Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydııın hatunlar ,

Dün gayet iyiydim ama akşam 20.00 da dayanamadım küçük parça tatlı yedim canım çok tatlı istiyor bu aralar reglide oldum ama 3 gün sürdü ve ilk iki gün fena değildi 3.gün birden kesildi. yarın soğan suyuna başlıyorum 15 gün içeceğim..

bu sabah ,
yeşil çay
1 kırmızı biber
2yk lor peynir
maydanoz
yarım domates
3 adet light kızarmış form ekmek
çay

öğle
dünden kalan az tavuk sote var onu yiyeceğim...

akşam
bir çay bardağı esmer bulgur lapa

Yeşil kahve
bugun kendimi tutacağım tatlı istese bile yemeyeceğim...... çünkü ben zayıf olmak istiyorum çünkü ben güzel ciciler giymek istiyorum çünkü güzel görünmek istiyorum çünkü zayıfladıkça daha yaş olarak daha küçük görünmek istiyorum çünkü her denediğim kıyafetimin üzerime olmasını istiyorum. çünkü sürekli siyah giymek istemiyorum çünküüüüüüü...ne kadar çoook nedenlerim varrrrr bu yüzden diyete devammmmm

günaydın nesilcim bence çok az yiyiyorsun ve az yediign için bünyen tepki veriyor olabilir:26::26:

Canım , kuru yemiş yapmış olabilir az yesen bile kalorisi fazla ..maydanoz suyu kaynat içine yarım limon sık iç ödem varsa onu atarsın. sıkma canını maydanoz suyu işe yarar...
Walla Masumcum 62 den düşemedim diye artırmaya korkuyorum walla, bu yüzden sporu bile yoğunlaştırmadım hala.. O zaman ben bugün araya bi öğün daha ekliim dimi?
Adacım, Maydonoz ara ara denemiştim, bugün deniim olmazsa tekrar.. Teşekkür ederim..

Sizler nasılsınız, keyifler yerinde mi?

canım , benim canım biraz sıkkın şöyleki hani 45 gün gibi bir aradan sonra diyete dönmek zor oldu akşamları çok acıkıyorum stresli oluyorum biraz alışmaya çalışıyorum kızıyorum kendime niye tatilde o kadar yedim diye... inşallah yavaş yavaş alışacağım tatile gitmeden önce ne güzeldi çok iyi diyet yapıyordum....ona canım sıkılıyor biraz onun dışında çok şükür iyiyim )

haklısın cnm kilo artıcak gibi geliyor insana, protein agırlıklıda yapabilirisn meyveyi hiç yeme bir kaç gün
yumurta tavuk yogurt süt tüket..

bende sen demişitn ya geçen sabahı geç ye diye , sabahı degilde ögleni geç yemeye başladım
11-12 arası bi sütlü kahve içiyorum ve 2-3 arası ögleni yiyorumm
çıkmadanda müsli yaptım onu yiycemm yogurtla birlikte

Bence boşa sıkıyorsun canını, acıkan bünyenin kıymetini bilmek lazım tatlım, metabolizman çalışıyor demektir bu..
Akşam çok acıkınca sert sade bir kahve iç, 2-3 fındık..
- olarak faydası çok oluyor..
Sabah benimde aklımda aynı şey vardı ama yanımda sadece tostluk malzemem vardı, sabahtan meyvemi yiyiim ddm,
dünden kalan meyvelerim duruyodu, geç saat daha tehlikeli olur gibi geldi, sabahtan yedim bende.. :)
Yarın meyve yemiim ben en iyisi.. :)
Öğleni geciktirmek te mantıklı bebeğim, akşam 17 de çok aç olmazsan daha rahat yediklerin tatmin ediyor.
Akşam daha dirençli olabiliyorsun o zaman.. Umarım işe yarar bebeğim.. :)

hııım kahveee iyi fikir açlığı bastırıyor doğru bu akşam deniyeceğim teşekkürler...)

inşş neislicm ya vallahi çok sıkıldım yıllardır bu rakamlardayım ben ((

Semocum, ben malesef su siralar dikkat edemiyorum,
edemedigim icin burayi ihmal ediyorum,
ihmal attigim icin gece yatarken vicdan azabi ve utanarak uyuyuorum...
Kisacasi düsündüm, tasindim resmi olarak ara vermenin hayirli olacagina kanaat ettim. Aksi takdirde daha da kötülesiyor durum

5 temmuza kadar, yani bir ay müsade istiyorum. Disiplin olusturabilirsem, daha erken araniza katilirim, olur mu

Hepinize cokcaaaaaaaaaaa basarilar, motivasyon dolu haftalar, aylar diliyorum
Insallah tekrardan görüsmek dilegiyle

canııım ara vermeni hiç ama hiç önermem çünkü ben 45 günlük tatil dolayısıyla ara vermek zorunda kaldım inan toparlanmak zaman alıyor ara vermek çözüm değil inan ısrarla devam etmek gerekiyor diyete .. bak başarı öykülerini oku tekrar tekrar kilo verdikten sonra insanların resimlerine bak diğer topiklerde ben iki gündür onları okuyorum resimlere bakıyorum gaza geliyorum tekrardan. bırakma benceeeeee ....

Betülcüm..
Hayatının hatasını yaparsın..
Ara veriyorum diye kestirip atma lütfen.. 2-3 hafta önceki yazdıklarını hatırla, yine ne kadar pişman olmuştun..
Zaman ilerliyor ve ara verirsen tekrar toparlanman çok güç olur tatlım..
Biz burdayız, toplarız seni..

Canım arkadaşlarında dediği gibi bence ara verme zaten ara vermiştin aramıza yeni döndün.buaya yazmak istemiyosan bile lütfen diyetini bırakma... bana bak valla buraya katılalı en yavaş kilo verenlerden biriyim ama pes etmiyorum.ki sen diyet yaptığın zaman çok iyi kilo veriyosun .

Slm canlarım sabah tartıda güzel şeyler gördüm ama erken konuşmak istemiyorum malum misafirim var.misafirli ilk kahvaltımı başarıyla atlatmış bulunmaktayım saat 8:30da klasik kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam tahıl ekmekle.az önce 2 adet tuzlu kurabiye 1 adet şekerli kurabiye yedim.akşamada karnıyarık yapıyorum.ekmeksiz salata ile yiyip kilo veremesemde kilo almadan şu 5 günü atlatmak istiyorum.
nesil canım çok az yiyosun ondandır bende az yiyorum normalde ama sen benide geçtin.araya menü koy bence.yada sabah yumuryafalan yiyip akşama doğru tost yiyebilirsin
adacım devam canım alışıcak vücudun bu hafta toğarlanma haftandı haftaya göreceksin daha iradeli olcaksın

Son düzenleme:

Canımmm , evet alışması zaman alacak ama başaracağım çünkü kilo vermek için çoook nedenlerim var ....misafirin varken kilonu koruman bile yeter canım... ben anne yemeklerini yedim yedim şimdi midemi küçültmeye çalışıyorum ))bol bol kilo verenlerin hikayeleirni okuyorum ki gaza geleyim ))bu hafta böyle geçer alışma evresi ama haftaya daha iyi olurum inşallah bu sabah tartıda yüzüm güldü gerçi ))

Kızlarrrr..

1000 sayfa olmuş...

72. sayfada katılmışım buraya, ilk yazımı buldum az önce.. kilo vermek - hedefe yaklaşmak imkansız gibi geliyordu..
Sizlerle ve sizin sayenizde 10 kilo verdim.. ve yine sayenizde 3-4 kilo daha zorlamak istiyorum.

Hepinizi çokkkkkk seviyorum..

evetttt 1000 olmuş ))) NESCİM 10 kilo verdikten sonra ne değişti anlatsana gaza gelelim ))

evetttt 1000 olmuş ))) NESCİM 10 kilo verdikten sonra ne değişti anlatsana gaza gelelim ))
:)))

Güzel tabiii, ama giyecek bişey bulamıyorum yine.. önceden olmayanlar şimdi de bol oluyor..
Çuval gibi pantolon sevmem hiç.. Yeni almam gerek ama biraz daha zorlayıp son duruma göre seçip aliim diyorum.

Çamaşırlar t-shirtler bol oluyor, hem seviniyorum, hem bozuluyorum walla.. :)

Çevredekilerin farketmeleri de extra keyifli yanı.. :)

İnşallah azimle iradeyle hepimiz hedeflerimize ulaşıp tekrar bunları konuşmak zorunda kalmayız..
Ben tekrar kilo almak istemiyorum..

ay ne güzel ya bol gelen kıyafetler ayrı bir keyif veriyor insana
94 kilo iken giydiigm gömlegi şimdi giyiniyorum dilzerime iniyor resmen

ama benim daha çok yolum var , kot bahçivan ve beyaz pantolon giydiigmde tamamdır:))

Kızlar Semo yu gördünüz mü bugün?

Nooldu acaba, hatun kayıp..

:) bebeğim yolun sonuna yaklaşmışın sende.. bi dönemeç kalmış sadece.. Bu kadar oldu, bundan sonrası da olur..
94 nereee - 67 nireee.. 3-4 kilocuk daha versen yeter, giyersin hem istediklerini o zaman.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…