitiyor, daha hizli ilerlemelerini sagliyor ve daha kaliteli sperm icinde i$e yariyor.
diye okudum canim :)

Sonucta yem yumurtanin kaliteli olmasi onemli hemde spermin kalitesi önemli, valla canim bildigim kadariyla bir sorun yok.
Gectigimiz eylul ayinda dusuk yaptim ben 2bucuk aylikken. simdi 4-5 aydir tekrar basladik, ama ben biraz sabirsizim :)

sana nazar takicam bu hafta desene, bide kupa kaldir insallah
Evet protein i$e yariyor ama karbonhidrati tamamen kesme zeyas cim. masallah 800gram cok super

ben bu hafta cok duzenli saati saatine beslenmeye dikkat ettim. gunde 6-7 ögun yedim
yogurt, yumurta, baliga agirlik verdim :))) mevye sebze zaten vazgecilmezlerim.

erin nedne direk tüp yaptırdın ki bend epkoyum ve takiple hamile kaldım

canım ben çalışoıyorum izin alamıyordum bşde eşimde varikosle çıkmıştı morfoloji 0 dı sonra 1 oldu doktor aşılama olmaz dedi şelri derecededki 0 dı tüp olur dedi direk tüp yaptırdık 2 tüpüde donmuşlarla yaptırdık daha donmuşum 3 tane daha var galıba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…