Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

saol tavsiyen için ama bi araştır derim karbonatlı uyu , vucudun asit dengesini düzenler
yedikleirni alkali yapar, yedigin yiyeceklerin asitleirni temziler ve zindelik verir
Bebişim hep aklımda bu, bi dene bakalım.. Sonuçları paylaşırsın, bende çok merak ediyorum..
İşte bi kaza oldu ondan korkuyordum ama neyse ki hamile değilim:) bu arada fena regl oluyorum:)
Aynen ilk gün normal hafifti, dün iflahım şaştı.. Dikkat et kuzum..
Slm çıtırlar:) sabah kepek tost yedim bi poğaça 1 nektarin öğleyin dondurma yedim akşamda közlenmiş patlıcan ve karpuz yedim.karpuz işi bozdu karpuz yiyince eksiyi göremiyorum
Bi günden bişey olmaz, reglin bitince ara verirsin, eriğe geçersin tekrar.. :)

Ilahi nesil doğru diyorsun olsun birazdan erikte yerim:)))

Kizlar sut inmesin diye bugun bisi yemim dedim yemekte yapmadim gerci bi oglana corba vardi ellemedim sabah yarim. Tavuklu peynirli marullu sandvic kepekli ekmekten ucken minik bisi sobra 124 kalorilik cikolata hastanede yedim eve geldim kave ictim ustune yarim lahmacun bol
Su ama goguslerim patliycak durmadan emzirmme ramen

İyi akşamlar yine kimsecikler yok:)

Sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin domates

Öğlen : Çorba salata

Akşam: Tarhana çorbası yoğurt bir dilim ekmek 2 kaşık bulgur pilavı

Bugün bunları yedim okulda olduğum için saat 17 kuralına uyamadım

kızlarrr napıosunuz yetısemıyorum hepsını okumaya tasınma telası basladı ev kolılerle doldu bı de ben erkenden memlekete gıdıcem esım tek tasıcak evı daha erken ayrılıyorum o yuzden..az once yuruyusten geldım 2 kılometre yurudum parkurda kosu bandında yurumek daha zormus ya dısarda yurumek bol temız hava oksıjen ohh ne guzell evımın dıbınde ne guzellıkler varmısta tasınmaya bıkac guun kala farkına varmısım

ben de gereksız bı sıskınlık var geen hafta 2.5 kılo verdım pazar gunu 2 kılosunu almıstım sanırım regl zamanım geldı ve ctesı gunu aksam yemege gıtmıstık bıraz kacırdım ctesı gunkı kılomu goremedım henuz zaten proteın dıyetımıde mecburı bıraktım tostlar mostlar gırla valla hıc vakıt yok ugrasmaya bazen dusunuyorum sanırım benm seruvenm bukadarmıs bu kıloya alısmam lazım dıye sonra bavul hazırlıorum hıcbırı tam olmayan kıyafetler hadı kızım bozma kendını dıorum ama bakalım ne olucakkk

ablamda bugun zayıflama amelıyatı oldu 3 ayda 30 kılo verıcekmıs tup mıdeyle ıns hayalıne kavusur gıdıncede onda kalıcam kosu bandı bısıkletı var artık annem tutar bebısı bende spora yogunlasırım ınsalllahhh

bu arada Tuucc canm yazmıssın yenı gordum Sivas ta yapmıssınız sarkı ne guzel keske bıze de oralar cıksaydıda esım gelmez dıye hıc yazmadı bıle siirt yazdı ılk tercıh ve orası geldi hakkımızda hayırlısı ben cok korkuyorum eşime bişey olcak diye Allah inş sag salim dönmeyi nasip eder Samsunda guzel bı hayata baslangıc yaparız ...

Canım ben eşimle Sivas'ta tanıştım nasıl olduysa onunda oraya çıkmış ama inan ben onu tanımadan önce çok sıkıntı çekmiş terörden dolayı.ama artık bak öyle sıkıntı yok arkadaşım Siirt'te okumuş artık gayet güzel diyor.oralarında tadını çıkar Doğu illeri batıda bir çok ilden daha güzel inşallah her şey yolunda olur sizin için

Kahvalti: 2 dilim kepekli ekmek,krem peynir,2dilim ince sallam.
Arada:4 cheriy domates.8,9 tane cilek
Öylen: 2 dilim ekmek,krem peynir
aksam:1 karniyarigin yarisi,3 yk bulgur pilavi,salata

Günaydın kızlaaarrrrr..

Bu gün açılış benden..

Dün tüm günü minnacık bir tostla geçiren ben, akşam coştum birazcık..
Ciğer, az pilav veeee iri bir parça pasta yedim..

Kesin + dayım haftasonundan beri ama elim yüzüm de hala davul gibi,
nekadarı şişlik ne kadarı kilo bilmiyorum bebişler..

Ya bide 1 haftadır sabahları sürünerek kalkıyorum resmen, o kadar yorgun ve halsiz hissediyorumki anlatamam, o şekil..
Tüm gün esniyorum deli gibi..

Gunaydiiiiin kizceler, nasilsiniz?
Hellow Nesil, tuh birinci nesil yazdi 4 dakika arayla, kacirdim :-D

Ben dun biraz chips yedim, uzun zaman olmustu. ama onuda cok görmuyorum kendime :))) bugun toparlarim insallah

Gunaydin kizlar

Semosum bende bu ara cipse sardim bayadir yemiyodum:sly:

Nesil kuzum bitmedi valla siskinligin senin biberiye cayi denemedin dmi hala

Tucc canm herkes iyi oldgnu soyluyoda bakalim hayrlisi artik bu arada senin meslekk ne merak ettmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın.... bu haftada umudum yok 68 olamıcam galiba ben.pazartesi kahvaltıya annemleri aldım salı dikkat ettim dün arkadaşım bendeydi sabahtan akşama kadar.bugün evdeyim yarın davetliyim arkadaşa.pfff misafir istemiyorum artık.

Canım merhaba uzun zamandır seni göremedim umarım iyisindir. Taşınma süreci çok zor oluyor umarım gittiğin yeri seversin

günaydın pirinç lapasıyla diyete giriş yaptım 2gün yapıp daha uygun bi deyete geçiş yapacağım buaradada bende 5 ten sonra yemek olayını bitireceğim inş gider kilolar:)

selam kizlar,
Hepinize kocaman MASALLAH ÖYle böyle gayretle ilerlemissiniz, sizler adina cok mutlu oldum..

Ben pazartesi yedigimi yazmaya baslayacaktim, ama planda olmayan sebebler cikti, internetim olmadigi icin yazamadim. Cumartesi sizlere de yazdigim gibi dikkat etmeye basladim.
DURUN hemen TARTILIYIM size yzaayim :) 80.6 geliyorum elhamdulillah, cok mutlu oldum simdi Tekrardan cokkk zorla kendimi disipline sokmaya calisiyorum
Cumartesiye kadar 80.0 görsem mutlu olacagim.

Ve size kocaman bir itiraf.... BEN UZUN ZAMAN SONRA SIZLE MUTLU OLMUSUM bunu bir kez daha farkettim. Umarim mutlulugumu devam ettirebilirim.

Bugün yediklerim:
bir dl ekmek, peynir, domates, salatalik, nane
Simdi bitki cayi

Aksama:
KAbak kavurma, yogurt, bulgur pilavi

Canim, öncelikle seni cok iyi anliyorum:
1- etrafimizda sahip olduklarimizin kiymetini bilmiyoruz, en azindan ben 3 yil boyunca burnumun ucundaki güzellim Millet Bahcesini farketmemistim :)
2- Beshaftadir isi bozdum, kendimi motive edemedim, ve tipki senin gibi "benm seruvenm bukadarmıs" deyip durdum, ama sonra olmayan kiyafetler yuzunden yine kahroldum.

Fakat bir kere basardik, insallah tekrardan basaririz. Yeni bir sehire gidiyormussun, oaraya adapte olmak icin hemen nerede yuruyebielcegine dair yer kesfi yapabilirsin, bu seni zihnen de oyalamis olur. Ve hepimiz Allah´a emanetiz, esin icin hic korkma! insallah zaman coookkk cabuk gececek ve sen diledigin yerde hayatini tekrardan kuracaksin sevdiklerinle

Ben öğretmenim canım:)

Slm kızlar.dün karpuz faciasından sonra akşam komşuya gittim bi avuç fındık 3kurabiye yedim:) bugün sabah 1 tost 1 kruvasan 1 nektarin yedim bugün akşam az yicem:) gecen memlekette beni görenler anneme soruyormuş hasta mı ne kadar zayıflamış diye annemde kızdı çok vermişsin diye ama napalım:)

ZEYASSSS, nasilsin? Seni gördügüme sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…