Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım sistem o kadar kötü ki kitaba bak resmen hiç bişi yok ama test kitapları çok ağır o çocukları ilerletmek için kullanıyoruz.veli desteği çok önemli Veli ilgilenmeZse hiç bir şey olmuyor.en basitinden bi öğrencimin wc sorunu vardı annemle konuştum altına bez bağlıyorum diyo ve ben kendi çabalarımla 2 haftada düzelttim o çocuğu.ya da çocuğun dersi çok kötü Veli uğramıyor bile okula bi yerden sonra annesi bile ilgilenmiyorsa ben ne yapayım modunda oluyorsun.sınıfın tamamı anlayana kadar anlatmak lazım zaten ama illa ki sınıflarda 3 5 çocuk oluyo sıkıntı veren

aa sınıf ögretmenimisin benim ikizlerde bu yıl okula başlıycak tam 72 aylıklar bir yıl daha anasına verebilirmişim
ama ben okula göndericemm

Canım çocuğun algılaması çok iyiyse 1 e gönder derim yoksa gitsin ana sınıfına.bende var öyle okula başladığında 63 aylıktı kız Zeki ama bi sene sonra süper olabilirdi.ama 72 aylıkta mecbur 1 e gidecek

Ahh ahhh dışı seni içi beni :) sınıf öğretmeniyim canım ama inan çok zor şimdi eve geldim her yerim dökülüyor

Ah tuc meslekdas sayiliriz o zaman :) bende orta okul ögretmeniyim

kızlar
ben ara ögün yaptım 3 te şeftali ve 5 badme 5 fındık yeidm ama hemen acıktım 2 saat oldu
((

İyi akşamlar arkadaşlaaar rejime son hız devam ediyorum

Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin

Öğlen: 1 Kase Tarhana çorbası bol salata

Akşam:1 Kase tarhana çorbası bir kase yoğurt

Cok zor isiniz ablam ilgileniyo ama yetersiz kendide biliyo calisiyo cok yogun ne pazari var ne tatili ama siniifin tamami 2 3 mus yani 4 yokmus bide cocukta gorme sorunu var gozluk kullaniyo offf ins ogretmen azda olsa yardim eder veliler toplasinda sinavlari tekrarlama karari almis ins basarirlar cok zor yaa sizinkide cocuklarinkide. Ilgilenmeyen cok anne var dedin gibi

Anladım canım aman boşver en iyisi valla :)

hahaha dur kiz korkutma beni, bende bir kac sene sonra ögretmenlik yapmayi planliyorum :)

kızlar
ben ara ögün yaptım 3 te şeftali ve 5 badme 5 fındık yeidm ama hemen acıktım 2 saat oldu
((

ne cabukkk aciktin :)))
aslinda acikma hissi guzel bi duygu

İyi akşamlar arkadaşlaaar rejime son hız devam ediyorum

Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin

Öğlen: 1 Kase Tarhana çorbası bol salata

Akşam:1 Kase tarhana çorbası bir kase yoğurt

owww umran, az degilmi canim bu yediklerin?

hahaha dur kiz korkutma beni, bende bir kac sene sonra ögretmenlik yapmayi planliyorum :)

ne cabukkk aciktin :)))
aslinda acikma hissi guzel bi duygu

owww umran, az degilmi canim bu yediklerin?

Ya az mı diyosun bilmiyorum ben doyuyorum canım ya ilk zamanlar ara öğün yapıyordum şimdi bu topiğe gelince ara öğün ihtiyacı kalmadı 17 de yemeği bıraktığım için öğlenle akşamın arası kısa oluyor

Çalışan annenin en büyük sorunu canım o zaten ama öğretmende sıkıntı var bence üstelik 2. Sınıfta sınav yok eğer deneme amaçlı yaptıysa sınıfın çoğunun böyle not alması öğretmenle alakalı notlar dengesiz

Evt 2 ci sinif yazilida evde bukmeye kesmeye ve sikmaya yarayan aletin adini sormus ben bile yanlisbildim daha bi cok sey ablam diyo penseyi ogretmemis bide bukmeyi bilmiyo cocuklar diyo cok odev veriyomus cocum diyomus anne oyun oynamicammi hep dersmi yapcam oyleyse ben okul istemiyom demis cok sikiliyomus evde ders okulda ders 15 sayfa odev diyo ablam gecen yil martta gitmistim cocuk geldi optu daha 1 e gidiyodu 8 sayfa odev yuh dedim hemen derse basladi bitti yatti yazik gunah dedim ya

Valla bende 8 sayfa veriyorm ama en fazla 2 saat sürüyormuş ödevleri:) ben hep diyorum çocuklara oyun oynatın diye oyun oynamayan çocuk zaten aklı orda olduğu için anlamıyor bir şey.aman eğitim sistemimiz çok kötü çocuklara çok ağır bencede

Evt ama bisiye firsatlari kalmiyorki verme kiz okadar az ver aaaaaa

Evt ama bisiye firsatlari kalmiyorki verme kiz okadar az ver aaaaaa

Aman kız okuyup işaretleyecek 2 sayfada 8 soru oluyor zaten :) ben biraz mükemmeliyetçi bi öğretmenim bundan önce Türkiye 1.si vardı sınıfımda üzülüyorum niye kötü olsun çocuklar çalışsınlar çalışmayana ekmek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…