Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hanimlar merhaba. Benide araniza alirmisiniz. Uzunca bi sure takip edip diyet icin kararli bi hale geldim.bugun 93 kilo ciktim.boyum 1.71.aksam yemek yemedim.sabahta erken kalkip ise gitmeden once spor yapmayi planliyorum.yuksek tempolu yuruyus olarak. Allah utandirmaz insallah.sayenizde motive olup irademe sahip cikabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvalti:1simit,peynir,zeytin domates
Öylen:tavuk,patates,salata
Aksam:3 kayisi,3yeni dünya

Ya kizlar esim bugün fistikli baklava almis yemedim ama acayip canim cekti.
Yarin öylen iki dilim yesemmi?

Aramiza hos gelmissin canim.

Hoş geldin bende diyete 95 le başladım 85 kiloyum şimdi dahada vericez birlikte sen hep yaz buraya ben destek olurum sana olur mu

Kapı kapı dolaşıp 36 beden olursun inşallah diye dua toplayasım var belki birinin duası kabul olur yoksa benim zayıflayacağım yok:)))))

Günaydıınnnn ))

dün yediklerime dikkat edemedim yawww temizlik beni çok yoruyor...bugun de 2 oda temizlyeceğim sürekli hareket halindeyim...bugun daha dikkatli olacam yediklerimde...

Sabah
1 kırmızı biber
2 yk lor peynir
3 zeytin
3 adet form light kızarmış ekmek
şekersiz çay

öğle ne yiyeceğime karar veremedim temizlik yaparken kendime yemek yapamıyorum....

günaydın kızlarrr

sabah 5:50 de kalktım , lesile yaptım , çamaşır astım bulaşıkları boşalttım
kahvaltı hazırlaıdm çocukalr derken işe geldim bir çay aldım oturdum ..
dün çok iyi geçti ama eve gittigimde çok acıkmıştımm
hemen yogurt ve tavuk yedimm ,,

bugünde işim var sanırım çıkmadan ofiste yerimm akşamı 5 gibi
yumurta yogurt yer çıkarım..

bu hafta eksileir görürüüm umarımm

Günaydin, nasilsiniz kizlar?

benim dünku diyetim iyi gecti :)
Bugunde guzelce dikkat edicem,

Kahvalti:1simit,peynir,zeytin domates
Öylen:tavuk,patates,salata
Aksam:3 kayisi,3yeni dünya

Ya kizlar esim bugün fistikli baklava almis yemedim ama acayip canim cekti.
Yarin öylen iki dilim yesemmi?

baklava ye ama , ekmek yeme bugun

selam, hosgeldin nurtop. tabi aliriz aramiza buyur gel

Kapı kapı dolaşıp 36 beden olursun inşallah diye dua toplayasım var belki birinin duası kabul olur yoksa benim zayıflayacağım yok:)))))

Allah kabul etsin dua ni canim, AMIIIIN

owww masumm, masallah canim supersin. sabah sabah baya bi hareket yapmissin
aksam kacta yattin :)

Neyse demekki dun cok kalori harcadin, aciktin tabi, ondan dikkat edemedin... moral bozmak yok
Ama bugun daha dikkatli ol

owww masumm, masallah canim supersin. sabah sabah baya bi hareket yapmissin
aksam kacta yattin :)

Neyse demekki dun cok kalori harcadin, aciktin tabi, ondan dikkat edemedin... moral bozmak yok
Ama bugun daha dikkatli ol

akşamda 12 de yattım cnm spor yapınc açok enerjik oluyor insan ,
yaz geldiya uykusuzlukta hissetmiyorum

hoşgeldinnnnn :) Listeye girebilmek için bir hafta düzenli olarak foruma girmemmiz gerekiyormuş bende bekliyorum listeye girmeyi

Selam kızlar..

Dün öğlen 1 kepekli yağsız az kaşarlı tost
Akşamüstü 1 salatalık - küçük 1 domates ve 2 dilim beyaz peynir ekmeksiz yedim..
eve gidincede 2-3 kaşık taze fasulye yedim..

ödemim azalıyor sanırım, hafif bi eksi gördüm sabah..

sabah yine kahvaltı yapmadım, nescafe ve 2 küçük parça bitter çikolata yedim..
13-14 gibi yoğurt veya söğüş peynir yemeyi düşünüyorum.

akşam ufaklığın mezuniyet yemeği var, geç yerim sanırım, gündüze dikkat edicem bu yüzden.

fitness olayı çok iyi yaa, çok enerjik ve motive hissedersin kendini, bende dört gözle okulların kapanmasını bekliyorum,
her akşam bişey çıkıyor, okul derdi olmazsa sabahları yürüyebilirim bende..

akşam uzun zamandır görüşmediğim birkaç kişiyle görüştüm.
çok keyifli şeyler duydum.. gaza geldim yine.. :)
bebişim bu ne enerji yaaaa, maşallah sana.. okurken ağzım açık kaldı walla.. :)

Slm canlar dün sabah yarın ekmek arası yemiştim öğleyin kahve soda akşam üzeri erik şeftali çikolata akşam da biber dolması ve cacıkla günü kapattım.gece açlıktan ölüyordum neredeyse :) sabah tartıda 56 yı yıktım sonunda:) bugün de sabah yarın ekmek arası tost yedim.kızlar şunu fark ettim sabah ne yerseniz yiyin tartıyı etkileniyor gün içinde eriyor yani ben sabah çok yiyince öğleyin bir şey yemiyorum daha iyi oluyor

Hoş geldin bende diyete 95 le başladım 85 kiloyum şimdi dahada vericez birlikte sen hep yaz buraya ben destek olurum sana olur mu

Hoşbuldum. Teşekkür ederim.İnşallah bende görürüm o rakamı. Farkına varmadan ne hale gelmişim diyorum kendi kendime.

Selam Hanımlar. Bugün diyette ilk günüm.
Bu sabah bol limonlu maydonoz, 1 adet haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı yağsız lor peyniri, şekersiz çay, bir dilim kepek ekmeği yedim.
Yumurta tok tutuyor sanırsam. Birde ingiliz karbonatı aldım. gün içinde 1 çay kaşığı kadar alacağım onuda su ile birlikte.
Normal şartlarda günde 3 litre su içerim.Şimdiden 1 litreyi içtim. Birde yazdıklarınızı okuyup gün içinde feyz alacağım

ben yapamadım kızlar ya, en son akşam 5 buçukta yedim, bayılacaktım yer ayağımın altından kayıyodu sanki.. size başarılar diliyorum, ben beceremedim

nesill cnm slında çok enerjik bir yapım vardır benim , öyle yerimde oturup durmam, ama
ne olduysa son aylarda çok uyuşuk oldum ,
eskidende ilk diyet dönemleirmde mesela çocukla çok ufaktı 15 aylık filan
gece uyumazdım dogru düzgün ama kalkıp spor yapardım.
bi taraftan masal anlatırdım onlara bi taraftanpedal çevirirdim..

birde sabahtan makinaları boşaltınca akşama rahat oluyor
çalışan kadının dramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…