Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

iyisin tabi citir aplammmm, icin disin bir
hahahaha heee walla cok adi bi plan, nomissizim bak seytanin bile aklina gelmez hahahha

valla ben proteini sınırsız yiyorum ya,
ama normalde minik inegöl ise 8 tane kasap köfte ise 4 tane yiyebilirisn
ama ekmek vs yemezsen ye gitsinnnn , koyver gitsin

hafta sonu bizde pikniğe gideceğiz bizde hem tavuk hem et köftesi olacak ekmeksiz salata ile yiyeceğim kola içmem zaten sevmiyorum ... ayran içmem kan grubuna uygun değil yanında su yeterli olur....

kizlarimmm, bugunde mönum söyle :-D menu degil ha mönu

sabah: 1 muz, 1 muslili kraker.
ara: cilekli yogurt
oglen: 3 tavada yimirta, 2bucuk dilim ekmek. (3yimirta cok geldi ama yidim hepsini )
ara: elma
aksamda: balik sebze :)

hafta sonu bizde pikniğe gideceğiz bizde hem tavuk hem et köftesi olacak ekmeksiz salata ile yiyeceğim kola içmem zaten sevmiyorum ... ayran içmem kan grubuna uygun değil yanında su yeterli olur....

etin yanınd aiyi gidiyor kola, ben pek sevmem ama mangalın yanında içerim birde ton balıgı yerken

oglen: 3 tavada yimirta, 2bucuk dilim ekmek. (3yimirta cok geldi ama yidim hepsini )

mönu çok iyi

biraz önce bende öglen yemegimi yedim
bir kaç hafta geç yiyerek deniycemm

3 köfte, salata, ayran

ne güzel yumurta yiyebiliyorsunuz ben yumurta haftada 1 gün yiyorum yaww denedim yediğim zaman kilo vermem duruyor...

etin yanınd aiyi gidiyor kola, ben pek sevmem ama mangalın yanında içerim birde ton balıgı yerken

mönu çok iyi

Senden iyi olmasin, mönu guzel oldu tatliskom :)))

ne güzel yumurta yiyebiliyorsunuz ben yumurta haftada 1 gün yiyorum yaww denedim yediğim zaman kilo vermem duruyor...

heee yok canim kilo aldirmaz kiz yumurta.
hangi kan grubusun sen cimcime?

Senden iyi olmasin, mönu guzel oldu tatliskom :)))

heee yok canim kilo aldirmaz kiz yumurta.
hangi kan grubusun sen cimcime?

canım 0+ kan grubum gerçekten kilo aldırıyor kilo vermemi zorlaştırıyor gerçekten test edildi. yumurtaya yoğurt , peynir ve sütte dahil canım. o yüzden lor peynir yiyorum sabahları ...

Gunaydin kizlar, arkadasimla birlikte metabolizma hizlandirici yogurt deniycez bugunden itibaren. Yogurda tarcin, zencefil ve zerdacal ekliycez umarim faydasi olur. Spordan once tuketilirse yag yakimini kolaylastiriyomus

ben denedim canım , bana tadı çok kötü geldi açıkcası 4 gün yiyebildim sonra bıraktım...4 gün kısa bir süre tabiii ama dayanamadım tadına...

Slm hanımlar kaç gündür hiç keyfim yok o yüzden yazamıyorum bugün sabah haşlanmış yumurta simit yedim öğleyin tost birazdanda biber dolması yicem

Heyttttt ..

Gecmişii okudummmm şimdi sıra bana geldi haha,

SEMOOOOOOOO ;

Ana güzel hayırlı haberler ver bize kızz❤️❤️

Kızlar ya orucluyum o yuzden menü paylaşmıyorum hic :d

Cok pis bişey oluyo bende iftarda bogazımı tutamiiimmm....

Ama o yuZden Sahur yapmıyorum,

Ya diyom ki salahlaşma az yi ne anlamı kalıyo diyom sonra birden böyle şeytan ye diyo sonra olan oluyo ..

Oy ben nedem nasıl edem?

Temizlik yaptım bugün giremedim kızlar öğleden sonra.
Menüm şu şekilde
Sabah:2 yumurtalı klasik kahvaltı ekmeksiz
Ara:2 adet çokoprens 1bardak süt
Akşam:tavuk ğöğsü+ cacık

Selam kizlar foruma yazmiyorum ama surekli sizi takipteyim. :) sabah tost ekmegiyle yapilmis 2 adet hellim peynirli tost yedim. Oglen canim istemedi.su saat oldu bu defa midem kaziniyor.bir avuc kiraz iki kayisi yedim lakin korkarim biseyler atistiracagim. Yoksa basim inanilmaz derecede donecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlaarrr..

Çok moralim bozuk benim yaaaa.. Ctesi 62.00 idim..

Dün 62.1 Bugün 62.2 NOLUYO YAAAA..

Sabah kiraz kayısı erik yedim.. Öğlen 1 lokma ekmek ve 3-5 parça tavuk sote..
Akşam 3 Kaşık yoğurt, evde de az bişey kuruyemiş yedim..

Kendimi hafif hissediyordum emme tartı öyle dimedi yaaa.. 61 küsür modundaydım..
1 ay olacak - kıramadım 62 yi..

Bu gün sabah yine meyve yedim..
1 kase kiraz, 1 kayısı, 2 erik..
Acıkınca kepekli yağsız tost yerim.. Akşamı bilmiyorum malesef.. Şeytan diyo biraz dayan, saat 15-16 gibi ye tostu, günü bitir..
Napiim sizce yaa..

günaydın nesilcim bence çok az yiyiyorsun ve az yediign için bünyen tepki veriyor olabilir:26::26:

Canım , kuru yemiş yapmış olabilir az yesen bile kalorisi fazla ..maydanoz suyu kaynat içine yarım limon sık iç ödem varsa onu atarsın. sıkma canını maydanoz suyu işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…