ZEYASSSS, nasilsin? Seni gördügüme sevindim
iyiyim betül ya sende pek farkım yok kız takıldım kaldım 69 a allahtan kilo almıyorum.çok aman aman dikkat edemiyorum gelen giden misafirler yüzünden bide tatiller hep üstüste geldi.amakendimi toparlayacağım. nezamandır sporda yapamıyorum dün eşim spor yaptığın zaman daha iyi görünüyosun falan ddi hemen başlayacağım tekrardan.seninde kendini topalamana çok sevindim canım birdha uzaklaşma burdan kötüde olsan yaz.valla dün buraya kızlar bana izin verin listeden çıkarmayın toparlanıp gelcem yazcaktım sonradan vazgeçtim burada olmak iyi geliyor insana.
Biliyor musun tam toparlanmis degilim. Ben de bir haftadir spora gidemiyorum ve inanki bir haftada bile farketti, sistim. Kendimi cok kötü hissediyor(d)um ve buraya gelipppppppp kizlar ne olur beni birakmayin biri elimden tutsun diyesim vardi. Ama direyetsizlgimden dolayida hepinize karsi utaniyordum. Hemde kimsenin motivesine bozmaya hakkim olmadigini düsünüyordum.
Simdi seninle yazismak bile cok iyi geldi bana. Insallah bir hedefe adapte olmam gerekiyor. Bayram diye düsünüyorum ve ilk günkü amacim olan 75e ulasmak istiyorum. Insallah senle beraber birbrimize sahip cikalim
Ben öğretmenim canım:)
Olanilir cnm limon suyu dene bebe dusunmuyosan misir puskulu felaket iniyon adet oluyon cok iyi bende 65.5 ciktim kiyafetim ve uykusuz yorgun sis bi sekildeOfff ya bügün tartida 500 gr fazla ciktim Oukadarda dikkat edyorum.
Acaba 3gündür regelim oundan olabilirmi?
Gunaydin kizlar
Semosum bende bu ara cipse sardim bayadir yemiyodum:sly:
Nesil kuzum bitmedi valla siskinligin senin biberiye cayi denemedin dmi hala
Tucc canm herkes iyi oldgnu soyluyoda bakalim hayrlisi artik bu arada senin meslekk ne merak ettmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın.... bu haftada umudum yok 68 olamıcam galiba ben.pazartesi kahvaltıya annemleri aldım salı dikkat ettim dün arkadaşım bendeydi sabahtan akşama kadar.bugün evdeyim yarın davetliyim arkadaşa.pfff misafir istemiyorum artık.
selam kizlar,
Hepinize kocaman MASALLAHÖYle böyle gayretle ilerlemissiniz, sizler adina cok mutlu oldum..
Ben pazartesi yedigimi yazmaya baslayacaktim, ama planda olmayan sebebler cikti, internetim olmadigi icin yazamadim. Cumartesi sizlere de yazdigim gibi dikkat etmeye basladim.
DURUN hemen TARTILIYIM size yzaayim :) 80.6 geliyorum elhamdulillah, cok mutlu oldum simdiTekrardan cokkk zorla kendimi disipline sokmaya calisiyorum
Cumartesiye kadar 80.0 görsem mutlu olacagim.
Ve size kocaman bir itiraf.... BEN UZUN ZAMAN SONRA SIZLE MUTLU OLMUSUMbunu bir kez daha farkettim. Umarim mutlulugumu devam ettirebilirim.
Bugün yediklerim:
bir dl ekmek, peynir, domates, salatalik, nane
Simdi bitki cayi
Aksama:
KAbak kavurma, yogurt, bulgur pilavi
Offf ya bügün tartida 500 gr fazla ciktim Oukadarda dikkat edyorum.
Acaba 3gündür regelim oundan olabilirmi?
neyse zeyascim SIKMA canini, benimde oyle haftalarim oluyor... misafir yogunlugu olunca ister istemez kilo verilmiyor malesef.
sen simdiden haftaya odaklan, bu hafta cok can SIKINTISI yapma olurmu
66 kilo falan olsam bukadar takılmıcam ama tam sınırdayım haliyle akşamları 70 görüyorum tartıda sinirlerim bozuluyo valla. bugün çok dikkat ediyorum bakalım hayırlısı.ben biyere gittiğim zaman kendime hakim oluyorum gittiğim yerde az yiyip sabah ve akşamıda hafif geçirince sıkıntı olmuyo ama bana misafir gelince ev sahibi yemeyince olmuyo haliyle.artık hiç kimse gelsin istemiyorum valla dua ediyorum allaha bana misafir gelmesin diye
66 kilo falan olsam bukadar takılmıcam ama tam sınırdayım haliyle akşamları 70 görüyorum tartıda sinirlerim bozuluyo valla. bugün çok dikkat ediyorum bakalım hayırlısı.ben biyere gittiğim zaman kendime hakim oluyorum gittiğim yerde az yiyip sabah ve akşamıda hafif geçirince sıkıntı olmuyo ama bana misafir gelince ev sahibi yemeyince olmuyo haliyle.artık hiç kimse gelsin istemiyorum valla dua ediyorum allaha bana misafir gelmesin diye
oooh betul hosgeldin, ozletiyorsun ama kendini. olmazki boyle
Mutlulugun daim olsun insallah seker kiz
Semocummm, artik geldim canim araniza, INSALLAHBugun yarin dikkat ederek cumartesi sabah 79.9 dahi olsa, tartida bunu görecegim insallah.
PAZARDAN itibaren:
Sabah: düzenli kahvalti
Ögle: sebze/ corba
Aksam: et+salata
gibi bir menu takip etmeyi dusunuyorum. Arkadasim bununla iki bucuk ayda 13 kilo verdi. Bakalim ben ramazana kadar 5 haftada kac kilo verecegim. E tabi bir de ramazan da 4 hafta var, onda nasil olur bilemiyorum. Ramazana kadar 5 haftada 5 kilo verebilirsem ne mutlu bana
kizlar bakin guzel bir yazi buldum, kilo direnci oldugu zaman 10-15 gun sabir etmek gerekiyormus... bu sure uzun olsada hepimizin bunu bilip moral bozmamasi gerekiyor. buyrun yaziyi alinti yaptim, sizde okuyun ;-)
Kilo direnci aslında vücudun "Tamam artık güvendeyim" dediği bir liman. Yani kilo verdiniz verdiniz ve artık vücudunuz dedi ki "Burası sağlığım için iyi ben şimdi kendimi bu kiloya göre optimize edeyim" Ancak kilo vermek isteyen kişi bu süreci sanki kendi eksikliğiymiş gibi algılayıp "Yapıyorum kilo veremiyorum, olmuyo" şeklinde yorumluyor ve diyetten çıkıyor. ÇOK YANLIŞ.
Eğer kilo direnci evresinde doğru diyetler ve egzersizler ile sabırla devam ederseniz yaklaşık 10-15 gün içerisinde vücudunuz tekrar yavaş yavaş kilo vermeye başlayacak ve yeni sağlıklı düzeye inene kadar kilo vermeyi durdurmayacaktır. Sonra siz uygun gördüğünüz yerde kilo koruma programına girdiğiniz anda vücut bu kez sizin istediğiniz kiloda bir kilo direnci oluşturur ve ne kilo alır ne verirsiniz ki istediğimizde budur zaten.
Her zaman kilo alma ve vermede ya da vücut geliştirmede plato denilen düzlükler vardır. Yani önceden aşağı doğru inerken veya yukarı çıkarken birden bir düzlüğe ulaşırsınız. Bu düzlüğü aşmanın yolu küsüp geldiğiniz yolu geri gitmek değil, sabırla düzlüğü yürüyüp tekrar istediğimiz yere varmaktır.
Bu yüzden kilo direncini size bir düşman olarak değil, hatta ilerde kilonuzu koruyacak bir yardımcı olarak görün.
Peki Kilo Direnci Nasıl Kırılır?
Kilo direnci dediğimiz evre yani yukarda bahsettiğimiz platolar vücudumuza alışık olmadığı bir şeyler vererek aşılabilir. Nasıl? Mesela sadece diyet uygulayıp spor yapmıyoruzdur. Şimdi bu platoya geldikten itibaren artık diyete sporda eklemeliyiz ve vücudu şaşırtmalıyız. Veya diyetisyeniniz bazen size enerji değeri yüksek besinler önerir. 1-2 gün böyle beslenip vücudunuzu rahatlatırsınız ve sonra tekrar diyete dönersiniz. Bu ve bunun gibi vücudunuzu şaşırtacak hareketler platoyu yani kilo direncini aşmanıza yardımcı olacaktır.
ohowww super canim, tekrar dolu dolu paylasimlar la aramiza katilacagina sevindim
hmm 5 haftada 5 kilo versen, ramazanda da 4haftada 4 kilo versen. Ramazan sonu 70-69 kilo olursun valla tatlim
Bu guzel yazi icin tsk ederim semocum demekki yanlis bisi yapmiyomusum onu anladim cunki annem diyetisyene gidiyo diyetisyen demiskii,,"eger tek tur beslenip kilo verince az kalorili sonrasina normal hayatina donersen kilo alirsin"....bu laftan korkuma haftada ikide olsa kalorili bikac sey yiyorum yani dun lahmacun ve cukulata yedim pazar gunu azicik pasta bogrek kek poca yedim ki vucut onlarada alissin bide demiski ne yedigin onemli deil nekadar yedigin onemli yani tek tur beslendimizde kilo verimi duruyo o yuzden sasirtmak gerekiyo ben 1 aydir duzenli veriyorum ins boyle devam eder arada sasirtiyorum
Bu cok ütopik benim icin... Kocaman tatli mi tatli bir hayal, hahahaTesekkür ederim Semocumm
Ne iyi meslek yuce insan ne ogretmenisin bende anaokul ogretmeni olcaktim koca daha cazip geldi
Ahh ahhh dışı seni içi beni :) sınıf öğretmeniyim canım ama inan çok zor şimdi eve geldim her yerim dökülüyor
Ahh ahhh dışı seni içi beni :) sınıf öğretmeniyim canım ama inan çok zor şimdi eve geldim her yerim dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?