Ohh maşallah sana.. keyfin yerinde olunca iyi konsantre oluyosun sen bebeğim..
Canını sıkan şeyleri at gitsin hayatından.. :)
ben yürüyordum 2 haftadır yaklaşık günde 4-5 km... bu hafta bilmiyorum inşallah devam edebilirim bir aksilik çıkmazsa...
yürüyüş bacak basen inceltir mi gerçekten acaba
inceltir ama zamanla, insanın neresinde fazlalığı fazlaysa oradan gidiyor genelde ilk başta .. benim ilk belim biraz inceldi 2 haftada (en çok orası olduğu için) basen biraz daha yavaş incelir onu söyleyim, ekstra egzersizler var inceltici onları da yapmak lazım...benimkiler de çooook kalın
eğer düzenli yürüyeceksen , leslie başlığına da gelebilirsin istersen orada da böyle bilgi paylaşımı yapılıyor....
...............
Tuccc dur artık canım.... :)Slm canlar ben artık cozutmaya başladım biri bana dur desin:) sabah yarım ekmek arası domates peynir yeşillik yedim öğleyin sadece kahve ve soda akşamı bilmiyorum.artık az yiyince doymuyorum verdiklerimi geri almasam bari
Canım ben hiçç bir zaman 6 öğün ye az ye kuralına uyamadım.tek öğünümü canım ne isterse yiyorum diğer 2 öğünüme çok dikkat ediyorum.mesela öğlen yediklerim öyle bir tıkadıki beni hala aç değilim.kalori olarak hesaplamadım bugün ama 800 cal geçmiştir yediklerim genelde 1000 cal üstüne çıkmamaya çalışıyorum.Hoşbulduk teşekkürler... birşey sorucam hep böyle mi yiyorsun biraz az değil mi ? gerçi yumurta , ekmek falan doyurucu ama akşam için diyorum ,doyurucu mu ? çok az kalori almak da iyi değil diyorlar ondan soruyorum...
...........
Menüm
Sabah yımurta biraz krem peynir be dil peynir yeşil cay ve 1 dilim ekmek
Ara tarcınlı süt
Öglen yumurtalı sebze yemegi ynında havuc salatası
Ara yeşiş cay
Akşam öglen le aynı belki yanında bi nektarin yerim :)
Sabah tartıda güzel güzel şeyler gördüm motivasyonum artıda taşıyo bile :)))
Aman kuzum dikkat et, toparla hemen kendini.. almamaya bak.. dinlendir sende kendini biraz..
Valla bilmiyorum artık 3 gibi çikolata erik yedim.az önce 2 dolma 1 kase cacık az karpuz yedim kapattım hayırlısı:)
Kızlar uzun zamndur gelmiyordum biraz yoruldum diyelim ama yine buralardayım kiloalmadım da vermedimde sadece kafamı dinlendridim 2,5 ay boyunca rejimle yatıp kalkmak beni psikolojik olarak çok yormuş inanın yazılanları bile okumak istemeden hiçbir şey düşünmeden dengede kalmaya çalıştım ve başarılıda oldum ölçülerimde 1 cm bile olsa genişleme yok 2 gün gönlümce yediysem 3 gün iyice sıktım yine buralardayım takipteyim kilo veren arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum
Günde 5 km yürüme niyetindeyim, basen bacak problemim var benim, sadece kilo vermem yeterli olmuyor yani. yürüyüş yapan var mı kızlarr, yürüyüşte de yarışlaım
Kizlar bugun karbonhidrat yaptim ama 900 kaloriyi gecmedim cok susadim su icemedim cok yogun bi gun gecirdim simdi eve geldim bi ton isimde evde var kucuk dis cikariyomus o yuzden uyumuyomus berbat haldeyim
Tuccc dur artık canım.... :)
Canım ben hiçç bir zaman 6 öğün ye az ye kuralına uyamadım.tek öğünümü canım ne isterse yiyorum diğer 2 öğünüme çok dikkat ediyorum.mesela öğlen yediklerim öyle bir tıkadıki beni hala aç değilim.kalori olarak hesaplamadım bugün ama 800 cal geçmiştir yediklerim genelde 1000 cal üstüne çıkmamaya çalışıyorum.
Canımm nasıl sevindim anlatamam tebriklerrr 6 lı rakamlarıda görürsün inş
Çok yemedim ama miiğdem şişti kızlar ya
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta zeytin domates
öğlen çorba domates
ara muz bir paket eti form
akşam yoğurt ve tavuk kavurma
Aman kuzum dikkat et, toparla hemen kendini.. almamaya bak.. dinlendir sende kendini biraz..
Selam Derincim.. Süper, sabitlemeye geçtin yani.. :)
Spora başlayabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?