Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ne güzel semo motivasyon varsa herşey vard emektir, bende evde yediigmd eşömyle oluyor cnm en erken 7:30 da yemiş oluyorum
oda yogurt ve sebze yemegi ama ofiste sat 4 gibi ara yaptıgım için 7:30 d aherşeyi yiyiorum
en iyiis ofiste yiyip fermuar çekmek
hatta müsli yogurt yiycem akşam yemegi oarak büyük ihtimalle
birde öglenimi geç yesem diyorum acaba 12 degilde 2-3 gibi
arayada bişiyer sıkıştırırım artık of kafam bir milyon yine

ayy bend eçatlarım valla nesil , çok dogru diyorusn dün yeidm çok pişmanımm

evet çıkmaz cnm bende çok merak ettim hayırlısı diyelimm

tmm sorarım o zaman.. eski testler 10 günde kesin sonuç veriyormuş, yeni nesil ürünlerde hassasiyet daha fazla, 4-5. gün belli oluyormuş..
Biraz erkense bile 2. çizgi bazen silik görünürmüş filan, neyseee.. bekleyelim bakalım.. :)

Süper Ümrancım..
Farkedildiğini hissetmek ve duymak daha çok kamçılıyor insanı.. Tebrik ederim..

Bu arada menu güzel ama bence akşam ayran yerine yoğurt yeyip ekmek yemeseydin daha mı iyi olurdu acaba..
Günlük aldığın kalorinin fazlasını erken saatlerde, azını akşam saati alabilirsen sonuç daha hızlı farkeder. Akşam ve gece, gündüz yediklerini daha rahat yakarsın.. Ben de 1 haftadır aynı hatayı yapıyorum, akşam saatine yakın meyve yiyorum, küçük 1 elma, 1 kivi, 1-2 erik veya kayısı doğruyorum salata gibi..
Hem acıkıyorum bişeyler daha yemek istiyorum, hemde midemde saçma bir şişkinlik hissi oluyor. Kilo veremiyorum. Bu gün sabah yedim bende meyvemi, yemezsem içim taş oluyor resmen.. 1 kase kiraz, 2 erik, 2 kayısı yedim kıtlıktan çıkmış gibi.. 1 saat önce de 1 simit yedim.. Dayanabilirsem 17 gibi biraz yoğrt yeyip günü kapatmayı planlıyorum..

Mutlaka yapmak lazım canım leslieden daha etkili kesinlikle .bide leslieye bakıyosun basenlerin öaşallahı var kendine hayrı dokunmamış bide jilliana bakıyosun taş gibi hatun.kayınvalidecipim gitsin bende başlıcam.
Cok sevindim baslamana :))) ben de level 2 ye geciyorum bugun
Çok sevdim katze düzenli yaptığında işe yarar gibi duruyor.ama beim henüz fazla kilom olduğu için 1,levelde uzun bir süre takılırım heralde.zqyıfladıkça levelleri artırırım diye düşünüyorum.
Valla semocum kol bacak karın heryeri çalıştırıyo gibi.müsait olursan sende bi dene seveceksin eminim.buarada reglinde gecikmiş rabbim gönlüne göre versin canım.buarada ben adet olmam gereken gün test yaptım iki çocuğumdada çıkmıştı silik çizgiler ben dayanamazdım valla.çok pahalı değilse testler oralarda bi yap istersen.

Ahahaha.. Benim eşimde hemen hemen her akşam spora gider, vücut geliştirme, ağırlık filan uğraşıyor.. Ona göstermiştim, hangi hareket hangi kas grubunu, hangi bölgeyi çalıştırır diye fikrini almak için.. Baktı, bu ne yaa dedi.. Hareketlere yorum yapmadı ama o da kendine bile hayrı olmamış demişti..
Jillian gerçekten süper bencede..

Haklısın canım dün öğlen evde değildim oyüzden dandik bi öğle yemeği oldu akşamda hem yorgun hem aç olunca ekmekte yedim dikket ederim bundan sonra diyet arkadaşımada üye oldum yediklerimi yazıyorum günlük nekadar aldım hesaplıyor bugün başladım onada

SEMO

Canım inşallah hayırlı haber verirsin ben adet günüme 2 gün varken yaptım idrar testim silik çıktı kanda netleşti yapabilirsin idrar testini ben bile dayanamıyorum sen nasıl duruyorsun kıız:)

Fıstıklarım fikrinize ihtiyacım var..

Reglim tatilime denk gelecek, geciktirmem lazım, bi plan yaptım, o konuyu danışmak istiyorum size.. Daha önce denemedim ama geciktirici alsam 1 hafta geciktirecek, bu da bana yeterli gelmeyecek..

19 Mayısta regl oldum, muhtemelen 17-18 Haziranda tekrar olucam, Bi sonraki de 16-17 Temmuz a denk gelecek.
Kısmetse 15 Temmuzda rezervasyonumuz var, şimdi bişey yapmazsam tatilde hasta olucam. Ben bi sonraki reglimi temmuz sonuna ertelemek istiyorum. Bunu da bu ay yapmak isiyorumki kısmetse tatilde ödem şişlik filan yaşamıyiim..

Ben şimdi 1 paket doğum kontrol hapı alsam, birkaç gün sonra içmeye başlasam hap içtiğim sürece regl olmam dimi, hap bitince olur.. Bu ay sonu regl olursamda temmuz sonuna kadar rahat ederim diye düşünüyorum.

Sizce bu plan nasıl arkadaşlar, daha önce hiç gerekmemişti böyle oynamalar.. Siz ne dersiniz?

Canım bu konuda hiç fikrim yok ama umreye falan giderken insanlar bir ilaç kullanıyo hasta olmayım orda diye eczane bilir sor istersen

inşallah canım yaaa evet hedef koyunca çok dikkat ediyorsun ... birde zayıf bir resmimi buzdolabın üzerine yapıştırdım )) gidip gelip mutfakta resmime bakıyorum ..iyi oluyor

Canım geciktiriciler var en fazla bir hafta geciktirir sende bir hafta doyasıya denize havuza girersin ...Ama fazla geciktirme buda sende sinir stres yapar yani bende yapıyor o yüzden dedim..

Son düzenleme:

aynen motivasyon hersey masumcum. evet 7.30 biraz gec FERMUAR hahaha, kiz sen cok yasa emi! sende ne laflar var ya
tamam canim haberdar edicem sizide her durumdan :) heee kiz ogleni gec yemek iyi fikir aslinda, ama 11-12 gibi ara yapican o zaman

tamam canim bilgiler icin tesekkur ettim citir aplam benim
Allaahim nesil kadar datli dilli, bir evlat ver beneeee

hee bir bakayim aksam, neymis ne degilmis bu julian :)

minik kusum ben yapmistim tatile giderken regl olucaktim. 7gun ara vermen gerek ya, oda tam tatile denk geliyordu.
Bende hapimi 7 gun hic birakmadan, devam ettim oylelikle o ay regl olmadim.

Canım geciktiriciler var en fazla bir hafta geciktirir sende bir hafta doyasıya denize havuza girersin ...Ama fazla geciktirme buda sende sinir stres yapar yani bende yapıyor o yüzden dedim..
Kuzum bir hafta yetmiyorki bana ama yaaa.. o yüzden hap geldi aklıma.. sinir filan farketmez yaa.. planladığım gibi gelişirmi diye tedirginim aslında..

ada
ben iki kez geciktirici kullandım hiç bir sorun yaşamadım cnm , bence geciktirici al diek dogum kontrol hapı yerine..

semo
12 gibi sütlü kahve ve ceviz yedim
öglen köfte-ayran-salata
akşamda yogurt yeirm çıkmadan

Canım kaç köfte normaldir diyette bende mangal köfte yemek istiyorum hafta sonu pikniğe gitmek istiyorum

Çıtır Apla heee - İnşallah, hayırlısı olsun.. huyuda benzesin bana, iyiyimdir yani.. :)

Yani hap içtikçe regl olunmuyorsa ben bu planımı uyguliim o zaman.. bu ay ortasındaki reglimi ay sonuna sarkıtıp, öbür ay sonuna kadar rahat ederim ozaman.. ödem bile olmamış olur..
Çok adi bi plan dimi bu.. Ben yaptım walla kendi kendime hemde..

Canım kaç köfte normaldir diyette bende mangal köfte yemek istiyorum hafta sonu pikniğe gitmek istiyorum

valla ben proteini sınırsız yiyorum ya,
ama normalde minik inegöl ise 8 tane kasap köfte ise 4 tane yiyebilirisn
ama ekmek vs yemezsen ye gitsinnnn , koyver gitsin

valla ben proteini sınırsız yiyorum ya,
ama normalde minik inegöl ise 8 tane kasap köfte ise 4 tane yiyebilirisn
ama ekmek vs yemezsen ye gitsinnnn , koyver gitsin

ekmek değilde bol salata diyet kola düşünüyodum ozaman 5 yada 6 köfteyi geçmeyeyim ben sağol canım

ekmek değilde bol salata diyet kola düşünüyodum ozaman 5 yada 6 köfteyi geçmeyeyim ben sağol canım

yoo yiyebilirisn cnm , sabah kahvaltıda ekmek ye normal
köfte yanında salata, ayran yogurt, zero ve istediign kadar köfte yee bişşiy olmaz zaten kaç tane yiycen ki
proteindne korkma hiç bir zaman

yoo yiyebilirisn cnm , sabah kahvaltıda ekmek ye normal
köfte yanında salata, ayran yogurt, zero ve istediign kadar köfte yee bişşiy olmaz zaten kaç tane yiycen ki
proteindne korkma hiç bir zaman

öyle mi diyosun zaten bol bol yürüycem istanbbuldakiler bellki bilir gazi mahallesinde baraj bölgesinde piknik alanı var orman çok güzel pikniğimi yapar bol bol da yürür gelirim diyorum artık allah ne verdiyse götürürüm köfteleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…