evet canim ya, temizlik hele dipten koseden olunca bitmek bilmiyor. silinmedik igne deligi birakmadim :)))
iyi hele sukur bitti senin temizlikte :) adaaa birden bayram temizligine say :)
ayyyyy sayacağım canım , o kadar temizlik yaptım evde ne var ne yok indirdim heryer ter temiz bayrama pek kirlenmez zaten. sadece cam sildiririm birde perdeleri bir daha yıkarım o kadar ....
ayyyyy sayacağım canım , o kadar temizlik yaptım evde ne var ne yok indirdim heryer ter temiz bayrama pek kirlenmez zaten. sadece cam sildiririm birde perdeleri bir daha yıkarım o kadar ....
eneeeemmm, güzel haber mi vercen acaba bize.. bebişim hayırlısı olsun..aynen canim, kucuk tadilat deyip gecmicen :-D tm foto eklicem yarin :)
hee kiz gelmesi gerekiyordu, dün 28ci gunumdu. daha gelmedi hihi bakalim belkideoldum bilemiyorum :)
2-3 gun daha beklicem kesin bir sey diyemiyorum daha
eneeeemmm, güzel haber mi vercen acaba bize.. bebişim hayırlısı olsun..
moda girme yine de, psikolojik geciktirirsin sonra.. :)
hayırlı haberler verirsin inşallah..
Tatlım günaydın.. Bende denemiştim.. Jillian 30 days level 1, ilk gün 10 dk. ağırlıksız, 2. gün ağırlıksız tamamı, 3. gün ağırlıkı tamamı.. popişimin tombişleri bile ağrımıştı günlerce..ANEEEEMMM 10 DK JİLLİAN YAPTIM VALLA ÖLDÜM HERYERİM AĞRIDIYARIN KAYINVALİDECİĞİM GELİYİİİ GİTSİN HERGÜN YAPARIM ARTIK GÖRÜNDÜĞÜ KADARDA ZOR DEĞİLMİŞ HAREKETLER AMA ANAMI AĞLATTI VALLA. BU ARADA SEMOCUM ÜNİTENİ GÜLE GÜLE KULLAN CANIM.BUGÜN OTURMA VARDI HERŞEYDEN AZ YEDİM SABAH KAHVALTIDA TAVIK GÖĞSÜ YİDİM BAKALIM YARINA NELER OLCAK KAYINVALİDEMLER BURADAYKENDE FULL DİKKAT ETMEYE DEVAM EDECEM KIZLAr
Günaydın adacım.. Sahalara sağlam bir dönüş yaptın desene.. Menu super, Motivasyon tavan..günaydın kızlar ,
hepinize güzel ve bol eksili gün diliyorum..
Sabah
yeşil çay
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light form ekmek
çay
öğle
tavuk sote yapacağım ama bir kaşık zeytin yağı ile
salata
akşama
öğlenin aynısı yada esmer bulgurdan bir çay bardağı lapa yapabilirim karasızım
yeşil kahve içerim spor bugunde yapmama çünkü hala vücudum yorgun bu gece kızım 4,30 uyandı 6,00 a kadar uyumadı yorgunum...
güaydın kızlar naıslsınız,
dün evede yiyim artık yemekleirmi dedim ama iyi halt ettim ne buldums ayeidm ya
evde akşam yemegi yemek yaramıyor bana anladımm
Günaydın canımcım..
Aynen haklısın, katılıyorum.. Evde durmak çok zor.. Ben pek yemek yapmam, arada yapınca da benim için çok kıymetli oluyor tabi,
yememeyi başarırsan ya gözün tabakta kalıyor, dayanamazsan feci pişmanlık..
ANEEEEMMM 10 DK JİLLİAN YAPTIM VALLA ÖLDÜM HERYERİM AĞRIDIYARIN KAYINVALİDECİĞİM GELİYİİİ GİTSİN HERGÜN YAPARIM ARTIK GÖRÜNDÜĞÜ KADARDA ZOR DEĞİLMİŞ HAREKETLER AMA ANAMI AĞLATTI VALLA. BU ARADA SEMOCUM ÜNİTENİ GÜLE GÜLE KULLAN CANIM.BUGÜN OTURMA VARDI HERŞEYDEN AZ YEDİM SABAH KAHVALTIDA TAVIK GÖĞSÜ YİDİM BAKALIM YARINA NELER OLCAK KAYINVALİDEMLER BURADAYKENDE FULL DİKKAT ETMEYE DEVAM EDECEM KIZLAr
Selam kızlar.. Günaydın..
Bu ara özel bir diyet uygulayamıyorum ama yediklerimin miktarına ve çeşidine dikkat etmeye çalışyorum..
Bu hafta 62 kilidini kırmaya niyetim var, haftalardır ben de 62 ye çakıldım kaldım..
Akşam eşime kahvaltı hazırlamıştım, dayanamadım, bir iki lokma bal kaymak yedim onunla birlikte..
Tatlım günaydın.. Bende denemiştim.. Jillian 30 days level 1, ilk gün 10 dk. ağırlıksız, 2. gün ağırlıksız tamamı, 3. gün ağırlıkı tamamı.. popişimin tombişleri bile ağrımıştı günlerce..killer abs a başlıycam, bi iki gündür mekik filan kendimi alıştırmaya çalışıyorum, çok hamlarım yoksa yine.. :)
Günaydın adacım.. Sahalara sağlam bir dönüş yaptın desene.. Menu super, Motivasyon tavan..
Goodmorning SEXY LADY's :)))
Eneeeemmm, ben halaaa hastalanmadim, 30cu gunumdeyim
MASUM, i$ yerinde aksam yemegini yeme fikri mantikli geldi banada :)
ZEYAS: yarindan itibaren fazla giremiceksin o zaman, durmadan kostur kostur yapicaksin. Allah yardimcin olsun datlim. jilian, karin hareketlerimiydi yanlismi hatirliyorum?
NESILIM: baby, kizzz bu söz cok guzel oldu haa, ilerde cocuklarimizda kullansin bunu atasözu diye :-D
Atalarimiz boyle derdi desinler(yemedigin zaman gozun tabakta kaliyor, yedigin zaman pismanlik oluyor)
ADA cim: menun cok guzel gorunuyor canim
semoşş sekmezmiydi hiç reglillerin,
akşamı eksigibi geçiştircem ofiste ya müsli yogurt olabilir
yoksa evd eçok kaçırıyorum
Günaydın canım.. Dene bakalım ama tadı çok kötüymüş, başlayıp devam edemeyenler duydum..Gunaydin kizlar, arkadasimla birlikte metabolizma hizlandirici yogurt deniycez bugunden itibaren. Yogurda tarcin, zencefil ve zerdacal ekliycez umarim faydasi olur. Spordan once tuketilirse yag yakimini kolaylastiriyomus
İnşallah verirsin sende tatlım.. Hedef tarih koymak işe çok yarıyor.. giyersin cicilerini cici cici..Teşekkürler Nescim) Evet çok kararlıyım ağustos 15 e kadar 12 kilo vermek istiyorum...İnşallah başarırım.. Sizlerin bayağı kilo verdiğini gördüm gaza geldim valla bende şu 6 lı rakamları görmek istiyorum ... güzel güzel cicileirmi giymek istiyorum...
Ayy ben çatlarım ama meraktan yaaa... ne zaman test yapıcan.. yakında laboratuar filan varmı, kan tahlilimi yaptırsan acaba?Goodmorning SEXY LADY's :)))
Eneeeemmm, ben halaaa hastalanmadim, 30cu gunumdeyim
MASUM, i$ yerinde aksam yemegini yeme fikri mantikli geldi banada :)
Semocum sen evdemi yiyosun akşam yemeklerini? Yatana kadar acıkmazsın muhtemelen, o yüzden mi yavaş gidiyor acaba..
NESILIM: baby, kizzz bu söz cok guzel oldu haa, ilerde cocuklarimizda kullansin bunu atasözu diye :-D
Atalarimiz boyle derdi desinler(yemedigin zaman gozun tabakta kaliyor, yedigin zaman pismanlik oluyor)
Ayy ben çatlarım ama meraktan yaaa... ne zaman test yapıcan.. yakında laboratuar filan varmı, kan tahlilimi yaptırsan acaba?
Yada gaza gelmeyelim hemen.. bekleyelim dimi? Hayırlısı diyelim.. Ama ben sormaya çekinirim, sen her durumda bilgilendir bizi, OK?
He kızzz.. büyük laf etmişim walla.. Ama gerçekten öyle, emek var içinde, sevgi var.. tat var.. yiyiim bari diyorum o zaman..
Ondan sonra pişman oluyorum.. ''Tatlı tatlı yemenin, acı acı çıkarması'' oluyo sonra.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?