Whuhuuuu kızlarrr güneydinnn :)))))
Kızlat galiba bende bi sorun var ha
Sabah kalkıyom bazen wcye cıkmıyomama kahvaltıya oturdugum an agzıma bi lokma bişry atim hop aşagda bişeyler calışıyo sonra neni wcye atıyo ne ayak la bu
Evet direkt çıkış yolu açmışsın :) Şaka bi yana saati denk geliyordur belkide.
Whuhuuuu kızlarrr güneydinnn :)))))
Kızlat galiba bende bi sorun var ha
Sabah kalkıyom bazen wcye cıkmıyomama kahvaltıya oturdugum an agzıma bi lokma bişry atim hop aşagda bişeyler calışıyo sonra neni wcye atıyo ne ayak la bu
Anaaa daha yeni görüyomm heee laaaa yanına geldim birlikte devam koşalım yuppiiii :)))
kahvaltıya oturdugum an agzıma bi lokma bişry atim hop aşagda bişeyler calışıyo sonra neni wcye atıyo ne ayak la bu
Slm canlar dün sabah yarın ekmek arası yemiştim öğleyin kahve soda akşam üzeri erik şeftali çikolata akşam da biber dolması ve cacıkla günü kapattım.gece açlıktan ölüyordum neredeyse :) sabah tartıda 56 yı yıktım sonunda:) bugün de sabah yarın ekmek arası tost yedim.kızlar şunu fark ettim sabah ne yerseniz yiyin tartıyı etkileniyor gün içinde eriyor yani ben sabah çok yiyince öğleyin bir şey yemiyorum daha iyi oluyor
canım benimkide çok acayip çok hassas bağırsaklarım vareğer biyere gitceksem yada biri bana gelcekse o gün gidemem wc ye. bide sabah kalkınca illa bi iki lokmada olsa ağzıma bişiler atmam lazım.
Herkese gunaydinciklar
Sabah limonlu suyumu ictim ve 6.30 da bir saatlik yürüsümü yaptimUzun zamandir aksamlari yapiyordum, bugun sabah yaptim.
Kahvalti: peynir, cevizici, bir kasik sucuklu yumurta, domates salatalaik yesillik, iki dilim ekmek
ara: kuru incir
Öglene, yani saat 4 gibi cig kofte + fasulye yerim zannimca
Canim midene bir sey indigi an, vucut calismaya basliyor, ayni bilgisayrin acilis dugmesine basmak gibibenim de öyle :))))
TEBRIKLERRRRRRRRRRR
akşamda 12 de yattım cnm spor yapınc açok enerjik oluyor insan ,
yaz geldiya uykusuzlukta hissetmiyorum
Kızlar kahvaltı ve ögle yemeyim
Kahvaltı 1 diliö ekmek 1 dilim kaşar peynir 2 zeytin ve 4 tame cherry donates cok güzelll dive biraz salatalık
Ara ögünüm
Türk kahvesi :)
Ögle yemegim melemen2 cherry domates yarım dilim ekmek ve suu
energin bol olsun tatlim
menu guzel olmus tatlim, bu hafta grup atlicaksin sen anlasilan
energin bol olsun tatlim
energin bol olsun tatlim
Atladım bileeeee
Atladım bileeeee
Atladım bileeeee
canim, yuruyus yapiyonmu daha?
ben yine 1 haftadir yapamiyorum durmadan yagmur yagiyor buralarda :2:
Betuşşş öylede tartdıa fazla cııkıyozöu acep.aman neyse sen kac kilosun şuan ??
Su an 79.8 im... Süpersin masallah cok iyi yetistin bana :13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?