Kuzuuuumm boş ver yaaa.. bence sadece bencil değil, detaya girmiyim haddim değil o kadarı ama başka açıklaması da yok yani..Günaydın canolar....kendimi bugün çok hafif hissediyorum ama tartı ne yazıkki +800 gösterdi bugün.hafta sonu canım biraz sıkkındı dikkat edemedim. koçişimle tartışmıştık.çok sinirimi bozuyo cuma günü gelen misafirlerim çok zayıflamışsın kilolu değilsin balık etli olmuşsun böyle bile çok iyisin dediler dedim . kıyafettendir ne giymiştin dedi gelsinlerde çıplak görsünler dedi. okadar zoruma gittiki anlatamam. O bana zayıfladın dese ben diyeti bırakcam zannediyo.halbuki bir ara 83 kg idim.istediğim tek şey eski haline göre çok iyisin aşkım güzel oldun ama bi 60 olsan daha iyi olur gibi şeyler duymak ama yok arkadaş yok benim kocam tam bir bencil neyseki özür diledi affettim ama gerçek düşüncelerini ne yazıkki biliyorum beni şuan beğenmiyo
Selam kızlar..
Ayy mal gibiyim bu gün yorgunluktan yaaa.. Koca haftasonu 5.dk. bile oturamadım işten güçten.. Hala da yine ütü filan yapılacak bişeyler var..
Kaçamak yapmadım ama akşam 19.00-20.00 gibi yedim akşam yemeklerimi, aç karnına yatamadım hiç..
Sabah meyve salatası yaptım kendime, 1 elma 2 kayısı 1 kivi 3 erik yedim..
Öğlen 2 kepekli az kaşarlı yağsız tost yedim,
az önce 1 paket limonlu etiform ve küçük bir parça çikolata yedim.
Ama canım hep bişeyler arıyo bugün..
nesilcim selam cnm
hafta sonud aöyle oluversin bişiy olmaz hem zaten incesin artık bırakta biz düşünek napcaz diye benim bütün hesaplar karıştı yine
Ya arada olacak tabi de, wc ye çıkamadım filan, yarın rahatlarım.. bebeğim ipin ucunu kaçırmak istemiyorum açıkçası, 1-2 kilo daha versem fena olmazmı, bunun için uğraşıcam.. Ne güzel yarım kilo vermişsin, niye hesap şaştı dedin.. daha fazla mı tahmin ediyordun?
Anladım canım, bilemedimki yaa.. Değişik bişeyler denemedin dimi?nesil 66.8 den aniden fırladım 67 küsürlere ben ian ki anlamıyoruma rtık bünyemi
eskiden regli oldugumda veriridm 1 kilo şimdi
reglim btiyor sıkı diyet yapıyorum verdigim 300-500 gr
yazmıyzaktım aslında ama genede yazayım iyice ipin ucu kaçmasın dedim bu hafta çok kötü geçti sınava çalışıyorum malum ama denemelerim berbat moral bozuk birde regli oldum ve sonuç kilo aldım
Kuzuuuumm boş ver yaaa.. bence sadece bencil değil, detaya girmiyim haddim değil o kadarı ama başka açıklaması da yok yani..
Terbiyesizlik yapmış.
Konu komşu arkadaşlar vs. herkes farkediyo, haftada 1-2 alışveriş yaptığım bakkal bile farketti benim kilo verdiğimi ama eşimin ağzından daha bikere bile duymadım. sanıyolarki bişey değişecek, kıçımız kalkıcak filan, giydiklerime tepki vermesinden hissediyorum ben çok farkında olduğunu.. boş ver sende kafana takma daha fazla, hemen affetmen de pek iyi olmamış bence, keşke trip atsaydın biraz..
Canım ben hiç küs duramıyorum ya.5.5 yıldır evliyim hiç küsemedim hele bide özür dilerse hiç dayanamıyorum.ben 60 kilo olsamda biryerlerime mutlaka kusur bulur biliorum kocamı çünkü. Victoria secret kızları gibi olsam anca beğenir.nankör benimki nankör
Selam tatlım.. Gündüz ne yersen ye, akşam dikkat et bence artık sen.. Yani mesela meyve özellikle de karpuz yeme.. Diğerlerinde sıkıntı yok.. :)Slm canlarartık niyeyse hep cozutuyorum bugün sabah yarım ekmek tost yedim öğleyin 2 poğaça şimdi biraz taze fasulye az pilav yicem belki biraz da meyve:)
benim kocam da sürekli iyisin diyor kilo vermişmiyim nasılım diyorum iyisin diyor sanırım polemik olmasın diye kaçış cümleleri)) valla canım bizleri beğenmek zorundalar onlara Allahın izniyle evlat verdik onlarda bir doğum yapsınlarda göreyim kilocukları )))))
benim kocam da sürekli iyisin diyor kilo vermişmiyim nasılım diyorum iyisin diyor sanırım polemik olmasın diye kaçış cümleleri)) valla canım bizleri beğenmek zorundalar onlara Allahın izniyle evlat verdik onlarda bir doğum yapsınlarda göreyim kilocukları )))))
Benim eşimde hala iyi oldun şöyle böyle yorum yapmıyor ama ben beni böyle beğendiğini hissediyorum, balık etli hatun sever kendileri.. Victoria ları bazen beraber izleriz, benim içim gider, o tepkisiz bakar ve çoğu zaman eleştirir.. Ben şanslıyım biraz galiba, ben kendimi daha iyi hissetmek için uğraşıyorum.Aynen canım benim 2tane bide.üstelik beni beğenmeyen kocam 2 çocuk daha istiyo .... bende yok sana çocuk ben zayıflıyacam kilo almak istemiyorum diyorum ama baklım hayırlısı.. çok gıcık bi durum
Selam tatlım.. Gündüz ne yersen ye, akşam dikkat et bence artık sen.. Yani mesela meyve özellikle de karpuz yeme.. Diğerlerinde sıkıntı yok.. :)
Canım bozma moralini, toparlarsın.. Kafanı kilonla yorma, hem kilo dediğin 200 gram, hem de regl oldum diyorsun..
Motivasyonunu bozma ama kafana da çok takma tatlım.. haftaya çok verirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?