:) bebeğim yolun sonuna yaklaşmışın sende.. bi dönemeç kalmış sadece.. Bu kadar oldu, bundan sonrası da olur..
94 nereee - 67 nireee.. 3-4 kilocuk daha versen yeter, giyersin hem istediklerini o zaman.. :)
Ayyy çok heveslendim bende bakayım müsait olunca geçmiş sayfalara.Kızlarrrr..
1000 sayfa olmuş...
72. sayfada katılmışım buraya, ilk yazımı buldum az önce.. kilo vermek - hedefe yaklaşmak imkansız gibi geliyordu..
Sizlerle ve sizin sayenizde 10 kilo verdim.. ve yine sayenizde 3-4 kilo daha zorlamak istiyorum.
Hepinizi çokkkkkk seviyorum..
OHHHOOOO, daha bayrama çok var kuzum yaaa.. verirsin merak etme.. moral bozmak yok.. :)geçen sene haziranda 64 idim
bayramd atatil var napcam benyaaa
Bak walla, çok keyifli.. kimler geldi, kimler geçti denir ya.. film şeridi gibi aynı..Ayyy çok heveslendim bende bakayım müsait olunca geçmiş sayfalara.
Bebem sen hedefi zorluyon, benim var hala 3 -4 kilom.. ama ciddi yapıştı, neredeyse 1 ay olacak aynıyım, takıldım.. Cumartesiyi atlatıp yediklerimi gözden geçiricem biraz.. Biraz da hareketlerimi artırıcam kısmetse.. :)Slm canlar. Öncelikle 1000. Sayfalara gelinmiş maşallah :)) artık hedefe ulaşmaya yakın gitmiyor galiba kilolar. NESIL bende inan daha hafta sonu kilomu bugün gördüm ama wc ye gidemiyorum kaç gündür öyle bi durum varsa ondandır.bugün piknik vardı sabah kahvaltı yapmadım piknikte 2 poğaça mercimek köftesi tatlı yedim 3 bardak kola içtim birazdan meyve yicem inşallah gün böyle kapanır. Tam 55 i göreydim bi:)
Menu super, bayaa bi dukan kokuyo..
kahvaltı
dukan ekmek 2 dlm
peynir
5 zeytin 3 dlm salam
ara
sütlü kahve
öglen
3ymk lor+2 yumurta ile omlet
250 ml yagsız ayran
akşam
4 ymk yagsız yogurt
nesilcim yarındna itibaren msli yemeye başlıyorum
acaba arada içtigim kahve yerine yogurtmu yesem ?
müslimid esüt ile yerm nasıl olur sence?
OHHHOOOO, daha bayrama çok var kuzum yaaa.. verirsin merak etme.. moral bozmak yok.. :)
Bak walla, çok keyifli.. kimler geldi, kimler geçti denir ya.. film şeridi gibi aynı..
Bebem sen hedefi zorluyon, benim var hala 3 -4 kilom.. ama ciddi yapıştı, neredeyse 1 ay olacak aynıyım, takıldım.. Cumartesiyi atlatıp yediklerimi gözden geçiricem biraz.. Biraz da hareketlerimi artırıcam kısmetse.. :)
Bu arada piknik candır.. mangal olayını sevmem ama börek kek vs. tipi piknik çok severim ben..
iyi yapmışın, akşam dikkat edersin olur biter.. Böyle ufak kaçamaklarla kilonu sabitliyorsun bence yavaş yavaş..
Günaaaydın kızlar oğluşum sabahın 6 sında kalktı ayağa şimdi o uyuyo ben temizliğe başlıycam sabah bi güzel basen kalça egzersizi yaptım kahvaltımı yaptım okulumda bitti artık evdeyim bol bol temizlik ve spor yapıcam
Dün yediklerim
Sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen: menemen yaptım ekmeksiz yiycektim ama döküldü çok az kaldı 2 dilim ekmekle yemek zorunda kaldım
Akşam: Patatesli bezelye az pirinç pilavı
Kızlar sema hamile mi haber var mı?
Erken saatte yenen şeyler gün içinde telafi olur canımcım.. :) Takma kafana..Dünden beri giremedim misafirim vardi önce dün yediklerimi yaziyim.
kahvalti:2dilim ekmek,peynir, zeytin,salata
Arada:kayisi,seftali
öylen:müsli,yogurt karistirdim icinede mango gogradim.
Busabah derneyimizin kahvaltisi vardi ve kahvaltida biraz ipin ucu kacti
kahvalti:2 pogaca,karisik kizartma
Öylen:müsli, yogurt,meyve
aksam:1 biber dolmasikahvaltidakiller olmayaydi iyi olurdu
Tünaydın baby.. :)Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepinize :))
Menüler fena değil canım.. Ada da yazmış, bezelye biraz kalorili ama susuz az ekmekle filan çok bişey olmaz..Günaaaydın kızlar oğluşum sabahın 6 sında kalktı ayağa şimdi o uyuyo ben temizliğe başlıycam sabah bi güzel basen kalça egzersizi yaptım kahvaltımı yaptım okulumda bitti artık evdeyim bol bol temizlik ve spor yapıcam
Dün yediklerim
Sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen: menemen yaptım ekmeksiz yiycektim ama döküldü çok az kaldı 2 dilim ekmekle yemek zorunda kaldım
Akşam: Patatesli bezelye az pirinç pilavı
Kızlar sema hamile mi haber var mı?
Yaramazlık mı yaptın yoksa akşam.. Neden öyle oldu tatlım?tebrikler neislcim ben artık cumalaır tartılıyorum ve bugün gördüügm rakam 67.5 yani 100 gr artı
sebesiz bir artış degil ama
Günaydın Kızlaaarrrr..
Sabah biraz yoğundum, sabah sağlık ocağına, okula filan uğradım, gecikincede işe güce daldım, yazamadım.
Veeeeee 62 yi kırdım sonunda..
Dün sabah meyve, öğlen kepekli tost ekmeğine yağsız az kaşarlı 2 tost yemiştim.
Akşam çıkmadan nescafeyle - 3 limonlu etiform ve 2 halley yedim.
Evde bişey yemedim, çok midem kötü olunca fındık fıstık kemirdim. Kahve içip yattım..
Sabah 61,6 gördüm.. çok sevindim.. haftalardır bunun için uğraşıyordum.. :)
Umarım yarına biraz daha farkeder..
Erken saatte yenen şeyler gün içinde telafi olur canımcım.. :) Takma kafana..
Tünaydın baby.. :)
Menüler fena değil canım.. Ada da yazmış, bezelye biraz kalorili ama susuz az ekmekle filan çok bişey olmaz..
SEMO nun reglisi gecikmişti, haber bekliyoduk ama kayıp 2 gündür.. Merak ediyorum bende.. İnşallah kötü bişey yoktur..
Yaramazlık mı yaptın yoksa akşam.. Neden öyle oldu tatlım?
Her zaman aynı hızla gitmiyor tatlım.. Bazen sabretmek lazım.. :)kizlar benimde kilom durdu yerinde gitmiYO
Bebeğim belki iyi gelir yaaa, metabolizman hızlanır hem belki.. miktarları küçük tut, her şeyden ye.. Ama yemekten sonra abur cubur bisküvi kurabiye meyve gibi şeyler yememeye çalış. O zaman bişey olmaz.. Kayınvalideni de kafana takma, yaşlılarla uğraşmak zor, alışkanlıkları beklentileri farklı oluyor biraz..Slm canlarım... çok canım sıkkın kızlar tam 68 küsürleri gördüm kayınvalidemler geldi.dün çok dikkat ettm ama bugün cozuttum valla kilo almış olacağım kesin yarın.çok gıcık oldum kayınvalideme delirtti beni saygısızlık olmasın diye bişeyde demiyprum içime ata ata kendimi yrmeğe vurdum valla.ekmek hiç tüketmiyorum tek sevindiğim nokta bu.çarşamba sabahı gidecekler bakalım neler olcak inş çok fazla kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?