Tamam canim. Bende 65 kilo olsam yeter. Bende 26 kilo var henuz. Insallah azmimde degisiklik olmaz gelecek pazar tekrar tartilip yazarim. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 haziranda açık havada yürüyüş leslie ile 3 mil ve güzel bir zumba videosu buldum başlayacağım allah güç verdiği kadar inşallah bana tıkıç ( 175 boyum var ama tıkıç kısa boylu şişko demek) diyen kocam utansın.
175 boya 60 kilo az degilmi.benimde boyum 171 ama 65 ikende gayet fit oluyordum umrancim. Allah bu kilolari bizle dalga gecenlerinn basina versin insallah. (Amin )
:)
Ahha ha kocama vermesin kız çirkin olur:))
65 te uyar en uç hedefim 60 benim canım
Sen bu azimle emminim basarirsin canim.
günaydın kızlarrr
ben 7. takım derken hani diyet gruplarında takımlar varya giriyorsun yarışıyorsun takım halinde onu kasdetmiştimm
naasılsınızz bu arada...
Günaydın masumcum.bendemi katılsam ne yapsam biraz değişiklik olur havam değişir. Nasıl gidiyor motiveni etkiledimi.ama oralara takılıp burayı ihmal etme heee
bilmiyorumki alırlamrı cuma yarışması olan yere yazıyorsun açık vars aalıyorlar daha bu hafta katldım deneme sürecindeyim
umaırm kalnalrıt onlarla veririm ya çok cnm sıkılıyor artık yeirmde saymaya..
Günaydın canolar....kendimi bugün çok hafif hissediyorum ama tartı ne yazıkki +800 gösterdi bugün.hafta sonu canım biraz sıkkındı dikkat edemedim. koçişimle tartışmıştık.çok sinirimi bozuyo cuma günü gelen misafirlerim çok zayıflamışsın kilolu değilsin balık etli olmuşsun böyle bile çok iyisin dediler dedim . kıyafettendir ne giymiştin dedi gelsinlerde çıplak görsünler dedi. okadar zoruma gittiki anlatamam. O bana zayıfladın dese ben diyeti bırakcam zannediyo.halbuki bir ara 83 kg idim.istediğim tek şey eski haline göre çok iyisin aşkım güzel oldun ama bi 60 olsan daha iyi olur gibi şeyler duymak ama yok arkadaş yok benim kocam tam bir bencil neyseki özür diledi affettim ama gerçek düşüncelerini ne yazıkki biliyorum beni şuan beğenmiyo
6 haziranda açık havada yürüyüş leslie ile 3 mil ve güzel bir zumba videosu buldum başlayacağım allah güç verdiği kadar inşallah bana tıkıç ( 175 boyum var ama tıkıç kısa boylu şişko demek) diyen kocam utansın.
Ahha ha kocama vermesin kız çirkin olur:))
65 te uyar en uç hedefim 60 benim canım
Meb kızlar giremedim 2 gündür.
Kilomu biriniz yazsa olurmu ?
79.8 :)) grubda atladım
Orux tutuyorum kilom yine artılara cıkabilir akşam bazen cok kacırıyom da dilkat edicem inş :
iyi aksamlar,arkadaslar.Aslinda ben fazla kilo vermeyi bekliyordum bu hafta ama saglk olsun kilo almaktansa 400gr iyidir:44:
Kizlar selam. Sali gunu diyete basladim 94 kilo ile. Suan 91 kiloyum.diyette 5 gunu geride biraktim..
Merhaba dostlar
sehır dısında oldugum ıcın dort gun yazamadım malesef. Ve yıne baskasında kaldıgım ıcın yeme duzenıme dıkkat edemedım. Insallah tam 28 gün spor ve yememe dıkkat eedrek 76 ıle ramazana gırmeyı hedeflıyorum.
Sabah: mntarlı yumurta domates peynır
Zeyascım, esın degısımın cıddı farkındadır fakat bız mılletce ''pozıtıf'' motıve edıcı bır ılıskı kültürüne sahıp degılız.. Negatıf bır yaklasımla senı daha gaza getırecegını dusunuyor, fakat bu hıc bırımız ıcın memnun edıcı mutlu edıcı bır yaklasım degıldır. ama sadece basımıza gelınce bunu farkedıyoruz. Aynısınıda bız cocuklarımıza yapıyoruz ya malesef
KISACASI: sen cok sey basardın, esın eskı gunlerı unutmussss
Umrancım masallah bouna yaaaaaaaa.. aglamak ıstıyorummm . ben 1.63 um
Ben de 60 kılo senın ıcın uc bır hedef.. yanı sen 68 ıle bıle süperrrrrrrrr olursunnn:13: Ama burda derın dıye bır arkadasımız var, o da uc bır hedefı basardı
Anteplıııııııııııııııı
her bır - basarı demektır arkadasım :13:.. umarım bu hafta dıledıgın kadar verırsın
Hosgeldın ve basarılar dılıyorum.. Sımdıden ıyı vermıssın masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?