cogu zaman 28ci gunde geliyor baby:)
Aman masumum moral ve motivasyon yerinde olsunda, gerisi yalan valla :)
Senin icin en iyi olani sen bilirsin tabikide canim ;-)
evde kacirdim bana yaramiyor diyorsan, ofiste yemek yeme kararin dogrudur
bende moral olarak bugun daha iyi gibiyim, Yorgunlugumu attim cok sukur. bide dun kaliteli vakit gecirdim :)
Moral ve motivasyonumu yarina tamamen toparlamayi umuyorum:
Günaydın canım.. Dene bakalım ama tadı çok kötüymüş, başlayıp devam edemeyenler duydum..
İnşallah verirsin sende tatlım.. Hedef tarih koymak işe çok yarıyor.. giyersin cicilerini cici cici..
Ayy ben çatlarım ama meraktan yaaa... ne zaman test yapıcan.. yakında laboratuar filan varmı, kan tahlilimi yaptırsan acaba?
Yada gaza gelmeyelim hemen.. bekleyelim dimi? Hayırlısı diyelim.. Ama ben sormaya çekinirim, sen her durumda bilgilendir bizi, OK?
He kızzz.. büyük laf etmişim walla.. Ama gerçekten öyle, emek var içinde, sevgi var.. tat var.. yiyiim bari diyorum o zaman..
Ondan sonra pişman oluyorum.. ''Tatlı tatlı yemenin, acı acı çıkarması'' oluyo sonra.. :))
haha ay nesil senmi catlican benmi :) cokta sevinmek istemiyorum, belkide reglin gecikesi tuttu bu ay. bilmiyorum ama herseyin hayirlisi olsun
tamam bebeem, haberdar ederim :) yok kiz cekinme ne zaman istersen sor . evde bi test var ama , ancak hafta sonu deneyebilirim :) en az 5gun gecikmis olmali regl sanirim, yoksa cikmiyor testte.
hahahahha cocuklarimiz torunlarimiz seni ATA diye anacak nesil, gurur duydum seninle
tmm sorarım o zaman.. eski testler 10 günde kesin sonuç veriyormuş, yeni nesil ürünlerde hassasiyet daha fazla, 4-5. gün belli oluyormuş..haha ay nesil senmi catlican benmi :) cokta sevinmek istemiyorum, belkide reglin gecikesi tuttu bu ay. bilmiyorum ama herseyin hayirlisi olsun
tamam bebeem, haberdar ederim :) yok kiz cekinme ne zaman istersen sor . evde bi test var ama , ancak hafta sonu deneyebilirim :) en az 5gun gecikmis olmali regl sanirim, yoksa cikmiyor testte.
hahahahha cocuklarimiz torunlarimiz seni ATA diye anacak nesil, gurur duydum seninle
Süper Ümrancım..Günaydın canlarım ayy kızlar ya 10 kilo bile çook rahatlattı beni evimin yokuşunu rahatça çıkabiliyorum eski gömleklerimde oluyo dün giydim okula gittim herkes fark etti zayıfladığımı hala şişmanım ama bu bile çok mutlu ediyor beni
Dün yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin domates
Öğlen: 1 paket eti form bir bardak ayran neskafe (sınavım vardı yemek yiyemedim)
Akşam:1 kase arpa şehriye çorbası 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Mutlaka yapmak lazım canım leslieden daha etkili kesinlikle .bide leslieye bakıyosun basenlerin öaşallahı var kendine hayrı dokunmamış bide jilliana bakıyosun taş gibi hatun.kayınvalidecipim gitsin bende başlıcam.Selam kızlar.. Günaydın..
Bu ara özel bir diyet uygulayamıyorum ama yediklerimin miktarına ve çeşidine dikkat etmeye çalışyorum..
Bu hafta 62 kilidini kırmaya niyetim var, haftalardır ben de 62 ye çakıldım kaldım..
Akşam eşime kahvaltı hazırlamıştım, dayanamadım, bir iki lokma bal kaymak yedim onunla birlikte..
Tatlım günaydın.. Bende denemiştim.. Jillian 30 days level 1, ilk gün 10 dk. ağırlıksız, 2. gün ağırlıksız tamamı, 3. gün ağırlıkı tamamı.. popişimin tombişleri bile ağrımıştı günlerce..killer abs a başlıycam, bi iki gündür mekik filan kendimi alıştırmaya çalışıyorum, çok hamlarım yoksa yine.. :)
Çok sevdim katze düzenli yaptığında işe yarar gibi duruyor.ama beim henüz fazla kilom olduğu için 1,levelde uzun bir süre takılırım heralde.zqyıfladıkça levelleri artırırım diye düşünüyorum.Cok sevindim baslamana :))) ben de level 2 ye geciyorum bugun
Valla semocum kol bacak karın heryeri çalıştırıyo gibi.müsait olursan sende bi dene seveceksin eminim.buarada reglinde gecikmiş rabbim gönlüne göre versin canım.buarada ben adet olmam gereken gün test yaptım iki çocuğumdada çıkmıştı silik çizgiler ben dayanamazdım valla.çok pahalı değilse testler oralarda bi yap istersen.Goodmorning SEXY LADY's :)))
Eneeeemmm, ben halaaa hastalanmadim, 30cu gunumdeyim
ZEYAS: yarindan itibaren fazla giremiceksin o zaman, durmadan kostur kostur yapicaksin. Allah yardimcin olsun datlim. jilian, karin hareketlerimiydi yanlismi hatirliyorum?
Ahahaha.. Benim eşimde hemen hemen her akşam spora gider, vücut geliştirme, ağırlık filan uğraşıyor.. Ona göstermiştim, hangi hareket hangi kas grubunu, hangi bölgeyi çalıştırır diye fikrini almak için.. Baktı, bu ne yaa dedi.. Hareketlere yorum yapmadı ama o da kendine bile hayrı olmamış demişti..Mutlaka yapmak lazım canım leslieden daha etkili kesinlikle .bide leslieye bakıyosun basenlerin öaşallahı var kendine hayrı dokunmamış bide jilliana bakıyosun taş gibi hatun.kayınvalidecipim gitsin bende başlıcam.
Süper Ümrancım..
Farkedildiğini hissetmek ve duymak daha çok kamçılıyor insanı.. Tebrik ederim..
Bu arada menu güzel ama bence akşam ayran yerine yoğurt yeyip ekmek yemeseydin daha mı iyi olurdu acaba..
Günlük aldığın kalorinin fazlasını erken saatlerde, azını akşam saati alabilirsen sonuç daha hızlı farkeder. Akşam ve gece, gündüz yediklerini daha rahat yakarsın.. Ben de 1 haftadır aynı hatayı yapıyorum, akşam saatine yakın meyve yiyorum, küçük 1 elma, 1 kivi, 1-2 erik veya kayısı doğruyorum salata gibi..
Hem acıkıyorum bişeyler daha yemek istiyorum, hemde midemde saçma bir şişkinlik hissi oluyor. Kilo veremiyorum. Bu gün sabah yedim bende meyvemi, yemezsem içim taş oluyor resmen.. 1 kase kiraz, 2 erik, 2 kayısı yedim kıtlıktan çıkmış gibi.. 1 saat önce de 1 simit yedim.. Dayanabilirsem 17 gibi biraz yoğrt yeyip günü kapatmayı planlıyorum..
Fıstıklarım fikrinize ihtiyacım var..
Reglim tatilime denk gelecek, geciktirmem lazım, bi plan yaptım, o konuyu danışmak istiyorum size.. Daha önce denemedim ama geciktirici alsam 1 hafta geciktirecek, bu da bana yeterli gelmeyecek..
19 Mayısta regl oldum, muhtemelen 17-18 Haziranda tekrar olucam, Bi sonraki de 16-17 Temmuz a denk gelecek.
Kısmetse 15 Temmuzda rezervasyonumuz var, şimdi bişey yapmazsam tatilde hasta olucam. Ben bi sonraki reglimi temmuz sonuna ertelemek istiyorum. Bunu da bu ay yapmak isiyorumki kısmetse tatilde ödem şişlik filan yaşamıyiim..
Ben şimdi 1 paket doğum kontrol hapı alsam, birkaç gün sonra içmeye başlasam hap içtiğim sürece regl olmam dimi, hap bitince olur.. Bu ay sonu regl olursamda temmuz sonuna kadar rahat ederim diye düşünüyorum.
Sizce bu plan nasıl arkadaşlar, daha önce hiç gerekmemişti böyle oynamalar.. Siz ne dersiniz?
Günaydın canım.. Dene bakalım ama tadı çok kötüymüş, başlayıp devam edemeyenler duydum..
İnşallah verirsin sende tatlım.. Hedef tarih koymak işe çok yarıyor.. giyersin cicilerini cici cici..
)
Reglim tatilime denk gelecek, geciktirmem lazım, bi plan yaptım, o konuyu danışmak istiyorum size.. Daha önce denemedim ama geciktirici alsam 1 hafta geciktirecek, bu da bana yeterli gelmeyecek..
19 Mayısta regl oldum, muhtemelen 17-18 Haziranda tekrar olucam, Bi sonraki de 16-17 Temmuz a denk gelecek.
Kısmetse 15 Temmuzda rezervasyonumuz var, şimdi bişey yapmazsam tatilde hasta olucam. Ben bi sonraki reglimi temmuz sonuna ertelemek istiyorum. Bunu da bu ay yapmak isiyorumki kısmetse tatilde ödem şişlik filan yaşamıyiim..
Ben şimdi 1 paket doğum kontrol hapı alsam, birkaç gün sonra içmeye başlasam hap içtiğim sürece regl olmam dimi, hap bitince olur.. Bu ay sonu regl olursamda temmuz sonuna kadar rahat ederim diye düşünüyorum.
Sizce bu plan nasıl arkadaşlar, daha önce hiç gerekmemişti böyle oynamalar.. Siz ne dersiniz?
ne güzel semo motivasyon varsa herşey vard emektir, bende evde yediigmd eşömyle oluyor cnm en erken 7:30 da yemiş oluyorum. oda yogurt ve sebze yemegi ama ofiste sat 4 gibi ara yaptıgım için 7:30 d aherşeyi yiyiorum en iyiis ofiste yiyip fermuar çekmek
hatta müsli yogurt yiycem akşam yemegi oarak büyük ihtimalle. birde öglenimi geç yesem diyorum acaba 12 degilde 2-3 gibi
arayada bişiyer sıkıştırırım artık of kafam bir milyon yine. ayy bend eçatlarım valla nesil , çok dogru diyorusn dün yeidm çok pişmanımm
evet çıkmaz cnm bende çok merak ettim hayırlısı diyelimm
tmm sorarım o zaman.. eski testler 10 günde kesin sonuç veriyormuş, yeni nesil ürünlerde hassasiyet daha fazla, 4-5. gün belli oluyormuş.. Biraz erkense bile 2. çizgi bazen silik görünürmüş filan, neyseee.. bekleyelim bakalım.. :)
Mutlaka yapmak lazım canım leslieden daha etkili kesinlikle .bide leslieye bakıyosun basenlerin öaşallahı var kendine hayrı dokunmamış bide jilliana bakıyosun taş gibi hatun.kayınvalidecipim gitsin bende başlıcam.
Çok sevdim katze düzenli yaptığında işe yarar gibi duruyor.ama beim henüz fazla kilom olduğu için 1,levelde uzun bir süre takılırım heralde.zqyıfladıkça levelleri artırırım diye düşünüyorum.
Valla semocum kol bacak karın heryeri çalıştırıyo gibi.müsait olursan sende bi dene seveceksin eminim.buarada reglinde gecikmiş rabbim gönlüne göre versin canım.buarada ben adet olmam gereken gün test yaptım iki çocuğumdada çıkmıştı silik çizgiler ben dayanamazdım valla.çok pahalı değilse testler oralarda bi yap istersen.
Kuzum bir hafta yetmiyorki bana ama yaaa.. o yüzden hap geldi aklıma.. sinir filan farketmez yaa.. planladığım gibi gelişirmi diye tedirginim aslında..Canım geciktiriciler var en fazla bir hafta geciktirir sende bir hafta doyasıya denize havuza girersin ...Ama fazla geciktirme buda sende sinir stres yapar yani bende yapıyor o yüzden dedim..
ada
ben iki kez geciktirici kullandım hiç bir sorun yaşamadım cnm , bence geciktirici al diek dogum kontrol hapı yerine..
semo
12 gibi sütlü kahve ve ceviz yedim
öglen köfte-ayran-salata
akşamda yogurt yeirm çıkmadan
tamam canim bilgiler icin tesekkur ettim citir aplam benim
Allaahim nesil kadar datli dilli, bir evlat ver beneeee
minik kusum ben yapmistim tatile giderken regl olucaktim. 7gun ara vermen gerek ya, oda tam tatile denk geliyordu.
Bende hapimi 7 gun hic birakmadan, devam ettim oylelikle o ay regl olmadim.
Canım kaç köfte normaldir diyette bende mangal köfte yemek istiyorum hafta sonu pikniğe gitmek istiyorum
valla ben proteini sınırsız yiyorum ya,
ama normalde minik inegöl ise 8 tane kasap köfte ise 4 tane yiyebilirisn
ama ekmek vs yemezsen ye gitsinnnn , koyver gitsin
ekmek değilde bol salata diyet kola düşünüyodum ozaman 5 yada 6 köfteyi geçmeyeyim ben sağol canım
yoo yiyebilirisn cnm , sabah kahvaltıda ekmek ye normal
köfte yanında salata, ayran yogurt, zero ve istediign kadar köfte yee bişşiy olmaz zaten kaç tane yiycen ki
proteindne korkma hiç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?