Yağsız ayranını light yoğurtla kendin yapabilirsin canım, bence elma ile karabuğdayı birlikte yeme.. bak sende akşam meyve yiyosun,nesil az yedigin için bi patlama yaşamışsın bence cnm bend eöyle oluyorum ,
akşam yedigin meyvemi engeleliyorki ama çok gç yemiyorusn ki , bende yogurt ve meyve yiyorum çıkmadan,
sen 11 gibi kahvaltı yap sonrada 3-4 gibide öglen yemegimi ye diyorusn mantıklı aslınd aben deneyebilirim bunu
meyeyi ne zman yiycez o halde ara öünde yiycezzz,
bend eöglen karabugdayla salata yedim , şimdi acıktım kahve içiyorum
akşamada ayran alamaya indim markete yagsız yokmuş normalide tuzlu oldugu için yeşil elme aldım kara bugdayı öyle deneyim birde
inşallah tatlım.. ama zannetmiyorum.. bu hafta böyle kalacam sanırım.. bu akşam meyve yememeyi deniycem bende,sagol canimvalla bende cok sevincliyim
onumuzdeki 5 gun hava cok guzel, yuruyus arkadasimla anlastik 5gun ust uste yuruyus yapicaz :)
umarim yarina 66li rakamlari gorurum yihooooo
seninde iyi haberlerini bekliyoruz yarin
Yağsız ayranını light yoğurtla kendin yapabilirsin canım, bence elma ile karabuğdayı birlikte yeme.. bak sende akşam meyve yiyosun,
sen de veremiyosun 1 haftadır. Normal yoğurt ye, daha iyi.. nolucakki 2 kaşık yoğurttan..
inşallah tatlım.. ama zannetmiyorum.. bu hafta böyle kalacam sanırım.. bu akşam meyve yememeyi deniycem bende,
akşam aç olursam yoğurt veya kuruyemiş takılıcam.. :)
Yağsız ayranını light yoğurtla kendin yapabilirsin canım, bence elma ile karabuğdayı birlikte yeme.. bak sende akşam meyve yiyosun,
sen de veremiyosun 1 haftadır. Normal yoğurt ye, daha iyi.. nolucakki 2 kaşık yoğurttan..
inşallah tatlım.. ama zannetmiyorum.. bu hafta böyle kalacam sanırım.. bu akşam meyve yememeyi deniycem bende,
akşam aç olursam yoğurt veya kuruyemiş takılıcam.. :)
sana nazar takicam bu hafta desene, bide kupa kaldir insallah
Evet protein i$e yariyor ama karbonhidrati tamamen kesme zeyas cim. masallah 800gram cok super
ben bu hafta cok duzenli saati saatine beslenmeye dikkat ettim. gunde 6-7 ögun yedim
yogurt, yumurta, baliga agirlik verdim :))) mevye sebze zaten vazgecilmezlerim.
yok canim ismi vintyste degil. Oeyen luc benimki.
Vintyste kadinmi melek cim?
he hemen arastiriyorum ozge cimsagol
Kızlar kocam doğum günü hediyesi beni anneme götürüyor:))) yola çıktık Pazartesi'ye kadar yokum bugün tam 56 oldum beni eklerseniz sevinirim
İyi gezmeler eklerim canım ben.buarada kaldı 1kilo desene tebrikler
Kızlar kocam doğum günü hediyesi beni anneme götürüyor:))) yola çıktık Pazartesi'ye kadar yokum bugün tam 56 oldum beni eklerseniz sevinirim
Evde misafir olunca çok zor biliyorum anteplim kendine ayrı yemek yapamazsın ama onlarla yesende lokmalarını say çaktırmadan birde akşam beşten sonra ne olursa olsun yeme kilo almazsın canım Allah kolaylık versinselam kizlar..
Nasilsiniz?
Bosladim sizi yine farkindayim ama hic iyie gitmiyo bikac gündür hersey ..
Yani diyetimin icine ettii..
Yatili misafir var ve ben ayri gayri yemek yapamiyom falan filan derken..
1 gün yedim 2 gün yedim derken baya yedim yani durduramadim kendimi .. Aslinda yarin kilo bildirimide yapmak istemiyom bide cok skntidayim ya vallahi dualariniza ihtiyacim var .. Kac gündür sirf haber dinliyoz cok üzüldüm yav .. Herneyse evde cok skntli bi dönem geciriyom insallah topparlarim kendimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?