Kızlar günaydın bugün benim için mutlu bir c.tesi. Dün regl olmama rağmen 1,500 kilo gitti çokkk mutluyum
ah ah o sıpalar yokmu pc canavarı diyorum ben onlara benim abimin sıpa laptopun tuşlarını söktü kardeşiminkide laptopun üstüne oturmuş ekran çatladıAllah kolaylık versin tatlı yorgunluklar bunlar
ben hedefimi opsiyonlu belirledim zaten canım çünkü boyum 1,60 50 kiloya inmeyi planlıyorum 3 kiloda opsiyon verdim geri alırım diye 50ye kadar devam tabi bu hızla nezaman veririm o meçhulama hiç hareket yapmıyorum kpss ye giricem o geçsin temmuzda sonra yürüyüşe balıycam
Beni laptopta 2 - anneminkinde 3 elzem tuş eksik walla.. hakketten canavar oluyor kuzular..ah ah o sıpalar yokmu pc canavarı diyorum ben onlara benim abimin sıpa laptopun tuşlarını söktü kardeşiminkide laptopun üstüne oturmuş ekran çatladıAllah kolaylık versin tatlı yorgunluklar bunlar
ben hedefimi opsiyonlu belirledim zaten canım çünkü boyum 1,60 50 kiloya inmeyi planlıyorum 3 kiloda opsiyon verdim geri alırım diye 50ye kadar devam tabi bu hızla nezaman veririm o meçhulama hiç hareket yapmıyorum kpss ye giricem o geçsin temmuzda sonra yürüyüşe balıycam
Bende 2 haftada bir aynı kiloda takılıyorum canım.. sıkma kendini çok.. bundan sonra hızlanıcan, merak etme..Ayy nesil ne güzel dedin canım. Seni mahçup etmemek için uğraşacağım ozaman bu hafta.reglim yakın olsa iyi 2 gün günüm geçti karnım davul resmen.ama hissediyorum geliyo.tplamda çok şükür iyi kilo verdim.sanırım buraya katılmadan önceki durum oldu bende.83ten 75e hiç durmadan verdim 75te bi takıldım.hem psijolojik olarak hemde bedenen yorulmuştum yeni bir ortam lazımdı sizi buldum 69 a kadar da iyi gitti azda olsa her hafta düşüş oluyodu amma 69 da kaldım yine .başka bir topiğemi gitsem napsamyok şaka şaka gidemem başka yerlere.haftaya kendimi toparlayacağıma inanıyorum.
Kuşum naaptın yaaa.. :) çok süper tebrikler sana..3) FZAB .... (baslangic 82,5) (00+) (13.hafta) (hedef 67) (toplam -10.80) ... 74.20 - 75,40 - 72.90- ( -2500 gram)
Ümrancım.. Sende güzel vermişsin.. Çok tebrik ederim.. Bizim genel prensibimiz geç saatte yememek ve mümkün olduğunca aç yatmak.. Günlük max. 800-900 kaloriyi geçmiyoruz.. Hepimizin ayrı kendine özgü beslenme şekillerimiz var.. İlgini çekerse geriye dönük göz atabilirsin tatlım..Merhaba ben 95 kilodan 88 indim en son 88 dim pazartesi tekrar tartılıcam diyet hakkında bilgi verirmisiniz bende katılayım 5 ten sonra yememek mantıklı görünüyor.
Bende 800 900 kalorilik yiyorum spor yapıyorum yani yürüyorum cuma bildirim yapılacak dimi ? fırsat buldukça geçmişi okurum bende hedefim 60 65 arası olmak ve öyle kalmak boyum 175 bayrama kadar 10 kilo vermem lazım oğlumun doğum gününü yapıcam
Akşam 17 de yediklerimi bildirmeye gelirim:)
Tebrikler çok güzel yaa 56 bende görürüm inşallah tabi böyle üçyüz dört yüz gr vererek on haftayı bulur okiloya inmem :)))ama olsun genede vermek güzel
Evde misafir olunca çok zor biliyorum anteplim kendine ayrı yemek yapamazsın ama onlarla yesende lokmalarını say çaktırmadan birde akşam beşten sonra ne olursa olsun yeme kilo almazsın canım Allah kolaylık versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah gülüm aldim zsten alafagim kadar ama ..]
Bebişim tamamen senin elinde, niye saldın böyle kendini.. Nooldu elbise hayallerin filan..
O gün giyeceğin elbiseyi düşün.. Yada giyemeceklerini.. topla kendini..
Hem yemek yaparken insan kokusuyla bile doyuyor.. Tut kendini biraz..
Bu kadar yol katetmişken bırakma kendini lütfen..
Aldığın kilo oturmadan hemen harekete geç bence..
Okey nesil .. Ya ck skntlym ama gecer ya bugüm toparlarıö kendimi inşallah :))]
Insallah gülüm aldim zsten alafagim kadar ama ..]
Ok baby.. Soma yüzünden ben de dağıldım,, İçimden hiçbişey gelmiyor..
Başka bir sıkıntın varsa, anlatmak istersen dinleriz biliyorsun..
Onlar daha yer etmemiştir iki güne verirsin hep böyle yapıp yarı yolda bırakıyoruz sonrada yeni kilolar geliyor hadi bakalım bugünden itibaren akşam yemek yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle ya aynn .. Annem ya cok sıkıntı yapıyo yani benim başım artk kapalı oldugu icin bana öylr kötü davranıyo ki halbuki kendiaide kapalıydı yani bu benim icimdengelen bişey o bana öyle yaptıkca acıkcası üzülüyom canım biley istemiyo anlatacak şey cok aman boşver yaa]
Annen acildimi sonradan benimki evlendikten sonra kapancaksiniz diye baski yapardi bende bunalima girdim piskologa gittik ailecek hepbirlikte ilk ben girdim sonra onlar bidaha lafi gecmedi annem kapanmassan evime giremessin kapimi acmam filan diyodu hani acik giyinmiyoz sevmiyom ben popom cok belli olmaz askili giymem dekolte mini filan hicte ozenmedim bi esarp konusu beni mahvetmisti ama cozduk cokta mutluolduk annemde hatasini anladi
Öyle ya aynn .. Annem ya cok sıkıntı yapıyo yani benim başım artk kapalı oldugu icin bana öylr kötü davranıyo ki halbuki kendiaide kapalıydı yani bu benim icimdengelen bişey o bana öyle yaptıkca acıkcası üzülüyom canım biley istemiyo anlatacak şey cok aman boşver yaa]
Canım bu senin hayatın senin tercihin vicdanda senin vicdanın tabiki annenin kalbinide kırmaman lazım.bence tatlı dille konuşup halletmeye çalış.neden kapanmaya karar verdin merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?