aa sınıf ögretmenimisin benim ikizlerde bu yıl okula başlıycak tam 72 aylıklar bir yıl daha anasına verebilirmişim
ama ben okula göndericemm
Evt cok zor sabir istiyo bilirim yaramaz cocuk cok ablaminki ikiye gidiyor ablam okula gidiyo almaya cok fenalar diyo ogretmenler nasil dayaniyo bilmiyom diyo ama cok zor sorular soruyolarmis sinif ortalamasi dusmus butun cocuklar 2 3 aliyomus ablam diyo tam net ogretmeden ogretmedigi seyleri soruyo diyo misal penseyi ogretmeden soru soruyo cevap pense ama ne oldunu bilmiyo cocuklar diyo butun veliler toplanmis ogretmende prosodur bu sizde evde ogretin demis cok zor valla ya temelden cocuklar sogursa nolcak bilmem
aa sınıf ögretmenimisin benim ikizlerde bu yıl okula başlıycak tam 72 aylıklar bir yıl daha anasına verebilirmişim
ama ben okula göndericemm
Ahh ahhh dışı seni içi beni :) sınıf öğretmeniyim canım ama inan çok zor şimdi eve geldim her yerim dökülüyor
Ah tuc meslekdas sayiliriz o zaman :) bende orta okul ögretmeniyim
Branş ne canım?mutlu oldum bak:)
Microsoft office pack/bilgisayar ve muhasebe/ekonomi :)))
ama ögretmenlik yapmiyorum, bi sirkette calisiyorum
Canım sistem o kadar kötü ki kitaba bak resmen hiç bişi yok ama test kitapları çok ağır o çocukları ilerletmek için kullanıyoruz.veli desteği çok önemli Veli ilgilenmeZse hiç bir şey olmuyor.en basitinden bi öğrencimin wc sorunu vardı annemle konuştum altına bez bağlıyorum diyo ve ben kendi çabalarımla 2 haftada düzelttim o çocuğu.ya da çocuğun dersi çok kötü Veli uğramıyor bile okula bi yerden sonra annesi bile ilgilenmiyorsa ben ne yapayım modunda oluyorsun.sınıfın tamamı anlayana kadar anlatmak lazım zaten ama illa ki sınıflarda 3 5 çocuk oluyo sıkıntı veren
Anladım canım aman boşver en iyisi valla :)
kızlar
ben ara ögün yaptım 3 te şeftali ve 5 badme 5 fındık yeidm ama hemen acıktım 2 saat oldu
((
İyi akşamlar arkadaşlaaar rejime son hız devam ediyorum
Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen: 1 Kase Tarhana çorbası bol salata
Akşam:1 Kase tarhana çorbası bir kase yoğurt
hahaha dur kiz korkutma beni, bende bir kac sene sonra ögretmenlik yapmayi planliyorum :)
ne cabukkk aciktin :)))
aslinda acikma hissi guzel bi duygu
owww umran, az degilmi canim bu yediklerin?
Cok zor isiniz ablam ilgileniyo ama yetersiz kendide biliyo calisiyo cok yogun ne pazari var ne tatili ama siniifin tamami 2 3 mus yani 4 yokmus bide cocukta gorme sorunu var gozluk kullaniyo offf ins ogretmen azda olsa yardim eder veliler toplasinda sinavlari tekrarlama karari almis ins basarirlar cok zor yaa sizinkide cocuklarinkide. Ilgilenmeyen cok anne var dedin gibi
hahaha dur kiz korkutma beni, bende bir kac sene sonra ögretmenlik yapmayi planliyorum :)
Kız rahat ama o çocuk sesleri sabaha kadar kulağında çınlıyor hani herkes tatile özeniyor ya inan o 2 ay olmasa kimse yapmaz bu işi üstelik aldığın maaşın azaldığını bilmiyorlar.işin rahatsa hiç bulaşma derim keşke tek dert çocuk olsa ama öyle veliler var ki başa bela
Çalışan annenin en büyük sorunu canım o zaten ama öğretmende sıkıntı var bence üstelik 2. Sınıfta sınav yok eğer deneme amaçlı yaptıysa sınıfın çoğunun böyle not alması öğretmenle alakalı notlar dengesiz
Kız rahat ama o çocuk sesleri sabaha kadar kulağında çınlıyor hani herkes tatile özeniyor ya inan o 2 ay olmasa kimse yapmaz bu işi üstelik aldığın maaşın azaldığını bilmiyorlar.işin rahatsa hiç bulaşma derim keşke tek dert çocuk olsa ama öyle veliler var ki başa bela
Evt en zor meslek cnm allah sabir versin maas 3 bin olsa bile degmez cok zor isiniz valla sorma o 2 ayiniza goz diken cok
Evt 2 ci sinif yazilida evde bukmeye kesmeye ve sikmaya yarayan aletin adini sormus ben bile yanlisbildim daha bi cok sey ablam diyo penseyi ogretmemis bide bukmeyi bilmiyo cocuklar diyo cok odev veriyomus cocum diyomus anne oyun oynamicammi hep dersmi yapcam oyleyse ben okul istemiyom demis cok sikiliyomus evde ders okulda ders 15 sayfa odev diyo ablam gecen yil martta gitmistim cocuk geldi optu daha 1 e gidiyodu 8 sayfa odev yuh dedim hemen derse basladi bitti yatti yazik gunah dedim ya
Evt en zor meslek cnm allah sabir versin maas 3 bin olsa bile degmez cok zor isiniz valla sorma o 2 ayiniza goz diken cok
Aynen öyle.kendileri evde 1 çocuğa dayanamıyorlar bizi düşünen yok
Valla bende 8 sayfa veriyorm ama en fazla 2 saat sürüyormuş ödevleri:) ben hep diyorum çocuklara oyun oynatın diye oyun oynamayan çocuk zaten aklı orda olduğu için anlamıyor bir şey.aman eğitim sistemimiz çok kötü çocuklara çok ağır bencede
Evt ama bisiye firsatlari kalmiyorki verme kiz okadar az ver aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?