Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Whuhuuuu kızlarrr güneydinnn :)))))

Kızlat galiba bende bi sorun var ha
Sabah kalkıyom bazen wcye cıkmıyom ama kahvaltıya oturdugum an agzıma bi lokma bişry atim hop aşagda bişeyler calışıyo sonra neni wcye atıyo ne ayak la bu

Evet direkt çıkış yolu açmışsın :) Şaka bi yana saati denk geliyordur belkide.

slm kızlar bugünkü menüm şöyle.
sabah:2 yumurta domates biberpeynir 2 dilim ekmek
öğle:3 adet limonlu eti form
akşam:4kaşık patates yemeği

canım benimkide çok acayip çok hassas bağırsaklarım var eğer biyere gitceksem yada biri bana gelcekse o gün gidemem wc ye. bide sabah kalkınca illa bi iki lokmada olsa ağzıma bişiler atmam lazım.

Öğle Menüm: Yarım porsiyon taze fasülye (Zeytinyağlı Sadece posasından yedim.) Bol domates salatalık-domates,1 dilim kepek ekmeği, 3 adet taze kayısı 6 adet kiraz. Bol suuuu :)

Herkese gunaydinciklar

Sabah limonlu suyumu ictim ve 6.30 da bir saatlik yürüsümü yaptim Uzun zamandir aksamlari yapiyordum, bugun sabah yaptim.

Kahvalti: peynir, cevizici, bir kasik sucuklu yumurta, domates salatalaik yesillik, iki dilim ekmek

ara: kuru incir

Öglene, yani saat 4 gibi cig kofte + fasulye yerim zannimca

Anaaa daha yeni görüyomm heee laaaa yanına geldim birlikte devam koşalım yuppiiii :)))

kahvaltıya oturdugum an agzıma bi lokma bişry atim hop aşagda bişeyler calışıyo sonra neni wcye atıyo ne ayak la bu

Canim midene bir sey indigi an, vucut calismaya basliyor, ayni bilgisayrin acilis dugmesine basmak gibi benim de öyle :))))

TEBRIKLERRRRRRRRRRR

canım benimkide çok acayip çok hassas bağırsaklarım var eğer biyere gitceksem yada biri bana gelcekse o gün gidemem wc ye. bide sabah kalkınca illa bi iki lokmada olsa ağzıma bişiler atmam lazım.

Aynen yaaa cok gıcık haha

Betuşşş öylede tartdıa fazla cııkıyozöu acep. aman neyse sen kac kilosun şuan ??

Kızlar kahvaltı ve ögle yemeyim

Kahvaltı 1 diliö ekmek 1 dilim kaşar peynir 2 zeytin ve 4 tame cherry donates cok güzelll di ve biraz salatalık

Ara ögünüm
Türk kahvesi :)

Ögle yemegim melemen 2 cherry domates yarım dilim ekmek ve suu

akşamda 12 de yattım cnm spor yapınc açok enerjik oluyor insan ,
yaz geldiya uykusuzlukta hissetmiyorum

energin bol olsun tatlim

menu guzel olmus tatlim, bu hafta grup atlicaksin sen anlasilan

bugunku menum

sabah: 2 dilim ekmek, peynirli. + kahve
ara: muz ve yogurt
oglen: 2 tavada yumurta peynir zeytin. + kahve
ara: 2 nektarin ve soja sutu + yesilcay
aksam: makarna yapicam (arkadasim geliyor) ama abartmadan az yicem :)
sonra: 2 bardak yesil cay icerim, makarnanin ustune iyi gider :)

2 litre su

Son düzenleme:
canim, yuruyus yapiyonmu daha?
ben yine 1 haftadir yapamiyorum durmadan yagmur yagiyor buralarda :2:

Kbakma semp gitmedi sandım yine yazdm sinirlendim bi 26275 kere yazmışım ehm cıkıyom yürüyüşe burdada hep yagmur düm cıktım tek ama birazdan yine dışarı cıkıcam biraz yani fazladeğil dün sırılsıklam oldum yagmurdan hep fırtıne kopuyo burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…