Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ohh maşallah sana.. keyfin yerinde olunca iyi konsantre oluyosun sen bebeğim..
Canını sıkan şeyleri at gitsin hayatından.. :)

Attım gitti vallahhhh kız nesil gee rüyamda diyet havaya ucmuştu cikolataları lob lob götürüyodum D sabah kalktım bian şüphelendim vallah sonra tartıldımmm veee 7leri gördüm cikolata fln masal oldu

yürüyüş bacak basen inceltir mi gerçekten acaba

inceltir ama zamanla, insanın neresinde fazlalığı fazlaysa oradan gidiyor genelde ilk başta .. benim ilk belim biraz inceldi 2 haftada (en çok orası olduğu için) basen biraz daha yavaş incelir onu söyleyim, ekstra egzersizler var inceltici onları da yapmak lazım...benimkiler de çooook kalın
eğer düzenli yürüyeceksen , leslie başlığına da gelebilirsin istersen orada da böyle bilgi paylaşımı yapılıyor....

...............

Son düzenleme:

yürüyüş+ pilates yapıcam haftada 4 gün ozaman

Tuccc dur artık canım.... :)
Canım ben hiçç bir zaman 6 öğün ye az ye kuralına uyamadım.tek öğünümü canım ne isterse yiyorum diğer 2 öğünüme çok dikkat ediyorum.mesela öğlen yediklerim öyle bir tıkadıki beni hala aç değilim.kalori olarak hesaplamadım bugün ama 800 cal geçmiştir yediklerim genelde 1000 cal üstüne çıkmamaya çalışıyorum.

Canımm nasıl sevindim anlatamam tebriklerrr 6 lı rakamlarıda görürsün inş

Son düzenleme:
kahvaltı
yulaf kepegi ekmegi
1 yumurta
2 ymk lor
4 zeytin

öglen
2 yumurta 4 kaşık lor ile omlet
ayran

ara
yagsız süt ile kahve

akşam (evde yiycem)
2 baget
yogurt

simdi aksam yemegimi yedim
Menü: etli nohut + ayran+ bir kandil simidi (bu da aburcubur sayilir ama )

simdiden sonra cay icerim

Canım hoşgeldin inan kaç gündür nerelerde bu kız diyordum bende:) sabit kalman süper olmuş

Günde 5 km yürüme niyetindeyim, basen bacak problemim var benim, sadece kilo vermem yeterli olmuyor yani. yürüyüş yapan var mı kızlarr, yürüyüşte de yarışlaım

BEN BEN BEN yanlizca basen sorunum var 10 bin bazen 17 bin adim yapiyorim gunluk iki bebegim var atiyom arabaya allah ne verdiyse yuruyorum

Kizlar bugun karbonhidrat yaptim ama 900 kaloriyi gecmedim cok susadim su icemedim cok yogun bi gun gecirdim simdi eve geldim bi ton isimde evde var kucuk dis cikariyomus o yuzden uyumuyomus berbat haldeyim

Bugün koşubandına çıkacaktım ama çıkamadım.6 buçuktan 8e kadar parktaydık öldüm resmen.eve uzak bir park var oraya gidiyim dedim hem yürüyüş olsun dedim .küçüğü aldım kucağıma 11 kilo. büyüğünde bisikletini sırtlandım yokuş süremiyo diye tam parka geldim aneeee küçüğün ayakkabısının teki düşmüş gerisin geriye geri döndüm okadar yolu yakın biyerdede düşmemiş taa sitenin girişinde düşmüş öldüm resmen kollarım koptu.bizim sitenin içindeki parka gittim bende küçüğün peşinde 1 saat dolaştım tam keşfetme zamanı 5 dk durmadı. Bundan böyle sporum bu kızlar mecbur

Ay in şa allahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]

Çok yemedim ama miiğdem şişti kızlar ya

sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta zeytin domates

öğlen çorba domates

ara muz bir paket eti form

akşam yoğurt ve tavuk kavurma

Kızlar ya canım bı cikolata cikolata cikolata cekiyo anlatamammm (((((((( sıcak tarcınlı sütümü icicem şimdi inşallah keser yaa

Slm kızlar ctesi bilgirin yapanadım ben 62.60 çıktım dojtorum 600 gr almışsın dedi insülin direnci var bende daha öncr kullandığın ilacı kullan dedi bide 1 haftalık şiste verdi bsna vtrsi kpntrol var sebzr sğırlıklı beslenecem

Aman kuzum dikkat et, toparla hemen kendini.. almamaya bak.. dinlendir sende kendini biraz..

Selam Derincim.. Süper, sabitlemeye geçtin yani.. :)

Spora başlayabildin mi?

babam yürüme bandımı söktü alet edevat bulamamnıştık sökmye

birde patronumun kardeşiyle 1 aylık bir fitnes olayına giricez sabah 9:30 11:30

okullar kapanıncada açık havada yürüyüş hayırlısı inşallah başlıcam biranönce

sende çok iyi verdin nesilcim uzun zaman sonra seni görenlerin ağızları açık kalıyordur eski günlere geri dönmek yok bir daha inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…