Kizlar evt esim polis 3 yil kalcaz orda Nesilcim
Günaydin kizlar,
Bugün tartida guzel seyler gördummmm :)))) 67.4 kilowww yiyoeeewww :)))
yarina 66 kusuru görebilirim aslinda, ama aksam yuruyuse cikicam havada cok guzel. 10gundur cikamadim hic disari durmadan yagmur yagdiii(
Onun icin korkuyorum yarin fazla cikarim tartida diye, eger kaslarim hamlarsa ödem olur bende
Slm canlar üstümde bi halsizlik bi yorgunluk moral zaten 0neyse bugün yediklerimi yazayım sabah az ekmek yumurta domates peynir 10 gibi tost yedim yarın doğum günüm arkadaşlar pasta almış azcık ondan yedim 3 gibi bardakta Mısır yedim az soslu.akşam canım bişi istemedi 8 9 erik yedim sonra tostumdan az bişi kalmıştı onu da götürdüm
Kizlarr bizim doguya tayinimiz cikti siirte gidiyoruz((
Kizlar sabah iki haslama yumurta yiyip bamyami atese koydum kiii mail geldi oglanin kimli gelmis diye kosarak hazirlandimmm kapidan ciktim son gazda unuttum bamyam geldi aklima girdim kapadim ... Yoksa ev yanacakti... Neysem kostum metrotu otbustu konsolosluga kendimi bagirip caligirmaya hazirladim amaaa coook guzel karsilandim guleryuzlen ocak ayindan beri bekliyorum ya kimligi alttan aldilar beni .,., yarin sabah pasaporta basvurcam neysem kimligi aldim daha sabah wcmi yapmamistim karnim patliyodu onu hallettim oranin capicinosuna hastayim ya bazenn icmek icin konsolosluga gidesim geliyo ...neysem capicinomu yudumlarken yarinki randavumu hallettim ordan esimin yanina gittim margarita (italyan pizzasi bu arada temeli) yapti oglum istedi minnak bi parca yedim semo bilir buranin pizzasini neysem izgara tavuk istedim pisirdi esim yanina bol yavan kivircik yedimmmm yedimmm ..... Ordan ciktim alisverise bebelere giysi aldim ordan gezdim gezdim kucuk bi acti agzini metro duraginda emzirdim ordan metroya binip evime geldim acliktan basim dondu bamyayi gene pisirmem gerekiyordu ama bekliyemem dedim kitir kitir yedimmmm ....... Cok harikaydi yaaaaaaa 3 ceviz 1 seftaliyle kaparim gunuu yarin erkenden kosturmaca basliyo haftayada oglus sunnet oluyoooooooo tatil hastaneler kayniycaz yaaaaaaaaa
Günaydın semocum dün dediğin gibi bende bugün tartıda güzel şeyler gördüm 68i gördüm sonunda. Bu spor sonrası ödemle ilgili bir yazı okudum geçen. Düzenli spor sonrası öem tutma olayı bitip yağ yakmaya başlıyomuş vücut.spor yaptıktan sonra kilo alıyorum diye vazgeçmeyin düzemli yaptığınızda kilo alımı eksiye dönüşecektir diyodu.
Günaydın semocum dün dediğin gibi bende bugün tartıda güzel şeyler gördüm 68i gördüm sonunda. Bu spor sonrası ödemle ilgili bir yazı okudum geçen. Düzenli spor sonrası öem tutma olayı bitip yağ yakmaya başlıyomuş vücut.spor yaptıktan sonra kilo alıyorum diye vazgeçmeyin düzemli yaptığınızda kilo alımı eksiye dönüşecektir diyodu.
Allah tez zamanda gonlunuze gore versin.. Bu ay sogan suyu ictinmi merak ettim.. Belki de hayirli haberler verirsin bize..
NeS
Selam kizlar,
Amin canim, insallah :)
sogan suyu kuru falan denedinmi? yada incir kuru? yada keciboynuzu falan
soğan suyu 43sene önce denedim geçen aylarda düzensiz denedim incir kürünüde 3 sene önce denedim ama bu ay düzenli soğan suyu yapcam adet oldukdan sonrada incir kürü deniycem bakalım artık kısmet :)
Ne zamandir istiyorsunuz ecrin cim?
esinede keciboynuzu suyu icer canim, onu denedinmi hic? incirde yedir ona.
Ben gecen ay sogan suyu yaptim ama biraz duzensiz yaptim. gunluk 2kere yapmadim, bazi gunler hic yapmadim :26:
bu ayda ben incir yapim dedim, esimede keciboynuzu suyu icireyim dedim yapamadimbu ayda tutturamazsam, onuzdeki ay yapicam insallah.
canım valla yalan olmasın ama hatırladığım kadarıyla 2011 şubat ayında düşünemey başladık galıba bende pko yumurta tembelliği olduğu eşimde varikosel falan çıktı amelıyta oldu değerleri düzendi yumıurta takıibi yaptırdım ama tutmadı olmadı aşılam dedi dooktor ama ben çalıştığım için izain problemim olduğu için tüp bebek yaptırdık oda olmadı. kısmet eşim keçiboynuzu yemedi ne suyunu ne pekmezini nede kendisini benim eşim inat biraz. değerileri en son iyidir şükür ama olmadı sizin sorun var mı canım
canimmm cizelgeni duzelt 69kusurde duruyor, 68i gorelim cizelgede
canım valla yalan olmasın ama hatırladığım kadarıyla 2011 şubat ayında düşünemey başladık galıba bende pko yumurta tembelliği olduğu eşimde varikosel falan çıktı amelıyta oldu değerleri düzendi yumıurta takıibi yaptırdım ama tutmadı olmadı aşılam dedi dooktor ama ben çalıştığım için izain problemim olduğu için tüp bebek yaptırdık oda olmadı. kısmet eşim keçiboynuzu yemedi ne suyunu ne pekmezini nede kendisini benim eşim inat biraz. değerileri en son iyidir şükür ama olmadı sizin sorun var mı canım
Canım kaç haftadır 69da saydığım için yapmak içimden gelmemişti.ama yarın 68li kilomu çizlgeme yazacağım inş.sende iyi atak yaptın maşallah.protein ağıtlıklı beslenmek çok işe yarıyor.dün et yedim bütün gün 800gr gitti.önümüzdeki hafta full protein yiyeceğim.
erin nedne direk tüp yaptırdın ki bend epkoyum ve takiple hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?