Hanimlar merhaba. Benide araniza alirmisiniz. Uzunca bi sure takip edip diyet icin kararli bi hale geldim.bugun 93 kilo ciktim.boyum 1.71.aksam yemek yemedim.sabahta erken kalkip ise gitmeden once spor yapmayi planliyorum.yuksek tempolu yuruyus olarak. Allah utandirmaz insallah.sayenizde motive olup irademe sahip cikabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvalti:1simit,peynir,zeytin domates
Öylen:tavuk,patates,salata
Aksam:3 kayisi,3yeni dünya
Ya kizlar esim bugün fistikli baklava almis yemedim ama acayip canim cekti.
Yarin öylen iki dilim yesemmi?
Hanimlar merhaba. Benide araniza alirmisiniz. Uzunca bi sure takip edip diyet icin kararli bi hale geldim.bugun 93 kilo ciktim.boyum 1.71.aksam yemek yemedim.sabahta erken kalkip ise gitmeden once spor yapmayi planliyorum.yuksek tempolu yuruyus olarak. Allah utandirmaz insallah.sayenizde motive olup irademe sahip cikabilirim
Kahvalti:1simit,peynir,zeytin domates
Öylen:tavuk,patates,salata
Aksam:3 kayisi,3yeni dünya
Ya kizlar esim bugün fistikli baklava almis yemedim ama acayip canim cekti.
Yarin öylen iki dilim yesemmi?
Kapı kapı dolaşıp 36 beden olursun inşallah diye dua toplayasım var belki birinin duası kabul olur yoksa benim zayıflayacağım yok:)))))
günaydın kızlarrr
sabah 5:50 de kalktım , lesile yaptım , çamaşır astım bulaşıkları boşalttım
kahvaltı hazırlaıdm çocukalr derken işe geldim bir çay aldım oturdum ..
dün çok iyi geçti ama eve gittigimde çok acıkmıştımm
hemen yogurt ve tavuk yedimm ,,
bugünde işim var sanırım çıkmadan ofiste yerimm akşamı 5 gibi
yumurta yogurt yer çıkarım..
bu hafta eksileir görürüüm umarımm
Günaydıınnnn))
dün yediklerime dikkat edemedim yawww temizlik beni çok yoruyor...bugun de 2 oda temizlyeceğim sürekli hareket halindeyim...bugun daha dikkatli olacam yediklerimde...
Sabah
1 kırmızı biber
2 yk lor peynir
3 zeytin
3 adet form light kızarmış ekmek
şekersiz çay
öğle ne yiyeceğime karar veremedim temizlik yaparken kendime yemek yapamıyorum....
owww masumm, masallah canim supersin. sabah sabah baya bi hareket yapmissin
aksam kacta yattin :)
Neyse demekki dun cok kalori harcadin, aciktin tabi, ondan dikkat edemedin... moral bozmak yok
Ama bugun daha dikkatli ol
Kapı kapı dolaşıp 36 beden olursun inşallah diye dua toplayasım var belki birinin duası kabul olur yoksa benim zayıflayacağım yok:)))))
fitness olayı çok iyi yaa, çok enerjik ve motive hissedersin kendini, bende dört gözle okulların kapanmasını bekliyorum,babam yürüme bandımı söktü alet edevat bulamamnıştık sökmye
birde patronumun kardeşiyle 1 aylık bir fitnes olayına giricez sabah 9:30 11:30
okullar kapanıncada açık havada yürüyüş hayırlısı inşallah başlıcam biranönce
sende çok iyi verdin nesilcim uzun zaman sonra seni görenlerin ağızları açık kalıyordur eski günlere geri dönmek yok bir daha inşallah
bebişim bu ne enerji yaaaa, maşallah sana.. okurken ağzım açık kaldı walla.. :)günaydın kızlarrr
sabah 5:50 de kalktım , lesile yaptım , çamaşır astım bulaşıkları boşalttım
kahvaltı hazırlaıdm çocukalr derken işe geldim bir çay aldım oturdum ..
dün çok iyi geçti ama eve gittigimde çok acıkmıştımm
hemen yogurt ve tavuk yedimm ,,
bugünde işim var sanırım çıkmadan ofiste yerimm akşamı 5 gibi
yumurta yogurt yer çıkarım..
bu hafta eksileir görürüüm umarımm
Hoş geldin bende diyete 95 le başladım 85 kiloyum şimdi dahada vericez birlikte sen hep yaz buraya ben destek olurum sana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?